LIBRAIRIE DU MIDI

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • LIBRAIRIE DU MIDI
Private companiesTobacco Products • LIBRAIRIE DU MIDI

Contactgegevens LIBRAIRIE DU MIDI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE DU MIDI: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE DU MIDI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD POINCAR? 75 BTE 3; 1070; BRUXELLES-ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25216899 (+32-25216899) 25216899 (+32-25216899)

Fax (fax): +32 (9) 901-94-85 +32 (9) 901-94-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE DU MIDI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE DU MIDI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE DU MIDI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE DU MIDI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE DU MIDI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE DU MIDI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE DU MIDI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE DU MIDI
Products information LIBRAIRIE DU MIDI

BTW identificatienummer (tax): BE04147857666
Ondernemingsnummer: 3758666992
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 602,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Produits: Livres Scientifiques,Livres Techniques,Livres Informatiques,Livres. Langues: Fran?ais. Services: Service de Livraison.

Product categorie (product category): Librairies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE DU MIDI
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE DU MIDI)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE DU MIDI
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE DU MIDI

313101. Boot en schoen accessoires | Boot and shoe accessories
762903. Elektrische huishoudelijke apparaten reparatie | Electrical household appliance repair
20150404. Spel, klein: verwerkt, bevroren | Game, small: processed, frozen
24290202. Houtwol, excelsior | Wood wool, excelsior
50740304. Loodgieters- en verwarmingsventielen | Plumbing and heating valves
50749903. Kachels, houtverbranding | Stoves, wood burning
79480102. Raceautomaten | Race car drivers

Werken bij LIBRAIRIE DU MIDI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE DU MIDI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE DU MIDI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE DU MIDI. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator chemische sector (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij dringend op zoek naar een productieoperator (m/v). * Je wordt tewerkgesteld in de prouctie op de FILLING afdeling. Deze afdeling is de laatste stap van het productieproces waarbij verf wordt afgevuld. De verf wordt afgevuld in potten en vaten; * Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de pomp, filter en afvulmachine; * Afvullen aan de machine; * Uitscannen van producten in SAP en afwerken van de batchkaart (hierop staan alle instructies vermeld);

  • Volvo Trucks Oostakker zoekt leeggoedbehandelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Materialen die op de lijn nodig zijn om te assembleren worden o.a. in houten kisten aangevoerd door materiaalbehandelaars naar de verschillende zones in de fabriek. Wanneer deze kisten leeg zijn worden terug volle kisten aangeleverd en wordt het 'leeggoed' opgepikt en naar de leeggoedzone aangevoerd. Vanaf daar starten de activiteiten voor de leeggoedbehandelaars: afbreken van standaard verpakkingsmateriaal en sorteren volgens instructies verpakken van de verpakkingsmaterialen volgens instructies binden van de verpakkingen met strapmachine en labelen volgens instructie dagelijks opruimen van de leeggoedzone

  • Polyvalente magazijnier met CE rijbewijs (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan dringend op zoek naar een polyvalente magazijnmedewerker die ook in het bezit is van een CE-rijbewijs. Onze klant is actief in de productie van kwaliteitsvolle matrassen, kussens, zetels,... Je zal voor 40% instaan voor het intern transport van de goederen en voor 60% meewerken in het magazijn en een deel in de productie. Takenpakket: Intern transport (CE-rijbewijs is vereist!) Klaarzetten van bestellingen Bestellingen laden in de vrachtwagens met de heftruck (attest is geen vereiste) Afwerken van matrassen (dit is maatwerk, je zal deze verlijmen en verzagen, + machines instellen!)

  • Technisch operator m/v (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de productiemachines, je bent multi-inzetbaar (verschillende productie afdelingen) - Je zorgt dat de producten voldoen aan de kwaliteitseisen - Je stuurt kleine problemen bij en je kan vlot werken met handgereedschap - Je stelt zelf de machine om - Je zorgt voor het naleven van de interne veiligheid en orde

  • Projectleider industriële reiniging (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie: • Je maakt en volgt dossiers op en houdt hierbij rekening met de veiligheidsaspecten, tijdsduur, materialen, producten, kostprijs aantal werkkrachten… • Je motiveert alle betrokken medewerkers om de vooropgestelde doelstellingen te behalen • Je neemt deel aan werfvergaderingen en onderhoudt nauwe contacten met klanten en andere contractoren • Je overlegt met de aankoopdienst over de materialen, producten en diensten die aangekocht moeten worden • Je adviseert oplossingsgericht aan klanten, collega's en externe partijen, … • Je onderhoudt duurzame relaties met jouw klanten en benut alle mogelijkheden • Je werkt actief mee met aan de uitbouw van het VKM managementsysteem • Je rapporteert rechtstreeks aan het Afdelingshoofd Industriële Reiniging

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Oostnieuwkerke (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Verkoopsmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    U gaat aan de slag als verkoopsmedewerker in één van de grootste modewinkels. U kan zich flexibel opstellen  U bent bepaalde dagen in de week vrij en kan ook tijdens weekends en schoolvakanties aan de slag. U kan de klanten bijstaan met modeadvies. U houdt de winkel op orde.

  • Werfcoördinator/preventie-adviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de uitvoering van de projecten bij de klant goed georganiseerd worden en vlot verlopen. Je bent mee verantwoordelijk voor preventie en veiligheid, zowel in atelier als op de werven.

  • Magazijnier (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in sanitair,verwarming en ventilatie zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je technisch aangelegd, heb je reeds enige kennis van sanitair, verwarming en ventilatie of wil er graag meer over leren. Sta je graag in contact met klanten en ben je sociaal aangelegd. Dan is deze job misschien iets voor jou!

  • STOCKBEHEERDER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een financieel gezond productiebedrijf, internationaal actief, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een communicatieve en proactieve stockbeheerder. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Communicatief Regio Waregem In de job van stockbeheerder ben je verantwoordelijk voor het proactief stockbeheer van het staalmateriaal. Op basis van historieken in Excel en SAP worden de stalen make-to-stock geproduceerd. Je houdt de voorraad nauwgezet bij en contacteert de juiste interne partijen teneinde geen stilstand te hebben in de productie van de stalen. Daarnaast sta je in voor het tijdig en correct registreren en versturen van de orders. Tot slot maak je de planning op en communiceer je deze tijdig aan de juiste personen.

  • Kok Asian Cuisine (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: van der valk beveren nv

    Type: Vaste Job

    Taken Bereiden van Sushi gerechten Bereiden van diverse Aziatische gerechten Live sushi bereiden in de lounge OZZO Bereiden van Sushi-buffetten, Meewerken aan de Sushi-workshops die georganiseerd worden voor ons cliënteel Wanneer nodig meedraaien met het keukenteam voor evenementen, banketten Je bent ook bereid om mee te werken aan evenementen op locatie Profiel Kennis van de Aziatische keuken is een must In deze functie is flexibiliteit (weekend, avond, feestdagen) en stressbestendigheid een absolute must Je kan je uitdrukken in de Nederlandse en/of Engelse taal Je bent een echte teamplayer Je past de hygiënenormen (HACCP) toe Eigen vervoer is, gezien de werkuren, aangewezen

  • Winkelmedewerker colora Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: COLORA

    Type: Vaste Job

    Een werkdag bij colora is nooit hetzelfde. Geen routineklus dus, wel elke keer een nieuwe uitdaging. Je denkt mee met de klant en leeft je in in hun wensen. Je inspireert hen met kleur en interieur. Je begeleidt hen van prille voorbereiding tot perfecte afwerking. Je geeft tips in de winkel of toont klanten hoe het moet bij hen thuis. Bij deze vacature ligt het accent op het geven van kleuradvies bij klanten thuis. Je hoort het, werken bij colora gaat verder dan enkel verf verkopen. Ook het organiseren van workshops, etalages opbouwen of de winkel mee helpen (her)inrichten, bestellingen beheren en de stock netjes en overzichtelijk houden behoren tot jouw takenpakket.

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE DU MIDI in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE DU MIDI in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE DU MIDI. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE DU MIDI. LIBRAIRIE DU MIDI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE DU MIDI. Leave a respond for LIBRAIRIE DU MIDI. LIBRAIRIE DU MIDI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE DU MIDI op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE DU MIDI
Location of LIBRAIRIE DU MIDI on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE DU MIDI

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE DU MIDI LIBRAIRIE DU MIDI: B.B.C. EKEREN DAMES | MICHEL AERTS | Bayaux M | JOHN ELST | Charme (Au)

Other related companies as LIBRAIRIE DU MIDI: B.B.C. EKEREN DAMES | MICHEL AERTS | Bayaux M | JOHN ELST | Charme (Au)

LIBRAIRIE DU MIDI is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE DU MIDI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04147857666. Het bedrijf LIBRAIRIE DU MIDI bevindt zich op het adres: BOULEVARD POINCAR? 75 BTE 3; 1070; BRUXELLES-ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 602,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Librairies. Lijst met producten zijn Produits: Livres Scientifiques,Livres Techniques,Livres Informatiques,Livres. Langues: Fran?ais. Services: Service de Livraison..
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE DU MIDI is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE DU MIDI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE DU MIDI, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE DU MIDI op de kaart.

LIBRAIRIE DU MIDI is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE DU MIDI, company assigned to the tax number BE04147857666. The company LIBRAIRIE DU MIDI is located at the address: BOULEVARD POINCAR? 75 BTE 3; 1070; BRUXELLES-ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 602,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Librairies. List of products are Produits: Livres Scientifiques,Livres Techniques,Livres Informatiques,Livres. Langues: Fran?ais. Services: Service de Livraison..
The main activity of LIBRAIRIE DU MIDI is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE DU MIDI is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE DU MIDI, open positions, location of LIBRAIRIE DU MIDI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE DU MIDI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE DU MIDI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE DU MIDI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE DU MIDI, employees, financial statistics.