BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN
Private companiesReal Estate • BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN

Contactgegevens BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KARDINAAL CARDIJNSTRAAT 3; 1500; HALLE, België

Telefoon (phone): 23561589 (+32-23561589) 23561589 (+32-23561589)

Fax (fax): +32 (56) 793-43-49 +32 (56) 793-43-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN
Products information BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN

BTW identificatienummer (tax): BE05923797607
Ondernemingsnummer: 4675476074
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 473,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Produits: Bandes Dessinées.

Product categorie (product category): Librairies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN
(Get full report from official database of BE for BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN
Addition kinds of activities for BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN

072499. Katoen ginning, nec | Cotton ginning, nec
17990611. Apparaat installatie | Appliance installation
22590400. Gordels en gordel blanks, breien | Girdles and girdle blanks, knit
38250107. Analysatoren voor verbrandingsmotor, om elektronica te testen | Internal combustion engine analyzers, to test electronics
38619900. Fotografische apparatuur en benodigdheden, nec | Photographic equipment and supplies, nec

Werken bij BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator buizenlasstraat (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator van onze Tube Mill ben je verantwoordelijke voor een team van 4 à 5 mensen. Je stelt de machine af en doet de nodige controles alvorens over te gaan op productie modus. Vanaf dan stuur je het team om de maximale kwaliteit en kwantiteit te behalen. Je doet de nodige kwaliteitscontroles en rapporteert de productieresultaten aan de productieverantwoordelijke. Je bent creatief en vaardig genoeg om kleine storingen en problemen zelfstandig op te lossen en brengt de nodige verbeteringen toe om deze machines op een hoger niveau te krijgen. Je zorgt er voor dat je werkomgeving net en op orde blijft zodat de overgang bij ploegwissel vlot kan verlopen. Na een opleidingsperiode van enkele maanden kan je volledig zelfstandig werken.

  • Inpakker (M/V) van zoete eetwaren (tweeploegen) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Forum Jobs zoekt dringend een inpakker die meteen kan opstarten voor een bedrijf te Turnhout. Concreet houdt je werk in dat je fijne voedingswaren die van de band komen inpakt en eventueel kleine afwerkingen toevoegt zoals garneringen. Tijdens het werk ga je zorgvuldig te werk en hou je rekening met de hygiëne- en voedingsvoorschriften. Je hebt ook steeds oog voor kwaliteit.  

  • Reachtruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een magazijn te Genk zijn we op zoek naar een magazijnier/reachtruckchauffeur voor het laden en lossen van speelgoed,dozen in rekken plaatsen, winkelbevoorrading klaarzetten...

  • TIG - LASSER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de chemiesector regio Roeselare, zijn we op zoek naar een ervaren TIG lasser: Je staat in voor het onderhoud, herstellen en opbouw van de filters

  • sprankelende huishoudhulp (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Drongen - Mariakerke (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Jabbeke (M/V) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: DRIX

    Type: Studentenjob

    Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

  • Kapper/kapster (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KAPPERSSALON DIRK

    Type: Studentenjob

    Voor ons kapsalon te Halle zijn wij op zoek naar een jobstudent kapper of kapster voor juli en/of augustus. Je zal instaan voor wassen, kleuren, permanenten en brushen van de haren van onze klanten.

  • Account Manager Indirect Sales (SCHEPDAAL)

    Regio: SCHEPDAAL

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zoeken we op dit ogenblik een Account Manager (m/v) Indirect Sales voor België, verantwoordelijk om de verkoop van electronische en mechanische regelaars en systemen componenten en oplossingen evenals compressors en koelgroepen aan te sturen bij geselecteerde groothandels en installateurs. Dit gebeurt vanuit ons kantoor in Groot-Bijgaarden, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Verantwoordelijkheden Verantwoordelijk voor een gedreven verkoopsontwikkeling van alle koeltechnische producten zoals electronische en mechanische regelaars en systemen, compressors en koelgroepen, in overeenstemming met de regionale/globale verkoopsstrategie. Verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van relaties, met een nadruk op de belangrijkste beslissingsverantwoordelijken. Optimaliseren van de resultaten d.m.v. value selling instrumenten en praktijken Toezien op de toepassing van afgesproken voorwaarden En dit voor klanten gelocaliseerd in België Een bereikbaar aanspreekpunt zijn voor de klanten (groothandelaars en installateurs) Ontwikkelen van een grondig begrip van de noden van deze klanten; met een focus op het brengen van een toegevoegde waarde met ons uitgebreide productportfolio. Marktinzicht verlenen aan de marketing en business excellence teams Accountplanning met een continue groei, gebaseerd op de noden van de klant en voorstellen met een duidelijke focus. Coordinatie van activiteiten met de regionale sales managers, het technical support team, marketing, logistiek en interne verkoopsteam en het regionaal managment Bijhouden van alle klantgerelateerde activiteiten en taken in CRM Actief ontwikkelen en onderhouden van de zakelijke perspectieven met een focus op onze groeiambities

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN in sociale netwerken
Look for responds of BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN. Laat een reactie achter voor BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN. BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN. Leave a respond for BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN. BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN op de google maps. Adres en contacten BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN
Location of BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN on the google maps. Address and contacts of BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN

Andere gerelateerde bedrijven als come BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN: MUS?E SCIENCES & TECHN. | Gillard Christian-Victor | Weytens BVBA | DOMINIQUE MATON | COUTELLERIE DU ROI

Other related companies as BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN: MUS?E SCIENCES & TECHN. | Gillard Christian-Victor | Weytens BVBA | DOMINIQUE MATON | COUTELLERIE DU ROI

BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05923797607. Het bedrijf BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN bevindt zich op het adres: KARDINAAL CARDIJNSTRAAT 3; 1500; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 473,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Librairies. Lijst met producten zijn Produits: Bandes Dessinées..
De hoofdactiviteit van BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN, openstaande posities, locatie van BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN op de kaart.

BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN, company assigned to the tax number BE05923797607. The company BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN is located at the address: KARDINAAL CARDIJNSTRAAT 3; 1500; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 473,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Librairies. List of products are Produits: Bandes Dessinées..
The main activity of BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN is not available. You also can look at reviews of BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN, open positions, location of BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOEKHANDEL DE STRIPOMAAN, employees, financial statistics.