ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE

Contactgegevens ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CORDEMOIS 1; 6830; BOUILLON, België

Telefoon (phone): 61467424 (+32-61467424) 61467424 (+32-61467424)

Fax (fax): +32 (57) 235-35-84 +32 (57) 235-35-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE
Products information ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE

BTW identificatienummer (tax): BE08569305419
Ondernemingsnummer: 8621765136
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Produits: Livres ?sotériques,Livres Religieux.

Product categorie (product category): Librairies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE
(Get full report from official database of BE for ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE
Addition kinds of activities for ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE

382500. Instrumenten om elektriciteit te meten | Instruments to measure electricity
25420211. Stands, merchandise display: behalve hout | Stands, merchandise display: except wood
35370110. Skids, metal | Skids, metal
35770501. Barcode (magnetische inkt) printers | Bar code (magnetic ink) printers
57369901. Band instrumenten | Band instruments

Werken bij ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek Medewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een hands-on mentaliteit, werk je graag zelfstandig en heb je een lange termijn job voor ogen? Dan kan kan deze vacature zeker iets voor jou zijn. Voor een een dynamische en snelgroeiende KMO te Aalterwaar kwaliteit, creativiteit en zelfontplooiing hoog in het vaandel staan, zijn we op zoek naar een logistiek medewerker. Taken: Als logistiek medewerker sta je in voor de receptie van de geleverde goederen, het uitpakken en het op de juiste locatie sorteren. Je zorgt voor de ordervoorbereiding, de picking van de uit te leveren bestellingen en de praktische afhandeling ervan. Je zorgt dat de stock nauwgezet wordt bij gehouden in het computersysteem. Je staat in voor bepaalde administratieve taken. Je zorgt ervoor dat alle lokalen steeds ordelijk en proper zijn.

  • Medewerker betoncentrale (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - De dagelijkse reiniging van de mixerinstallatie is van primordiaal belang voor de werking van de installatie. De goede uitvoering ervan neem je ter harte en is een belangrijk deel van jouw takenpakket - Je draagt bijzondere aandacht voor het onderhoud en de bediening van de mixerinstallatie, de toevoerbanden en de kabels - Je levert assistentie bij het onderhoud van de betoncentrale - Je wisselt deze werkzaamheden af met montagewerkzaamheden in de fabriek - ...

  • Student afwas / zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Cézar

    Type: Studentenjob

    Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

  • zaalmedewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AUBERGE DE HERBORIST

    Type: Studentenjob

    Zin om in een jong team te werken? Je staat in voor het onthaal van de mensen.

  • Customer Care Klantenservice (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een mobiliteitsbedrijf in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een Customer Care medewerker op de klantenservice (m/v). Jouw takenpakket: • Je bent het eerste aansprekingspunt voor onze klanten die je op een professionele manier informatie en advies verleent, via verschillende kanalen (telefoon, e-mail, chat en/of face to face) • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van en voor onze leden, zoals wijzigingen, up- en cross-sell, betalingen, wegenwacht aansluitingen, tankkaarten, webwinkel bestellingen, ... • Je werkt aan een lange termijn relatie met onze leden, je werkt aan retentie door een passende oplossing voor te stellen • Als Klantenadviseur bij VAB zet je steeds de klant op de eerste plaats • Je analyseert grondig de vraag en behoefte van onze klanten en je gaat steeds op zoek naar de beste oplossing voor de klant; je gaat proactief aan de slag • Met de kennis die je op doet, bouw je actief mee aan het optimaliseren van de dienstverlening

  • TIG lasser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: LAMMERTYN ROGER

    Type: Vaste Job

    In ons atelier sta je hoofdzakelijk in voor het TIG-lassen van zowel aluminium- als metaalconstructies. Deze taak kan eventueel gecombineerd worden met andere taken in het atelier (te bespreken in overleg met de werkgever).

  • Chauffeur CE (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: GEERT DEBAETSELIER

    Type: Vaste Job

    Chauffeur Trekker oplegger voor ophalingen voornamelijk in de Haven van Antwerpen vertrek vanuit Kampenhout Vlaams Brabant.

  • Customer Service Quality Advisor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Quality Advisor: Adviseer en ondersteun je de rekruteringscampagnes van jouw klanten tijdens de volledige loopduur van hun contract Hou je proactief en regelmatig contact de klanten uit je eigen portefeuille Waak je erover dat onze klanten de best mogelijke resultaten boeken Geef je jouw klanten efficiënt en proactief raad Vind je een passend antwoord op al hun vragen Organiseer en geef je online of ter plaatse bij klanten opleidingen over de tools zodat ze perfect vertrouwd zijn met onze producten. Wat maakt deze job zo boeiend? Je beheert samen met de Key Account Manager jouw klanten en bouwt een echte vertrouwensrelatie op met hen Je maakt optimaal gebruik van jouw communicatievaardigheden en jouw analytische geest Je werkt samen met de verschillende afdelingen Je wordt een expert Je woont onze legendarische bedrijfsavonden bij!

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een electro-onderhoudstechnieker en dit voor een gekende interieurzaak te Deerlijk. Jobinhoud: Verslag uitbrengen van de veiligheid en werking van installaties. Je rapporteert dagelijks aan je rechtstreekse verantwoordelijk.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Commercieel medewerker slaapcomfort (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INSPIRATIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    U begeleid de klanten en informeert hen over de verschillen in kwaliteit over slaapcomfort en het belang van het maken van juiste keuzes. U verleent advies op basis van hun behoeften en begeleid hen zo naar de juiste aankoop Weekendwerk (zaterdag-zondag) schrikt u niet af. U komt terecht in een dynamisch team van zelfstandige ondernemers die elkaar adviseren en helpen tot het realiseren van persoonlijke doelen. U ziet dit als een voltijdse uitdaging of een activiteit in bijberoep ( in bijberoep is een minimum maandelijkse bijverdienste van €3000,- zeker haalbaar )

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio STEKENE (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE in sociale netwerken
Look for responds of ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE. Laat een reactie achter voor ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE. ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE. Leave a respond for ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE. ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE op de google maps. Adres en contacten ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE
Location of ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE on the google maps. Address and contacts of ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE

Andere gerelateerde bedrijven als come ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE: CATHERINE LHOIR | Lind | DIERENPLANEET | D. CRUCQ | CHRISTIAN KIRSCHVINK

Other related companies as ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE: CATHERINE LHOIR | Lind | DIERENPLANEET | D. CRUCQ | CHRISTIAN KIRSCHVINK

ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08569305419. Het bedrijf ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE bevindt zich op het adres: CORDEMOIS 1; 6830; BOUILLON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 270,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Librairies. Lijst met producten zijn Produits: Livres ?sotériques,Livres Religieux..
De hoofdactiviteit van ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE, openstaande posities, locatie van ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE op de kaart.

ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE, company assigned to the tax number BE08569305419. The company ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE is located at the address: CORDEMOIS 1; 6830; BOUILLON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 270,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Librairies. List of products are Produits: Livres ?sotériques,Livres Religieux..
The main activity of ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE is not available. You also can look at reviews of ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE, open positions, location of ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABBAYE N-D CLAIREFONTAINE, employees, financial statistics.