A LIVRE OUVERT 2

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • A LIVRE OUVERT 2
Private companiesTobacco Products • A LIVRE OUVERT 2

Contactgegevens A LIVRE OUVERT 2: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A LIVRE OUVERT 2: address, phone, fax, email, website, opening hours

A LIVRE OUVERT 2

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES HELL?NES 64; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26499786 (+32-26499786) 26499786 (+32-26499786)

Fax (fax): +32 (65) 805-68-15 +32 (65) 805-68-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A LIVRE OUVERT 2: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A LIVRE OUVERT 2"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A LIVRE OUVERT 2"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A LIVRE OUVERT 2, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A LIVRE OUVERT 2. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A LIVRE OUVERT 2, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A LIVRE OUVERT 2. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A LIVRE OUVERT 2
Products information A LIVRE OUVERT 2

BTW identificatienummer (tax): BE02625427246
Ondernemingsnummer: 6579132080
Hoofdstad (capital): 164,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Produits: Livres Scientifiques,Livres Techniques.

Product categorie (product category): Librairies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A LIVRE OUVERT 2
(Get full report from official database of BE for A LIVRE OUVERT 2)

Aanvulling soorten activiteiten voor A LIVRE OUVERT 2
Addition kinds of activities for A LIVRE OUVERT 2

236901. Kinder culottes en shorts | Children's culottes and shorts
278200. Blankboeken en Looseleafbinders | Blankbooks and looseleaf binders
37280107. Vinnen, vliegtuigen | Fins, aircraft
44829900. Veerboten, nec | Ferries, nec
79990102. Tennisbanen, buiten / binnen: niet-lidmaatschap | Tennis courts, outdoor/indoor: non-membership
93110402. Financiën, belastingen en monetair beleid, staatsregering | Finance, taxation, and monetary policy, state government

Werken bij A LIVRE OUVERT 2: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A LIVRE OUVERT 2: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A LIVRE OUVERT 2. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A LIVRE OUVERT 2. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround procestechnieker 2 ploegen - Regio Rotselaar. (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, zowel preventief als curatief op process installaties (tanken, kleppen,...) Stelt bij pannes een correcte diagnose door gebruik te maken van de juiste analysetools Correct uitschrijven wisselstukken en confirmations van werkzaamheden op een kwalitatieve manier via SAP systeem Je informeert de teamleader over het verloop van de PM planning, de pannes en mogelijke risico's Inschatten van veiligheidsrisico's voor en tijdens uitvoering van werken Bijdragen tot continue verbetering van de installaties Aantal uren/week: 40 Aantal dagen/week: 5

  • Ervaren monteur (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, specialist in sanitair, verwarming, ventilatie en alternatieve energie zoeken wij 2 ervaren monteurs. Vacature voor een vaste betrekking! Aantrekklijke verloning onder het paritair comité van de bouwsector!

  • Afvalverwerker-heftruckchauffeur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het bedienen van een afvalverwerkend machine. Daarnaast verpak en weeg je rollen textiel en zet je ze aan de kant. Stapelen van paletten en andere kleine onderhoudstaken behoren ook tot u takenpakket.

  • Metser (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wervik, regio Menen, zoeken we een ervaren metser Metsen met draad van hoek tot hoek Je voert ook polyvalente zaken uit: isolatie plaatsen, verwijderen van mortel, plaatsen steigers, ...

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Chauffeur B (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Je rijdt rond tussen de verschillende filialen van een winkelketen om producten te beleveren. Je vertrekt steeds vanuit Wevelgem en rijdt in West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen

  • Student productie (1à2 dagen/week) (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Wondelgem zijn we op zoek naar een student die 1 of meerdere dagen in de week kan bijspringen in de productie (chocolade & confituur).

  • Stagiair Vertalingen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Studentenjob

    Het vertaalteam van 2 personen staat in voor de vertalingen van het Nederlands naar het Frans en van het Duits naar het Nederlands. Binnen stevige deadlines, leveren ze aan onze medewerkers op hoofdkantoor perfect vertaalde teksten aan!

  • Jobstudent (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Kraanelektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een ervaren kraanelektricien. Wat ga je precies doen als kraan-elektricien? Je staat in voor het operationeel houden van kranen en elektrische installaties Je maakt gebruik van je kennis en ervaring op vlak van moderne technologieën. Uitvoeren van herstellingen aan de kranen Uitvoeren van preventief onderhoud aan de kranen Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en zuiver houden van de werkplek Rapporteren en overleggen met collega's Voldoende aandacht voor kwaliteit van het geleverde werk Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften Instaan voor het periodieke onderhoud van stukgoed kranen, zowel elektrisch als mechanisch. COMPETENTIES Zelfstandig: je werkt goed alleen en hebt bij normale taken geen hulp nodig Teamworker: je werkt graag met andere collega's samen Nauwkeurig: je hebt oog voor detail Flexibel: je hebt geen probleem met veranderlijke werkinhoud en uren (1ste en 2de shift) Kwaliteitsbewust: je bent je ervan bewust dat kwaliteit belangrijk is (ook naar de veiligheid van je collega's toe) Ordelijk: je werkt netjes en georganiseerd, alles wordt terug op zijn plaats gelegd Veiligheid- en milieubewust: je bent je ervan bewust dat veiligheid belangrijk is, tevens zijn bepaalde producten herbruikbaar enz… Stressbestendig: bij drukte of een korte tijdspanne blijf je rustig Tijdsbewust en nauwkeurig: je werkt gedetailleerd en bent je ervan bewust in welke tijdspanne dit moet kunnen Doorzettingsvermogen: je geeft niet snel op als het bijvoorbeeld eens niet lukt Kritische ingesteldheid: je kan je eigen werk kritisch bekijken en evalueren Contactvaardig: je legt graag contacten met andere mensen

  • Infirmier pour soins à domicile (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Notre société de soins à domicile, Garde-Infi Confort située à Uccle, est à la recherche d'infirmiers indépendants à titre principal ou à titre complémentaire (ayant déjà une patientèle ou non) pour des prestations de soins sur la région de Bruxelles-Capitale et sa périphérie. Notre société souhaite offrir des soins infirmiers de qualité auprès des patients, aussi bien techniquement qu'en termes de continuité et de globalité de soins. Elle souhaite aussi offrir une stabilité émotionnelle aux patients en réduisant le nombre d'infirmières attribuées à un patient au nombre de deux. *******Tâches: Nous recherchons des infirmiers A1 (gradués) ou A2 (brevetés) débrouillards, dynamiques, sociaux et faisant preuve de bon sens, qui pourront : · offrir des soins de qualité au chevet des patients. · travailler en équipe interdisciplinaire avec la responsable des soins infirmiers, le médecin traitant, les différents intervenants professionnels ou non présents auprès du patient et ce, de manière organisée et structurée. · promouvoir la santé bio-psycho-sociale des patients et de leur entourage. .

Zoek naar antwoorden van A LIVRE OUVERT 2 in sociale netwerken
Look for responds of A LIVRE OUVERT 2 in social networks

Lees alle opmerkingen voor A LIVRE OUVERT 2. Laat een reactie achter voor A LIVRE OUVERT 2. A LIVRE OUVERT 2 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A LIVRE OUVERT 2. Leave a respond for A LIVRE OUVERT 2. A LIVRE OUVERT 2 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A LIVRE OUVERT 2 op de google maps. Adres en contacten A LIVRE OUVERT 2
Location of A LIVRE OUVERT 2 on the google maps. Address and contacts of A LIVRE OUVERT 2

Andere gerelateerde bedrijven als come A LIVRE OUVERT 2 A LIVRE OUVERT 2: COIFFURE RITA | FRANCIS LALOUX | New Serve scrl | DIEDERIK VANDERVENNET | HALLERBOSMEUBEL

Other related companies as A LIVRE OUVERT 2: COIFFURE RITA | FRANCIS LALOUX | New Serve scrl | DIEDERIK VANDERVENNET | HALLERBOSMEUBEL

A LIVRE OUVERT 2 is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A LIVRE OUVERT 2, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02625427246. Het bedrijf A LIVRE OUVERT 2 bevindt zich op het adres: RUE DES HELL?NES 64; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 164,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 144,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Librairies. Lijst met producten zijn Produits: Livres Scientifiques,Livres Techniques..
De hoofdactiviteit van A LIVRE OUVERT 2 is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A LIVRE OUVERT 2 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A LIVRE OUVERT 2, openstaande posities, locatie van A LIVRE OUVERT 2 op de kaart.

A LIVRE OUVERT 2 is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is A LIVRE OUVERT 2, company assigned to the tax number BE02625427246. The company A LIVRE OUVERT 2 is located at the address: RUE DES HELL?NES 64; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 164,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 144,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Librairies. List of products are Produits: Livres Scientifiques,Livres Techniques..
The main activity of A LIVRE OUVERT 2 is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A LIVRE OUVERT 2 is not available. You also can look at reviews of A LIVRE OUVERT 2, open positions, location of A LIVRE OUVERT 2 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A LIVRE OUVERT 2, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A LIVRE OUVERT 2, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A LIVRE OUVERT 2, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A LIVRE OUVERT 2, employees, financial statistics.