A L'ECOLIER

Contactgegevens A L'ECOLIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A L'ECOLIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

A L'ECOLIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU ROMINET 69; 5060; SAMBREVILLE, België

Telefoon (phone): 71761596 (+32-71761596) 71761596 (+32-71761596)

Fax (fax): +32 (55) 196-93-16 +32 (55) 196-93-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A L'ECOLIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A L'ECOLIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A L'ECOLIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A L'ECOLIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A L'ECOLIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A L'ECOLIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A L'ECOLIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A L'ECOLIER
Products information A L'ECOLIER

BTW identificatienummer (tax): BE08378692626
Ondernemingsnummer: 6104248046
Hoofdstad (capital): 777,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 320,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in A L'ECOLIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Librairies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A L'ECOLIER
(Get full report from official database of BE for A L'ECOLIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor A L'ECOLIER
Addition kinds of activities for A L'ECOLIER

0171. Bessengewassen | Berry crops
2037. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
28190000. Industriële anorganische chemicaliën, nec | Industrial inorganic chemicals, nec
29529901. Asfalt verzadigd bord | Asphalt saturated board
33560301. Magnesium- en magnesiumlegeringen, lakens, vormen, enz. | Magnesium and magnesium alloy bars, sheets, shapes, etc.
34890100. Kanonnen, houwers, mortieren en aanverwante apparatuur | Guns, howitzers, mortars, and related equipment
35520300. Machines en uitrusting voor verven, drogen en afwerken | Dyeing, drying, and finishing machinery and equipment
36919904. Nikkel cadmium batterijen | Nickel cadmium storage batteries

Werken bij A L'ECOLIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A L'ECOLIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A L'ECOLIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A L'ECOLIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorgkundige (bijwerker) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je zorgkundige en hou je van afwisseling? Dan heeft Randstad je heel wat te bieden. Als gespecialiseerd uitzendkantoor voor de medische sector hebben wij een partnership opgebouwd met tal van zorginstellingen in verschillende regio's. We bieden een brede waaier aan mogelijkheden: een bijverdienste, korte of lange opdrachten, in rusthuizen, week- of weekendwerk, vroege/late/nachtshift, ... Kortom, je kan werken op basis van je eigen voorkeuren, afhankelijk van het aanbod.

  • INTERNATIONAAL TRANSPORTPLANNER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de invulling van de rol van internationaal transportplanner zijn wij op zoek naar iemand met uitstekende planningsvaardigheden. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen voor het aan jou toegewezen verkeer zodat transporten rendabel en tijdig verlopen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen! Je hebt de volgende taken: -Je contacteert onderaannemers en geeft de transportopdrachten door. -Je zorgt voor een optimale beladingsgraad en zoekt terugvrachten. -Je verwerkt administratief de verzendingen en geeft instructies aan het magazijn. -Je overhandigt de nodige transportdocumenten aan chauffeurs. -Je geeft douane-instructies door. -Je behandelt klachten tijdig en efficiënt. -Je volgt de markt commercieel op en geeft wijzigingen of bijzonderheden door aan je supervisor.

  • Verkoop / kassa / onthaal (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent medeverantanwoordelijke voor de afdeling ruitersport en zwemmen. Je vult de rekken aan en zorgt dat de afdeling er altijd tip top uit ziet. Je leert alle producten kennen, zodat je klanten met jouw advies kan verderhelpen.

  • Shifttechnieker (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou jij van technische uitdagingen met veel afwisseling? Werk jij graag mee in een fantastisch en collegiaal team aan technische projecten in een productieomgeving? Verantwoordelijkheden: Je hoofdtaak bestaat uit het oplossen van technisch urgente storingen. Hierbij zijn storingsanalyses naar de grondoorzaken van de storing cruciaal. Daarnaast breng je technische verbeteringen aan, door preventieve onderhoudstaken uit te voeren. Verder sta je in voor het opstarten, afzetten en veilig schakelen van machines zodat het machinepark tijdig klaarstaat voor de opstart van productie. Tot slot voer je eerstelijnsonderhoud uit voor of op IT toepassingen.

  • HUISHOUDHULP VOOR EVERGEM (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Evergem.

  • Huishoudelijk hulp-regio Evergem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP Services NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrouwbare en gemotiveerde huishoudhulp voor klanten in Evergem Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in het vervullen van huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken,... Ben jij graag bezig met huishoudelijk werk? Dan ben jij misschien de nieuwe huishoudhulp die we zoeken!

  • (Jobstudent) Zwemlesgever Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,… • De lessen vinden plaats op zaterdag • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

  • Business Developer (NL) – Regio Vlaanderen (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HABEAS

    Type: Vaste Job

    Missie Als Business Developer bestaat uw missie erin de omzet van de onderneming te ontwikkelen door nieuwe commerciële contracten te onderhandelen. U rapporteert aan de Regionale Directeur en maakt deel uit van een ploeg van 4 commerciële medewerkers (1 Key Account, 2 Account Managers en 1 Business Developer). Functie - Als Business Developer bent u verantwoordelijk voor de verkoop van de producten en diensten aan bestaande en nieuwe klanten in Vlaanderen. - Uw verantwoordelijk bestaat erin commerciële leads via een bestaand databank te ontwikkelen om nieuwe contracten binnen te brengen evenals bestaande klanten te bezoeken om de samenwerking te ontplooien. - - U maakt gebruik van het databank om potentiele prospecten terug te contacteren en om nieuwe contracten te onderhandelen - Uw maakt een marktonderzoek om de geschikte ondernemingen van de industriële wereld te selecteren die matchen met ons productvoorstel. - U zorgt voor de constante promotie van al onze aanbiedingen. - Uw uitdaging bestaat erin de wensen van de klant te vertalen in een kwalitatief, technisch en commercieel passende oplossing. - U zorgt voor de goeie uitvoering van de contracten en aan de kwaliteit van de geleverde diensten - U maakt een wekelijkse rapportering van uw commerciële activiteiten

  • Verpakker (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsfirma te Eeklo zijn we opzoek naar een productiemedewerker die werkt in 2 ploegen. U werkt van 6h tot 14h of van 14h tot 22h. Voert een reeks manuele handelingen uit met betrekking tot het sorteren, assembleren, monteren en verpakken van diverse stukken of producten.Grijpt in al naargelang de productievereisten en de hygiënische en veiligheidsnormen. Kan een machine bevoorraden, producten afwerken, etiketteren en controleren bij levering.

  • Quality Officer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: H.Essers

    Type: Vaste Job

    Voor onze Pharma-afdeling te Genk op zoek naar een Quality Officer. Als Quality Officer ben je verantwoordelijk voor het continu bewaken van de kwaliteit van de opslag van Pharma goederen en het implementeren van de GDP (Good Distribution Practices) regelgeving door het beheren en uitbouwen van het kwaliteitsmanagementsysteem. Jouw takenpakket bestaat uit: Beheer en continu verbeteren van de kwaliteitssystemen binnen de afdelingen Pharma door de processen correct te vertalen in SOP's (Standard Operating Procedures) en deze up to date te houden. Toepassen van de GDP-richtlijnen door het voorbereiden en begeleiden van externe audits maar zelf ook interne audits uit te voeren en op te volgen. Behandelen van operationele kwaliteitsissues door als aanspreekpunt voor operaties te fungeren. Verwerken en onderzoeken van binnengekomen klachten. Opvolgen van het temperatuurbeheer en het onderhoud en kalibraties. Geven van GDP trainingen. Je rapporteert aan de Quality Responsible en werkt in een dagshift.

  • Zelfstandige dierenverzorger (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: KC SAPHO'S HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U staat in voor het in goede banen leiden van de zaak - Boxerfokkerij (omgaan met volwassen honden , pups , een geboorte kunnen begeleiden door dit te leren) - Honden- en katten pension (onderhouden van de verblijven en met alle karakters overweg kunnen, klanten te woord staan en hun viervoeter aannemen of teruggeven) - Algemeen (onderhouden van het domein) 70 procent is schoonmaakwerk Als zelfstandige : 1 dag in de week of twee dagen om de 2 weken Een aanvullende activiteit voor iemand die al een zelfstandige taak beoefent of als zelfstandige in bijberoep. De honden zijn gewoon om 's morgens om 7 uur wakker te worden. We zoeken iemand met ervaring in dergelijke sector.

  • Klinisch psycholoog (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TUMI THERAPEUTICS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tumi Therapeutics is een multidisciplinair expertisecentrum voor de preventie, diagnostiek en behandeling van hyperventilatie, stressgerelateerde aandoeningen en somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten (SOLK). Er is een nauwe samenwerking met de Onderzoeksgroep voor Gezondheidspsychologie en het Centrum voor Leerpsychologie en Experimentele Psychopathologie van de KU Leuven, alsook met de Faculteit Geneeskunde en Levenswetenschappen van de UHasselt. Tumi Therapeutics ambieert een kruisbestuiving tussen onderzoek en klinische praktijk. Doelstelling hierbij is om de meest actuele wetenschappelijke kennis omtrent het expertisedomein toegankelijk te maken voor het brede publiek en een klinische praktijk te garanderen gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Voor uitgebreide informatie kan je terecht op onze website www.tumitherapeutics.be. Wij zoeken een enthousiaste collega ter versterking van ons Tumi team regio Leuven. Zelfstandig opnemen en uitwerken van diagnostische vraagstelling en aansluitende therapie op basis van evidence-based pijlers van behandeling en in nauwe samenwerking met andere hulpverleners binnen ons multidisciplinair team Wekelijks teamoverleg Mogelijkheid om specifieke projecten uit te werken (bv. groepstherapie, geven van lezingen, cursussen, ... ) Bereidheid tot deelname aan gespecialiseerde training omtrent het expertisedomein, permanente vorming en betrokkenheid bij onderzoeksprojecten

Zoek naar antwoorden van A L'ECOLIER in sociale netwerken
Look for responds of A L'ECOLIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor A L'ECOLIER. Laat een reactie achter voor A L'ECOLIER. A L'ECOLIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A L'ECOLIER. Leave a respond for A L'ECOLIER. A L'ECOLIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A L'ECOLIER op de google maps. Adres en contacten A L'ECOLIER
Location of A L'ECOLIER on the google maps. Address and contacts of A L'ECOLIER

Andere gerelateerde bedrijven als come A L'ECOLIER A L'ECOLIER: LA MAISON DE VOLAIVILLE | Gys Tobie | De Bruyne | BART WUYTS | Colacel BVBA

Other related companies as A L'ECOLIER: LA MAISON DE VOLAIVILLE | Gys Tobie | De Bruyne | BART WUYTS | Colacel BVBA

A L'ECOLIER is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A L'ECOLIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08378692626. Het bedrijf A L'ECOLIER bevindt zich op het adres: RUE DU ROMINET 69; 5060; SAMBREVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 777,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 320,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Librairies. Producten gemaakt in A L'ECOLIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A L'ECOLIER is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A L'ECOLIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A L'ECOLIER, openstaande posities, locatie van A L'ECOLIER op de kaart.

A L'ECOLIER is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is A L'ECOLIER, company assigned to the tax number BE08378692626. The company A L'ECOLIER is located at the address: RUE DU ROMINET 69; 5060; SAMBREVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 777,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 320,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Librairies. Products created in A L'ECOLIER were not found.
The main activity of A L'ECOLIER is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A L'ECOLIER is not available. You also can look at reviews of A L'ECOLIER, open positions, location of A L'ECOLIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A L'ECOLIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A L'ECOLIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A L'ECOLIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A L'ECOLIER, employees, financial statistics.