SNACKBAR BREAD & BREAKFAST

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • SNACKBAR BREAD & BREAKFAST
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • SNACKBAR BREAD & BREAKFAST

Contactgegevens SNACKBAR BREAD & BREAKFAST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SNACKBAR BREAD & BREAKFAST: address, phone, fax, email, website, opening hours

SNACKBAR BREAD & BREAKFAST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE GERLACHEKAAI 37; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32572337 32572337

Fax (fax): +32 (87) 956-49-85 +32 (87) 956-49-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SNACKBAR BREAD & BREAKFAST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SNACKBAR BREAD & BREAKFAST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SNACKBAR BREAD & BREAKFAST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SNACKBAR BREAD & BREAKFAST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SNACKBAR BREAD & BREAKFAST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SNACKBAR BREAD & BREAKFAST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SNACKBAR BREAD & BREAKFAST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SNACKBAR BREAD & BREAKFAST
Products information SNACKBAR BREAD & BREAKFAST

BTW identificatienummer (tax): BE09915679931
Ondernemingsnummer: 7496215820
Hoofdstad (capital): 928,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 467,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in SNACKBAR BREAD & BREAKFAST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Levering aan huis restaurants; Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SNACKBAR BREAD & BREAKFAST
(Get full report from official database of BE for SNACKBAR BREAD & BREAKFAST)

Aanvulling soorten activiteiten voor SNACKBAR BREAD & BREAKFAST
Addition kinds of activities for SNACKBAR BREAD & BREAKFAST

287301. Ammonium- en ammoniumzouten | Ammonia and ammonium salts
333903. Silicon en chroom | Silicon and chromium
28130000. Industriële gassen | Industrial gases
28950000. Carbon zwart | Carbon black
32920204. Gordelroos, asbestcement | Shingles, asbestos cement
32950108. Steatiet, gemalen of anderszins behandeld | Steatite, ground or otherwise treated
35569908. Suikerplantmachines | Sugar plant machinery
38449905. Bestralingsapparatuur, niet inbegrepen | Irradiation equipment, nec
73590501. Audiovisuele apparatuur en leveranciersverhuur | Audio-visual equipment and supply rental

Werken bij SNACKBAR BREAD & BREAKFAST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SNACKBAR BREAD & BREAKFAST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SNACKBAR BREAD & BREAKFAST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SNACKBAR BREAD & BREAKFAST. Looking for open vacancies in other companies

  • vloerder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Roeselare zijn we op zoek naar een vloerder / renovatiearbeider. Je werkt als vloerder voornamelijk renovatie en nieuwbouwprojecten daarboven op doe je ook kleine verbouwingswerkjes.

  • Laborant (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in afvalbehandeling, ophaling, sortering, recyclage, valorisatie en verwerking van gevaarlijk & vloeibaar afval, zijn we op zoek naar een laborant (m/v). Takenpakket: - Je staat in voor het uitvoeren van instrumentele -en natchemische laboanalyses - Je staat in voor de chemische processturing voor de solventconditionering en waterzuivering - Je stelt administratieve rapporten op volgens het documentbeheer in het labo - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het laboapparatuur - Je hebt aandacht voor aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu

  • Smaaktesten medewerker - Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

  • Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als FLENSMONTEUR bij onze klant zullen jou taken vooral bestaan uit: Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appendages conform de gestelde eisen. Constructies maken op basis van uitvoeringstekeningen. Tappen van gaten Diverse boor- en slijpwerken Afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen, ...

  • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 28 u Moorslede (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • kassamedewerker student weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Studentenjob

    - Gemotiveerde kassamedewerker voor weekend - Samenwerken met medewerkers van het klantenserviceteam om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen. - De wachtrij voor de kassa, de kassas, de uitgang, .. schoon houden. - Stellingen rond de kassa’s bijvullen tussen het afhandelen van klanten door.

  • Adviseur/verkoper M/V voor de afdeling Vloeren & Hout (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Vaste Job

    Bedrijf: Je komt terecht in een enthousiast team dat deel uitmaakt van een dynamisch, innovatief & financieel gezond familiebedrijf met een 75-tal collega's. Zelfbouwmarkt telt 7 verschillende afdelingen die fungeren als shops in the shop of 7 speciaalzaken onder 1 dak. Het bedrijf bestaat al meer dan 37 jaar en kent succes omwille van zijn professioneel personeel met deskundig advies, goede prijzen, degelijke producten en een aangename winkelsfeer. Functie: We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper (M/V) voor onze afdeling vloeren & hout. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over hout, vloer-, wand-en plafondbekleding (tegels, laminaat,…) en de bijhorene accessoires . Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Commercieel/administratief bediende - Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een eerste job? De transportsector spreekt jou aan (of je hebt er ervaring in)? Commerciële contacteren schrikken jou niet af? Twijfel niet! Bedrijf regio Gavere: Telefonische contacten met de klanten Leiding nemen over een 8-tal chauffeurs Praktische regeling onderhoud wagenpark Administratieve opvolging van de chauffeurs Opmaken van dossiers, transportopdrachten, vervoersdocumenten, ... Diverse andere taken ... Eerste interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected]

  • Winkelmanager in opleiding Colruyt regio Brussel Noord-West (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Een job bij jou in de buurt! In een van onze volgende winkels: Sint-Pieters-Woluwe, Oudergem, Evere, Schaarbeek, Roodebeek en Kraainem. Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: - Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. - Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. - De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • fytotherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een fytotherapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van SNACKBAR BREAD & BREAKFAST in sociale netwerken
Look for responds of SNACKBAR BREAD & BREAKFAST in social networks

Lees alle opmerkingen voor SNACKBAR BREAD & BREAKFAST. Laat een reactie achter voor SNACKBAR BREAD & BREAKFAST. SNACKBAR BREAD & BREAKFAST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SNACKBAR BREAD & BREAKFAST. Leave a respond for SNACKBAR BREAD & BREAKFAST. SNACKBAR BREAD & BREAKFAST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SNACKBAR BREAD & BREAKFAST op de google maps. Adres en contacten SNACKBAR BREAD & BREAKFAST
Location of SNACKBAR BREAD & BREAKFAST on the google maps. Address and contacts of SNACKBAR BREAD & BREAKFAST

Andere gerelateerde bedrijven als come SNACKBAR BREAD & BREAKFAST SNACKBAR BREAD & BREAKFAST: Vrijwilligersdienst Arr Ieper | D&L Logistics | LINGERIE CHANTELLE | KRIBBE CALIMERO | MAHIEU BVBA GASQUET

Other related companies as SNACKBAR BREAD & BREAKFAST: Vrijwilligersdienst Arr Ieper | D&L Logistics | LINGERIE CHANTELLE | KRIBBE CALIMERO | MAHIEU BVBA GASQUET

SNACKBAR BREAD & BREAKFAST is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SNACKBAR BREAD & BREAKFAST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09915679931. Het bedrijf SNACKBAR BREAD & BREAKFAST bevindt zich op het adres: DE GERLACHEKAAI 37; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 928,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 467,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Levering aan huis restaurants; Restaurants. Producten gemaakt in SNACKBAR BREAD & BREAKFAST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SNACKBAR BREAD & BREAKFAST is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SNACKBAR BREAD & BREAKFAST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SNACKBAR BREAD & BREAKFAST, openstaande posities, locatie van SNACKBAR BREAD & BREAKFAST op de kaart.

SNACKBAR BREAD & BREAKFAST is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is SNACKBAR BREAD & BREAKFAST, company assigned to the tax number BE09915679931. The company SNACKBAR BREAD & BREAKFAST is located at the address: DE GERLACHEKAAI 37; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 928,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 467,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Levering aan huis restaurants; Restaurants. Products created in SNACKBAR BREAD & BREAKFAST were not found.
The main activity of SNACKBAR BREAD & BREAKFAST is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SNACKBAR BREAD & BREAKFAST is not available. You also can look at reviews of SNACKBAR BREAD & BREAKFAST, open positions, location of SNACKBAR BREAD & BREAKFAST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SNACKBAR BREAD & BREAKFAST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SNACKBAR BREAD & BREAKFAST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SNACKBAR BREAD & BREAKFAST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SNACKBAR BREAD & BREAKFAST, employees, financial statistics.