SNACK-BAR CRICOTTE

Contactgegevens SNACK-BAR CRICOTTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SNACK-BAR CRICOTTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SNACK-BAR CRICOTTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZUIDSTRAAT 100A; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25117101 (+32-25117101) 25117101 (+32-25117101)

Fax (fax): +32 (58) 687-99-57 +32 (58) 687-99-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SNACK-BAR CRICOTTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SNACK-BAR CRICOTTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SNACK-BAR CRICOTTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SNACK-BAR CRICOTTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SNACK-BAR CRICOTTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SNACK-BAR CRICOTTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SNACK-BAR CRICOTTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SNACK-BAR CRICOTTE
Products information SNACK-BAR CRICOTTE

BTW identificatienummer (tax): BE01977508544
Ondernemingsnummer: 4350280761
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 309,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in SNACK-BAR CRICOTTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Levering aan huis restaurants; Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SNACK-BAR CRICOTTE
(Get full report from official database of BE for SNACK-BAR CRICOTTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SNACK-BAR CRICOTTE
Addition kinds of activities for SNACK-BAR CRICOTTE

327502. Gips pleister | Gypsum plaster
23410201. Chemises, camisoles en teddies: vrouwen en kinderen | Chemises, camisoles, and teddies: women's and children's
25149902. Kampmeubilair: metaal | Camp furniture: metal
39519904. Markers, soft tip (vilt, stof, plastic, enz.) | Markers, soft tip (felt, fabric, plastic, etc.)
50519904. ingots | Ingots
73730200. System integratie diensten | Systems integration services
76999902. Vulpen reparatie winkel | Fountain pen repair shop
89990500. Weer gerelateerde diensten | Weather related services

Werken bij SNACK-BAR CRICOTTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SNACK-BAR CRICOTTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SNACK-BAR CRICOTTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SNACK-BAR CRICOTTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider - lasersnijmachine (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Koekalare zoeken we een metaalarbeider voor de lasersnijmachine. De firma is gespecialiseerd in de montage van voedingsmachines. Taken pakket: Bedienen van machines Platen opleggen met de brug Stukken afruimen

  • Medewerker Bakkerij-afdeling MAKRO Eke - voltijds (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker voor de bakkerij. Je zal samen met de bakkers instaan voor de algemene werking. Je helpt bij het aanvullen van de rekken, bediening van de klanten, hulp in het atelier met het bakken en bereiden, onderhoud van de afdeling, ...

  • Elektricien (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In jouw functie zal je instaan voor het aansluiten van de nieuwe toestellen, zorgen voor een optimale bekabeling en plaatsen / aansluiten van elektrische kasten. Je zal steeds werken onder supervisie van een projectleider. De verplaatsingen zijn voornamelijk nationaal. Je komt terecht in een KMO bedrijf met familiaal karakter. Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevende speler in zijn sector zijn wij op zoek naar een elektricien in een familiaal bedrijf.

  • SERVICE TECHNIEKER (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het herstellen van de betaande weegsystemen bij de klant. -voorbereiden van geplande interventies (waar mogelijk) -juist bepalen van de oorzaak van het probleem -herstelling uitvoeren en zorgen dat de installatie terug operationeel is -indien dit niet lukt, in overleg met de klant volgende stappen afspreken -rapport maken van de interventie Als er geen interventies zijn, help je als technieker mee met de realisaties van nieuwe projecten in het atelier. -elektrische bordenbouw -montage en testing Aandachtspunten: -interventies op weegbruggen gebeuren vaak buiten en in de kelder van de installatie -als technieker wordt je verondersteld mee te draaien in een systeem van permanentie tijdens het week-end (1 op 4)

  • Huishoudhulp 20h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij 1 gezin. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Eeklo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studenten schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die graag een centje willen bijverdienen in de schoonmaaksector. - Verschillende poetsmaterialen en schoonmaakmachines gebruiken. - Melden van afwijkingen aan verantwoordelijke. - Correct gebruiken en onderhouden van materialen en producten. - Toepassen van veiligheids- en gezondheidsregels.

  • Jobstudent supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een gloednieuwe supermarkt in Borgloon zoeken we gemotiveerde studenten om bij te springen tijdens de drukke momenten in het weekend en/of door de week. Je zal op regelmatige tijdstippen ingezet worden aan de kassa, in de bediening op de traiteurafdeling en bij het aanvullen op de verschillende afdelingen.

  • Personal Assistant CFO (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze drukbezette CFO heeft behoefte aan een fulltime rechterhand. In deze functie zie je en hoor je als eerste wat de plannen zijn van onze organisatie. Je werkt samen met een enthousiast en extravert team van 6 personal assistants die elk hun directielid op topniveau ondersteunen. Deze functie omvat veel meer dan louter secretariaatswerk. Je weet continue wat er speelt en anticipeert hierop. Professionaliseren en meedenken om zaken efficiënter te laten verlopen maakt ook deel uit van je takenpakket. Je bent een personal assistant in hart en nieren die overzicht biedt en structuur brengt. Je slaagt erin je directielid te verrassen door hen telkens één stapje voor te zijn en zo een optimale ondersteuning te bieden waardoor de dag vlekkeloos verloopt. Je bent volledig verantwoordelijk voor de uitdagende agenda van onze CFO. Door het stellen van de juiste prioriteiten, beheer je deze efficiënt. Je organiseert dienstreizen met oog op de beste deal. Je organiseert directievergaderingen, notuleert en zorgt voor een inhoudelijk correct en punctueel verslag. Je plant nationale en internationale meetings, bereidt deze voor, bewaakt planningen, actiepunten en deadlines. Door jouw adequate voorbereiding kan informatie tijdig doorgenomen worden waardoor meetings efficiënt verlopen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor nationale en internationale contacten. Je bent discreet en vlot in de omgang en bouwt relaties op met diverse stakeholders. Je informeert en filtert informatie en prioriteert deze. Je gaat vertrouwelijk om met belangrijke dossiers.

  • Healthcoach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: HEALTH & BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een grote interesse in welzijn (voeding, gezondheid en actieve levensstijl) Je werkt graag met mensen Je bent leergierig Je bent ondenemend Je wil graag je eigen agenda bepalen en/of werken van thuis uit

  • Computer Recruitment Services - Database Modeler with TFS (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    NK 384 Database Modeler; Banking, Brussels Background The department that ensures the support of bank's business strategy with efficiency, reliability and security in mind is looking for an experienced Database Modeler. Role We are seeking a highly motivated individual with strong Data Model Administration skills. You must be self-motivated and have the experience, personality, and passion to support developers and designers. You will be part of the Component and Data Management team who has a transversal role acting as a service desk for the designers and the developers. The team mainly performs configuration and data management activities for projects and maintenances. It also has a gatekeeper role, reviewing all naming convention and databases standards and ensuring they are compliant with configuration management good practices. The Component Management team is spread over 3 locations (Brussels, Paris, and London) with on average 12 team members. This position is based in Brussels. Job description The main focus of the work will be in conducting operational activity, providing data modeling subject matter expertise, and maintenance of a catalogue of the information assets. Generate and deploy DDLs in the respective environments. Insure compliance with established standards, policies, and performance guidelines. Focus on customers. Strives to exceed customer expectations and metrics. Builds strong relationships with customers. Deliver Quality Results Stays focused, overcoming distractions and obstacles to achieve goals Carries out assignments with thoroughness, accuracy and attention to detail. Act Ethically Act in accordance with the bank's values Act as a Team Player Develops and maintains productive working relationships with team members Actively shares information and expertise Support Change and Innovation Maintains a positive attitude in response to change and uncertainty. Effectively handles shifting demands and multiple priorities. Continually looks for ways to streamline processes, reduce costs and accomplish goals. Profile Please note you must have the following in order to be considered: Experience with TFS Experience with software configuration management Be proactive Qualifications: Specific qualifications for the Data Modeler position include: At least 5 years of experience in IT industry Must have professional experience performing logical and physical data modeling, using industry standard tools such as Computer Associate's AllFusion Data Modeler (Erwin), ER studio, or MEGA/HOPEX Must have professional experience with data models and data modeling (Data dictionary, data management standards, and data model best practices) Knowledge of relational databases (DB2, Sybase, and/or SQL Server) with regards to physical data structure design Knowledge of SQL Ability to conduct data modeling sessions with business users and technical staff, which includes conveying complex ideas both verbally and in written form. Nice to have: Experience with Software Development Life Cycle (SDLC) Mainframe background will be a plus (JCL, REXX, Changeman, Endevor...) Experience using Microsoft Office suite including Word, Excel, Access, Etc. Experience using a Service Desk Skills in one of the following... ...

Zoek naar antwoorden van SNACK-BAR CRICOTTE in sociale netwerken
Look for responds of SNACK-BAR CRICOTTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SNACK-BAR CRICOTTE. Laat een reactie achter voor SNACK-BAR CRICOTTE. SNACK-BAR CRICOTTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SNACK-BAR CRICOTTE. Leave a respond for SNACK-BAR CRICOTTE. SNACK-BAR CRICOTTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SNACK-BAR CRICOTTE op de google maps. Adres en contacten SNACK-BAR CRICOTTE
Location of SNACK-BAR CRICOTTE on the google maps. Address and contacts of SNACK-BAR CRICOTTE

Andere gerelateerde bedrijven als come SNACK-BAR CRICOTTE SNACK-BAR CRICOTTE: Dominique & Michele | Axen | Caprice | FOTO WILLY ACTION SHOP | BAKKERIJ DEVERS P.

Other related companies as SNACK-BAR CRICOTTE: Dominique & Michele | Axen | Caprice | FOTO WILLY ACTION SHOP | BAKKERIJ DEVERS P.

SNACK-BAR CRICOTTE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SNACK-BAR CRICOTTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01977508544. Het bedrijf SNACK-BAR CRICOTTE bevindt zich op het adres: ZUIDSTRAAT 100A; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 309,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Levering aan huis restaurants; Restaurants. Producten gemaakt in SNACK-BAR CRICOTTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SNACK-BAR CRICOTTE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SNACK-BAR CRICOTTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SNACK-BAR CRICOTTE, openstaande posities, locatie van SNACK-BAR CRICOTTE op de kaart.

SNACK-BAR CRICOTTE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is SNACK-BAR CRICOTTE, company assigned to the tax number BE01977508544. The company SNACK-BAR CRICOTTE is located at the address: ZUIDSTRAAT 100A; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 309,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Levering aan huis restaurants; Restaurants. Products created in SNACK-BAR CRICOTTE were not found.
The main activity of SNACK-BAR CRICOTTE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SNACK-BAR CRICOTTE is not available. You also can look at reviews of SNACK-BAR CRICOTTE, open positions, location of SNACK-BAR CRICOTTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SNACK-BAR CRICOTTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SNACK-BAR CRICOTTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SNACK-BAR CRICOTTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SNACK-BAR CRICOTTE, employees, financial statistics.