MUTUELLE ELECTR. ASSUR.

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • MUTUELLE ELECTR. ASSUR.
Private companiesHealth Services • MUTUELLE ELECTR. ASSUR.

Contactgegevens MUTUELLE ELECTR. ASSUR.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUTUELLE ELECTR. ASSUR.: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUTUELLE ELECTR. ASSUR.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENERAAL LARTIGUELAAN 30; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT, België

Telefoon (phone): 27365664 (+32-27365664) 27365664 (+32-27365664)

Fax (fax): +32 (60) 786-36-28 +32 (60) 786-36-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUTUELLE ELECTR. ASSUR.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUTUELLE ELECTR. ASSUR."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUTUELLE ELECTR. ASSUR."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUTUELLE ELECTR. ASSUR., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUTUELLE ELECTR. ASSUR.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUTUELLE ELECTR. ASSUR., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUTUELLE ELECTR. ASSUR.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUTUELLE ELECTR. ASSUR.
Products information MUTUELLE ELECTR. ASSUR.

BTW identificatienummer (tax): BE07887603759
Ondernemingsnummer: 4598022460
Hoofdstad (capital): 707,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 353,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in MUTUELLE ELECTR. ASSUR. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Levensverzekeringsmaatschappijen; Verzekeringen vastgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUTUELLE ELECTR. ASSUR.
(Get full report from official database of BE for MUTUELLE ELECTR. ASSUR.)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUTUELLE ELECTR. ASSUR.
Addition kinds of activities for MUTUELLE ELECTR. ASSUR.

3448. Geprefabriceerde metalen gebouwen | Prefabricated metal buildings
33410200. Secundaire edele metalen | Secondary precious metals
35410106. Boormachines (metalen snijden) | Drilling machine tools (metal cutting)
35610102. Pompen, olieput en veld | Pumps, oil well and field
37320209. Zeilboten, bouw en reparatie | Sailboats, building and repairing
50440301. Dicteermachines | Dictating machines
83999908. Sociale verandering associatie | Social change association

Werken bij MUTUELLE ELECTR. ASSUR.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUTUELLE ELECTR. ASSUR.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUTUELLE ELECTR. ASSUR.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUTUELLE ELECTR. ASSUR.. Looking for open vacancies in other companies

  • Events & Office Assistant | Energie | Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven en enthousiaste Office/Management Assistant voor een onderneming actief in duurzame energie gelegen in regio Tongeren. Wil jij terechtkomen in een tof team, waar de werknemer centraal staat en je kan genieten van een tal van voordelen zoals een strijkatelier, sportfaciliteiten en broodservice, … voor de werknemers. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het organiseren van events. Je zorgt voor de volledige logistieke uitvoering, een grondige voorbereiding en stelt een draaiboek op; Je garandeert een professionele samenwerking met alle betrokken partijen en zorgt voor een duidelijke communicatie. Je staat ook in voor het office management en administratie. Je staat in voor het professioneel onthaal van klanten en leveranciers; Je bent verantwoordelijk voor het bestellen van kantoormateriaal; Je bent het aanspreekpunt van de werknemers in verband met het gebruik van de aangeboden diensten; Je ondersteunt de manager bij het opmaken van offertes, de facturatie en marketingtaken. Je werkt mee aan de interne en externe communicatie, zoals mededelingen op social media, video's, presentaties, … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Procesoperator Decosteel (volcontinu) bij ArcelorMittal Gent (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Decosteel staat in voor het organisch bekleden (verven) van de verzinkte, koudgewalste staalrollen. Als operator labo zijn dit je voornaamste taken: afhalen van stalen van het afgewerkte product; op maat knippen van productiemonsters; nemen van juiste referentie van het verfprogamma; uitvoeren van kwaliteitstesten: kleurmeting, diktemeting verflagen en rollen, hardheidsmeting, hechting verflagen; resultaten labotesten registeren op procescomputer en bij afwijking verfoperatoren bijsturen; beoordelen van gemeten kwaliteitsresultaten.

  • Magazijnier met rijbewijs CE (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen, gespecialiseerd in bouwmaterialen, zijn we op zoek naar een magazijnier met rijbewijs C/E.  Als magazijnier sta je in voor volgende taken:  Je zal in staan voor algemeen magazijnwerk: bestellingen klaarzetten, camions laden/lossen, stokbeheer.  Je zal ook met de vrachtwagen materialen gaan afleveren.  Je moet kunnen werken met een kraan om de materialen te lossen. 

  • Calculator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je creatief met cijfers en ben je geïnteresseerd in financiële zaken? Wij hebben de ideale functie klaarliggen voor jou! Wat doe je? Je bestudeert het bestek wat betreft technische, wettelijke, veiligheidstechnische en financiële voorwaarden. Je maakt prijsaanvragen op naar leveranciers en onderaannemers ook sta je in voor de rekenkundig en planmatige controle. Je woont de plaatsbezoeken bij. Je verwerkt de offertes van onderaannemers of leveranciers en je becijfert de kostprijs van eigen fabrikaat. Je zorgt voor de juiste prijszetting van een project rekening houdend met de risico's, de vastgestelde eindtoeslag voor algemene bedrijfskosten, risicodekking en winst, de vooropgestelde uitvoeringsmethoden en uitvoeringstermijn, de werfinrichting,...

  • TIG lassers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Componenten lassen voor industriële installaties, pijpleiding systemen en drukapparaten. TIG lassen aan de hand van specifieke lasprocedures.

  • Huishoudhulp (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  U beschikt bij voorkeur over auto of fiets.

  • Student bakkerij Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, opnemen van de bestelling, snijden van brood, opruimen van de winkel, afrekenen van de bestelling. Je werkt op zondag van 8-12u.

  • Student in Bunsbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam Diegem, onderdeel van de groep Robert Half is op zoek naar een student (m/v). Het betreft een uitzendopdracht tot ten minste het einde van dit semester. De dagen zijn flexibel op te nemen, weliswaar gedurende de werkweek (van maandag tot en met vrijdag). Het bedrijf is een eenmanszaak gevestigd te Bunsbeek. Je biedt minstens één dag per week administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • technieker met passie voor bier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je monteert installaties voor het brouwen van bier en de productie van vloeibare voeding. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak (bekabeling, borden,...). Je gaat ter plaatse bij de klant voor de installatie en indienststelling van de machines. Je geeft uitleg aan de klant over de (werking van de) installatie. Je staat in voor het onderhoud en de herstelling van de machines. Af en toe ga je mee naar het buitenland op verplaatsing.

  • Archivaris – documentalist (m/v/x) (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Gemeentebestuur Jette

    Type: Vaste Job

    De verschillende archieflokalen inventariseren alsook de documenten die er bewaard worden. De archieven beheren volgens vastgestelde procedures: Het interne en externe publiek begeleiden in hun informatieverzoeken en hun archiveringsnoden Een geschikt conserveringsbeleid opmaken door de noodzakelijke middelen te evalueren Een waarderingsbeleid van de gemeentelijke archieven invoeren

  • Thuisverpleegkundige (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    verzorging van patiënten aan huis ouderenzorg palliatieve zorgen wondverzorging ....

Zoek naar antwoorden van MUTUELLE ELECTR. ASSUR. in sociale netwerken
Look for responds of MUTUELLE ELECTR. ASSUR. in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUTUELLE ELECTR. ASSUR.. Laat een reactie achter voor MUTUELLE ELECTR. ASSUR.. MUTUELLE ELECTR. ASSUR. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUTUELLE ELECTR. ASSUR.. Leave a respond for MUTUELLE ELECTR. ASSUR.. MUTUELLE ELECTR. ASSUR. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUTUELLE ELECTR. ASSUR. op de google maps. Adres en contacten MUTUELLE ELECTR. ASSUR.
Location of MUTUELLE ELECTR. ASSUR. on the google maps. Address and contacts of MUTUELLE ELECTR. ASSUR.

Andere gerelateerde bedrijven als come MUTUELLE ELECTR. ASSUR. MUTUELLE ELECTR. ASSUR.: Sion | ANDRE | KAUT H. & M. & RAUW M. | Heyerick Eveline | EECKELAERS A.

Other related companies as MUTUELLE ELECTR. ASSUR.: Sion | ANDRE | KAUT H. & M. & RAUW M. | Heyerick Eveline | EECKELAERS A.

MUTUELLE ELECTR. ASSUR. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUTUELLE ELECTR. ASSUR., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07887603759. Het bedrijf MUTUELLE ELECTR. ASSUR. bevindt zich op het adres: GENERAAL LARTIGUELAAN 30; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 707,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 353,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Levensverzekeringsmaatschappijen; Verzekeringen vastgoed. Producten gemaakt in MUTUELLE ELECTR. ASSUR. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MUTUELLE ELECTR. ASSUR. is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUTUELLE ELECTR. ASSUR. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUTUELLE ELECTR. ASSUR., openstaande posities, locatie van MUTUELLE ELECTR. ASSUR. op de kaart.

MUTUELLE ELECTR. ASSUR. is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUTUELLE ELECTR. ASSUR., company assigned to the tax number BE07887603759. The company MUTUELLE ELECTR. ASSUR. is located at the address: GENERAAL LARTIGUELAAN 30; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 707,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 353,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Levensverzekeringsmaatschappijen; Verzekeringen vastgoed. Products created in MUTUELLE ELECTR. ASSUR. were not found.
The main activity of MUTUELLE ELECTR. ASSUR. is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MUTUELLE ELECTR. ASSUR. is not available. You also can look at reviews of MUTUELLE ELECTR. ASSUR., open positions, location of MUTUELLE ELECTR. ASSUR. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUTUELLE ELECTR. ASSUR., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUTUELLE ELECTR. ASSUR., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUTUELLE ELECTR. ASSUR., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUTUELLE ELECTR. ASSUR., employees, financial statistics.