GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE
Private companiesHolding and Other Investment Offices • GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE

Contactgegevens GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERVURENLAAN 273B1; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE, België

Telefoon (phone): 27730811 (+32-27730811) 27730811 (+32-27730811)

Fax (fax): +32 (2) 993-62-80 +32 (2) 993-62-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE
Products information GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE03450500488
Ondernemingsnummer: 1317779541
Hoofdstad (capital): 471,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 216,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Levensverzekeringsmaatschappijen; Verzekeringen vastgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE
(Get full report from official database of BE for GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE
Addition kinds of activities for GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE

22210605. Bekledingstof, synthetische vezel en zijde | Upholstery fabrics, manmade fiber and silk
39990509. Tabakspijpen, leidingen en stukken | Tobacco pipes, pipestems, and bits
73229900. Aanpassings- en verzameldiensten, niet inbegrepen | Adjustment and collection services, nec
79480406. Volbloed paardenrennen | Thoroughbred horse racing
80990200. Fysisch onderzoek en testdiensten | Physical examination and testing services

Werken bij GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING WOONZORGCENTRUM (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project als projectstaffing verpleegkundige krijg je de verantwoordelijkheid om een kwaliteitsvolle verpleging te verschaffen aan de bewoners. Respect en liefdevolle verzorging van de bewoners staan tijdens dit project centraal.   Je kan je gemakkelijk verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil graag bijdragen tot hun gelukkig en waardevol verblijf. Je zal verantwoordelijk zijn voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners (klaarzetten van de medicatie, inspuitingen, bloedafnames en wondzorg) en het informeren van de bewoners en hun familie. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Medewerker Restaurant MAKRO 25u (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten bedienen aan de buffetten Klanten bedienen aan de grill Voorbereidend werk in de keuken vaatwasmachine vullen / leegmaken

  • Tekenaar (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een tuinarchitect Functieomschrijving: U maakt plannen en ontwerpen op van tuinen. Tevens bent u actief met calculatie en het opmaken van offerten. Hiervoor hebt u dagelijks contact met leveranciers voor onderhandelingen op gebied van planten, tuinverlichting, draadafsluiting,... Ook onderhoud u contact met de landmeter voor het opmeten van de tuinen Bij onduidelijkheden hebt u ook telefonisch contact met de klant

  • Finance & administration manager (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor correcte verwerking van de boekhouding van zowel de Belgische als Franse vennootschappen. U stuurt een team van 2 junior accountants aan en werkt nauw samen met de CFO.Je werkzaamheden: -Je staat in voor de Belgische en Franse boekhouding -Je maakt analyses aangaande kosten-opbrengst en cut-off boekingen -Je maakt de overzichten op van de salariskost en boeking -Je stelt de rapportering van de resultaten op -Je staat in voor de BTW aangiftes -Je maakt de jaarrekeningen en balansen -Je bereidt auditdossiers voor -Je bereidt fiscale aangiftes voor Jobgerelateerde competenties - De fiscale en sociale aangiften van een organisatie opstellen of de boekingen, wettelijke formaliteiten, ... opvolgen - De liquiditeiten opvolgen Financiële staten opmaken Een financiële raming opstellen - Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren - De balans en de resultatenrekening van de organisatie opstellen - Tussentijdse overzichten en boekhoudkundige of financiële bijlagen bij de economische beheerstabellen van de organisatie opstellen - De activiteiten van een team coördineren Een organisatie leiden

  • Poetshulp regio Nazareth, Eke en Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Nazareth, Eke en Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Jobstudent - websitebeheer/IT (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven jobstudent met kennis van IT en websitebeheer.  Kan jij jezelf één à twee dagen vrij maken om een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenomeerde en gespecialiseerde producent van tegels en klinkers.

  • Student verkoop Nijlen - Augustus en doorheen schooljaar (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die minstens 18 jaar is en wil je graag in de verkoop werken? Dan hebben wij misschien wel dé ideale studentenjob voor jou. Voor een supermarkt in Nijlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die mee zal werken in de winkel. Je staat in voor: verkoop, kassawerk, aanvullen van de rekken, sorteren van de producten,... Je werkt voornamelijk in augustus om verloven op te vangen, maar je bent ook al bereid om in juli eens te proefdraaien of ook tijdens het schooljaar in weekends te blijven doorlopen.

  • STUDENT Barman Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job.

  • ICT professionals (MAASTRICHT-AIRPORT)

    Regio: MAASTRICHT-AIRPORT

    Bedrijf: OPEN LINE CONSULTANCY

    Type: Werfreserve

    Werken bij Open Line betekent werken met gedreven ICT professionals in het ontwerpen en beheren van ICT-infrastructuren. Je werkt met de nieuwste technieken van onze fabrikanten en deelt kennis en kunde met jouw collega’s. Niet voor niets zeggen wij: Open Line: Uw betrouwbare en innovatieve partner voor uw technisch ICT domein. Als ICT professional bij Open Line kom je in aanraking met producten van onze leveranciers, te weten: Microsoft, Cisco, Citrix, EMC, VMware en AppSense. Als ICT Professional bij Open Line zijn jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: De infrastructuur: van design tot implementatie en beheer Troubleshooting Continue streven naar verbeteringen en het toepassen van nieuwe technieken en/of toepassingen Je bent actief in een van onze vakgebieden of een combinatie hiervan, namelijk: Infrastucture, Storage, Server Virtualization, Desktop Virtualization, Cloudcomputing of Hosting.

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE in sociale netwerken
Look for responds of GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE. Laat een reactie achter voor GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE. GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE. Leave a respond for GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE. GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE op de google maps. Adres en contacten GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE
Location of GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE on the google maps. Address and contacts of GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE: Fourny P | BANANA MARKETING BELGIUM | LIBRAIRIE LA MAGNANERIE | FERNAND INGHELBRECHT | IFFA CREDO

Other related companies as GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE: Fourny P | BANANA MARKETING BELGIUM | LIBRAIRIE LA MAGNANERIE | FERNAND INGHELBRECHT | IFFA CREDO

GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03450500488. Het bedrijf GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE bevindt zich op het adres: TERVURENLAAN 273B1; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 471,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 216,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Levensverzekeringsmaatschappijen; Verzekeringen vastgoed. Producten gemaakt in GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE, openstaande posities, locatie van GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE op de kaart.

GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE, company assigned to the tax number BE03450500488. The company GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE is located at the address: TERVURENLAAN 273B1; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 471,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 216,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Levensverzekeringsmaatschappijen; Verzekeringen vastgoed. Products created in GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE were not found.
The main activity of GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE is not available. You also can look at reviews of GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE, open positions, location of GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GERLING-KONZERN BELGI?/GERLING-KONZERN BELGIQUE, employees, financial statistics.