POUMAY INVESTMENT COMPANY

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • POUMAY INVESTMENT COMPANY
Private companiesSocial Services • POUMAY INVESTMENT COMPANY

Contactgegevens POUMAY INVESTMENT COMPANY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POUMAY INVESTMENT COMPANY: address, phone, fax, email, website, opening hours

POUMAY INVESTMENT COMPANY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DE ROME 15; 4960; MALMEDY (GROOT), België

Telefoon (phone): 80571734 (+32-80571734) 80571734 (+32-80571734)

Fax (fax): +32 (65) 935-83-77 +32 (65) 935-83-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POUMAY INVESTMENT COMPANY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POUMAY INVESTMENT COMPANY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POUMAY INVESTMENT COMPANY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POUMAY INVESTMENT COMPANY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POUMAY INVESTMENT COMPANY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POUMAY INVESTMENT COMPANY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POUMAY INVESTMENT COMPANY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POUMAY INVESTMENT COMPANY
Products information POUMAY INVESTMENT COMPANY

BTW identificatienummer (tax): BE01261199951
Ondernemingsnummer: 2878112792
Hoofdstad (capital): 898,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 327,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in POUMAY INVESTMENT COMPANY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Levensverzekeringsmaatschappijen; Motor- and zeeverzekeringsmaatschappijen; Pensioenfondsen; Verzekeringen vastgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POUMAY INVESTMENT COMPANY
(Get full report from official database of BE for POUMAY INVESTMENT COMPANY)

Aanvulling soorten activiteiten voor POUMAY INVESTMENT COMPANY
Addition kinds of activities for POUMAY INVESTMENT COMPANY

106100. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium | Ferroalloy ores, except vanadium
361203. Specialiteitstransformatoren | Specialty transformers
17990903. Shoring en onderbouwing van werk | Shoring and underpinning work
34959901. Meubelsveren, niet gemonteerd | Furniture springs, unassembled
36489908. Zwembad verlichting fixtures | Swimming pool lighting fixtures
38290503. Geiger tellers | Geiger counters
39610202. Ornamenten, kostuum, behalve edelmetaal en edelstenen | Ornaments, costume, except precious metal and gems
44829904. Spoorwegen | Railroad ferries

Werken bij POUMAY INVESTMENT COMPANY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POUMAY INVESTMENT COMPANY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POUMAY INVESTMENT COMPANY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POUMAY INVESTMENT COMPANY. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Kinrooi zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schrijnwerker Je takenpakket bestaat uit: - Schrijnwerken en afwerken van ramen, deuren, trappen, interieur, scheidingswanden en verlaagde plafonds - Je werkt met aluminium, pvc en hout - Je staat in voor de voorbereiding ter productie van diverse betonelementen - Werken met houtbewerkingsmachines

  • HUISHOUDHULPEN (M/V) Regio Kortenaken (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: DCO Piekfijn Hageland

    Type: Dienstenchequebaan

    Binnen onze dienstencheque-onderneming Piekfijn Hageland zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor poets- en strijkwerk bij particulieren thuis. Zowel deeltijds als voltijds, zelf te bepalen.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Itegem (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Itegem Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Jozef en Koolkerke) (KOOLKERKE)

    Regio: KOOLKERKE

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • SALES ADVISORS (weekendhulp) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & M

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar Sales Advisors (m/v) in Antwerpen centrum! Ben je klaar voor een klantgerichte carrière vol actie in het hart van ons bedrijf? Vind jouw ideale job in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Je verantwoordelijkheden Behalve heel veel fun, horen bij de job van Sales Advisor bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do’-lijstje staan volgende taken: • Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa • Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. • Aan de kassa werken • De levering verwerken en goederen uitpakken • De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen • Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan • In team werken en actief je collega’s ondersteunen en helpen Je profiel We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze team player bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten: • Je kunt klanten en collega’s op een vriendelijke en behulpzame manier benaderen. • Je bent in staat om verkoopopportuniteiten te herkennen en het aanbod van H&M te maximaliseren • Je staat open voor feedback en kan op een duidelijke en oprechte manier communiceren met je team en managers • Je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en kan omgaan met een hoge werkdruk • Je beschikt over de energie en ambitie om je taken op een efficiënte en geschikte manier af te werken • Je bent bereid om bij te leren en te verbeteren Interessant? Dit is je kans op een buitengewone carrière!

  • JOBSTUDENT VERKOPER KINDERSCHOENEN (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: DE GELAARSDE KAT

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten en luistert naar wensen. Je laat ze schoenen passen, haalt schoenen bij en ruimt ze weer op. Je helpt ook bij het proper houden van de winkel.

  • Verkoper/Medewerker Gamma - Regio Limburg (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: METALEUVEN

    Type: Vaste Job

    Jouw functie Als verkoper/medewerker binnen Gamma Maasmechelen zijn dit jouw uitdagingen: Je adviseert onze klanten bij het aankoopproces waarbij je hun wensen kan vertalen naar passende producten. Je vindt het een uitdaging om er voor te zorgen dat klanten onze winkel tevreden verlaten zodat ze hun klus thuis volledig kunnen klaren. Je staat garant voor een complete verkoop. Je draagt er mee zorg voor dat onze winkel er op elk moment van de dag ordelijk en net bij staat zodat onze klanten snel en vlot de juiste producten kunnen terugvinden. Je zorgt ervoor dat er voldoende voorraad in de rekken aanwezig is. Je laat onze promoties in het oog springen door goed ingerichte promotiepresentaties. Indien nodig sta je je collega’s bij aan de kassa en de goederenontvangst.

  • Klantenadviseur automotive sector (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Als Klantenadviseur ben je verantwoordelijk voor het volledig verkoopsproces. Op regelmatige tijdstippen doe je actief aan prospectie om nieuwe potentiële klanten binnen te halen om het marktaandeel te vergroten. Je verovert het marktpotentieel van nieuwe voertuigen en tweedehandswagens van alle merken. Als klantenadviseur is het jouw taak om de behoeften van de klant te analyseren om op die manier de verkoop te stimuleren. Je bent de onderhandelingspartner voor een samenwerking vanaf offerte tot het afleveren van de wagen. Tenslotte draag je als Klantenadviseur de verantwoordelijkheid in de dienst-na-verkoop om op actieve wijze het vertrouwen van de klant te winnen. Bedrijfsprofiel: Voor een financieel gezonde groep in de automobielsector in volle ontwikkeling, zijn wij op zoek naar een Klantenadviseur.

  • Voltijdse/deeltijdse job als verpleegkundige (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: HUIZE TER WALLE vzw CIGB

    Type: Vaste Job

    In WZC Huize Ter Walle, zijn we op zoek naar een fulltime verpleegkundige voor onbepaalde duur om ons team te versterken. De cliënten die bij ons verblijven, kunnen verschillende zorgnoden hebben bijv.: bewoners met dementie, psychische kwetsbaarheid, fysieke afhankelijkheid, … .

  • Make-up Promoters (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze make-up lijnen Deluxe en Colours zoeken ambitieuze promotors op zelfstandige basis. Je krijgt een interne opleiding over de make-up en het aanbrengen ervan. Doormiddel van workshops geven en 1 op 1 advies ga je de make-up promoten en het juiste advies geven aan de klanten.

  • Interim Verpleegkundige ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor regio Antwerpen zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

  • HVAC Technieker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Leercontract

    Onze klant is specialist in industriële installaties en onderhoud. Als HVAC-Technieker heb je volgende taken: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC-installaties (elektriciteit, koeling, verwarming, ...). Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op. Je voert ook werken uit op sanitaire installaties. Je voert kleine installatiewerken uit. Je werkt zowel in team als zelfstandig.

Zoek naar antwoorden van POUMAY INVESTMENT COMPANY in sociale netwerken
Look for responds of POUMAY INVESTMENT COMPANY in social networks

Lees alle opmerkingen voor POUMAY INVESTMENT COMPANY. Laat een reactie achter voor POUMAY INVESTMENT COMPANY. POUMAY INVESTMENT COMPANY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POUMAY INVESTMENT COMPANY. Leave a respond for POUMAY INVESTMENT COMPANY. POUMAY INVESTMENT COMPANY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POUMAY INVESTMENT COMPANY op de google maps. Adres en contacten POUMAY INVESTMENT COMPANY
Location of POUMAY INVESTMENT COMPANY on the google maps. Address and contacts of POUMAY INVESTMENT COMPANY

Andere gerelateerde bedrijven als come POUMAY INVESTMENT COMPANY POUMAY INVESTMENT COMPANY: FONDALUX SA | A.C.V. | RESTAURANT SISKA | ADS INDUSTRIES NV | CAPPELLEMAN

Other related companies as POUMAY INVESTMENT COMPANY: FONDALUX SA | A.C.V. | RESTAURANT SISKA | ADS INDUSTRIES NV | CAPPELLEMAN

POUMAY INVESTMENT COMPANY is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POUMAY INVESTMENT COMPANY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01261199951. Het bedrijf POUMAY INVESTMENT COMPANY bevindt zich op het adres: PLACE DE ROME 15; 4960; MALMEDY (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 898,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 327,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Levensverzekeringsmaatschappijen; Motor- and zeeverzekeringsmaatschappijen; Pensioenfondsen; Verzekeringen vastgoed. Producten gemaakt in POUMAY INVESTMENT COMPANY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POUMAY INVESTMENT COMPANY is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POUMAY INVESTMENT COMPANY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POUMAY INVESTMENT COMPANY, openstaande posities, locatie van POUMAY INVESTMENT COMPANY op de kaart.

POUMAY INVESTMENT COMPANY is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is POUMAY INVESTMENT COMPANY, company assigned to the tax number BE01261199951. The company POUMAY INVESTMENT COMPANY is located at the address: PLACE DE ROME 15; 4960; MALMEDY (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 898,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 327,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Levensverzekeringsmaatschappijen; Motor- and zeeverzekeringsmaatschappijen; Pensioenfondsen; Verzekeringen vastgoed. Products created in POUMAY INVESTMENT COMPANY were not found.
The main activity of POUMAY INVESTMENT COMPANY is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of POUMAY INVESTMENT COMPANY is not available. You also can look at reviews of POUMAY INVESTMENT COMPANY, open positions, location of POUMAY INVESTMENT COMPANY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POUMAY INVESTMENT COMPANY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POUMAY INVESTMENT COMPANY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POUMAY INVESTMENT COMPANY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POUMAY INVESTMENT COMPANY, employees, financial statistics.