NO & ME GRAPHIC STUDIO

Contactgegevens NO & ME GRAPHIC STUDIO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NO & ME GRAPHIC STUDIO: address, phone, fax, email, website, opening hours

NO & ME GRAPHIC STUDIO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Carrière 1; 6592; Momignies (Monceau-Imbrechies), België

Telefoon (phone): 060 51 18 32; 0475 31 66 04 (+32-060 51 18 32; 0475 31 66 04) 060 51 18 32; 0475 31 66 04 (+32-060 51 18 32; 0475 31 66 04)

Fax (fax): 060 51 18 32 (+32-060 51 18 32) 060 51 18 32 (+32-060 51 18 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NO & ME GRAPHIC STUDIO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NO & ME GRAPHIC STUDIO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NO & ME GRAPHIC STUDIO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NO & ME GRAPHIC STUDIO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NO & ME GRAPHIC STUDIO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NO & ME GRAPHIC STUDIO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NO & ME GRAPHIC STUDIO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NO & ME GRAPHIC STUDIO
Products information NO & ME GRAPHIC STUDIO

BTW identificatienummer (tax): BE06095184326
Ondernemingsnummer: 9610534667
Hoofdstad (capital): 685,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 832,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Graphic designers; Advertising studios

Product categorie (product category): Letters and lettering

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NO & ME GRAPHIC STUDIO
(Get full report from official database of BE for NO & ME GRAPHIC STUDIO)

Aanvulling soorten activiteiten voor NO & ME GRAPHIC STUDIO
Addition kinds of activities for NO & ME GRAPHIC STUDIO

225800. Kant- en warpbreedtefabrieken | Lace and warp knit fabric mills
02790300. Amfibische dieren boerderijen | Amphibious animal farms
20130211. Varkensvlees, gerookt: van vlees gekocht | Pork, smoked: from purchased meat
28191005. Zwaar water | Heavy water
32319905. Industrieel glaswerk: gemaakt van aangekochte glas | Industrial glassware: made from purchased glass
36480102. Licht- en sportlicht | Area and sports luminaries
51530104. Rijst, niet gepolijst | Rice, unpolished
79999902. Astroloog | Astrologer

Werken bij NO & ME GRAPHIC STUDIO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NO & ME GRAPHIC STUDIO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NO & ME GRAPHIC STUDIO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NO & ME GRAPHIC STUDIO. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/CE m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je doet dagritten voornamelijk in België en Noord-Frankrijk - Je staat in voor het leveren van eendagskuikens en het ophalen van broedeieren bij landbouwers - Het laden en lossen van de vrachtwagen neem jij voor je rekening

  • Heftruckbestuurder/ster (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Beringen, een familiebedrijf dat al 100 jaar actief is in de transportwereld en logistieke diensten, zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je hoofdtaak is vooral : laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck (langs kade of zijdelings). Kwaliteitscontrole op inkomende/te laden goederen.

  • Tuinarbeiders / groenarbeiders Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij tuinarbeiders mét ervaring. Je taken zijn het aanleg en het onderhoud van grote groenprojecten.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULP regio NEVELE - LANDEGEM - MERENDREE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Zaterdaghulp Massimo Dutti Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als zaterdaghulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Chauffeur CE GA ADR pendelritten (VAC140B) (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Pendelchauffeur CE gezocht die zelf kan/wil laden en lossen. Dagritten tussen de depots en de verwerkers. Als chauffeur sta je in voor het ophalen van gevaarlijk afval op de verschillende sites van onze klant. Je dag begint tussen 05.00 en 06.00 uur en je werkt ca. 10 tot 12 uur per dag. Je laadt zelf of je wordt door de klant dmv een heftruck geladen. Je lost op de verwerking te Beerse, Luik of in het buitenland. Jij draagt zorg voor de administratie van de goederen en het leeggoed. Laden en lossen van de palletgoederen gebeurt met een transpallet. Je rijdt met een combinatie trekker-oplegger. Voor deze functie heb je ADR I (colli) nodig. Opleiding gebeurt ‘on the job’ Je gaat mee met een peterchauffeur die jou de kneepjes van het vak leert. Interesse, bel dan.

  • Bediende Customer Care Duits/Frans (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een Bediende Customer Care voor een bedrijf gespecialiseerd in e-commerce. Het bedrijf is dé partner waarop merken en producenten een beroep doen om online verkoopkanalen te ontwerpen, te bouwen en te beheren. Voor elke online shop die dat wenst worden de goederen opgeslagen en verzorgen ze de internationale distributie ervan. Voor anderen integreren ze het platform met hun SAP/ERP-backend. Met een minimum aan investeringen van de klant zijn kant wordt het klantenbestand uitgebreid, integreren ze de online en offline verkoopkanalen, verbeteren ze de marge en verhogen ze de verkoop. Functie: -Je bent het aanspreekpunt voor een aantal specifieke merken die klant zijn. -Je staat daarbij in voor alle administratieve taken rond orders, returns en sales activiteiten. Concreet wil dit zeggen dat je instaat voor de binnenkomende orders, je bestellingsbevestigingen verstuurt en deze orders opvolgt. -Ook onverwerkte bestellingen volg je nauwgezet op. -Je staat in voor het optimaliseren van de levering van goederen. -Je werkt volgens de bestaande procedures en voert taken uit naargelang de vereiste criteria.

  • Landmeter (Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: STUDIEBUREAU JONCKHEERE BVBA

    Type: Vaste Job

    Voor ons satellietkantoor te Leuven zijn wij op zoek naar een landmeter. Aanvankelijk kom je 1 of 2 dagen per week in Brugge werken om de bedrijfscultuur te leren kennen, daarna word je voltijds tewerkgesteld in Leuven.

  • Schilder (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHOLENGROEP Fluxus

    Type: Vaste Job

    Wat is het doel van de functie? Je staat in voor het opfrissen van schoolgebouwen en het schilderen van gerenoveerde ruimtes. Wat zijn je taken? Je voert zowel binnen als buiten schilderwerken uit. Je legt linoleum. Je werkt bezettingswerken bij. Je werkt zowel zelfstandig als in team.

  • Collega met passie voor databeheer (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Medewerker databeheer sta je in voor: het beheer van de digitale data n.a.v. de lancering van de nieuwe website; het beheer van data in de clouds; het geven van opleidingen aan de mensen van sales rond programma's/applicaties op de tablet en dergelijke; ondersteuning van de collega's in alles wat IT service, support en onderhoud betreft; enz... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle groothandel actief in de keuken- en badkamerwereld. 

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

Zoek naar antwoorden van NO & ME GRAPHIC STUDIO in sociale netwerken
Look for responds of NO & ME GRAPHIC STUDIO in social networks

Lees alle opmerkingen voor NO & ME GRAPHIC STUDIO. Laat een reactie achter voor NO & ME GRAPHIC STUDIO. NO & ME GRAPHIC STUDIO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NO & ME GRAPHIC STUDIO. Leave a respond for NO & ME GRAPHIC STUDIO. NO & ME GRAPHIC STUDIO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NO & ME GRAPHIC STUDIO op de google maps. Adres en contacten NO & ME GRAPHIC STUDIO
Location of NO & ME GRAPHIC STUDIO on the google maps. Address and contacts of NO & ME GRAPHIC STUDIO

Andere gerelateerde bedrijven als come NO & ME GRAPHIC STUDIO NO & ME GRAPHIC STUDIO: Lowyck | PHILIPPE KELM | Lootens | HOTEL ADOMA | IMMOGIDS

Other related companies as NO & ME GRAPHIC STUDIO: Lowyck | PHILIPPE KELM | Lootens | HOTEL ADOMA | IMMOGIDS

NO & ME GRAPHIC STUDIO is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NO & ME GRAPHIC STUDIO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06095184326. Het bedrijf NO & ME GRAPHIC STUDIO bevindt zich op het adres: Rue de la Carrière 1; 6592; Momignies (Monceau-Imbrechies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 685,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 832,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Letters and lettering. Lijst met producten zijn Graphic designers; Advertising studios.
De hoofdactiviteit van NO & ME GRAPHIC STUDIO is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NO & ME GRAPHIC STUDIO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NO & ME GRAPHIC STUDIO, openstaande posities, locatie van NO & ME GRAPHIC STUDIO op de kaart.

NO & ME GRAPHIC STUDIO is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is NO & ME GRAPHIC STUDIO, company assigned to the tax number BE06095184326. The company NO & ME GRAPHIC STUDIO is located at the address: Rue de la Carrière 1; 6592; Momignies (Monceau-Imbrechies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 685,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 832,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Letters and lettering. List of products are Graphic designers; Advertising studios.
The main activity of NO & ME GRAPHIC STUDIO is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of NO & ME GRAPHIC STUDIO is not available. You also can look at reviews of NO & ME GRAPHIC STUDIO, open positions, location of NO & ME GRAPHIC STUDIO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NO & ME GRAPHIC STUDIO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NO & ME GRAPHIC STUDIO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NO & ME GRAPHIC STUDIO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NO & ME GRAPHIC STUDIO, employees, financial statistics.