Lettrapol

Contactgegevens Lettrapol: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lettrapol: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lettrapol

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Gertrudisstraat 53; 1830; Machelen, België

Telefoon (phone): 02 251 25 61; 0475 24 40 38 (+32-02 251 25 61; 0475 24 40 38) 02 251 25 61; 0475 24 40 38 (+32-02 251 25 61; 0475 24 40 38)

Fax (fax): 02 251 25 61 (+32-02 251 25 61) 02 251 25 61 (+32-02 251 25 61)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lettrapol: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lettrapol"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lettrapol"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lettrapol, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lettrapol. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lettrapol, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lettrapol. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lettrapol
Products information Lettrapol

BTW identificatienummer (tax): BE01487518310
Ondernemingsnummer: 6048767089
Hoofdstad (capital): 929,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 319,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Advertising painters

Product categorie (product category): Letters and lettering

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lettrapol
(Get full report from official database of BE for Lettrapol)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lettrapol
Addition kinds of activities for Lettrapol

799914. Verhuur en diensten voor strand- en watersportuitrusting | Beach and water sports equipment rental and services
20320203. Chop suey: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chop suey: packaged in cans, jars, etc.
28191101. Ammoniumchloride, hydroxide en molybdaat | Ammonium chloride, hydroxide, and molybdate
32720402. Open haarden, beton | Fireplaces, concrete
57139903. Linoleum | Linoleum

Werken bij Lettrapol: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lettrapol: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lettrapol. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lettrapol. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoon voor de IT afdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij implementatie van nieuwe software problemen en situaties analyseren. Deze nadien kunnen omzetten in programmeerbare logica. Deze vlot overbrengen aan derden. Begeleiden van convertie van bestaande software naar nieuwe platform.

  • Administratief Medewerker Kredietaanvragen (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Expert is op zoek naar een Administratief Medewerker Kredietaanvragen. Onze klant, een internationaal en gerenommeerd bedrijf actief in de automobielsector, is op zoek naar een enthousiaste, tijdelijke kracht die helpt het extra werk tijdens het autosalon op te vangen. Als Administratief Medewerker Kredietaanvragen ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling en het dossierbeheer van nieuwe kredietaanvragen tot en met de levering van de wagen. Jouw taken: Je bent het aanspreekpunt voor de dealers. Je licht de voorwaarden en het wettelijk kader in het aanvraagproces op een gefundeerde manier toe. Je verleent bijstand aan de dealers bij aanvraag van een krediet én biedt ondersteuning bij het zoeken naar een geschikte oplossing voor zowel professionele als particuliere klanten. Je verzamelt en verifieert de nodige documenten voor kredietaanvragen, kredietbeslissingen, contractactivatie.

  • schrijnwerker binnendienst (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interpreteer je een bouwkundig plan. Maak je opmetingen en werktekeningen. Monteer en regel je beslag (sluitsystemen van meubels) af. Smet je hout uit > zagen van onderdelen uit ruwe planken. Vervaardig je machinaal onderdelen van houten nschrijnwerk. Doe je aan vakrekenen. Vervaardig en monteer je aluminiumschrijnwerk. Renoveer je schrijnwerk. Bepaal je materiaalhoeveelheden. Bedien je een machine met numerieke besturing (CNC) of conventioneel

  • Technisch Binnendienst Medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technisch Binnendienst Medewerker ben je het aanspreekpunt van de klanten. Takenpakket bevat: Het opmaken van offertes. Het beantwoorden van vragen met betrekking tot de geleverde producten. Het opvolgen van de bestellingen. De budgetoffertes controleren.

  • Poetshulp Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudenten verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent ondersteun je het verkoopsteam met het op orde houden van de winkel, het bedienden van de klanten en het verwerken van leveringen. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en de klant steeds centraal plaatst zodat ze steeds met een goed gevoel de winkel verlaten.  Bedrijfsprofiel: Voor de grootste winkel van kinderkledij van de Benelux zijn we op zoek naar een team van jobstudenten die het verkoopsteam in Oostende tijdens de weekends en vakantieperiodes kan ondersteunen. Je kan in de winkel terecht om kinderen van 2 tot 18 jaar te kleden in de mooiste merken en in allerhande stijlen. Ze staan garant voor een professionele begeleiding in het uitkiezen van de juiste outfit. 

  • Student(e) receptionist(e) te Elsene (6 u per dag,15-31 okt) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Brussel (Elsene, Wytsmanstraat) zijn wij op zoek naar een student voor de periode 15/10/2018 t.e.m. 31/10/2018. Je beheert op een professionele manier de volgende taken: ontvangst van de bezoekers ontvangst van pakjes bestellen van pakjes telefonische communicaties (in en out) beheer van de post (in en out) + frankeren van de post allerlei ondersteunende administratieve taken Je werkt van maandag tot vrijdag, telkens van 08u00 tot 14u00 (6 u per dag).

  • GEMOTIVEERDE KEUKENMEDEWERKER M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor hulp in de keuken. Taken en verantwoordelijkheden: Voorbereidend werk in de keuken. Snijden van groenten, voorbereiding van sauzen, nagerechten, enz.. Keukenactiviteiten uitvoeren in functie van de instructies die door de keukenchef doorgegeven worden. Zelfstandig kunnen werken wanneer de keukenchef afwezig is. Toepassen van de regels betreffende veiligheid en hygiëne.

  • Spontaan Projectingenieur (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Wordt jij blij als je in een Windows omgeving aan de slag kan en  je je hier ook steeds verder in kan verdiepen zodat je de optimale ondersteuning kan geven? Is het behandelen van de automatisch geregistreerde issues een fluitje van een cent voor jou? De issues worden gecapteerd door een geautomatiseerd systeem, waardoor er slechts een beperkte eerstelijns helpdesk is voor problemen en opdrachten in het binnen- en buitenland. Maakt het geven van tweedelijns helpdesk support je dag? Waarbij je lokale en internationale collega’s ondersteunt en opleidt in het gebruik van de IT-infrastructuur. Daarnaast analyseer je hardware- en softwarematige incidenten en los je deze op. Heeft de installatie en het onderhoud van diverse hard- en softwarecomponenten in een netwerkomgeving met zowel PC als remote (Citrix, VDI, RDS) geen geheimen voor jou? Haal jij energie uit het beheer van de volledige infrastructuur? Samen met de IT manager en collega support engineers neem je taken op in het dagelijks beheer van de IT infrastructuur, installatie en onderhoud van Microsoft netwerken, controle en beheer van de toegang tot het netwerk (AD, security), backups, problemsolving. Afhankelijk van je interesse en eigen progressie kan je op termijn meewerken aan vernieuwingsprojecten en migraties. In deze voortdurende veranderende omgeving kan je evolueren tot IT-generalist, IT-specialist of derdelijn support. Je krijgt de kans om je te verdiepen in een of meerdere specifieke domeinen zoals Virtualisatie, Networking, Security, End-user Devices, Storage, High-Availability & Disaster recovery, Managed Services, Datacenter, Mobility, Communication, Azure, IoT,… Is dit alles je op het lijf geschreven? Dan ben jij de system engineer waar wij naar op zoek zijn!

  • PLAATSER ALU-CONSTRUCTIES (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: VERALCO SAVERAN

    Type: Vaste Job

    Jouw dagtaak bestaat uit het plaatsen van allerlei aluminiumconstructies zoals ramen en deuren. Het beglazen ervan zal tevens deel uitmaken van de job.

  • Team leader magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: WEVER &DUCRE

    Type: Vaste Job

    Als team leader coördineer je de orderpicking. Door zelf actief mee te werken, geef je het goede voorbeeld en het werktempo aan. Je stuurt een team van 6-tal medewerkers aan in dagwerk, legt de nodige prioriteiten en garandeert een goeie werksfeer. Je staat in nauw contact en overlegt dagelijks met de team leader pack. Van nature hecht je belang aan kwaliteit, klantenservice en de veiligheid van je medewerkers is jouw bezorgdheid. Je garandeert de orde en netheid en bent de spreekbuis tussen bureau en magazijn. Je denkt mee over de optimalisatie van de werking van je afdeling en bespreekt deze met de warehouse manager die je in je dagelijkse werking ondersteunt. Op het einde van de dag ben je trots op het geleverde resultaat en de behaalde deadlines die je samen met jouw team bereikte.

  • DOCENT DUITS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: B E R L I T Z

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in dag- en avondonderwijs Duits te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding. Deeltijds : overdag,'s avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

Zoek naar antwoorden van Lettrapol in sociale netwerken
Look for responds of Lettrapol in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lettrapol. Laat een reactie achter voor Lettrapol. Lettrapol bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lettrapol. Leave a respond for Lettrapol. Lettrapol on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lettrapol op de google maps. Adres en contacten Lettrapol
Location of Lettrapol on the google maps. Address and contacts of Lettrapol

Andere gerelateerde bedrijven als come Lettrapol Lettrapol: DESWAEF EN STRENS BEGRAFENISONDERNEMER | COIFFURE VةRONIQUE | Integrated Network Solutions S.A. | GARAGE LETEN & ZN | COUTURE YVETTE

Other related companies as Lettrapol: DESWAEF EN STRENS BEGRAFENISONDERNEMER | COIFFURE VةRONIQUE | Integrated Network Solutions S.A. | GARAGE LETEN & ZN | COUTURE YVETTE

Lettrapol is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lettrapol, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01487518310. Het bedrijf Lettrapol bevindt zich op het adres: Sint-Gertrudisstraat 53; 1830; Machelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 929,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 319,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Letters and lettering. Lijst met producten zijn Advertising painters.
De hoofdactiviteit van Lettrapol is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lettrapol is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lettrapol, openstaande posities, locatie van Lettrapol op de kaart.

Lettrapol is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lettrapol, company assigned to the tax number BE01487518310. The company Lettrapol is located at the address: Sint-Gertrudisstraat 53; 1830; Machelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 929,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 319,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Letters and lettering. List of products are Advertising painters.
The main activity of Lettrapol is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Lettrapol is not available. You also can look at reviews of Lettrapol, open positions, location of Lettrapol on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lettrapol, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lettrapol, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lettrapol, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lettrapol, employees, financial statistics.