Alibri

Contactgegevens Alibri: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alibri: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alibri

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Smisstraat 6; 1861; Meise (Wolvertem), België

Telefoon (phone): 02 270 21 70 (+32-02 270 21 70) 02 270 21 70 (+32-02 270 21 70)

Fax (fax): 02 270 21 70 (+32-02 270 21 70) 02 270 21 70 (+32-02 270 21 70)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alibri: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alibri"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alibri"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alibri, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alibri. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alibri, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alibri. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alibri
Products information Alibri

BTW identificatienummer (tax): BE02665252685
Ondernemingsnummer: 3499938964
Hoofdstad (capital): 913,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 899,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Alibri zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Letters and lettering

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alibri
(Get full report from official database of BE for Alibri)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alibri
Addition kinds of activities for Alibri

8721. Accounting, auditing en boekhouding | Accounting, auditing, and bookkeeping
21419901. Tabaksreductie | Tobacco redrying
23990301. Banners, gemaakt van stof | Banners, made from fabric
26210801. Zakpapier | Bag paper
79979903. Bridge club, lidmaatschap | Bridge club, membership

Werken bij Alibri: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alibri: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alibri. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alibri. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de onderhoud en herstellingen van compressoren, generatoren en bouwmachines.

  • Administratief Logistiek Bediende HAREN (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een groot graanverwerkingsbedrijf op de rand van Brussel, zijn we opzoek naar administratieve en logistieke ondersteuning. Tot jouw takenpakket behoort : Voor administratieve en logistieke ondersteuning zorgen Bestellingen opnemen en opvolgen Administratieve taken uitvoeren Facturen opmaken en opvolgen Telefonisch contact met de klanten opvolgen Instaan voor de vervanging weegbrug

  • Magazijnier met ervaring lassen (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als magazijnier en met lassen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit iets voor jou! Als polyvalent magazijnier ga je aan de slag in het magazijn, als chauffeur en help je mee in het atelier. In het magazijn zorg je de inkomende en uitgaande bestellingen van bouwmateriaal. Goederen die binnen komen moeten steeds gecontroleerd worden en bij problemen of schade, zal je kleine herstellingen uitvoeren. Het gaat hier voornamelijk over lasmachines vandaar. Verder moet je ook meehelpen met de voorbereiding van stukken, zoals platen knippen, gaten boren, en lassen. Tot slot zal je regelmatig ook heftruckwerk uitvoeren.

  • Huishoudhulp regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Runkelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RUNKELEN)

    Regio: RUNKELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Productiearbeider - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    In de drukkerij zal je deel uitmaken van het productieteam verantwoordelijk voor de afwerking of rotatie. Concreet sta je in voor het opleggen, drukken, afwerken van kranten / magazines. Tijdens de productie voer je nauwkeurig je werk uit met oog op productiviteit. dynamisch en motiveer je collega's aan de machine wat het werken aangenaam maakt. Bij Roularta Media Group staat de mens centraal. Wil je naast je studies nog bijverdienen? Lees dan zeker verder!

  • Technische studierelevante bijbaan - regio Brugge DRINGEND (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je ervaring opdoen binnen je studiedomein? Ben je minimum 1 dag per week beschikbaar om te werken? Kan je je verplaatsten tot Oostkamp? Dan hebben we de studierelevante bijbaan die je zoekt. We zijn op zoek naar een student(e) die ons met onderstaand project kan ondersteunen: Opstellen van Control Plan "QIP klant" dit in lijn met het internal QIP voor produktie. Dit control plan moet opgemaakt worden in APIS, bestaande sofware voor Control Plan. Aansluitend moet het Control Plan opgeladen worden in DM-TEC, revisie-beheer van documenten.

  • Mechanical engineer - Mechanisch ontwerper (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMA NV

    Type: Vaste Job

    Concepten uitwerken met projectleider of zelf deels de concepten uitwerken Mechanisch (deel)ontwerp in 3D uitwerken Verantwoordelijk voor de technische kwaliteit van je ontwerp Keuze van onderdelen en toeleveranciers in overleg met senior engineer Technische communicatie met klanten en leveranciers Assistentie bij het opstarten van de machine Opstellen technisch constructiedossier

  • Online marketeer (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische dienstverlenend bedrijf zijn we op zoek naar een online marketeer die mee zal instaan voor de ondersteuning van de verdere groei van de organisatie.  Deze internationaal gerenomeerde marktleider zoekt een proactief iemand die continu op zoek gaat naar nieuwe online opportuniteiten om zoveel mogelijk goede leads uit de markt te halen. Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw online marketingcarrière? Dan bieden wij jou een uitdagende job in een snel groeiende en –veranderende markt.  Vanuit Google Analytics volg je alle online campagnes (SEA, SEO, Display, Affiliate, Social) op voor elk van de productsegmenten met als doel een zo efficiënt mogelijke leadgeneratie. Je bent continu op zoek naar nieuwe leadkanalen en bent contactpersoon voor alle online leadpartners, waarbij je op regelmatige basis de resultaten analyseert en waar nodig bijstuurt. Je bent eindverantwoordelijk voor alle websites en landingspagina’s waarbij optimale leadgeneratie voorop staat. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het continu voeden van deze sites met nieuwe relevante content, gebruik makend van ons CMS. Je stuurt het SEA- en SEO-agentschap aan en je legt je eveneens toe op de verdere optimalisatie van onze e-mail campagnes via onze e-mailtool. Je rapporteert aan de Marketing Manager. Je biedt ondersteuning in de uitvoering van het marketing- en communicatieplan en denkt proactief mee rond de ontwikkeling van online en offline campagnes. Kortom, je streeft naar een toppositionering van de verschillende online tools (website, landingspagina’s, nieuwsbrieven, …) van thyssenkrupp Home Solutions als marktleider in een zeer uitdagende markt. Iets voor jou? Stuur dan zeker je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v Céline Vereecke. 

  • Operator 3 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Je zal er de functie Twijnder bekleden. Concreet zal je een techniek aangeleerd krijgen waarbij je meerdere draden zal samenvoegen (twijnen) tot één draad. Dit houdt het bedienen van spinmachine van de spinmachine in, waaronder: o Bedienen van de stuurkast o Voorbereiden van de voorgarenrollen o Herstellen van garenbreuken o Wolafval uit de machine verwijderen o Vervangen ringlopers o Werking van de machine controleren o Bedienen van volautomatische spoelmachine o Werkpost proper houden

  • Meetings and Events Consultant (Luxemburg)

    Regio: Luxemburg

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van Alibri in sociale netwerken
Look for responds of Alibri in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alibri. Laat een reactie achter voor Alibri. Alibri bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alibri. Leave a respond for Alibri. Alibri on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alibri op de google maps. Adres en contacten Alibri
Location of Alibri on the google maps. Address and contacts of Alibri

Andere gerelateerde bedrijven als come Alibri Alibri: EUGENE LOROY | SYLVAIN DIELS | C.F.B.M. | KANTOOR JOOSTENS | Ago Personeelkeuze NV

Other related companies as Alibri: EUGENE LOROY | SYLVAIN DIELS | C.F.B.M. | KANTOOR JOOSTENS | Ago Personeelkeuze NV

Alibri is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Alibri, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02665252685. Het bedrijf Alibri bevindt zich op het adres: Smisstraat 6; 1861; Meise (Wolvertem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 913,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 899,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Letters and lettering. Producten gemaakt in Alibri zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alibri is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alibri is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alibri, openstaande posities, locatie van Alibri op de kaart.

Alibri is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Alibri, company assigned to the tax number BE02665252685. The company Alibri is located at the address: Smisstraat 6; 1861; Meise (Wolvertem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 913,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 899,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Letters and lettering. Products created in Alibri were not found.
The main activity of Alibri is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Alibri is not available. You also can look at reviews of Alibri, open positions, location of Alibri on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alibri, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alibri, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alibri, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alibri, employees, financial statistics.