Het Heksenketeltje BVBA

Contactgegevens Het Heksenketeltje BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Het Heksenketeltje BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Het Heksenketeltje BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 14; 3970; Leopoldsburg, België

Telefoon (phone): 011 40 33 38 (+32-011 40 33 38) 011 40 33 38 (+32-011 40 33 38)

Fax (fax): 011 42 18 79 (+32-011 42 18 79) 011 42 18 79 (+32-011 42 18 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Het Heksenketeltje BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Het Heksenketeltje BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Het Heksenketeltje BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Het Heksenketeltje BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Het Heksenketeltje BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Het Heksenketeltje BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Het Heksenketeltje BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Het Heksenketeltje BVBA
Products information Het Heksenketeltje BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06314910888
Ondernemingsnummer: 2552917480
Hoofdstad (capital): 226,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 163,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Het Heksenketeltje BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Leisure articles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Het Heksenketeltje BVBA
(Get full report from official database of BE for Het Heksenketeltje BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Het Heksenketeltje BVBA
Addition kinds of activities for Het Heksenketeltje BVBA

22840305. Naaigaren | Sewing thread
27520404. Postkaarten, foto: gelithografeerd | Post cards, picture: lithographed
28690305. Esters van ftaalzuuranhydride | Esters of phthalic anhydride
54210000. Vlees- en vismarkten | Meat and fish markets
93110101. Douane-bureau | Customs bureau

Werken bij Het Heksenketeltje BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Het Heksenketeltje BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Het Heksenketeltje BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Het Heksenketeltje BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Uitzendconsulent(e) | Synergie Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendconsultent(e) bij Synergie ben je in de eerste plaats een matchmaker tussen bedrijf en uitzendkracht. Je peilt naar de competenties, ervaring en motivatie van de kandidaat en stelt de passende vacatures voor. Je rekruteert actief op verschillende kanalen en je hebt een neus voor opportuniteiten op de lokale arbeidsmarkt. Door jouw commerciële feeling profileer je je als sterke partner van jouw klanten. Je begrijpt de noden in hun personeelsbeleid en stemt je service hierop af. Samen met je team zet je straffe commerciële acties op poten om interessante prospecten binnen te halen. Ook op administratief vlak laat je alles op rolletjes verlopen: je houdt klanten- en kandidatenfiches up-to-date, brengt alle arbeidscontracten en werkpostfiches in orde, post vacatures op jobsites,…

  • Kamermeisje/jongen- ontbijtmedewerk(st)er M/V Pomocnik sniadan / pokojowka K/M Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE Recruitment Nord France

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons klant in Brugge, 4* Hotel zijn we op zoek naar ontbijt/kamermedewerker M/V. Dla naszego klienta w Brugge, 4* Hotelu poszukujemy pomocnika sniadan/pokojowki K/M.

  • Verkoper bestelwagens regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de regio van Ninove zijn wij op zoek naar een verkoper voor bestelwagens. Hierbij garandeer je een klantvriendelijke ontvangst en je geeft informatie en advies aan de klant. Daarnaast ben je een goede luisteraar die de noden van de klanten vlot kan herkennen.

  • Operator chemie Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Vio-Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket als operator:  Erop toezien dat alles goed verloopt.  Het instellen van de machines.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een kei in chemie? Dan hebben wij jou nodig!    Voor een groeiend bedrijf in Balen zijn wij op zoek naar enthousiaste operatoren in de chemie. 

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN BERLARE - OVERMERE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student uit voeding gerelateerde studie voor proeven/testen van producten (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Studentenjob

    Je zal verschillende producten opwarmen of koken om na te gaan of de vooropgestelde normen, zoals smaak, textuur, ... worden behaald. Je controleert ook de temperatuur en of deze voldoende lang aanhoudt na het opwarmen.

  • Student Charcuterie-afdeling (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Wilsele zijn wij nog op zoek naar studenten (m/v) om te helpen op de charcuterie-afdeling. Als jobstudent zal je de bereidingen helpen klaarmaken, de klanten bedienen en de toonbank aanvullen.

  • JOBSTUDENT Chauffeur avondronde (m/v) (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: COMMITTED

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student (m/v) met verantwoordelijkheidsgevoel, die enkele avonden per week (ma-vrij) meedraait in onze distributie rondes. Verblijft u in de omgeving van Willebroek (of omliggende gemeenten), u bent enkele dagen per week beschikbaar tussen 18:30 tot 23:30? U heeft reeds enkele jaren rijervaring (rijbewijs B)? Dan kan u misschien bij ons aan de slag voor het leveren van medicatie aan rustoorden.

  • Bijlesgever wiskunde (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • MANAGEMENT TRAINEE (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675507-inline.html?cid=Partner_VDAB Ons bedrijf is je misschien niet bekend, maar onze producten des te meer. CULINOR convenience cuisine, met hoofdkantoor te Destelbergen (bij R4), is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden in de Benelux. Het bedrijf speelt in op de trend van gezonde, smaakvolle en snel te bereiden verse maaltijden. Dagelijks zijn een 500-tal medewerkers actief in 5 productievestigingen – waarvan 3 gelegen in de Gentse regio en 2 in de Kempen - en borgen kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid. Voor één van onze sites in regio Gent zoeken we momenteel een (m/v) Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om je de Culinor filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, leerrijk en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken.   Een jaar lang ben je in één van onze sites actief en ga je meewerken aan de optimalisatie van onze productieafdelingen of warehouse, help je met het verbeteren van rendementen en het opzetten van best practices,… · Je vervult ook operationele taken op de werkvloer waarbij je erin slaagt diverse leidinggevende functies in de productie of logistiek te beheersen· Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van ons assortiment · Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op· Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu· Geleidelijk worden er meer taken gedelegeerd wat je zal toelaten om later ruimere verantwoordelijkheden op te nemen· Je rapporteert rechtstreeks aan de respectievelijke manager

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van Het Heksenketeltje BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Het Heksenketeltje BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Het Heksenketeltje BVBA. Laat een reactie achter voor Het Heksenketeltje BVBA. Het Heksenketeltje BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Het Heksenketeltje BVBA. Leave a respond for Het Heksenketeltje BVBA. Het Heksenketeltje BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Het Heksenketeltje BVBA op de google maps. Adres en contacten Het Heksenketeltje BVBA
Location of Het Heksenketeltje BVBA on the google maps. Address and contacts of Het Heksenketeltje BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Het Heksenketeltje BVBA Het Heksenketeltje BVBA: IN 'T VISKE | Weyn An | B.C. TURBO | PAUL TARAOR? | ULRIC DETAILLE

Other related companies as Het Heksenketeltje BVBA: IN 'T VISKE | Weyn An | B.C. TURBO | PAUL TARAOR? | ULRIC DETAILLE

Het Heksenketeltje BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Het Heksenketeltje BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06314910888. Het bedrijf Het Heksenketeltje BVBA bevindt zich op het adres: Stationsstraat 14; 3970; Leopoldsburg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 226,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 163,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Leisure articles. Producten gemaakt in Het Heksenketeltje BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Het Heksenketeltje BVBA is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Het Heksenketeltje BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Het Heksenketeltje BVBA, openstaande posities, locatie van Het Heksenketeltje BVBA op de kaart.

Het Heksenketeltje BVBA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Het Heksenketeltje BVBA, company assigned to the tax number BE06314910888. The company Het Heksenketeltje BVBA is located at the address: Stationsstraat 14; 3970; Leopoldsburg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 226,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 163,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Leisure articles. Products created in Het Heksenketeltje BVBA were not found.
The main activity of Het Heksenketeltje BVBA is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Het Heksenketeltje BVBA is not available. You also can look at reviews of Het Heksenketeltje BVBA, open positions, location of Het Heksenketeltje BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Het Heksenketeltje BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Het Heksenketeltje BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Het Heksenketeltje BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Het Heksenketeltje BVBA, employees, financial statistics.