Creatief Huizeken ('t)

Contactgegevens Creatief Huizeken ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Creatief Huizeken ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Creatief Huizeken ('t)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langemunte 63; 9570; Lierde (Sint-Maria-Lierde), België

Telefoon (phone): 055 42 76 80 (+32-055 42 76 80) 055 42 76 80 (+32-055 42 76 80)

Fax (fax): +32 (4) 313-36-79 +32 (4) 313-36-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Creatief Huizeken ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Creatief Huizeken ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Creatief Huizeken ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Creatief Huizeken ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Creatief Huizeken ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Creatief Huizeken ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Creatief Huizeken ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Creatief Huizeken ('t)
Products information Creatief Huizeken ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE04362365722
Ondernemingsnummer: 6228668212
Hoofdstad (capital): 184,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 845,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Creatief Huizeken ('t) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Leisure articles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Creatief Huizeken ('t)
(Get full report from official database of BE for Creatief Huizeken ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Creatief Huizeken ('t)
Addition kinds of activities for Creatief Huizeken ('t)

596202. Drank automaten | Beverage vending machines
01819902. Sod boerderijen | Sod farms
13899919. Onderhoud van olie- en gasputten | Servicing oil and gas wells
22110302. Vaatdoeken | Dishcloths
24210300. Speciaalzagerijproducten | Specialty sawmill products
28249912. Proteinvezels | Protein fibers
28360503. virussen | Viruses
35310412. straatstenen | Pavers
51720100. gassen | Gases

Werken bij Creatief Huizeken ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Creatief Huizeken ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Creatief Huizeken ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Creatief Huizeken ('t). Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende afdeling ondergoed en parfumerie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote winkel in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende voor de ondergoedafdeling. Je bent verantwoordelijk voor jouw afdeling. Je zorgt ervoor dat alles netjes in de rekken komt, bewaart de orde in de rayons, staat de klanten te woord en geeft hen advies.

  • Magazijnier met heftruckattest (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wens jij als magazijnier te werken in de regio Leuven? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Heverlee zijn wij tijdelijk op zoek naar een magazijnier (m/v) met een heftruckattest. Als magazijnier zal jij instaan voor het inladen van de vrachtwagens. Je bereidt ook de bestellingen voor en de drukt de juiste tickets op de computer af. Indien nodig, sta je ook de klanten telefonisch te woord.

  • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

  • Monteur / Lasser M/V (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Groot-Halle zijn wij op zoek naar een monteur/ lasser M/V. Je zal instaan voor het halfautomaat en tig lassen van staal, inox en aluminium. Je zal lassen volgens plan en op maat. Je zal verschillende materialen bewerken zoals zagen, snijden en plooien.

  • Poetshulp Zottegem 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Zottegem zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • HUISHOUDHULP VOOR EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Eeklo.

  • Enthousiaste POETSHULP Scherpenheuvel en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Ervaren Consulent Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Dienstenbedrijf Easy Life

    Type: Vaste Job

    Easylife is een jong en dynamisch bedrijf opgestart in 2009 in Antwerpen. Door onze sterke service naar klanten en werknemers, zijn we er in geslaagd sterk te groeien van 1 kantoor naar 17 kantoren, 1400 vaste huishoudhulpen & strijksters en 40 bedienden. Ons verhaal begint nog maar net! We hebben nog 1001 ideeën en plannen. Om onze groei te kunnen realiseren zijn we op zoek naar gedreven, resultaatsgerichte en enthousiaste superhelden. We werken hard, heel hard maar daartegenover staat veel plezier, een fantastisch team en een openheid tot creativiteit. Voor de uitbreiding van ons kantoor in Wilrijk zijn Stephanie (kantoorverantwoordelijke), Stefano, Demi en Edyta (consulenten) op zoek naar een gemotiveerde Ervaren Consulent. Als Ervaren Consulent ben je de rechterhand van de kantoorverantwoordelijke. Bij afwezigheid van Stephanie neem jij de verantwoordelijkheid op over het kantoor. Je staat op dat moment in voor de volledige organisatie van het kantoor (Selectie en uitzenden van huishoudhulpen). Dit houdt oa in: Veelvuldig contact met klanten en huishoudhulpen Leiding en ondersteuning aan de huishoudhulpen Matchen van huishoudhulp met klant om een blijvende relatie te bewerkstelligen Eventuele klachten en opmerkingen van de klanten op een constructieve manier verwerken en oplossen Administratief gedeelte: Planning maken en aanpassen in een sterk veranderende omgeving, rekening houdend met de noden, behoeften en beperkingen van de klanten en huishoudhulpen. Contracten opstellen Verwerken van betalingen Je denkt en werkt actief mee aan de verbetering van de werkwijze, tools, … (deelname werkgroepen, …)

  • Meewerkend ploegchef matraslijn nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf actief in de chemische nijverheid zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ploegchef voor de matraslijn. Als ploegchef op de matraslijn stuur je 2 arbeiders op 2 verschillende machines aan. Je vervangt ook de ontvormer en je moet bereid zijn om aan de productielijn mee te werken. Je doet voorstellen om de machines technisch te verbeteren.

  • Marketing Partner (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. U werkt van thuis uit en krijgt een op maat geleverde opleiding aangereikt.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Kelner (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DE CELT

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bediening van de zaal en de toog; betalingen ontvangen; tafels opruimen; materiaal aanvullen.

Zoek naar antwoorden van Creatief Huizeken ('t) in sociale netwerken
Look for responds of Creatief Huizeken ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Creatief Huizeken ('t). Laat een reactie achter voor Creatief Huizeken ('t). Creatief Huizeken ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Creatief Huizeken ('t). Leave a respond for Creatief Huizeken ('t). Creatief Huizeken ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Creatief Huizeken ('t) op de google maps. Adres en contacten Creatief Huizeken ('t)
Location of Creatief Huizeken ('t) on the google maps. Address and contacts of Creatief Huizeken ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Creatief Huizeken ('t) Creatief Huizeken ('t): DENISE VERHEYDEN | BANCONTACT-MISTER CASH | Deman NV | OLISLAEGERS ROLAND | LEMAIRE MARCEL

Other related companies as Creatief Huizeken ('t): DENISE VERHEYDEN | BANCONTACT-MISTER CASH | Deman NV | OLISLAEGERS ROLAND | LEMAIRE MARCEL

Creatief Huizeken ('t) is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Creatief Huizeken ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04362365722. Het bedrijf Creatief Huizeken ('t) bevindt zich op het adres: Langemunte 63; 9570; Lierde (Sint-Maria-Lierde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 184,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 845,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Leisure articles. Producten gemaakt in Creatief Huizeken ('t) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Creatief Huizeken ('t) is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Creatief Huizeken ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Creatief Huizeken ('t), openstaande posities, locatie van Creatief Huizeken ('t) op de kaart.

Creatief Huizeken ('t) is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Creatief Huizeken ('t), company assigned to the tax number BE04362365722. The company Creatief Huizeken ('t) is located at the address: Langemunte 63; 9570; Lierde (Sint-Maria-Lierde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 184,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 845,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Leisure articles. Products created in Creatief Huizeken ('t) were not found.
The main activity of Creatief Huizeken ('t) is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Creatief Huizeken ('t) is not available. You also can look at reviews of Creatief Huizeken ('t), open positions, location of Creatief Huizeken ('t) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Creatief Huizeken ('t), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Creatief Huizeken ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Creatief Huizeken ('t), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Creatief Huizeken ('t), employees, financial statistics.