Banier Creatief cvba (De)

Contactgegevens Banier Creatief cvba (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Banier Creatief cvba (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Banier Creatief cvba (De)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenstraat 65; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 70 13 80 (+32-053 70 13 80) 053 70 13 80 (+32-053 70 13 80)

Fax (fax): +32 (13) 460-54-78 +32 (13) 460-54-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Banier Creatief cvba (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Banier Creatief cvba (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Banier Creatief cvba (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Banier Creatief cvba (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Banier Creatief cvba (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Banier Creatief cvba (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Banier Creatief cvba (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Banier Creatief cvba (De)
Products information Banier Creatief cvba (De)

BTW identificatienummer (tax): BE07441284179
Ondernemingsnummer: 9933807373
Hoofdstad (capital): 628,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 234,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Banier Creatief cvba (De) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Leisure articles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Banier Creatief cvba (De)
(Get full report from official database of BE for Banier Creatief cvba (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Banier Creatief cvba (De)
Addition kinds of activities for Banier Creatief cvba (De)

3465. Automotive stampings | Automotive stampings
20110300. Lamproducten, van lam geslacht ter plaatse | Lamb products, from lamb slaughtered on site
51910107. pesticiden | Pesticides
60999902. Depot makelaars | Deposit brokers
96319906. Openbare dienst commissie, met uitzondering van vervoer: govt. | Public service commission, except transportation: govt.

Werken bij Banier Creatief cvba (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Banier Creatief cvba (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Banier Creatief cvba (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Banier Creatief cvba (De). Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een kleine zelfstandige gespecialiseerd in dakwerken zijn we op zoek naar een gemotiveerde dakwerker. Onze klant doet zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Dit voor platte alsook hellende daken. Taken: - herstellingswerken - zinkwerken - alles van daktimmerwerk (komt minder voor)

  • transportplanner (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een transportplanner (M/V): Je staat in voor de coördinatie en planning van de leveringen bij de klanten binnen de beloofde levertermijnen. Je stelt hiervoor de transportschema’s op voor onze 5 vrachtwagens. Je lost eventuele problemen op met de nodige creativiteit en doorzettingsvermogen. Hiervoor heb je vaak contact met klanten, werfleiders, chauffeurs, transporteurs en natuurlijk je collega’s.  

  • Calculator (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf regio Pittem zoeken wij EEN CALCULATOR (M/V) (voltijds of deeltijds) Functieomschrijving : adhv het vooropgesteld plan maakt de calculator de prijsoffertes op voor een project van A tot Z als calculator gaat u bij voorkeur ook naar de werf om een duidelijke prijsofferte op te maken u maakt de facturen op en staat tevens in voor de nacalculatie. bij een voltijdse tewerkstelling krijgt u ook nog andere taken toegewezen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Puuur Schilde/ 's Gravenwezel (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Ruddervoorde/Waardamme (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Student Verkoopsmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    U gaat aan de slag als verkoopsmedewerker in één van de grootste modewinkels. U kan zich flexibel opstellen  U bent bepaalde dagen in de week vrij en kan ook tijdens weekends en schoolvakanties aan de slag. U kan de klanten bijstaan met modeadvies. U houdt de winkel op orde.

  • POLYVALENT MEDEWERKER HORECA (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DE VOERMAN - ELFARR

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een polyvalent medewerker keukenhulp/hulp in de zaal.

  • Onderhoudtechnieker verwarmingstoestellen / schoorsteenveger (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: MASTER CLEANER

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud van verwarmingstoestellen op gas of op mazout. Daarnaast zal je ook schoorstenen proper maken.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • VASTGOEDMAKELAAR (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: GIMMO PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Prospectie van nieuwe klanten / inkoop, verkoop vastgoed. Plaatsbezoeken met geïnteresseerde kopers. Onderhandeling en afronding verkoop met opvolging tot verlijden van de akte.

  • Werknemer publieke ruimte (openbare netheid-groen-begraafplaatsen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Als teamlid sta je samen met andere collega's in voor het uitvoeren van specifieke taken in het vakgebied van de functie en dit zowel voor de stad als het OCMW. Er wordt een polyvalente inzetbaarheid verwacht in het kader van het beheer van de publieke ruimte en dit onder meer op het vlak van openbare netheid, begraafplaatsen en de groenvoorzieningen. Binnen het onderdeel openbare netheid sta je onder andere in voor : Opruimen van zwerfvuil Opruimen van sluikstorten Het ledigen van vuilbakken Opruimen van de markten en evenementen (ook op zaterdag en zondag) Binnen het onderdeel begraafplaatsen sta je onder andere in voor : Groenbeheer op de begraafplaatsen Uitvoeren van begrafenissen (ook op zaterdag) Leggen van tegels. Binnen het onderdeel groenvoorzieningen sta je onder andere in voor : Onderhouden van het openbaar groen Maaien gras Hakken en wieden Snoeien van hagen, struiken en bomen. Alternatieve onkruidbestrijding Er kan steeds een flexibele inzetbaarheid verwacht worden binnen andere ploegen van de stedelijke werkplaatsen indien nodig.

Zoek naar antwoorden van Banier Creatief cvba (De) in sociale netwerken
Look for responds of Banier Creatief cvba (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Banier Creatief cvba (De). Laat een reactie achter voor Banier Creatief cvba (De). Banier Creatief cvba (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Banier Creatief cvba (De). Leave a respond for Banier Creatief cvba (De). Banier Creatief cvba (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Banier Creatief cvba (De) op de google maps. Adres en contacten Banier Creatief cvba (De)
Location of Banier Creatief cvba (De) on the google maps. Address and contacts of Banier Creatief cvba (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Banier Creatief cvba (De) Banier Creatief cvba (De): Janssens P VOF | INTERIEUR WEYNE | L.N.C.-NUYTTEN | ADMIN. DIRECTE BELAST. | WILLY MERTENS

Other related companies as Banier Creatief cvba (De): Janssens P VOF | INTERIEUR WEYNE | L.N.C.-NUYTTEN | ADMIN. DIRECTE BELAST. | WILLY MERTENS

Banier Creatief cvba (De) is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Banier Creatief cvba (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07441284179. Het bedrijf Banier Creatief cvba (De) bevindt zich op het adres: Molenstraat 65; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 628,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 234,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Leisure articles. Producten gemaakt in Banier Creatief cvba (De) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Banier Creatief cvba (De) is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Banier Creatief cvba (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Banier Creatief cvba (De), openstaande posities, locatie van Banier Creatief cvba (De) op de kaart.

Banier Creatief cvba (De) is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Banier Creatief cvba (De), company assigned to the tax number BE07441284179. The company Banier Creatief cvba (De) is located at the address: Molenstraat 65; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 628,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 234,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Leisure articles. Products created in Banier Creatief cvba (De) were not found.
The main activity of Banier Creatief cvba (De) is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Banier Creatief cvba (De) is not available. You also can look at reviews of Banier Creatief cvba (De), open positions, location of Banier Creatief cvba (De) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Banier Creatief cvba (De), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Banier Creatief cvba (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Banier Creatief cvba (De), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Banier Creatief cvba (De), employees, financial statistics.