LA TULIPE NOIRE-GEENEN

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • LA TULIPE NOIRE-GEENEN
Private companiesMotion Pictures • LA TULIPE NOIRE-GEENEN

Contactgegevens LA TULIPE NOIRE-GEENEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA TULIPE NOIRE-GEENEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA TULIPE NOIRE-GEENEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nevenplein 9; 3950; Bocholt (Kaulille), België

Telefoon (phone): 011 62 23 17 (+32-011 62 23 17) 011 62 23 17 (+32-011 62 23 17)

Fax (fax): +32 (14) 815-98-39 +32 (14) 815-98-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA TULIPE NOIRE-GEENEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA TULIPE NOIRE-GEENEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA TULIPE NOIRE-GEENEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA TULIPE NOIRE-GEENEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA TULIPE NOIRE-GEENEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA TULIPE NOIRE-GEENEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA TULIPE NOIRE-GEENEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA TULIPE NOIRE-GEENEN
Products information LA TULIPE NOIRE-GEENEN

BTW identificatienummer (tax): BE06083099365
Ondernemingsnummer: 1358703613
Hoofdstad (capital): 837,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 288,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in LA TULIPE NOIRE-GEENEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA TULIPE NOIRE-GEENEN
(Get full report from official database of BE for LA TULIPE NOIRE-GEENEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA TULIPE NOIRE-GEENEN
Addition kinds of activities for LA TULIPE NOIRE-GEENEN

6019. Centrale reserveverzekering, nv | Central reserve depository, nec
13899917. Roustabout service | Roustabout service
38120301. Antennes, radar of communicatie | Antennas, radar or communications
38290704. Thermometers, vloeibaar-in-glas en bimetaal type | Thermometers, liquid-in-glass and bimetal type
61119903. Federale intermediaire kredietbank | Federal intermediate credit bank

Werken bij LA TULIPE NOIRE-GEENEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA TULIPE NOIRE-GEENEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA TULIPE NOIRE-GEENEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA TULIPE NOIRE-GEENEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende Commerciële binnendienst (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de dossiers van externe verkoop vlot en professioneel worden opgevolgd zodat het vooropgestelde zakencijfer wordt behaald. Verantwoordelijkheden - De opvolging van prijsaanvragen, vragen van klanten, productinformatie berust bij jou in goede handen - Je zorgt voor de opmaak van de offertes, de opvolging doe je zelf of gaat via de externe sales - Met onze leveranciers heb je een goede samenwerking en communicatie zodat een goede service aan onze klanten gewaarborgd blijft. - Je bent de specialist in de opmaak van lastenboeken, het invullen van tenders - Zonder problemen weet je projecten van A tot Z op te volgen: klanten zoeken, offertes maken, after-sales opvolgen, contact met het cliënteel.

  • Schilder (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Diksmuide gaan we op zoek naar een schilder + schrijnwerker. Je staat in voor de voorbereidende werken (afplakken, schuren, ...) Je staat ook in voor allerhande timmerwerken.

  • Elektromekanieker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar elektromekanieker. Je takenpakket bestaat uit: - Je lost storingen op waarbij je technische kennis op gebied van mechanisch vlak zeer belangrijk is. - Je voert controles uit op het productieproces na een ingreep aan de machines. - Je voert preventieve periodieke onderhoudswerkzaamheden uit zodat pannes en productiestilstanden vermeden kunnen worden. - Je staat in voor het herstellen en vervangen van onderdelen en hulpstukken. - Je leeft de geldende veiligheidsregels strikt na tijdens de uitvoering van je werkzaamheden.

  • HR Business Partner (M/V) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistieke klant gevestigd in Antwerpen zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. Deze staat verantwoordelijk voor een aantal terminals en zorgt voor een tijdige en correcte opvolging van de HR diensten. De HR Business Partner rapporteert aan de HR Director en werkt binnen de HR afdeling. Daarnaast staat hij/zij in dagelijks contact met Terminal Managers en externe leveranciers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor volgende HR domeinen: werving & selectie, training & development, comp & ben, systems & policies, industriële relaties Managen van alle operationele HR aspecten Je begeleidt leidinggevenden bij het identificeren van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun team Ontwikkeling en promotie van een positief werknemersklimaat, zodat elk issue op een constructieve manier kan worden behandeld Je werkt actief mee aan het uitwerken en implementeren van HR projecten, in lijn met de HR Group strategie Streven naar een continue evaluatie en optimalisatie van HR policies en afspraken om de kwaliteit, efficiëntie en effectiviteit ervan te verzekeren Je bent het aanspreekpunt en een inspirerende partner bij veranderingsprocessen Vanuit je intrinsieke interesse voor en begrip van de business reageer je proactief op HR noden en initieer je HR acties om aan toekomstige noden te voldoen Coachen van leidinggevenden op individuele basis bij de implementatie van bedrijfswaarden in hun team

  • VERKOPER VERFAFDELING (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een verkoper voor verfafdeling in een zeer mooie doe-het-zelf zaak. Je werkt voltijds volgens een vast rooster, je werkt telkens op zaterdag en kan hierdoor rekenen op een vrije dag in de week.

  • chauffeur CE (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur ben je heel gedreven om aan de slag te gaan. Hieronder een greep van je takenpakket: Je voert bulktransport uit van veevoeders naar verschillende boerderijen in België en Nederland. Je hebt de mogelijkheid om dagritten te doen of om uit te slapen. Je voert ook fysieke arbeid uit. Je leert de buizen aan te koppelen om de veevoeders door te blazen.

  • enthousiaste thuishulp / poetshulp Heist-aan-zee (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Business Developer (NL) – Regio Vlaanderen (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HABEAS

    Type: Vaste Job

    Missie Als Business Developer bestaat uw missie erin de omzet van de onderneming te ontwikkelen door nieuwe commerciële contracten te onderhandelen. U rapporteert aan de Regionale Directeur en maakt deel uit van een ploeg van 4 commerciële medewerkers (1 Key Account, 2 Account Managers en 1 Business Developer). Functie - Als Business Developer bent u verantwoordelijk voor de verkoop van de producten en diensten aan bestaande en nieuwe klanten in Vlaanderen. - Uw verantwoordelijk bestaat erin commerciële leads via een bestaand databank te ontwikkelen om nieuwe contracten binnen te brengen evenals bestaande klanten te bezoeken om de samenwerking te ontplooien. - - U maakt gebruik van het databank om potentiele prospecten terug te contacteren en om nieuwe contracten te onderhandelen - Uw maakt een marktonderzoek om de geschikte ondernemingen van de industriële wereld te selecteren die matchen met ons productvoorstel. - U zorgt voor de constante promotie van al onze aanbiedingen. - Uw uitdaging bestaat erin de wensen van de klant te vertalen in een kwalitatief, technisch en commercieel passende oplossing. - U zorgt voor de goeie uitvoering van de contracten en aan de kwaliteit van de geleverde diensten - U maakt een wekelijkse rapportering van uw commerciële activiteiten

  • Bakker (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Wouters Brood & Patisserie

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de productie van brood.

  • Werfleider Interieur Exterieur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Heb jij een oog voor detail en wil je elk project op het hoogste niveau afleveren? Klantenbegeleiding en opvolging zitten in je bloed? Dan is de functie van werfleider zeker iets voor jou! Jouw taken; - je coördineert en leidt interieur- en exterieurprojecten van opmeting tot afrekening. - je bewaakt continu onze hoge afwerkingsgraad. - je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - je zorgt voor coaching en planning van uw team.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

Zoek naar antwoorden van LA TULIPE NOIRE-GEENEN in sociale netwerken
Look for responds of LA TULIPE NOIRE-GEENEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA TULIPE NOIRE-GEENEN. Laat een reactie achter voor LA TULIPE NOIRE-GEENEN. LA TULIPE NOIRE-GEENEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA TULIPE NOIRE-GEENEN. Leave a respond for LA TULIPE NOIRE-GEENEN. LA TULIPE NOIRE-GEENEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA TULIPE NOIRE-GEENEN op de google maps. Adres en contacten LA TULIPE NOIRE-GEENEN
Location of LA TULIPE NOIRE-GEENEN on the google maps. Address and contacts of LA TULIPE NOIRE-GEENEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LA TULIPE NOIRE-GEENEN LA TULIPE NOIRE-GEENEN: IVO KERKHOFS | DIRK STROBBE | JIMMY | GINETTE MASSCHELEIN | I.P.E.S.

Other related companies as LA TULIPE NOIRE-GEENEN: IVO KERKHOFS | DIRK STROBBE | JIMMY | GINETTE MASSCHELEIN | I.P.E.S.

LA TULIPE NOIRE-GEENEN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA TULIPE NOIRE-GEENEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06083099365. Het bedrijf LA TULIPE NOIRE-GEENEN bevindt zich op het adres: Nevenplein 9; 3950; Bocholt (Kaulille). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 837,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 288,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beauty salons. Producten gemaakt in LA TULIPE NOIRE-GEENEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LA TULIPE NOIRE-GEENEN is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA TULIPE NOIRE-GEENEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA TULIPE NOIRE-GEENEN, openstaande posities, locatie van LA TULIPE NOIRE-GEENEN op de kaart.

LA TULIPE NOIRE-GEENEN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA TULIPE NOIRE-GEENEN, company assigned to the tax number BE06083099365. The company LA TULIPE NOIRE-GEENEN is located at the address: Nevenplein 9; 3950; Bocholt (Kaulille). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 837,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 288,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beauty salons. Products created in LA TULIPE NOIRE-GEENEN were not found.
The main activity of LA TULIPE NOIRE-GEENEN is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LA TULIPE NOIRE-GEENEN is not available. You also can look at reviews of LA TULIPE NOIRE-GEENEN, open positions, location of LA TULIPE NOIRE-GEENEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA TULIPE NOIRE-GEENEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA TULIPE NOIRE-GEENEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA TULIPE NOIRE-GEENEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA TULIPE NOIRE-GEENEN, employees, financial statistics.