Chapelier-Willems

Contactgegevens Chapelier-Willems: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chapelier-Willems: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chapelier-Willems

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Station 43; 4880; Aubel, België

Telefoon (phone): 087 68 70 04 (+32-087 68 70 04) 087 68 70 04 (+32-087 68 70 04)

Fax (fax): +32 (83) 306-61-10 +32 (83) 306-61-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chapelier-Willems: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chapelier-Willems"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chapelier-Willems"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chapelier-Willems, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chapelier-Willems. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chapelier-Willems, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chapelier-Willems. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chapelier-Willems
Products information Chapelier-Willems

BTW identificatienummer (tax): BE08746459960
Ondernemingsnummer: 1131561279
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 507,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Chapelier-Willems zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Leather goods - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chapelier-Willems
(Get full report from official database of BE for Chapelier-Willems)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chapelier-Willems
Addition kinds of activities for Chapelier-Willems

2515. Matrassen en beddenpringen | Mattresses and bedsprings
611101. Federale hypothecaire kredietinstellingen | Federal mortgage credit agencies
13890203. Olie bemonsteringsdienst voor oliebedrijven | Oil sampling service for oil companies
51480100. fruit | Fruits
86999910. Reisclub | Travel club
91990103. Aankoopkantoor, overheid | Purchasing agency, government

Werken bij Chapelier-Willems: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chapelier-Willems: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chapelier-Willems. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chapelier-Willems. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren medewerker voor het uitbenen van vlees! (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal hoofdzakelijk instaan voor het uitbenen van verse varkensbuiken, ontbenen van gedroogde hammen, ed.

  • Logistieke medewerker bpost Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker in een sorteercentrum maak je deel uit van een hightech werkplek waar het gonst van de bedrijvigheid. Met oog voor detail sorteer je poststukken, die vervolgens naar lokale mailcenters en andere sorteercentra worden vervoerd. Je sorteert verschillende soorten brieven en pakketten - voornamelijk machinaal: je werkt bijvoorbeeld met sorteermachines en scanners. Je staat in voor het basisonderhoud van de machines. Hiervoor wordt een interne opleiding voorzien.

  • Huishoudhulp (Zorgverlening) regio Mechelen-Noord/Walem (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou ! Jouw taken als huishoudhulp zorgverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud (eventueel aangevuld met was en strijk) bij zorgbehoevende personen thuis. Je betrekt de klant hierbij waar mogelijk. Alle uurroosters zijn mogelijk, zowel deeltijds als voltijds, en worden bepaald in onderling overleg.

  • Student kassier/aanvuller M/V voor supermarkt (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Lummen zijn we op zoek naar een student- kassier voor in het weekend. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar ook in de winkel zelf. Als er niemand aan de kassa staat, ga je aanvullen in de winkel in de omgeving van je kassa.

  • JOBSTUDENTEN PLOPSAQUA (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Wat kan je doen binnen Plopsaqua? - Kassa, Controle, Onthaal - Toezichthouder / Redder (indien diploma Hoger Redder) - Kassa, afruim, bediening, keuken in de Viking Snack - Milieu/Sanitair - ... en nog zoveel meer tijdens tal van evenementen ... Voor de verschillende afdelingen in ons waterpark zoeken wij gemotiveerde en dynamische studenten die graag een centje willen bijverdienen in de wereld van Wickie de Viking.

  • Serveur banquet (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: ADECCO WAVRE

    Type: Studentenjob

    Recherchons 1 étudiant pour travailler comme serveur banquet mission le mardi 11 septembre de 11h30 à 14h30 Lieu de la mission Wavre

  • Automechanieker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: OPEL GARAGE Dhont

    Type: Vaste Job

    Het onderhoud en herstellen van wagens en bestelwagens van het merk Opel Vervangen van distributieriemen,koppelingen, remmen,schokdempers… Het uitlezen van fouten aan de hand van diagnose apparatuur Het uitvoeren van elektrische en elektronische herstellingen

  • RECEPTIONIST(E) TERHILLS HOTEL (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TERHILLS HOTEL

    Type: Vaste Job

    Als receptionist(e) ben je het visitekaartje van het Terhills Hotel en het aanspreekpunt voor onze gasten. Jouw oog voor detail, professionaliteit en gastvrijheid biedt onze gasten een warm en uniek verblijf bij Terhills. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Verrichten van receptiewerkzaamheden; check-in + check-out telefoongesprekken voeren en e-mails beheren inboeken van reservaties (hotel + restaurant) Je bent het aanspreekpunt van het hotel Je verwelkomt de gasten en alle bezoekers Je geeft een rondleiding indien gewenst door de gasten Je geeft de nodige inlichtingen over het hotel en de regio Je draagt bij aan een optimale teamsfeer Je zorgt voor een unieke gastbeleving en een professionele service Je draagt bij tot een vlotte communicatie tussen alle diensten Je staat overigens in voor allround administratieve taken, eigen aan de functie

  • Team member OKay Oedelem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: OKay

    Type: Vaste Job

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Franchise manager voor bakkerij Carl M/V (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving: Als Shopmanager sta je in voor het dagelijks beleid en beheer van de winkel. Je hebt oog voor Visual Merchandising. Je plaatst en volgt de bestellingen op. Je verzorgt het KPI- Management (Omzet, Productiviteit, Loonkost, Algemene kosten, …). Je staat in als Shopmanager voor de werving, selectie en opvolging van je medewerkers. Je staat in voor het opmaken van de planning en organisatie van je personeel. Profielomschrijving: Als Shopmanager ben je een geboren People Manager met oog voor zijn/haar medewerkers. Je hebt communicatieve vaardigheden intern en extern. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en denkt na over nieuwe manieren om betere verkoopresultaten te behalen. Door je hands-on-mentaliteit werk je doelgericht en doelbewust. Je hebt als Shopmanager een gevoel voor organisatie en planning. Zie jij deze baan als Shopmanager bij Bakkerij Carl wel zitten? Solliciteer dan via [email protected]

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Antwerpen (B)-Noord-brabant (NL))

    Regio: Regio Antwerpen (B)-Noord-brabant (NL)

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Sexuologe (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

Zoek naar antwoorden van Chapelier-Willems in sociale netwerken
Look for responds of Chapelier-Willems in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chapelier-Willems. Laat een reactie achter voor Chapelier-Willems. Chapelier-Willems bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chapelier-Willems. Leave a respond for Chapelier-Willems. Chapelier-Willems on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chapelier-Willems op de google maps. Adres en contacten Chapelier-Willems
Location of Chapelier-Willems on the google maps. Address and contacts of Chapelier-Willems

Andere gerelateerde bedrijven als come Chapelier-Willems Chapelier-Willems: STAR CLEAN WALLONIE | Action Transport | Van Dyck Jef BVBA | MARIE-ROSE ROUSSEL | Airinc Europe SA

Other related companies as Chapelier-Willems: STAR CLEAN WALLONIE | Action Transport | Van Dyck Jef BVBA | MARIE-ROSE ROUSSEL | Airinc Europe SA

Chapelier-Willems is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chapelier-Willems, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08746459960. Het bedrijf Chapelier-Willems bevindt zich op het adres: Rue de la Station 43; 4880; Aubel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 507,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Leather goods - Retail. Producten gemaakt in Chapelier-Willems zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chapelier-Willems is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chapelier-Willems is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chapelier-Willems, openstaande posities, locatie van Chapelier-Willems op de kaart.

Chapelier-Willems is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chapelier-Willems, company assigned to the tax number BE08746459960. The company Chapelier-Willems is located at the address: Rue de la Station 43; 4880; Aubel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 507,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Leather goods - Retail. Products created in Chapelier-Willems were not found.
The main activity of Chapelier-Willems is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Chapelier-Willems is not available. You also can look at reviews of Chapelier-Willems, open positions, location of Chapelier-Willems on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chapelier-Willems, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chapelier-Willems, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chapelier-Willems, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chapelier-Willems, employees, financial statistics.