Boutique G

Contactgegevens Boutique G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boutique G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boutique G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Passage Wellington 42; 1410; Waterloo, België

Telefoon (phone): 02 354 24 35 (+32-02 354 24 35) 02 354 24 35 (+32-02 354 24 35)

Fax (fax): +32 (53) 244-93-76 +32 (53) 244-93-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boutique G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boutique G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boutique G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boutique G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boutique G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boutique G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boutique G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boutique G
Products information Boutique G

BTW identificatienummer (tax): BE06933990478
Ondernemingsnummer: 3908081054
Hoofdstad (capital): 290,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 612,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Boutique G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Leather goods - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boutique G
(Get full report from official database of BE for Boutique G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boutique G
Addition kinds of activities for Boutique G

395500. Koolstofpapier en inktlinten | Carbon paper and inked ribbons
14990000. Diverse nonmetale mineralen, behalve brandstoffen | Miscellaneous nonmetallic minerals, except fuels
16290201. Snijden van rechts | Cutting of right-of-way
28120106. Natriumbicarbonaat | Sodium bicarbonate
39310123. Synthesizers, muziek | Synthesizers, music
50990702. Nieuwigheden, duurzaam | Novelties, durable
65150000. Mobiele thuisbeheerders | Mobile home site operators
73749901. Data entry service | Data entry service
86519900. Politieke organisaties, nec | Political organizations, nec
96319906. Openbare dienst commissie, met uitzondering van vervoer: govt. | Public service commission, except transportation: govt.

Werken bij Boutique G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boutique G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boutique G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boutique G. Looking for open vacancies in other companies

  • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

  • Technieker op zaterdag - Regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een zaterdagtechnieker. Taak: Je staat in voor het technisch onderhoud van het mechanisch gedeelte van het machinepark in een industrieel bedrijf.

  • Secretaresse (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een goede secretaresse? Heb jij een goede kennis van boekhouding? Solliciteer dan zeker op deze functie Ook de kennis van Word en excell is belangrijk

  • .net developer (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen deze jonge en dynamische onderneming sta je in voor: ontwikkelen van nieuwe tools voor de klanten onderhouden van de bestaande tools en adviseren van klanten je werkt 50% van je tijd vanuit kantoor, 50% bij de klanten (regio Limburg)

  • SHOPMEDEWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent commercieel ingesteld dynamisch en probeert de klant op een zo goed mogelijke manier te helpen. Je bent stressbestendig en kan multifunctioneel te werk gaan. Je bent bereid om één keer in de week vroeg en laat te beginnen (5u15 - 14u30; 15u - 22u00) .Je bent bereid om een aantal weekends per maand zowel zaterdag als zondag te werken. Je bent direct beschikbaar.

  • Ramenwasser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het wassen van ramen voor o.a kantoren, showrooms..

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • poetshulp heuvelland (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

  • Magazijnier - student augustus (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vaste medewerkers ga je op een bepaalde afdeling ingeschakeld worden. Je taken kunnen zijn: Inbound: controle van inkomende goederen en stockeren Orderpicking: samenstellen van bestellingen Outbound: uitgaande bestellingen controleren In- en verpakken van onderdelen Sorteren van onderdelen Je zal werken met een handscanner.

  • Jobstudent kledingzaak Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Poperinge zijn wij op zoek naar een jobstudent verkoopster/verkoper. Je bent verantwoordelijk voor de kassa. Daarnaast spring je bij in de winkel om mensen te adviseren in hun keuze van kledij. Je bent het visitekaartje van de winkel, waarbij je de klanten vriendelijk onthaalt en helpt waar nodig.

  • IT Business Analyst - Office 365 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675863-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij willen ons team vervolledigen met Office 365- passionates! Eiger North is een onafhankelijk IT-analyse bedrijf. We helpen bedrijven hun noden en uitdagingen voor de toekomst in kaart te brengen en de juiste vertaalslag  te maken naar IT Wij zijn voortdurend op zoek naar gepassioneerde business, functionele en data analisten om ons team te versterken, maar voor deze opdracht zijn freelance expeditie-partners zeker welkom! Voor een concrete opdracht zoeken we mensen die gebeten zijn door Office 365, die helemaal wild worden van de oneindige mogelijkheden ervan en hun kennis willen inzetten bij een talloze bedrijven om Office 365 op een gestructureerde, werkbare en vatbare manier te integreren in de bedrijfsstructuur van de klant.  De implementatie gebeurt door een gespecialiseerde Microsoft Office 365 implementatie-partner.   Dit doen wij zelf niet! Ons team komt in actie bij de pre-implementatiefase: het analysevoortraject.  Wij willen ons team vervolledigen met Office 365- passionates! Eiger North is een onafhankelijk IT-analyse bedrijf. We helpen bedrijven hun noden en uitdagingen voor de toekomst in kaart te brengen en de juiste vertaalslag  te maken naar IT Wij zijn voortdurend op zoek naar gepassioneerde business, functionele en data analisten om ons team te versterken, maar voor deze opdracht zijn freelance expeditie-partners zeker welkom! Voor een concrete opdracht zoeken we mensen die gebeten zijn door Office 365, die helemaal wild worden van de oneindige mogelijkheden ervan en hun kennis willen inzetten bij een talloze bedrijven om Office 365 op een gestructureerde, werkbare en vatbare manier te integreren in de bedrijfsstructuur van de klant.  De implementatie gebeurt door een gespecialiseerde Microsoft Office 365 implementatie-partner.   Dit doen wij zelf niet! Ons team komt in actie bij de pre-implementatiefase: het analysevoortraject.  De business case en de informatieanalyse voor te bereiden en de klant te challengen bij zijn toekomstplan m.b.t. integratie van Office365.... Wat wil men bereiken na implementatie? Welke meerwaarde zal er zijn voor de medewerkers? Is er hierrond reeds communicatie geweest naar het personeel toe? Een inventaris opmaken van een aantal essentiële zaken rond bestaande applicaties in de organisatie, intranetsites, mailboxen, filestorage, officeonderdelen die nu reeds in gebruik zijn, macro’s die geconfigureerd zijn geweest in Excel, Word of Access, migraties.... Vragen stellen rond “het mobiliteitsgegeven” vandaag en in de toekomst... : wat mag een medewerker allemaal kunnen vanop zijn GSM met betrekking tot werk. Een analyse en aanbeveling rond het gebruik van Office 365 voor te leggen aan de klant en hem bij het opzetten en het gebruik ervan voor te bereiden. de lead neemt in de analyse en de aanpak na analyse, dat je oog hebt voor een gebruiksvriendelijke integratie. dat je een sterke gesprekspartner bent en helder kan communiceren. door jouw ervaring de juiste oplossing kan aanreiken

  • Keukenhulp I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van Boutique G in sociale netwerken
Look for responds of Boutique G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boutique G. Laat een reactie achter voor Boutique G. Boutique G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boutique G. Leave a respond for Boutique G. Boutique G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boutique G op de google maps. Adres en contacten Boutique G
Location of Boutique G on the google maps. Address and contacts of Boutique G

Andere gerelateerde bedrijven als come Boutique G Boutique G: LEON BOUCHAT | S De Keyser BVBA | VERBEKE FRANKY | I.O.B. | Datastat Belgium

Other related companies as Boutique G: LEON BOUCHAT | S De Keyser BVBA | VERBEKE FRANKY | I.O.B. | Datastat Belgium

Boutique G is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Boutique G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06933990478. Het bedrijf Boutique G bevindt zich op het adres: Passage Wellington 42; 1410; Waterloo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 290,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 612,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Leather goods - Retail. Producten gemaakt in Boutique G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Boutique G is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boutique G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boutique G, openstaande posities, locatie van Boutique G op de kaart.

Boutique G is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Boutique G, company assigned to the tax number BE06933990478. The company Boutique G is located at the address: Passage Wellington 42; 1410; Waterloo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 290,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 612,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Leather goods - Retail. Products created in Boutique G were not found.
The main activity of Boutique G is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Boutique G is not available. You also can look at reviews of Boutique G, open positions, location of Boutique G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boutique G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boutique G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boutique G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boutique G, employees, financial statistics.