SPORTCOOP NV

Contactgegevens SPORTCOOP NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPORTCOOP NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPORTCOOP NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 29,Voogdijstraat (Ekkelgarden) 3500 Hasselt, België

Telefoon (phone): 32.11 27 24 04 32.11 27 24 04

Fax (fax): 32.11 28 10 45 32.11 28 10 45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPORTCOOP NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPORTCOOP NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPORTCOOP NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPORTCOOP NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPORTCOOP NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPORTCOOP NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPORTCOOP NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPORTCOOP NV
Products information SPORTCOOP NV

BTW identificatienummer (tax): BE09076599121
Ondernemingsnummer: 5647491455
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 693,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Shoes,sports and leisure

Product categorie (product category): Leather and Shoes; Shoes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPORTCOOP NV
(Get full report from official database of BE for SPORTCOOP NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPORTCOOP NV
Addition kinds of activities for SPORTCOOP NV

5421. Vlees- en vismarkten | Meat and fish markets
206301. Droge bietensuikerproducten, behalve raffinage | Dry beet sugar products, except refining
20330204. Behoudt, inclusief imitatie: in blikjes, potten, enz. | Preserves, including imitation: in cans, jars, etc.
27590301. Reclame literatuur: drukwerk, nsk | Advertising literature: printing, nsk
35319906. Derricks, behalve olie en gasveld | Derricks, except oil and gas field
37280105. Liften, vliegtuigen | Elevators, aircraft
38430102. Autoclaven, tandheelkunde | Autoclaves, dental

Werken bij SPORTCOOP NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPORTCOOP NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPORTCOOP NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPORTCOOP NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk boekhouder (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een producent van voorgemonteerde ladesystemen, zoeken wij een tijdelijk boekhoudkundig profiel. Dit om de druk op te vangen gedurende een aantal maanden. Het contract kan verlengd worden maar er is geen zekerheid. Je staat voornamelijk in voor het verwerken van aankoopfacturen en het boeken van bankafschriften. Bovendien sta je ook in voor allerlei administratieke taken Het bedrijf werkt met het ERP-systeem AX Dynamics. Dit wordt uiteraard aangeleerd.

  • Kinderbegeleider Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een buitenschoolse opvang waar je hoofdzakelijk een groep kinderen tussen 2,5 en 6 jaar verzorgt en begeleidt. Je doet dit tijdens de buitenschoolse momenten, nl. op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. In de vakantieperiodes vang je ook kinderen tot 8 of 12 jaar op. Wanneer er geen kinderen in de opvang zijn, sta je in voor klasondersteuning, bereid je met collega’s de vakantiewerking voor, doe je administratieve opdrachten, hou je in de namiddag toezicht bij slapende kleuters of ondersteun je een kinderdagverblijf of peutertuin. Je zorgt ervoor dat elk kind individueel en in groepsverband gestimuleerd wordt om te leren omgaan met andere kinderen, samen te spelen en te leven en zo te ontwikkelen tot een toekomstige burger. De Dienst Kinderopvang heeft meerdere functies zoals o.a. de economische, de pedagogische en de sociale functie. Je draagt hiertoe bij door je inzet, je leerbereidheid, je kennis en ervaring. Je werkt 30u24min per week (= 4/5), gespreid over 5 dagen. Je werkuren liggen meestal tussen 7u en 18u15. Sommige voorzieningen zijn open tot 18u45, 19u en 20u. Eén voorziening is ook open op zaterdag.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO URSEL (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Oostende zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Student Poetshulp vrijdags (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student voor vrijdags een 4- tal uurtjes te komen poetsen in een B&B, u staat in voor het onderhoud van = - een 5 tal kamers - Een gezamelijke leefruimte

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • SAP sales & logistics consultant DV00534 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je werkt die projecten uit in samenspraak met de commerciële diensten en magazijnen van de verschillende business units. Je ondersteunt de gebruikers binnen alle sites van het bedrijf en zorgt voor de nodige documentatie en training. Naast het meewerken aan diverse kleine en grotere projecten ben je ook bereid om het nodige supportwerk te doen. Als SAP Sales & Logistics consultant ben je een sparringpartner voor de business en back-up voor collega SAP consultants. Je rapporteert aan de SAP Projectlead SD.

  • ruitenwasser (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BRILJANT GLAZENWASSERIJ

    Type: Vaste Job

    ruiten wassen, KMO, particulier, scholen, winkels

  • Assistant Warehouse Supervisor (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Als assistent warehouse supervisor ben je samen met de warehouse supervisor verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie en planning van het magazijn. · Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden/magazijnoperaties: ontvangst chauffeurs en toewijzing kaai (in samenwerking met de ploegchefs), communicatie tussen transportafdeling en commerciële binnendienst, voorbereiding laadplanning · Je staat in voor het inplannen van personeel en middelen en zorgt er mee voor dat de doelstellingen voor het team behaald worden · Je signaleert knelpunten in werkprocessen en doet voorstellen voor efficiëntere werkwijzen en methoden · De administratieve opvolging van een toekomstig ‘slot booking systeem’ zal ook tot jouw verantwoordelijkheden behoren · Tenslotte zal je ook het voorraadbeheer van de consumables voor jouw rekening nemen samen met een aantal administratieve taken (CMR, klassement) Je rapporteert aan de warehouse supervisor en hebt dagelijks verschillende interne contacten (commerciële binnendienst, transportafdeling…. ) en externe contacten (transporteurs).

  • Franchise manager voor bakkerij Carl M/V (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving: Als Shopmanager sta je in voor het dagelijks beleid en beheer van de winkel. Je hebt oog voor Visual Merchandising. Je plaatst en volgt de bestellingen op. Je verzorgt het KPI- Management (Omzet, Productiviteit, Loonkost, Algemene kosten, …). Je staat in als Shopmanager voor de werving, selectie en opvolging van je medewerkers. Je staat in voor het opmaken van de planning en organisatie van je personeel. Profielomschrijving: Als Shopmanager ben je een geboren People Manager met oog voor zijn/haar medewerkers. Je hebt communicatieve vaardigheden intern en extern. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en denkt na over nieuwe manieren om betere verkoopresultaten te behalen. Door je hands-on-mentaliteit werk je doelgericht en doelbewust. Je hebt als Shopmanager een gevoel voor organisatie en planning. Zie jij deze baan als Shopmanager bij Bakkerij Carl wel zitten? Solliciteer dan via [email protected]

  • Junior Bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668790-inline.html?cid=Partner_VDAB De  junior bouw staat onder begeleiding van de project manager mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • Homeopaat (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een homeopaat. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van SPORTCOOP NV in sociale netwerken
Look for responds of SPORTCOOP NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPORTCOOP NV. Laat een reactie achter voor SPORTCOOP NV. SPORTCOOP NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPORTCOOP NV. Leave a respond for SPORTCOOP NV. SPORTCOOP NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPORTCOOP NV op de google maps. Adres en contacten SPORTCOOP NV
Location of SPORTCOOP NV on the google maps. Address and contacts of SPORTCOOP NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SPORTCOOP NV SPORTCOOP NV: De Wispelaere A | Walking on the Docks | PIZZERIA RIMINI | Cimaglia Maria | THOMAS SCHOLLAERT

Other related companies as SPORTCOOP NV: De Wispelaere A | Walking on the Docks | PIZZERIA RIMINI | Cimaglia Maria | THOMAS SCHOLLAERT

SPORTCOOP NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPORTCOOP NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09076599121. Het bedrijf SPORTCOOP NV bevindt zich op het adres: 29,Voogdijstraat (Ekkelgarden) 3500 Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 693,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Leather and Shoes; Shoes. Lijst met producten zijn Shoes,sports and leisure.
De hoofdactiviteit van SPORTCOOP NV is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPORTCOOP NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPORTCOOP NV, openstaande posities, locatie van SPORTCOOP NV op de kaart.

SPORTCOOP NV is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPORTCOOP NV, company assigned to the tax number BE09076599121. The company SPORTCOOP NV is located at the address: 29,Voogdijstraat (Ekkelgarden) 3500 Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 693,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Leather and Shoes; Shoes. List of products are Shoes,sports and leisure.
The main activity of SPORTCOOP NV is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SPORTCOOP NV is not available. You also can look at reviews of SPORTCOOP NV, open positions, location of SPORTCOOP NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPORTCOOP NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPORTCOOP NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPORTCOOP NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPORTCOOP NV, employees, financial statistics.