International Leasing Agencies

Contactgegevens International Leasing Agencies: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data International Leasing Agencies: address, phone, fax, email, website, opening hours

International Leasing Agencies

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoorndriesstraat 57; 9820; Merelbeke, België

Telefoon (phone): 09 362 00 20 (+32-09 362 00 20) 09 362 00 20 (+32-09 362 00 20)

Fax (fax): +32 (12) 391-80-86 +32 (12) 391-80-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) International Leasing Agencies: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "International Leasing Agencies"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "International Leasing Agencies"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van International Leasing Agencies, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen International Leasing Agencies. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of International Leasing Agencies, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees International Leasing Agencies. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti International Leasing Agencies
Products information International Leasing Agencies

BTW identificatienummer (tax): BE07340209960
Ondernemingsnummer: 3100311279
Hoofdstad (capital): 911,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 782,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in International Leasing Agencies zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Leasing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor International Leasing Agencies
(Get full report from official database of BE for International Leasing Agencies)

Aanvulling soorten activiteiten voor International Leasing Agencies
Addition kinds of activities for International Leasing Agencies

10949901. Carnotiet mijnbouw | Carnotite mining
22410105. Lacings, textiel | Lacings, textile
38430116. Orthodontische apparaten | Orthodontic appliances
50830400. Zuivelindustrie en -apparatuur | Dairy machinery and equipment
73899942. Aankoop dienst | Purchasing service
87420302. Franchising consultant | Franchising consultant

Werken bij International Leasing Agencies: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in International Leasing Agencies: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor International Leasing Agencies. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for International Leasing Agencies. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/CE (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooi groeiend voedingsbedrijf is Let's Work Aalter op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde chauffeur C/CE. - Je krijgt een vaste regio toegewezen. - Je staat in voor het vervoer van goederen. - Je levert zelfstandig de filialen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. - Je werkt van maandag tot vrijdag of van dinsdag tot zaterdag.

  • Huishoudhelden regio Ranst. Solliciteer per SMS! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem en Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heusden-Zolder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Weekendstudenten bakkerij gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopstudenten. Als bakkerijmedewerk(st)er zal jij instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Gemotiveerde studenten (m/v) (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je ontvangt de klanten en neemt de bestelling op - Je maakt dranken klaar en serveert deze aan de klanten - Je dient gerechten op in de zaal - Je int de betalingen voor de consumpties - Je zorgt voor orde en netheid - ...

  • Medewerkers jobstudenten fototeam (weekends en vakanties) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het fotograferen van de bezoekers aan Plopsaland de Panne. De bezoekers worden bij binnenkomst met een karakter (Kabouter Plop, Megamindy etc.) op de foto gezet. Aan het eind van de dag ben je verantwoordelijk voor de verkoop van deze foto's. Ook kun je ingezet worden bij de verkoop van de foto's aan een van de attracties.

  • Medewerkers gezocht voor flexibele pool H&M (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor H&M zijn wij op zoek naar extra medewerkers voor de flexibele pool. Wat is de flexibele pool? Volgens de drukte in de winkel en de levering van goederen worden er extra medewerks ingeschakeld om die drukte mee te helpen ontvangen. Deze planning kan dus heel flexibel zijn. Dit kan zowel zijn voor de stock, winkel en/of kassa. Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar of beschikbaar in de vakanties? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit de job voor jou! Wij schakelen je in bij H&m volgens jouw beschikbaarheden en de mogelijkheden bij H&M.

  • Retail Sales Officer voor ziekteverzekeringen in 1000 Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Vaste Job

    Als retail sales officer adviseer je klanten en prospecten over allerlei types van ziekteverzekeringen. Jouw doel is dan ook deze producten en diensten te verkopen. Je adviseert de klant goed over het product waar zij geïnteresseerd in zijn. Je beantwoordt de telefonische oproepen van potentiële nieuwe klanten en voert verkoopsgesprekken aan de telefoon. Je bent verantwoordelijk voor de offertes (opmaak, verzending, opvolging en archivering) van de aanvragen die binnenkomen via DKV contactformulier. Je beheert de offertemailbox en zorgt ervoor dat de klanten snel een correct en klantvriendelijk antwoord ontvangen. Je volgt klanten/prospecten actief op nadat ze een offerte hebben aangevraagd of via de online portals hun interesse in onze producten hebben getoond.

  • Technieker Gas met Staallas - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Sint-Niklaas zoeken we momenteel een Technieker Gas met Staallas Sint-Niklaas Taken: Je zorgt voor de voorbereidende werken en de uitvoering van gasaansluitingen met staallas. Ook ben je verantwoordelijk voor het opzoeken van lekken, het herstellen en het in dienst stellen van gasaansluitingen en gasleidingen Je verricht interventies en voert schakelingen en drukregelingen uit in opdracht van de schakelverantwoordelijke Je voert alle taken uit nodig voor het behalen en het behouden van het lascertificaat (norm ISO9606-1) Je voert de administratieve taken uit die verbonden zijn aan de job, je beheert je eigen materiaal en gereedschap

  • Schoonheidsspecialiste (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Seksuoloog (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een seksuoloog (m/v).

  • FLEXI HORECAMEDEWERKER (M/V) WEEKEND (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Voor een hippe horeczaak in centrum Knokke, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker die wekelijks afwisselend zaterdag, zondag (of allebei indien gewenst) kan meehelpen. Je helpt mee opdienen en afruimen in de zaal. De werkuren liggen tussen 12u & 22u

Zoek naar antwoorden van International Leasing Agencies in sociale netwerken
Look for responds of International Leasing Agencies in social networks

Lees alle opmerkingen voor International Leasing Agencies. Laat een reactie achter voor International Leasing Agencies. International Leasing Agencies bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for International Leasing Agencies. Leave a respond for International Leasing Agencies. International Leasing Agencies on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie International Leasing Agencies op de google maps. Adres en contacten International Leasing Agencies
Location of International Leasing Agencies on the google maps. Address and contacts of International Leasing Agencies

Andere gerelateerde bedrijven als come International Leasing Agencies International Leasing Agencies: FLMILWAUKEE BVBA | DANCING CAFE | JACQUES BRUSSELMANS | FA. CASIER | ADMIN. DIRECTE BELAST.

Other related companies as International Leasing Agencies: FLMILWAUKEE BVBA | DANCING CAFE | JACQUES BRUSSELMANS | FA. CASIER | ADMIN. DIRECTE BELAST.

International Leasing Agencies is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is International Leasing Agencies, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07340209960. Het bedrijf International Leasing Agencies bevindt zich op het adres: Hoorndriesstraat 57; 9820; Merelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 911,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 782,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Leasing. Producten gemaakt in International Leasing Agencies zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van International Leasing Agencies is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van International Leasing Agencies is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van International Leasing Agencies, openstaande posities, locatie van International Leasing Agencies op de kaart.

International Leasing Agencies is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is International Leasing Agencies, company assigned to the tax number BE07340209960. The company International Leasing Agencies is located at the address: Hoorndriesstraat 57; 9820; Merelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 911,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 782,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Leasing. Products created in International Leasing Agencies were not found.
The main activity of International Leasing Agencies is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of International Leasing Agencies is not available. You also can look at reviews of International Leasing Agencies, open positions, location of International Leasing Agencies on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over International Leasing Agencies, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf International Leasing Agencies, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about International Leasing Agencies, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company International Leasing Agencies, employees, financial statistics.