A B Rent-A-Car NV-SA

Contactgegevens A B Rent-A-Car NV-SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A B Rent-A-Car NV-SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A B Rent-A-Car NV-SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Gand 395; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean), België

Telefoon (phone): 02 410 95 95; 02 414 76 72 (+32-02 410 95 95; 02 414 76 72) 02 410 95 95; 02 414 76 72 (+32-02 410 95 95; 02 414 76 72)

Fax (fax): 02 410 33 81 (+32-02 410 33 81) 02 410 33 81 (+32-02 410 33 81)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A B Rent-A-Car NV-SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A B Rent-A-Car NV-SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A B Rent-A-Car NV-SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A B Rent-A-Car NV-SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A B Rent-A-Car NV-SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A B Rent-A-Car NV-SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A B Rent-A-Car NV-SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A B Rent-A-Car NV-SA
Products information A B Rent-A-Car NV-SA

BTW identificatienummer (tax): BE01858856201
Ondernemingsnummer: 9241394042
Hoofdstad (capital): 944,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 430,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Automobile - Self-drive car rental; Trucks & vans - Hire

Product categorie (product category): Leasing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A B Rent-A-Car NV-SA
(Get full report from official database of BE for A B Rent-A-Car NV-SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A B Rent-A-Car NV-SA
Addition kinds of activities for A B Rent-A-Car NV-SA

5231. Verf, glas en behangwinkels | Paint, glass, and wallpaper stores
239299. Huishoudelijke meubels, nec, nec | Household furnishings, nec, nec
02599904. Duivenboerderij | Pigeon farm
22119901. Alpaca's, katoen | Alpacas, cotton
26750104. Waterdicht karton: gemaakt van aangekochte materialen | Waterproof cardboard: made from purchased materials
35590107. Ritssluitende machines | Zipper making machinery
36630205. Televisie gesloten circuit apparatuur | Television closed circuit equipment
45220102. Flying charter service | Flying charter service
50879906. Slotenmaker apparatuur en benodigdheden | Locksmith equipment and supplies
87429908. Financieel adviseur | Financial consultant

Werken bij A B Rent-A-Car NV-SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A B Rent-A-Car NV-SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A B Rent-A-Car NV-SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A B Rent-A-Car NV-SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromecanicien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het algemeen onderhoud van werfmaterieel - Je onderzoekt en herstelt elektrische en mechanische storingen van het machinepark - Je zorgt voor de uitvoering van de werfinrichtingen op diverse werven - Periodiek sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van de bouwkranen op de werven - Je bent flexibel inzetbaar voor diverse kleine karweien op het depot of in de rest van het magazijn

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Houthalen zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE.  Ze zijn gespecialiseerd in afbraak-, grond-, riolerings-, en bestratingswerken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Henis - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudelijke Hulp regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als Huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Deze taken kunnen omvatten : schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan kunnen ook. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidate/kandidaat voor de regio Waregem/Zulte/Nokere

  • Jobstudent carwash- tijdens week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor een carwash in de regio van Brugge zijn we dringend op zoek naar jobstudenten (M/V) voor de wasstraat. Je werkt als polyvalente jobstudent mee in de carwash : afspuiten en opblinken van carrosserie, banden, ruiten, ... Je werkt tijdens het schooljaar, tijdens weekdagen. Je hebt dus geen les en kan je de volledige dag vrijmaken. Werkuren: 8u-18u30 Daarnaast ben je bij voorkeur ook beschikbaar tijdens de vakanties, waarbij er gewerkt wordt met een roulerende planning tussen de verschillende jobstudenten !! Voorkeur voor hogeschoolstudenten/uniefstudenten. (of meerdere dagen) Profiel: - Flexibel qua taken en uren - Oog voor detail en nauwkeurigheid. - Gevoel voor verantwoordelijkheid

  • Student winkelbediende bakkerij (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in het centrum van Diest zijn we op zoek naar een student verkoop (m/v) Je gaat de klanten bedienen. Je doet kassawerk. Je vult de winkel aan met brood, pistolets,... Je helpt af en toe mee de afwas doen. Je zorgt dat de winkel netjes is. Je noteert de bestellingen.

  • Team Leader Magazijn - Nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Team Leader Magazijn sta je in voor een groot aantal taken; - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en plannen van alle werkzaamheden m.b.t. de opslag, de order picking en het verpakken van de goederen, zodanig dat de goederen kwalitatief verantwoord en op tijd bij klanten worden afgeleverd. - Je geeft leiding aan een team van 5 à 6 magazijnmedewerkers en zorgt ervoor dat gestelde doelstellingen behaald worden. - Je maakt de personeelsplanning (team van 6-tal mensen) op en coacht, motiveert en stuurt je team. Je bent verantwoordelijk voor het goed en gemotiveerd functioneren van je team en tilt hen naar een hoger niveau door jouw coaching. - De dagdagelijkse problemen los je zelf op, organisatorische of structurele problemen neem je proactief op met de logistiek verantwoordelijke. - Je beoordeelt dagdagelijks de werking en draagt je steentje bij om te streven naar optimalisatie en efficiëntie. - Tenslotte laat je regelmatig de voorraden inventariseren, zoek je de verschillen uit en communiceer je hierover met de logistiek verantwoordelijke. - Je geeft input voor de evaluatiemomenten en functioneringsgesprekken van je teamgenoten aan de logistiek verantwoordelijke. - Je bent steeds alert betreffende hygiëne en veiligheid en ziet toe op een goed en veilig gebruik van alle arbeidsmiddelen.

  • Teamleader Technische helpdesk (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent eindverantwoordelijke voor het organiseren van het helpdeskteam. Je gaat voor outperformance. Je plant, organiseert en runt alle interventie- en onderhoudsactiviteiten. Zo zorg je ervoor dat klanten hun bezoek aan een Q8-station veilig en aangenaam ervaren. Je respecteert de normen en procedures hierbij en werkt/denkt op een kostenefficiënte manier. Je organiseert de helpdesk en coacht de 5 medewerkers. Hierdoor creëer en behoud je een competent, gemotiveerd en efficiënt team. Jullie verwerken meer dan 1000 meldingen per maand en zorgen ervoor dat het aantal storingen en tijd tot reparaties tot een minimum herleid worden. Jullie gaan voor continue verbetering van jullie activiteiten. Je bent betrokken bij de planning van preventieve en correctieve onderhoudsactiviteiten, nodig om de operationele continuïteit en de conformiteit van het netwerk te waarborgen. Je bent, samen met je helpdeskteam, verantwoordelijk voor de 1e lijn helpdeskreparaties en gerelateerde acties/interventies. Als leidinggevende optimaliseer je de interne en externe communicatie tijdens de interventie- en onderhoudsactiviteiten om maximale efficiëntie te bereiken. Je hebt contacten met leveranciers en de ingenieurs die de stations beheren. Ook verzekeringsissues neem je op. Tot slot is het belangrijk te onthouden dat jouw team het eerste contactpunt is met de mensen in de stations en shops. En dit voor alle technische en operationele problemen die voorkomen.

  • Ambitieuze Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met vestigingen regio Brussel en Antwerpen zoeken wij een Support Engineer met veel zin om bij te leren en te groeien! Naargelang jouw ervaring neem je in eerste instantie 1st - 2nd en/of 3rd line verantwoordelijkheden op, met oog hier in te groeien. Je krijgt dan ook de nodige opleiding om jezelf te kunnen ontwikkelen. Een leergierige geest die veel informatie kan verwerken zit hier zeker op zijn plaats. Technisch vereiste kennis: - Windows 10 - Basiskennis Apple Mac OS - Kennis van Adobe - Kennis van Quark Express en Indesign? Dat is mooi meegenomen! Zo neen, als ambitieuze ziel krijg je dit wel snel in de vingers...

  • ingenieur mechanica (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MERCOR

    Type: Vaste Job

    • Uitvoeren of meewerken aan haalbaarheidsstudies • Uitwerken van concepten • Uitvoeren van diverse berekeningen (kabelberekeningen, sterkteberekeningen, ...) • Organiseren van vergaderingen met leveranciers • Uitvoeren van diverse berekeningen, afhankelijk van de discipline: o Mechanica: mechanische en hydraulische berekeningen o Elektriciteit: kabelberekeningen, bepalen van vermogens, drives, … • Aansturen van ontwerpers • Controleren van de plannen van de contractoren • Opmaken van technische lastenboeken en prijsvraagdossiers in samenwerking met de inkopers. • Organiseren van rondgangen met de potentiële contractoren • Technisch evalueren van de offertes. • Nagaan of de geldende technische standaarden en normen worden toegepast • Coördineren en opvolgen van de uitvoering van het project en hierover rapporteren aan de projectmanager. • Assistentie verlenen tijdens de uitvoering. • Organiseren van de opleveringen • Beheer van het budget: bestellingen, goederenontvangsten, facturatie, betalingen

  • SAP Business Objects Cloud Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Business Objects Cloud Consultant. Binnen ons BO-team ondersteun je onze klanten in de transitie naar Cloud-oplossingen. Als SAP BO Cloud Consultant zorg je voor het uittekenen van hun Cloud-strategie en managet de implementatie. Op basis van jouw analyse beoordeel je de diverse mogelijkheden aan oplossingen en neem je de lead in het uitrollen ervan. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • FLEXI-JOB/EXTRA KEUKENPERSONEEL (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Bistro Vienna

    Type: Flexijob

    Om ons keukenteam te versterken ( geen afwas ) . Op vrijdag en/of zaterdagavond.

Zoek naar antwoorden van A B Rent-A-Car NV-SA in sociale netwerken
Look for responds of A B Rent-A-Car NV-SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A B Rent-A-Car NV-SA. Laat een reactie achter voor A B Rent-A-Car NV-SA. A B Rent-A-Car NV-SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A B Rent-A-Car NV-SA. Leave a respond for A B Rent-A-Car NV-SA. A B Rent-A-Car NV-SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A B Rent-A-Car NV-SA op de google maps. Adres en contacten A B Rent-A-Car NV-SA
Location of A B Rent-A-Car NV-SA on the google maps. Address and contacts of A B Rent-A-Car NV-SA

Andere gerelateerde bedrijven als come A B Rent-A-Car NV-SA A B Rent-A-Car NV-SA: HUIS RAMMANT | BADMINTON CLUB SAX | B. DE HALLEUX | DOBBELAERE | RESTAURANT GRILHOUSE

Other related companies as A B Rent-A-Car NV-SA: HUIS RAMMANT | BADMINTON CLUB SAX | B. DE HALLEUX | DOBBELAERE | RESTAURANT GRILHOUSE

A B Rent-A-Car NV-SA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A B Rent-A-Car NV-SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01858856201. Het bedrijf A B Rent-A-Car NV-SA bevindt zich op het adres: Chaussée de Gand 395; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 944,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 430,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Leasing. Lijst met producten zijn Automobile - Self-drive car rental; Trucks & vans - Hire.
De hoofdactiviteit van A B Rent-A-Car NV-SA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A B Rent-A-Car NV-SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A B Rent-A-Car NV-SA, openstaande posities, locatie van A B Rent-A-Car NV-SA op de kaart.

A B Rent-A-Car NV-SA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is A B Rent-A-Car NV-SA, company assigned to the tax number BE01858856201. The company A B Rent-A-Car NV-SA is located at the address: Chaussée de Gand 395; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 944,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 430,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Leasing. List of products are Automobile - Self-drive car rental; Trucks & vans - Hire.
The main activity of A B Rent-A-Car NV-SA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A B Rent-A-Car NV-SA is not available. You also can look at reviews of A B Rent-A-Car NV-SA, open positions, location of A B Rent-A-Car NV-SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A B Rent-A-Car NV-SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A B Rent-A-Car NV-SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A B Rent-A-Car NV-SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A B Rent-A-Car NV-SA, employees, financial statistics.