Leak Repairs Specam B.V.

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Leak Repairs Specam B.V.
Private companiesAgricultural Services • Leak Repairs Specam B.V.

Contactgegevens Leak Repairs Specam B.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Leak Repairs Specam B.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Leak Repairs Specam B.V.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leo Bosschartlaan 1 2660 Hoboken (Antwerpen), België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Leak Repairs Specam B.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Leak Repairs Specam B.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Leak Repairs Specam B.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Leak Repairs Specam B.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Leak Repairs Specam B.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Leak Repairs Specam B.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Leak Repairs Specam B.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Leak Repairs Specam B.V.
Products information Leak Repairs Specam B.V.

BTW identificatienummer (tax): BE05484069824
Ondernemingsnummer: 2239532470
Hoofdstad (capital): 951,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Petrochemical plants; Sealing service

Product categorie (product category): Leak Detecting Agents

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Leak Repairs Specam B.V.
(Get full report from official database of BE for Leak Repairs Specam B.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Leak Repairs Specam B.V.
Addition kinds of activities for Leak Repairs Specam B.V.

0115. Maïs | Corn
5451. Zuivelproducten winkels | Dairy products stores
16110204. Weg- en straatbedekking aannemer | Highway and street paving contractor
20769904. Oiticica olie | Oiticica oil
20989900. Macaroni en Spaghetti, Nec | Macaroni and spaghetti, nec
25120103. Houders: bekleed op houten kaders | Recliners: upholstered on wood frames
33150308. Draad, ferro / ijzer | Wire, ferrous/iron
55999900. Automotive dealers, nec, nec | Automotive dealers, nec, nec
80920000. Nierdialyse centra | Kidney dialysis centers

Werken bij Leak Repairs Specam B.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Leak Repairs Specam B.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Leak Repairs Specam B.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Leak Repairs Specam B.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Sanitair installateur - Dienst na verkoop (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Koekelare zijn wij op zoek naar een technieker dienst na verkoop.

  • Zorgkundige WZC te Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn de volgende :  - Toedienen van hygiënische zorgen - Begeleiding van de maaltijden - Opmaken van bedden en het onderhouden van de kamers - Aandacht voor de noden van de bewoners - Empathisch optreden en luisteren naar de bewoners - Zorg op maat leveren Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een zorgkundige die beschikbaar is voor de volledige maand oktober 2018. Ben jij op zoek naar een tijdelijke voltijdse of deeltijdse job in de zorg ? Dan kan je zeker aan de slag bij Care Talents! Het woonzorgcentrum is gelegen te Jette en staat in voor een woonzorgcentrum waar de bewoner zelfstandig kan wonen met de nodige begeleiding. 

  • Reachtruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een magazijn te Genk zijn we op zoek naar een magazijnier/reachtruckchauffeur voor het laden en lossen van speelgoed,dozen in rekken plaatsen, winkelbevoorrading klaarzetten...

  • KLANTENADVISEUR (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de ontvangst en professionele ondersteuning van de klanten die binnen komen. Je stelt de goede vragen aan de klanten, om zo exact te bepalen wat er moet gebeuren met de klant en hun wagen. Je verschaft de klanten de juiste informatie, geeft ze relevant advies rekening houdend met hun verwachtingen en wensen. Je werkt nauw samen met het atelier, waar je de werkplanning opstelt en de werkzaamheden van kort bij opvolgt. Je zorgt voor het afleveren van de wagen aan de klant. Je maakt de factuur op en verzamelt de nodige informatie om de klant te briefen over de verrichte werkzaamheden. Jouw einddoel? Versterken van klantentevredenheid dankzij jouw professionalisme, klantgerichtheid en enthousiasme! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant binnen de automotive sector, zijn wij op zoek naar een dynamische Klantenadviseur.

  • HUISHOUDHULP DRONGEN (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken betrouwbare, gemotiveerde medewerkers die wensen te werken in het kader van dienstencheques in de regio Drongen/Vinderhoute. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren oa poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u! Bezoek ook eens onze website: www.HuisHoudHulpHaek.be

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Jodoigne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (JODOIGNE)

    Regio: JODOIGNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Stage Recruitment Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1672891-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Als stagair(e) recruitment consultant ben je samen met je team verantwoordelijk voor de interne (Trifinance) en externe (klanten) recruitment opdrachten: Je hebt contact met onze klanten, zoekt pro-actief naar kandidaten, screent hun competenties tijdens interviews en maakt een verslag op over deze kandidaten; Je bent verantwoordelijk voor de A-Z opvolging van onze kandidaten en sollicitaties; Je bouwt een netwerk op van finance professionals en wordt hun trusted partner in hun zoektocht naar nieuwe uitdagingen; Als een business partner onderhoud je contacten met onze klanten; Je wordt betrokken bij de verdere ontwikkeling van onze intake initiatieven: communicatie, interne projecten, events, etc. Ben je sterk in communicatie? Ben je gepassioneerd door het maken van de juiste match tussen kandidaat en klant? Ben je klantgericht en geïnteresseerd in het ontmoeten van mensen? Ben je resultaatgericht, pro-actief en weet je van aanpakken? Heb je zin om een ambitieus en gepassioneerd team te versterken?

  • Beenhouwer Colruyt Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Shift Manager (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Vaste Job

    Het leiden van een team met als doel het bereiken van een kwalitatieve en snelle service van de klanten. Je staat hoofdzakelijk op de werkvloer met beperkte administratieve taken. In team werken en een team leiden. Het leveren van een goede service naar de klanten toe. Voorraadbeheer. Instaan voor opleiding en begeleiding. Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige spoed en IZ (Oostende) - Zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een ziekenhuis regio Oostende zijn wij op zoek naar verpleegkundigen (met Banaba Spoed/IZ) die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op de afdeling spoed en/of Intensieve Zorgen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk.

  • stagiair (e) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: MANPOWER NV

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het beantwoorden van inkomende telefoons. Tevens ben je verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken.

  • Zaal- en keukenmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: 'T BOS

    Type: Flexijob

    Je staat in voor een klantvriendelijke bediening. Je taak in de zaal bestaat uit het opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen. In de keuken word je ingschakeld voor de koude kant.

Zoek naar antwoorden van Leak Repairs Specam B.V. in sociale netwerken
Look for responds of Leak Repairs Specam B.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Leak Repairs Specam B.V.. Laat een reactie achter voor Leak Repairs Specam B.V.. Leak Repairs Specam B.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Leak Repairs Specam B.V.. Leave a respond for Leak Repairs Specam B.V.. Leak Repairs Specam B.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Leak Repairs Specam B.V. op de google maps. Adres en contacten Leak Repairs Specam B.V.
Location of Leak Repairs Specam B.V. on the google maps. Address and contacts of Leak Repairs Specam B.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Leak Repairs Specam B.V. Leak Repairs Specam B.V.: JEAN HOSTE | AUTO-ECOLE DES ARDENNES | ACOPY | BEEBIZZI | BRAAS BENELUX

Other related companies as Leak Repairs Specam B.V.: JEAN HOSTE | AUTO-ECOLE DES ARDENNES | ACOPY | BEEBIZZI | BRAAS BENELUX

Leak Repairs Specam B.V. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Leak Repairs Specam B.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05484069824. Het bedrijf Leak Repairs Specam B.V. bevindt zich op het adres: Leo Bosschartlaan 1 2660 Hoboken (Antwerpen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 951,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 214,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Leak Detecting Agents. Lijst met producten zijn Petrochemical plants; Sealing service.
De hoofdactiviteit van Leak Repairs Specam B.V. is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Leak Repairs Specam B.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Leak Repairs Specam B.V., openstaande posities, locatie van Leak Repairs Specam B.V. op de kaart.

Leak Repairs Specam B.V. is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Leak Repairs Specam B.V., company assigned to the tax number BE05484069824. The company Leak Repairs Specam B.V. is located at the address: Leo Bosschartlaan 1 2660 Hoboken (Antwerpen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 951,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 214,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Leak Detecting Agents. List of products are Petrochemical plants; Sealing service.
The main activity of Leak Repairs Specam B.V. is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Leak Repairs Specam B.V. is not available. You also can look at reviews of Leak Repairs Specam B.V., open positions, location of Leak Repairs Specam B.V. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Leak Repairs Specam B.V., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Leak Repairs Specam B.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Leak Repairs Specam B.V., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Leak Repairs Specam B.V., employees, financial statistics.