Eurodynamics S.A.

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Eurodynamics S.A.
Private companiesAgricultural Services • Eurodynamics S.A.

Contactgegevens Eurodynamics S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eurodynamics S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eurodynamics S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Zenobe Gramme 8 1480 Saintes, België

Telefoon (phone): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

Fax (fax): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eurodynamics S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eurodynamics S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eurodynamics S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eurodynamics S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eurodynamics S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eurodynamics S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eurodynamics S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eurodynamics S.A.
Products information Eurodynamics S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08560241699
Ondernemingsnummer: 2432891845
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 463,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Leachate treatment plants for landfills and industry

Product categorie (product category): Leachate Treatment Plants For Landfills And Industry

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eurodynamics S.A.
(Get full report from official database of BE for Eurodynamics S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eurodynamics S.A.
Addition kinds of activities for Eurodynamics S.A.

20439903. Maïs, gehakt: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Corn, hulled: prepared as cereal breakfast food
20460107. Rijstzetmeel | Rice starch
35310414. Planken, bitumineuze | Planers, bituminous
36740210. Alleen-lezen geheugen (rom) | Read-only memory (rom)
38410000. Chirurgische en medische instrumenten | Surgical and medical instruments
50120203. Brandweerwagens | Fire trucks
87349910. Veterinair onderzoek | Veterinary testing

Werken bij Eurodynamics S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eurodynamics S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eurodynamics S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eurodynamics S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Bulktransport (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Brecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Bij voorkeur heb je reeds ervarig met bulktransport, maar met de nodige motivatie voor een opleiding binnen het bedrijf kom je zeker ook in aanmerking! Je laat je zeker niet afschrikken door de nodige fysieke arbeid. Je hebt in elk geval zin om af en toe je handen vuil te maken! Flexibiliteit is zeer belangrijk, gezien je met zeer variabele uren werkt.

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER MATRIJZEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Tooling afdeling van onze klant maakt eigen matrijzen en kalibers om kunststofprofielen van hoogstaande kwaliteit te kunnen extruderen. Samen met jouw team sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle van water- en vacuümcircuits, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van de bestaande matrijzen. Afregelen van nieuwe matrijzen Met behulp van tekeningen en afwerkingsstandaarden sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle op water- en luchtdichtheid, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je last waar nodig de matrijsonderdelen op met de laserlasmachine. Je controleert alle stukken op maatnauwkeurigheid en kwaliteit en registreert de meetresultaten

  • Heftruckbestuurder (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Asse zijn we op zoek naar heftruckbestuurders voor cosmetica producten. - Je zal bestellingen klaarmaken voor klanten. Hier zal je dan zeker te maken hebben met verfijnd werk aangezien details hier echt van pas komen. Deze kartonnen dozen zal je dan ook moeten inpakken. Deze zal je vervolgens in rekken moeten plaatsen met behulp van een heftruck/elektrisch transpallet. - Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Hulplaborant Dispatching - Tijdelijk (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Administratief aanmaken/verwerken van massadossiers en massamonsters in LIMS • Ontvangen en stockeren van monsters • Voorbereidende analytische taken • Gebruik en onderhoud van apparatuur

  • Vuilnisophaler SUEZ (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco SUEZ zoekt versterking van het beladerteam. Ben jij gemotiveerd? Heb je geen schrik voor zware lichamelijke arbeid? Verdien je graag goed loon? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat moet een belader kunnen? Een hele dag heffen en tillen Samenwerken met andere beladers en chauffeurs Vriendelijk en gemotiveerd zijn Zelfstandig alle sites binnen Limburg kunnen bereiken (Genk – Maasmechelen – Sint-Truiden) Goede kennis van het Nederlands

  • Customer operations agent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij werken als customer operations agent voor onze klant in Zaventem? Je staat in voor het beheer van exportdossiers. Je geeft vanuit het beheer intructies door naar de douaneafdeling. Je verifiëert dangerous goods documenten. Je factureert de zendigen op een correctie manier. Je volgt het volledige verloop van exportzendigen op (track& trace). Je zorgt voor een tijdige, klantvriendelijke en correcte informatie uitwisseling met de klant. Je informeert je klant op een pro-actieve manier over eventuele problemen met zendigen. Je registreert klachten en volgt deze op, je neemt de nodige acties om de klachten zo snel mogelijk te verhelpen.

  • Mecaniciens met rijbewijs C regio Beringen voor onmiddellijke opstart (M/V)! (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beringen zijn wij dringend op zoek naar ervaren mecaniciens met rijbewijs C. *Je staat in voo rhet onderhoud en reparaties van de vloot *Rechtsstreekse communicatie met de verantwoordelijke van intern atelier *Maandelijks sta je één week in voor depannagedienst *Je hebt een hands - on mentaliteit *Je kan zelfstandig werken

  • Junior Recruitment Consultant (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: VAN LOOCK EN PARTNERS

    Type: Vaste Job

    · Je gaat actief op zoek naar interessante kandidaten en zoekt steeds de ‘perfecte match’ tussen de kandidaten en de openstaande vacatures. · Je neemt zelf interviews af met potentiële kandidaten binnen verschillende disciplines, dit in functie van een openstaande vacature of op een proactieve manier. · Je zal op basis van kennis en werkervaring in een CV (en telefonische screening) een eerste inschatting maken wat betreft het potentieel van de sollicitant. · Je bent uitermate geïnteresseerd in het volgen van nieuwe trends binnen rekrutering. Je bent hierin dan ook vrij nieuwe initiatieven te nemen. · Je weet interesse te creëren in onze organisatie en vacatures door op een persoonlijke manier jouw enthousiasme over te brengen. · Je werkt heel nauw samen in een ervaren team, maar kan ook perfect zelfstandig werken.

  • Assistent Quality (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als Quality Assistant Specifications maak je deel uit van ons Quality team en ondersteun je onze Quality Assurance Manager met de volgende taken: het opmaken en beheren van de productspecificaties in MiXit, rekening houdend met de voedings- en etiketteringswetgeving bij nieuwe producten en bij aanpassingen, het bij de leveranciers opvragen van grondstofspecificaties het aanpassen van de specificaties bij grondstof- en receptuurwijzigingen het beantwoorden van klant specifieke vragen m.b.t. specificaties en etikettering het stipt opvolgen van alle wijzigingen in de voedingswetgeving. Bij dit alles heb je niet alleen veelvuldig contact met jouw collega’s kwaliteit, maar ook met aankoop, productontwikkeling, sales en productie.

  • NT2 Taaltrainer (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    http://www.callinter.com/wie-zijn-we/*******Taken: Call International, een organisatie voor taalopleidingen en communicatie, ontwikkelt zich steeds. We zijn op zoek naar gemotiveerde NT2 taaltrainer voor de Luikse regio. U houdt van het onderwijs en lesgeven. Zelfs indien u weinig ervaring heeft, wenst u nederlands te onderwijzen binnen een dynamisch team waar de menselijke relatie en de pedagogische ondersteuning van groot belang zijn? Wenst u gevarieerde, verrijkende opdrachten en gemotiveerde klanten? Stuur mij dan snel uw CV en overtuigende motivatiebrief naar [email protected]. Uw opdrachten zullen op maat van uw vaardigheden zijn en u zult de mogelijkheid krijgen te groeien in het bedrijf! Volgens onze taaltrainers, zijn wij een uniek geval in de sector van taalopleidingen. Doorheen een werkelijke pedagogische begeleiding van ons team, en aangepaste antwoorden aan de noden van de klant, getuigen wij van een grote vakkennis en een werkelijk entoesiasme, die al meer dan 30 jaar lang onze reputatie vormen. (Het zijn de klanten zelf die het zeggen, 94% tevredenheid) Wij vragen het statuut van zelfstandige (in bijberoep of volledige zelfstandige) . U moet beschikken over een gemotoriseerd voertuig, een laptop, een gsm , en u bent enthousiast! Wij verheugen ons u te ontmoeten bij Call International!

  • Freelance HR Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

  • hulpkok (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DEWACHTER-DICTUS

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar iemand die ons keukenteam even wil komen versterken. Voor enkele dagen of avonden in de week . U werkt samen met de kok en fungeert als sous-chef

Zoek naar antwoorden van Eurodynamics S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Eurodynamics S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eurodynamics S.A.. Laat een reactie achter voor Eurodynamics S.A.. Eurodynamics S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eurodynamics S.A.. Leave a respond for Eurodynamics S.A.. Eurodynamics S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eurodynamics S.A. op de google maps. Adres en contacten Eurodynamics S.A.
Location of Eurodynamics S.A. on the google maps. Address and contacts of Eurodynamics S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Eurodynamics S.A. Eurodynamics S.A.: Lacroix J-M | SANITACK | BRUNO DELEHAYE | GARAGE RONY | E.S. Plastics BVBA

Other related companies as Eurodynamics S.A.: Lacroix J-M | SANITACK | BRUNO DELEHAYE | GARAGE RONY | E.S. Plastics BVBA

Eurodynamics S.A. is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Eurodynamics S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08560241699. Het bedrijf Eurodynamics S.A. bevindt zich op het adres: Avenue Zenobe Gramme 8 1480 Saintes. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 463,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Leachate Treatment Plants For Landfills And Industry. Lijst met producten zijn Leachate treatment plants for landfills and industry.
De hoofdactiviteit van Eurodynamics S.A. is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eurodynamics S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eurodynamics S.A., openstaande posities, locatie van Eurodynamics S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Eurodynamics S.A. is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Eurodynamics S.A., company assigned to the tax number BE08560241699. The company Eurodynamics S.A. is located at the address: Avenue Zenobe Gramme 8 1480 Saintes. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 463,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Leachate Treatment Plants For Landfills And Industry. List of products are Leachate treatment plants for landfills and industry.
The main activity of Eurodynamics S.A. is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Eurodynamics S.A. is not available. You also can look at reviews of Eurodynamics S.A., open positions, location of Eurodynamics S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eurodynamics S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eurodynamics S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eurodynamics S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eurodynamics S.A., employees, financial statistics.