Wuyts Peter

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Wuyts Peter
Private companiesReal Estate • Wuyts Peter

Contactgegevens Wuyts Peter: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wuyts Peter: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wuyts Peter

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelse Steenweg 166; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 281 27 71 (+32-03 281 27 71) 03 281 27 71 (+32-03 281 27 71)

Fax (fax): 03 239 34 20 (+32-03 239 34 20) 03 239 34 20 (+32-03 239 34 20)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wuyts Peter: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wuyts Peter"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wuyts Peter"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wuyts Peter, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wuyts Peter. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wuyts Peter, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wuyts Peter. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wuyts Peter
Products information Wuyts Peter

BTW identificatienummer (tax): BE03236541748
Ondernemingsnummer: 4950134277
Hoofdstad (capital): 798,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 762,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Wuyts Peter zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wuyts Peter
(Get full report from official database of BE for Wuyts Peter)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wuyts Peter
Addition kinds of activities for Wuyts Peter

20519900. Brood, taart en aanverwante producten, niet inbegrepen | Bread, cake, and related products, nec
25319905. Bibliotheekmeubilair | Library furniture
34929902. Elektrohydraulische servokleppen, metaal | Electrohydraulic servo valves, metal
38210122. Monster voorbereidingsapparaat | Sample preparation apparatus
39530107. Schoenzegels, hand: rubber of metaal | Shoe stamps, hand: rubber or metal

Werken bij Wuyts Peter: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wuyts Peter: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wuyts Peter. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wuyts Peter. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C of CE - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Brugge als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen!

  • Calculator (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een middelgroot bedrijf regio Genk dat gespecialiseerd is in industriële bekleding van industriebouw zijn we op zoek naar een calculator! Ze zoeken een kandidaat met een achtergrond in bouwkunde, ervaring in industriebouw is een plus.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Elversele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULPEN regio HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GREENHOUSE HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Customer service medewerker NL/FR Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een bedrijf werkzaam in de medische sector, zijn we op zoek naar een Customer Service medewerker. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - het ontvangen van bezoekers en het behandelen van inkomende telefoons en mails. Je zal het eerste aanspreekpunt zijn zowel intern als extern. - het verwerken van binnenkomende bestellingen, het opmaken van facturen en offertes. - de ondersteuning van de commerciële buitendienst.

  • Zaalmedewerker - barman/barvrouw (student) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar studenten die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Kessel-Lo, Lubbeek & Holsbeek

  • Someone with knowledge of the Bosnian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Bosnian language. The job requires to do data quality checks in Bosnian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • LOGISTIEKE ADMINISTRATIEVE KRACHT (AVONDWERK + NACHTWERK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGIAN FRESH FOOD

    Type: Vaste Job

    Vanuit de twee vestigingen in Antwerpen en Brugge garanderen wij versheid, service en kwaliteit van het allerhoogste niveau.Ons huidig cliënteel bestaat uit een 850-tal tevreden zaken, gaande van de beste restaurants, hotelketens, restaurantketens, grootkeukens, bakkers, slagers, enz. in Vlaanderen en Brussel. Kwaliteit, een uitgebreid assortiment en service blijven de grootste troeven in deze steeds veranderende economie. Onze persoonlijke aanpak en het familiale karakter laat de relatie met onze klanten steeds op een ‘gezonde’ manier verlopen. Je zal tewerk worden gesteld in onze locatie te Antwerpen. Groothandel Claessens te Antwerpen is op zoek naar een hands-on 'administratieve kracht' voor avond - en nachtdiensten. (opstart om 18u of 20u) Jij zal, tijdens de avonddiensten, verantwoordelijk zijn voor het correct opvolgen van bestellingen - Groenten, Fruit & Specialiteiten - van klanten en jij bent dé schakel tussen klanten, het magazijn en de orderverzamelaars. De meeste klanten plaatsen immers een bestelling wanneer zij de deuren 's avonds sluiten. Taken en Verantwoordelijkheden: Efficiënt verwerken van orders van klanten die op verschillende wijzen binnenkomen (telefonisch, per fax, webshop en per email) en dit op een correcte manier Het telefonisch promoten van onze producten Diepgaande kennis vergaar je door je flexibel op te stellen als 'collega-orderverzamelaar'. Je dient tijdens je opleiding intensief mee te werken in het magazijn zodat je de producten leert kennen. Dit vormt een grote meerwaarde voor het uitoefenen van je functie.

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • People & Technology - .NET Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    People & Technology est à la recherche d'un Developer .NET avec minimum 5 ans d'expérience pour un de ses clients situé à Bruxelles.     Mission    Développement d'applications .NET ainsi que la maintenance évolutive et corrective des applications.   C'est-à-dire... Comprendre les analyses fonctionnelles et techniques et les traduire en un code efficace. Programmation Orienté Objet et fonctionnelle.  Conception et développement d'interfaces utilisateurs professionnelles. Respecter le concept architectural applicatif et technique instauré dans l'entreprise préalablement validée par le comité des architectes d'entreprise. Prise en charge des spécifications techniques des projets. Et surtout...   Travailler en équipe!     Pour plus de détails : Programming Language : C #, MVC, MVVM, WCF, Angular. Platform : .NET. DB: SQL, SQL Server. Entity Framework Web Tools : HTML, CSS, XML , Angular, JQuery, JSON Web Server : IIS Microsoft Framework : Framework 4.x. IDE :Visual Studio 2015 + Tests unitaires.  Méthodologies et Technologie Agile, Scrum UML et RUP Langues : FR/NL - NL/FR + ENG     Vous avez envie de relever ce challenge ? N'attendez plus et postulez en appuyant sur le bouton ci-dessous..

  • Zaalhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bestellingen opnemen; drank en eten serveren; menu's uitdelen, borden afruimen.

Zoek naar antwoorden van Wuyts Peter in sociale netwerken
Look for responds of Wuyts Peter in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wuyts Peter. Laat een reactie achter voor Wuyts Peter. Wuyts Peter bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wuyts Peter. Leave a respond for Wuyts Peter. Wuyts Peter on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wuyts Peter op de google maps. Adres en contacten Wuyts Peter
Location of Wuyts Peter on the google maps. Address and contacts of Wuyts Peter

Andere gerelateerde bedrijven als come Wuyts Peter Wuyts Peter: Mannequin | LINDEN-DE BIE & PARTNERS | J & P Pauwels B.V.B.A. | R.M.A. | INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE

Other related companies as Wuyts Peter: Mannequin | LINDEN-DE BIE & PARTNERS | J & P Pauwels B.V.B.A. | R.M.A. | INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE

Wuyts Peter is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wuyts Peter, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03236541748. Het bedrijf Wuyts Peter bevindt zich op het adres: Mechelse Steenweg 166; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 798,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 762,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Wuyts Peter zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wuyts Peter is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wuyts Peter is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wuyts Peter, openstaande posities, locatie van Wuyts Peter op de kaart.

Wuyts Peter is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wuyts Peter, company assigned to the tax number BE03236541748. The company Wuyts Peter is located at the address: Mechelse Steenweg 166; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 798,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 762,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lawyers. Products created in Wuyts Peter were not found.
The main activity of Wuyts Peter is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Wuyts Peter is not available. You also can look at reviews of Wuyts Peter, open positions, location of Wuyts Peter on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wuyts Peter, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wuyts Peter, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wuyts Peter, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wuyts Peter, employees, financial statistics.