Willemart Marc

Contactgegevens Willemart Marc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Willemart Marc: address, phone, fax, email, website, opening hours

Willemart Marc

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Suisse 29; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles), België

Telefoon (phone): 02 534 16 80 (+32-02 534 16 80) 02 534 16 80 (+32-02 534 16 80)

Fax (fax): 02 537 27 41 (+32-02 537 27 41) 02 537 27 41 (+32-02 537 27 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Willemart Marc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Willemart Marc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Willemart Marc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Willemart Marc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Willemart Marc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Willemart Marc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Willemart Marc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Willemart Marc
Products information Willemart Marc

BTW identificatienummer (tax): BE09992858886
Ondernemingsnummer: 5377227783
Hoofdstad (capital): 555,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 428,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Willemart Marc zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Willemart Marc
(Get full report from official database of BE for Willemart Marc)

Aanvulling soorten activiteiten voor Willemart Marc
Addition kinds of activities for Willemart Marc

732299. Aanpassings- en verzameldiensten, niet inbegrepen | Adjustment and collection services, nec
10440000. Zilveren ertsen | Silver ores
10990104. Beryllium-ertswinning | Beryllium ore mining
24290300. Kiezel- en kiezelfabrieken | Shingle and shingle mills
26310300. Container, verpakking en karton | Container, packaging, and boxboard
28360102. plasma | Plasmas
28740104. Fosforzuur | Phosphoric acid
32720502. Deurkozijnen, beton | Door frames, concrete
38429903. Autoclaven, ziekenhuis en chirurgisch | Autoclaves, hospital and surgical

Werken bij Willemart Marc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Willemart Marc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Willemart Marc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Willemart Marc. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Assistent Dienst Naverkoop (NED/ENG) Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Administratief Assistent Dienst Naverkoop (M/V). Onze klant is een bedrijf gelegen in Evere. Als Administratief Assistent Dienst Naverkoop heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers; Je behandelt alle aanvragen van klanten; je biedt de eerste service aan klanten; Je overlegt met het werkatelier welke herstellingen er uitgevoerd moeten worden; Je brengt de klant op de hoogte van de stand van zaken (duurtijd herstelling, kosten, proces,...); Je handelt alle dossiers af en zorgt voor de volledige administratie. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Schrijnwerker M/V (357/17564) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de ervaren schrijnwerker die wij zoeken? Onze klant is een familiebedrijf, actief als houthandel. Ze verkopen plaatmateriaal, dak- en constructiewerken en hebben ook een ruime interieurafdeling waar hun klanten terecht kunnen voor op maat gemaakte kasten, dressings, parket, binnendeuren, .... Als schrijnwerker voor het atelier staat u in voor het bedienen van CNC-machines voor het verwerken van plaatmateriaal en de voorbereidende werkzaamheden zoals afplakken. Je werkt steeds maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u.

  • Onderhoudsmedewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Mechelen zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de levering van verse producten aan supermarkten.  Als onderhoudsmedewerker sta je in voor de orde en netheid in het magazijn.  je werkt met een industriële reinigingsmachine je kan kleine herstellingswerken in het magazijn uitvoeren  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Hulshout, Booischot, Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • Zwemlesgever (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar een zwemlesgever. Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,... De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (woensdagnamiddag en zaterdag). Je engagement voor een volledig schooljaar wordt wel verwacht. Ook sta je in voor de administratieve opvolging zoals het invullen van de zwemlijsten. Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de zwembadmanager. Er wordt verwacht dat je de nodige veiligheidsprocedures opvolgt en naleeft.

  • vaste weekendstudent supermarkt regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enkele gemotiveerde studenten om vast in het weekend te werken! Jouw taken omvatten kassawerk en aanvullen van de goederen.

  • Jobstudent herfstvakantie - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: RALET

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

  • Student FItness-onthaal (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BOOM - FIT

    Type: Studentenjob

    Als medewerker in onze club zal je verantwoordelijk zijn voor het ontvangen van de klanten. Daarnaast volg je de afspraken mee op en zorg je ervoor dat de klanten een leuke en aangename fitnesservaring krijgen.

  • Hoger Redder Sportoase Zwem.com Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Chauffeur CE vaste rit (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • Collega met passie voor databeheer (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Medewerker databeheer sta je in voor: het beheer van de digitale data n.a.v. de lancering van de nieuwe website; het beheer van data in de clouds; het geven van opleidingen aan de mensen van sales rond programma's/applicaties op de tablet en dergelijke; ondersteuning van de collega's in alles wat IT service, support en onderhoud betreft; enz... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle groothandel actief in de keuken- en badkamerwereld. 

  • Klantendienstmedewerker Retentie (Telenet) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    De collega's op de afdeling Retentie van Telenet krijgen klanten aan de lijn met een opzegintentie. Ze gaan voor het vertrouwen, de persoonlijke aanpak en het perfecte antwoord. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als Customer experience advisor sta je klanten telefonisch, via mail of via andere digitale kanalen te woord. Klanten bellen je op met een opzegintentie, met jouw expertise en kennis kan je hen overtuigen. Met veel enthousiasme en volle goesting zal je alle vragen van de klanten beantwoorden.

Zoek naar antwoorden van Willemart Marc in sociale netwerken
Look for responds of Willemart Marc in social networks

Lees alle opmerkingen voor Willemart Marc. Laat een reactie achter voor Willemart Marc. Willemart Marc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Willemart Marc. Leave a respond for Willemart Marc. Willemart Marc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Willemart Marc op de google maps. Adres en contacten Willemart Marc
Location of Willemart Marc on the google maps. Address and contacts of Willemart Marc

Andere gerelateerde bedrijven als come Willemart Marc Willemart Marc: Goldwasser Exchange | A.S. IMPACTRA | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | BUDGET MEUBEL | APOTHEEK BEELE

Other related companies as Willemart Marc: Goldwasser Exchange | A.S. IMPACTRA | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | BUDGET MEUBEL | APOTHEEK BEELE

Willemart Marc is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Willemart Marc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09992858886. Het bedrijf Willemart Marc bevindt zich op het adres: Rue de Suisse 29; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 555,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 428,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Willemart Marc zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Willemart Marc is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Willemart Marc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Willemart Marc, openstaande posities, locatie van Willemart Marc op de kaart.

Willemart Marc is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Willemart Marc, company assigned to the tax number BE09992858886. The company Willemart Marc is located at the address: Rue de Suisse 29; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 555,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 428,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lawyers. Products created in Willemart Marc were not found.
The main activity of Willemart Marc is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Willemart Marc is not available. You also can look at reviews of Willemart Marc, open positions, location of Willemart Marc on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Willemart Marc, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Willemart Marc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Willemart Marc, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Willemart Marc, employees, financial statistics.