Vincent Bruno-Henri

Contactgegevens Vincent Bruno-Henri: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vincent Bruno-Henri: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vincent Bruno-Henri

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Drève des Renards 6 Box 1; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 373 09 10 (+32-02 373 09 10) 02 373 09 10 (+32-02 373 09 10)

Fax (fax): 02 375 45 25 (+32-02 375 45 25) 02 375 45 25 (+32-02 375 45 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vincent Bruno-Henri: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vincent Bruno-Henri"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vincent Bruno-Henri"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vincent Bruno-Henri, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vincent Bruno-Henri. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vincent Bruno-Henri, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vincent Bruno-Henri. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vincent Bruno-Henri
Products information Vincent Bruno-Henri

BTW identificatienummer (tax): BE06346771240
Ondernemingsnummer: 5489562988
Hoofdstad (capital): 645,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 287,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Vincent Bruno-Henri zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vincent Bruno-Henri
(Get full report from official database of BE for Vincent Bruno-Henri)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vincent Bruno-Henri
Addition kinds of activities for Vincent Bruno-Henri

594105. Watersportuitrusting | Water sport equipment
17710102. Grouting werk | Grouting work
31720207. Toilet kits en koffers | Toilet kits and cases
32690203. Filtrerende media, aardewerk | Filtering media, pottery
32960102. Isolatie: steenwol, slakken en silica mineralen | Insulation: rock wool, slag, and silica minerals
35230408. Cutters en blowers, silage | Cutters and blowers, ensilage
54210201. Voedsel- en vriezerplannen, vlees | Food and freezer plans, meat
55119900. Nieuwe en gebruikte autodealers, nec | New and used car dealers, nec
82439902. Reparatie training, computer | Repair training, computer
87489901. Landbouwconsultant | Agricultural consultant

Werken bij Vincent Bruno-Henri: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vincent Bruno-Henri: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vincent Bruno-Henri. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vincent Bruno-Henri. Looking for open vacancies in other companies

  • verantwoordelijke administratie en onthaal (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: OCMW ALGEMEEN BESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    De verantwoordelijke administratie en onthaal staat aan het hoofd van het team administratie en onthaal van de sociale dienst van het OCMW. Hij/zij organiseert en coördineert het onthaal van het OCMW en de administratieve ondersteuning van de sociale dienst. Bovendien haalt hij/zij als gedreven coach het beste uit het team teneinde de algemene werking en de kwaliteit van de dienstverlening te optimaliseren.

  • Chauffeur CE (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf te Hofstade zoeken we een chauffeur CE. Je staat in voor het leveren van palletgoed. Je moet zelf niet laden-lossen. De vrachtwagen wordt bij het bedrijf voorgeladen, je staat wel zelf in voor het zekeren van je lading. En bij klant wordt de lading voor je gelost. Je werkt van maandag tem vrijdag, telkens ongeveer van 6 tot 18 uur. Optie vast vacature.

  • Planner (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een planner voor civiele en offshore staalstructuurprojecten. - Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en/of updaten van de planning van onze omvangrijke projecten. Dit kunnen projecten zijn m.b.t. de fundaties voor offshore windturbines, alsook civiele constructies, zoals bruggen en architectonische gebouwen. - Vanuit het concept en de tender krijg je allerhande informatie binnen. Aan de hand hiervan stel je de basisplanning op voor de verschillende afdelingen (engineering, inkoop, werkvoorbereiding, productie, enz.). - Naast het opstellen van de planning zorg je ervoor dat deze up-to-date is en stel je progress rapportages op voor het hoger management. - Ook het projectteam informeer je tijdig en correct over de lange termijn planning, alsook over ad hoc wijzigingen en de mogelijke impact ervan. - Je merkt tijdig mogelijke bottle necks of potentiële vertragingen op om zo onmiddellijk te kunnen schakelen. - Je zoekt mee naar oplossingen, indien de planning moet worden gewijzigd. - Je bent dus intensief betrokken bij het projectproces en woont daarom bijvoorbeeld ook projectvergaderingen bij waar je advies geeft vanuit jouw specialisme. - Je analyseert de projectgeschiedenis om mogelijk projectverlenging te claimen.

  • Supervisor productie Volvo Trucs 2 ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Toen begin de jaren 70 gezocht moest worden naar een definitieve vestigingsplaats voor de Volvo activiteiten, werd uit vele grootsteden zoals Rotterdam en Hamburg, gekozen voor Gent. Dit niet alleen dankzij de centrale locatie, maar ook vanuit het geloof in de Belgische know-how en competentie. Zo werd met trots in 1975 de nieuwe fabriek ingewijd in Oostakker, initieel met de bedoeling om enkel middelzware series te bouwen. Nog geen jaar later, kwam de beslissing om ook de zware trucks te bouwen in de Gentse binnenstad, wat tot op heden nog steeds onze specialisatie is. Met een productie van meer dan 35.000 trucks/jaar, aan een gemiddelde van 200 trucks per dag, is de fabriek de grootste truckassemblagefabriek in Europa. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productie proces. Je zorgt voor coachinh, aansturing en motivatie van je medewerkers zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Je coördineert en organiseert de activiteiten op een efficiënte manier zodat Flexibel ingespeeld wordt op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht voor het continu verbeteren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • Kraanmachinist rioleringen (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als kraanman instaan voor het uitvoeren van wegeniswerken, rioleringen, algemeen grondwerk. Je bedient graafkranen dit van verschillende zwaartes (30TON). Naast het bedienen van een kraan, zal je ook instaan voor het meehelpen op de werf.

  • Credit Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf in Antwerpen is op zoek naar een Credit Controller. Heb je ervaring in debiteurenbeheer en ben je klantgericht ingesteld? Je komt terecht in een functie met vele klantencontacten en autonomie! Jouw takenpakket als Credit Controller: Aanvraag kredietlimieten bij de kredietverzekeraar en (jaarlijkse) herbeoordeling Onderhouden van de klantendatabase (aanmaken klanten , registreren wijzigingen, onderhouden kredietlimieten) Bewaking kredietruimte Controle betalingstermijnen en negotiëren betalingscondities met de klanten in samenspraak met de directie en de vtw Algemene opvolging van de openstaande facturenlijst en aanzuivering ervan Aanmaning klanten (telefonisch en schriftelijk) Opvolging op te lossen problemen i.v.m. verkoopfacturen Opvolgen incasso- en schadedossiers Periodieke rapportages ten behoeve van de directie/vtw en RvB

  • Huishoudhulp te regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Huishoudhulp dienstencheques Bocholt (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Bocholt voor 12 per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Student with excellent knowledge of Hindi (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Hindi language. The job requires to do data quality checks in Hindi. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • JOBSTUDENT FTRITUURMEDEWERKER (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: FALCO

    Type: Studentenjob

    Je wordt tijdens de middag ingeschakeld als volwaardige kracht in onze frituur / snackbar.

  • customer service (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: SIEVERT

    Type: Vaste Job

    -Telefoon en mails beantwoorden van klanten ivm orders, levertijden , prijzen , eenvoudige technische vragen, problemen , .... -Ingeven van orders -Verzenden van mailings (per post en email) -Contact met het hoofdkantoor in Zweden voor extra informatie -Voorbereiden van dossiers voor het salesteam -U houdt uw administratie/klassement op dagelijkse basis in orde -U bent de back up voor uw 2 collega’s , zoals zij voor u back up zulen zijn bij afwezigheid .Dwz dat u soms taken uitvoert die niet perse de uwen zijn . -U bent bereid de vertegenwoordigers te assisteren op beurzen in Belgie en Nederland (maximum 3 x per jaar met een maximum van 5 dagen )

  • Administratief medewerker boekhouding op zelfstandige basis (M/V/X) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Zelfstandige activiteit

    je bent verantwoordelijk voor de facturatie en opvolging van betalingen van deelnemers en cliënten (hierbij let je ook op betalingen via de kmo-portefeuille en opleidingscheques van de VDAB); je beantwoordt telefoons van cliënten en klanten omtrent betalingen, facturen, betaald educatief verlof en opleidingcheques je houdt het kasboek grondig bij; je houdt de boekhouding bij van inkomende facturen en elk kwartaal dien je hiervoor een btw-aangifte in; je brengt alle documenten voor betaald educatief verlof en opleidingscheques in orde.

Zoek naar antwoorden van Vincent Bruno-Henri in sociale netwerken
Look for responds of Vincent Bruno-Henri in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vincent Bruno-Henri. Laat een reactie achter voor Vincent Bruno-Henri. Vincent Bruno-Henri bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vincent Bruno-Henri. Leave a respond for Vincent Bruno-Henri. Vincent Bruno-Henri on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vincent Bruno-Henri op de google maps. Adres en contacten Vincent Bruno-Henri
Location of Vincent Bruno-Henri on the google maps. Address and contacts of Vincent Bruno-Henri

Andere gerelateerde bedrijven als come Vincent Bruno-Henri Vincent Bruno-Henri: FLCOCKERILL MAINTENANCE & INGÉNIERIE TRACTION SA | Allard Jacques | Riou-Hastir SPRL | De Schryver C | TRANSPORT LUMA

Other related companies as Vincent Bruno-Henri: FLCOCKERILL MAINTENANCE & INGÉNIERIE TRACTION SA | Allard Jacques | Riou-Hastir SPRL | De Schryver C | TRANSPORT LUMA

Vincent Bruno-Henri is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vincent Bruno-Henri, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06346771240. Het bedrijf Vincent Bruno-Henri bevindt zich op het adres: Drève des Renards 6 Box 1; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 645,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 287,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Vincent Bruno-Henri zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vincent Bruno-Henri is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vincent Bruno-Henri is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vincent Bruno-Henri, openstaande posities, locatie van Vincent Bruno-Henri op de kaart.

Vincent Bruno-Henri is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vincent Bruno-Henri, company assigned to the tax number BE06346771240. The company Vincent Bruno-Henri is located at the address: Drève des Renards 6 Box 1; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 645,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 287,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lawyers. Products created in Vincent Bruno-Henri were not found.
The main activity of Vincent Bruno-Henri is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vincent Bruno-Henri is not available. You also can look at reviews of Vincent Bruno-Henri, open positions, location of Vincent Bruno-Henri on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vincent Bruno-Henri, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vincent Bruno-Henri, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vincent Bruno-Henri, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vincent Bruno-Henri, employees, financial statistics.