Verleisdonk Yvette

Contactgegevens Verleisdonk Yvette: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verleisdonk Yvette: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verleisdonk Yvette

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de La Hulpe 177 Box 6; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort), België

Telefoon (phone): 02 673 00 07 (+32-02 673 00 07) 02 673 00 07 (+32-02 673 00 07)

Fax (fax): 02 672 28 54 (+32-02 672 28 54) 02 672 28 54 (+32-02 672 28 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verleisdonk Yvette: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verleisdonk Yvette"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verleisdonk Yvette"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verleisdonk Yvette, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verleisdonk Yvette. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verleisdonk Yvette, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verleisdonk Yvette. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verleisdonk Yvette
Products information Verleisdonk Yvette

BTW identificatienummer (tax): BE08099365234
Ondernemingsnummer: 3556243896
Hoofdstad (capital): 817,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 654,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Verleisdonk Yvette zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verleisdonk Yvette
(Get full report from official database of BE for Verleisdonk Yvette)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verleisdonk Yvette
Addition kinds of activities for Verleisdonk Yvette

07230500. Boommoergewassen marktvoorbereidende diensten | Tree nut crops market preparation services
28190904. Chromaten en bichromaten | Chromates and bichromates
35560108. Melkverwerkende machines, niet inbegrepen | Milk processing machinery, nec
50399913. Wire hek, poorten en accessoires | Wire fence, gates, and accessories
72519900. Schoenreparatie en shoeshine parlors, nec | Shoe repair and shoeshine parlors, nec

Werken bij Verleisdonk Yvette: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verleisdonk Yvette: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verleisdonk Yvette. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verleisdonk Yvette. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker - Tijdelijk (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service agent tot eind februari 2018. Jouw taken: Controleren order/leverdata om indien nodig de klant te kunnen informeren en actie te kunnen ondernemen teneinde de overeengekomen afspraak te kunnen nakomen; Registreren en verwerken van gegevens mbt dagelijkse orders, de gestelde vragen en klachten in de beschikbare systemen; Het aanleveren van gegevens en rapporteringen en KPI's volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en); Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders tav operationele zaken met als doel de klanttevedenheid te verhogen; Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden; Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijke gestelde vragen van de klant, na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan.

  • Medewerker technische ondersteuning (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de opvolging van sofwareinstallaties en voert kleine herstellingen uit aan PC's en/of laptops. In het begin werk je in de vroege shift (7-15u), maar na de opleiding zou je in twee ploegen werken (7-15u-11-19u). Het is een langdurige opdracht met optie vast! Assemblage software installatie

  • Orderpicker 2 ploegen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) 2 ploegen gezocht voor een magazijn in Olen. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt) Je kan werken in ofwel 2 ploegen of vaste nachtploeg.

  • Polyvalent medewerker tankstation (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tankstation regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een tijdelijke medewerker! De tewerkstelling zou gaan tem eind december 2018. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de winkel en het tankstation, kassa & verkoop - pompen, terras, carwash schoonmaken - winkel poetsen, koffiemachines uitkuisen, vuilbakken leegmaken - Winkel bediening; kassa, verkoop - Shiften van 6u-14u, van 8u-15u, van 14u-22u

  • Elektrisch monteur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant , marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een elektricien . Je doet voorbereidend werk aan elektrische kasten (bestukken van platen en bekabelen van de elektrische componenten in een elektrische kast). Daarnaast sta je in voor het aansluiten van de machines (voorbereiding voor het aansluiten van de elektrische kast aan de machine, je voorziet alle machinecomponenten die een elektrische aansluiting nodig hebben van de correcte kabels). Tenslotte sta je in voor de aansluiting van de elektrische kasten aan de machines en de aansluiting van motoren en detectie elementen bij volledige verpakkingslijnen.

  • Polyvalent arbeider m/v (buitenwerk) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar afwisselend werk en ben je graag in de open lucht? Dan is deze job als polyvalent arbeider (m/v) zeker iets voor jou! Als polyvalent arbeider zul je verantwoordelijk zijn voor het laden en lossen van grote hoeveelheden producten. Daarnaast sta je in voor loskoppelen of aansluiten van verschillende tanken. Je controleert of alles goed is aangesloten, en de regelgeving wordt nageleefd.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Poppel (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Temse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Piping Design Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Cartesio is op dit moment op zoek naar een Piping Designer voor onze klant in de Kempen, actief in de chemische sector. Als Piping Designer sta je in voor: Het autonoom verwerken van informatie in een 2D model en aangeleverde tekeningen/info van diverse technische installaties te controleren. Het opstellen van P&ID’s, het optimaliseren en finaliseren van as build tekeningen en het ontwerpen van piping in AutoCAD 2D. De basisberekeningen, en materiaallijsten. Het opvolgen van de uitvoering van de werken. Dit houdt in dat je het werfdossier bespreekt met de werfleider en je technische ondersteuning biedt tijdens de uitvoering van het project. Het waarborgen van de technische kwaliteit.

  • (Assistent) Leidingwerkinspecteur (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Hoboken, actief in preventief onderhoud, zijn we op zoek naar een assistent leidingwerkinspecteur. Als leidingwerkinspecteur zorg je voor een correcte invulling van alle inspectiewerkzaamheden aan leidingwerk, tanks en andere voorkomende inspecties binnen de productiebedrijven van onze industriële relaties. Na een interne training en een uitgebreid inwerktraject waarbij we je leren wat deze inspecties precies inhouden, wanddiktemetingen leren uitvoeren en heel belangrijk het vastleggen van je inspectie bevindingen, ga je zelfstandig op pad om uitvoering te geven aan de lopende inspecties. Je beantwoord op locatie vragen van klanten en denkt met ze mee over het verder uitbouwen van het inspectief onderhoud. Uiteraard verzorg je heldere rapportages over de door jouw uitgevoerde werkzaamheden en werk je de verbetervoorstellen zelf uit. Je wordt hierbij ondersteund door onze Site Manager Leidingwerkinspectie.

  • Installateur Warmtepompen (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ECO HEATING

    Type: Vaste Job

    Ecoheating zoekt installateur warmtepompen. Ecoheating is een groeiend bedrijf met een structuur toegespitst op geothermie. De volledige calculatie, installatie en service na verkoop verlopen in eigen beheer. Het is onze missie om geothermie voor iedereen toegankelijk te maken en daar werken wij als team elke dag opnieuw aan op een dynamische en gepassioneerde manier. Om onze missie verder te verwezenlijken, breiden wij uit en zijn wij op zoek naar een installateur voor het plaatsten van onze warmtepompen !

  • PAYROLL CONSULTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Als Payroll Consultant help je bedrijven bij de verwerking van hun loon- en tewerkstellingsadministratie. Jouw takenpakket bestaat uit: opbouwen van een vertrouwensrelatie met je klanten. zorgen voor de opvolging, berekening en controle van de lonen. adviseren indien klanten vragen hebben. steeds bijscholen over de loonprocessen en sociale wetgeving. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgische organisatie die dankzij haar innovatieve producten en doorgedreven dienstverlening volledig op maat van de klant kan werken.

Zoek naar antwoorden van Verleisdonk Yvette in sociale netwerken
Look for responds of Verleisdonk Yvette in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verleisdonk Yvette. Laat een reactie achter voor Verleisdonk Yvette. Verleisdonk Yvette bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verleisdonk Yvette. Leave a respond for Verleisdonk Yvette. Verleisdonk Yvette on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verleisdonk Yvette op de google maps. Adres en contacten Verleisdonk Yvette
Location of Verleisdonk Yvette on the google maps. Address and contacts of Verleisdonk Yvette

Andere gerelateerde bedrijven als come Verleisdonk Yvette Verleisdonk Yvette: LUC CHRISTIAENS | MERCY ANTOINE EN DIEDERIK | CATHERINE DE NEVE | D.B. DRUK | DTI Multimedia Editions

Other related companies as Verleisdonk Yvette: LUC CHRISTIAENS | MERCY ANTOINE EN DIEDERIK | CATHERINE DE NEVE | D.B. DRUK | DTI Multimedia Editions

Verleisdonk Yvette is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verleisdonk Yvette, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08099365234. Het bedrijf Verleisdonk Yvette bevindt zich op het adres: Chaussée de La Hulpe 177 Box 6; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 817,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 654,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Verleisdonk Yvette zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verleisdonk Yvette is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verleisdonk Yvette is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verleisdonk Yvette, openstaande posities, locatie van Verleisdonk Yvette op de kaart.

Verleisdonk Yvette is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verleisdonk Yvette, company assigned to the tax number BE08099365234. The company Verleisdonk Yvette is located at the address: Chaussée de La Hulpe 177 Box 6; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 817,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 654,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Lawyers. Products created in Verleisdonk Yvette were not found.
The main activity of Verleisdonk Yvette is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Verleisdonk Yvette is not available. You also can look at reviews of Verleisdonk Yvette, open positions, location of Verleisdonk Yvette on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verleisdonk Yvette, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verleisdonk Yvette, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verleisdonk Yvette, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verleisdonk Yvette, employees, financial statistics.