Verbruggen Frank

Contactgegevens Verbruggen Frank: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verbruggen Frank: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verbruggen Frank

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Philipslaan 20; 3000; Leuven, België

Telefoon (phone): 016 22 26 38 (+32-016 22 26 38) 016 22 26 38 (+32-016 22 26 38)

Fax (fax): 016 22 97 59 (+32-016 22 97 59) 016 22 97 59 (+32-016 22 97 59)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verbruggen Frank: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verbruggen Frank"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verbruggen Frank"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verbruggen Frank, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verbruggen Frank. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verbruggen Frank, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verbruggen Frank. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verbruggen Frank
Products information Verbruggen Frank

BTW identificatienummer (tax): BE09066711425
Ondernemingsnummer: 3805084228
Hoofdstad (capital): 530,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 103,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Verbruggen Frank zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verbruggen Frank
(Get full report from official database of BE for Verbruggen Frank)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verbruggen Frank
Addition kinds of activities for Verbruggen Frank

35310508. Rollers, weg: stoom of andere kracht | Rollers, road: steam or other power
61110104. Overheidslening voor de nationale hypotheek | Government national mortgage association
73190100. Transit reclame diensten | Transit advertising services
73490000. Onderhoudswerkzaamheden, nv | Building maintenance services, nec
75210100. Buiten parkeerdiensten | Outdoor parking services
75320300. Diensten aanpassen, nonfactory basis | Customizing services, nonfactory basis

Werken bij Verbruggen Frank: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verbruggen Frank: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verbruggen Frank. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verbruggen Frank. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker mechanisch onderhoud (m/v) DAG ploeg, mooie verloning! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het bedrijf Innovia Films zoeken we een gemotiveerde medewerker mechanisch onderhoud. Innovia Films is een chemisch bedrijf gelegen in de rand rond Gent (Merelbeke). Het bedrijf maakt allerhande folies (of films) die vervolgens dienen als (deel van) de verpakking van o.a. tabakproducten, chocolade, thee, en allerhande consumptiegoederen van 's werelds bekendste merken. Innovia Films is reeds 40 jaar gevestigd te Merelbeke en telt 130 gemotiveerde medewerkers, die dagelijks instaan voor het goede verloop van het bedrijf. Jij kan de volgende medewerker worden, want Innovia Films werft een medewerker mechanisch onderhoud aan. Concreet gezien zal je terecht komen in een team van zo'n 12 mensen. De focus ligt werkelijk op het mechanische, daar er een afzonderlijke dienst is voor Elektriciteit en Instrumentatie. Dit betekent echter niet dat je nooit te maken krijgt met iets elektrisch. Innovia Films is op zoek naar iemand die al enkele jaren ervaring op haar/zijn palmares heeft staan, en die ook de nodige diploma's of certificaten kan voorleggen. Concreet zal je instaan voor: Het preventief onderhouden van de mechanische uitrusting (schoonmaken, smeren, bijstellen, ...); Herstellen, testen en/of afregelen van (defecte) mechanische stukken en onderdelen (tandwielen, lagers, kettingwielen, ...) Controleren van het materiaal (correcte werking e.d.), de instrumentgegevens (druk, temperatuur, ..) en de kritieke punten (zoals slijtage, smering, ...); Op maat brengen, vormgeven (aan) en aanpassen van mechanische stukken en onderdelen (draaien, frezen, boren, zagen, slijpen, ...); Het registreren en tijdelijk bij bestellen van gebruikte producten, daarnaast moet je ook tijdig hoeveelheden doorgeven aan de magazijnier of aankoper; De binnenkomende, bestelde goederen controleren op juistheid (afwerking, dimensies, ...); Terugkoppelen naar je leidinggevenden over uitgevoerde werkzaamheden; Samenwerken met verschillende afdelingen in het bedrijf, in het bijzonder met de dienst Elektriciteit en Instrumentatie. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Heb jij ervaring als mechanieker? Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging, in een stabiele en leuke werkomgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren en solliciteer vandaag nog!

  • Gemotiveerde orderpicker gezocht (Sint-Niklaas, 2 ploegen) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal aan de slag gaan als orderpicker. Je stelt pakketten samen met behulp van voicepicking, labelt de kledij en verpakt de kledij zodat deze cadeautjes opgestuurd kunnen worden naar hun eindbestemming.

  • Input bediende (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - inputten van gegevens - telefonisch klantencontact

  • Kwaliteitscontroleur 2 ploegen m/v (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf te Passendale zoeken wij een kwaliteitscontroleur m/v om in 2 ploegen te werken je bent mede verantwoordelijk voor het kwaliteitssysteem in verpakking en productie toezicht HACCP-systeem : controle en verificatie van de kritische controle punten toezicht non-conformiteiten in het verpakkings- en productieproces controle diepvriesproducten, verpakte eindproducten en groenten tijdens productieproces

  • POETSHULP MET WAGEN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde poetshulp voor 37u per week. EIGEN VERVOER IS VERPLICHT! Je staat in voor het poetsen bij hulpbehoevende mensen. *Huishoudelijke hulp bieden: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, strijken en ramen lappen, plantjes water geven.... *Stimuleren van de zelfredzaamheid bij de cliënt. *Aandacht voor het kwaliteitsproces tijdens de hulpverlening.*Invullen van werkbladen, laten ondertekenen door de klant, deze papieren met zorg behandelen

  • Huishoudhulp met dienstencheques m / v (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp met dienstencheques poets je bij particulieren thuis. Je voert volgende taken uit op vraag van de klant: * Schoonmaken van de woning * Wassen en strijken van huishoudlinnen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent ZEB (18+) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld als winkelmedewerker binnen ZEB Deinze: In de beginfase omvat dit vooral het plooien van de kledij, het op orde houden van de winkel, mee helpen binnen de stock. Na verloop van tijd krijg je ook een kassa opleiding waardoor je een all-round medewerker wordt binnen het team. Je wordt bij voorkeur (bijna) ieder weekend ingeschakeld, waardoor je een vast deel wordt van het team. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht binnen het hechte team van ZEB Deinze en gaat er aan de slag als winkelmedewerker 

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DE BIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig verpleegkundige bij de zorgvrager thuis. In bijberoep aan max. 5 dagen in de maand, bij uitzondering extra om vakantie op te vangen.Steeds morgen- en avondtoer in de regio Mol.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Freelance ICT Project & Change Manager – Regio Roeselare – MC046 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Amandis - ICT Recruitment Professionals

    Type: Zelfstandige activiteit

    · In deze rol wordt u verantwoordelijk voor het uitwerken en het uitvoeren van de reorganisatieplannen van het software departement van het bedrijf, teneinde de bedrijfsprocessen en software implementaties te optimaliseren; · Het bedrijf blijft in volle expansie; deze herstructurering heeft dus als einddoel een vernieuwde structuur en aanpak en heeft dus geen impact op het aantal huidige werknemers; · Als Change Manager zorgt u in eerste instantie voor een concreet en gedetailleerd stappenplan en communiceert u dit naar zowel de medewerkers van de afdeling, alsook de betrokken klanten; · U weet uw team en klanten te overtuigen van de nieuwe strategie en zoekt samen met hen naar motivatiefactoren om de nieuwe doelstellingen te halen. U bent dus diegene die het draagvlak zal creëren; · Op basis van de vooropgestelde structuur bepaalt u de herschikking van de werknemers, de functie invullingen en de business units van de afdeling en begeleidt u de medewerkers en business unit managers in het uitvoeren van deze veranderingen; · Als project manager volgt u het project van A tot Z op en zorgt u ervoor dat het in goede banen wordt geleid qua time management, budgetregeling, etc. . · Tevens evalueert u continu de tevredenheid bij uw team en de klanten.

Zoek naar antwoorden van Verbruggen Frank in sociale netwerken
Look for responds of Verbruggen Frank in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verbruggen Frank. Laat een reactie achter voor Verbruggen Frank. Verbruggen Frank bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verbruggen Frank. Leave a respond for Verbruggen Frank. Verbruggen Frank on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verbruggen Frank op de google maps. Adres en contacten Verbruggen Frank
Location of Verbruggen Frank on the google maps. Address and contacts of Verbruggen Frank

Andere gerelateerde bedrijven als come Verbruggen Frank Verbruggen Frank: RITA KEGELS | CHASSIS & MENUISERIE | JEAN LAMESCH | LABO BATSELAERE | PHILIPPE VANSTEENKISTE

Other related companies as Verbruggen Frank: RITA KEGELS | CHASSIS & MENUISERIE | JEAN LAMESCH | LABO BATSELAERE | PHILIPPE VANSTEENKISTE

Verbruggen Frank is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verbruggen Frank, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09066711425. Het bedrijf Verbruggen Frank bevindt zich op het adres: Philipslaan 20; 3000; Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 530,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 103,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Verbruggen Frank zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verbruggen Frank is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verbruggen Frank is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verbruggen Frank, openstaande posities, locatie van Verbruggen Frank op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verbruggen Frank is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verbruggen Frank, company assigned to the tax number BE09066711425. The company Verbruggen Frank is located at the address: Philipslaan 20; 3000; Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 530,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 103,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Lawyers. Products created in Verbruggen Frank were not found.
The main activity of Verbruggen Frank is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Verbruggen Frank is not available. You also can look at reviews of Verbruggen Frank, open positions, location of Verbruggen Frank on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verbruggen Frank, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verbruggen Frank, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verbruggen Frank, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verbruggen Frank, employees, financial statistics.