Vanhouche D

Contactgegevens Vanhouche D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanhouche D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanhouche D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Charleroi 2; 1400; Nivelles, België

Telefoon (phone): 067 21 79 91 (+32-067 21 79 91) 067 21 79 91 (+32-067 21 79 91)

Fax (fax): 067 21 16 06 (+32-067 21 16 06) 067 21 16 06 (+32-067 21 16 06)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanhouche D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanhouche D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanhouche D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanhouche D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanhouche D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanhouche D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanhouche D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanhouche D
Products information Vanhouche D

BTW identificatienummer (tax): BE09853057861
Ondernemingsnummer: 4827636718
Hoofdstad (capital): 321,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 197,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Vanhouche D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanhouche D
(Get full report from official database of BE for Vanhouche D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanhouche D
Addition kinds of activities for Vanhouche D

6289. Beveiliging en grondstoffen service | Security and commodity service
801100. Kantoren en klinieken van medische artsen | Offices and clinics of medical doctors
01719905. Dewberry boerderij | Dewberry farm
24310103. Deurschermen, metalen bedekt hout | Door screens, metal covered wood
33390301. Chroom raffinage (primair) | Chromium refining (primary)
35449901. Forms (matrijzen), voor gieterij en kunststof machines | Forms (molds), for foundry and plastics working machinery
52110202. Deuren, hout of metaal, behalve storm | Doors, wood or metal, except storm
58120701. Oesterbar | Oyster bar
59991105. Tropische vis | Tropical fish
79220300. Theatrale bedrijven | Theatrical companies

Werken bij Vanhouche D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanhouche D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanhouche D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanhouche D. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG BUIZENLASSER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een tig-buizen lasser. Je hebt reeds ervaring met zowel staal als roestvrij stalen buizen.

  • Schadebeheerder BRAND (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt als schadebeheerder terecht in het team BRAND. In deze functie bent je verantwoordelijk voor het beheer van schadedossiers van A tot Z Jouw taken; Je beheert de toegewezen schadedossiers en staat in voor een snelle, correcte en kwalitatieve afhandeling. Je bent een aanspreekpunt voor makelaars, klanten en slachtoffers en zorgt voor een duidelijke en correcte communicatie aan alle partijen. Binnen jouw regelingsvolmacht neem je juridisch onderbouwde en geargumenteerde standpunten in en werk je zelfstandig en op proactieve wijze je dossiers af. Je bouwt een goede samenwerking op met derde partijen en beheert autonoom je dossiers. Je past onze schadeprocessen toe en hebt een signaalfunctie i.v.m. mogelijke verbeteringen van procedures, werkwijzen en samenwerking met externe medewerkers. Desgevallend neem je deel aan projecten die bijdragen tot de implementatie van vernieuwings- en verbeteringstrajecten.

  • Chauffeur CE - metaalarbeider (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat instaat voor de productie en montage van metaalconstructies voor de agro- en industriebouw (Vb. stallen voor dieren, loodsen, toonzalen...) zijn we op zoek naar een chauffeur CE - metaalarbeider. Je staat in voor het transport van materiaal (Voornamelijk staalstructuren en prefabpanelen) van leveranciers naar de werven. Je staat zelfstandig is voor het laden en lossen. Tussendoor help je de collega's op de werf met de plaatsing.

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste partner voor onze klant gelegen te Puurs, zijn wij op zoek naar een Customer Service Agent. Jouw takenpakket: Vlekkeloze opvolging van de logistieke flow; Administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers; Opvolging van de Track and Tracing van de zendingen voor je klant; De voorbereiding van de facturatie voor en hierbij onduidelijkheden signaleren waar nodig + oplossingen bedenken. Prioriteiten stellen in samenspraak met je klant en collega’s.

  • Hef-en reachtruckbestuurder in dagdienst (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staan in voor het laden en lossen van de vracht Je bent verantwoordelijk voor de input en de output van de goederen Je voorziet de ingepakte artikelen van stickers Je boekt alles in via een computer systeem Je geeft instructies aan je team van 2 mensen Je plaatst de goederen in de diepvries met de reachtruck Je werkt nauw samen met de productiemanager Je sorteert de goederen op de juiste manier en op de juiste plaats Je wikkelt de goederen in folie met de wikkelmachine

  • Huishoudhulp te regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Huishoudhulp regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Keerbergen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Technisch Manager HVAC regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P zoekt een Technisch Manager HVAC regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING Als Technisch Manager HVAC stuur je de projectmanagers en -ingenieurs aan en indien nodig, ondersteun je hen in het uitwerken van projecten en offertes. Type projecten: kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, ziekenhuizen, … Je analyseert het lastenboek en de voorstellen van technische oplossingen/optimalisaties die aan de eisen van de klant voldoen. Je vraagt materiaalprijzen op en vergelijkt deze, schat de installatietijden in en bepaalt de prijszetting mee. Je stelt offertes op, documenteert deze en gaat deze mee toelichten aan de klant. Je interpreteert en implementeert de noden van klanten. Je volgt de engineeringsplanning van een project op. Je stuurt en volgt de projectingenieurs en tekenaars, en begeleidt nieuwe projectingenieurs en tekenaars. Je ziet erop toe dat er gewerkt wordt volgens de laatste normering en eigen standaards.

  • MECANICIEN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Zelfstandig Ergotherapeut(e) /Psychomotorisch Therapeut(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen en een diëtist) in het hartje van Leuven. Om ons team te vervolledigen zijn we op zoek naar een ergotherapeut(e) of Psychomotorisch Therapeut(e): doelgroep zowel kinderen als volwassenen. De doelgroep en probleemgebieden waarmee je aan de slag gaat, is erg divers en bepaal je grotendeels zelf aan de hand van jouw aanbod en werkwijze. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij kinderen en/of volwassenen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot multidisciplinair overleg

  • Osteopaat (m/V) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: PRAKTIJK LISTOIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste osteopaat die graag zelfstandig werkt. U beschouwt samenwerken met andere disciplines als een meerwaarde. U komt terecht in een bestaande multidisciplinaire groepspraktijk (disciplines: psychologen, diëtiste, osteopaat)

  • E&I ingenieur - ontwerper (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De komende tijd zullen er een aantal kleine en grote projecten gestart worden. De projecten handelen over greenfield en brownfield gebouwen / installaties Voor deze activiteiten zijn we op zoek naar bijkomende E&I engineers / ontwerpers Deze persoon maakt deel uit van het projectteam onder leiding van een projectmanager. Projectscope : * Opzetten automatisatievoorstellen (S7, PCS7) * Kennis van PLC / PC netwerken (profibus DP, profinet) en telefonie * Kennis van UPS systemen (noodvoedingen met batterijen) * Kennis van netsystemen IT / TN * Uitwerken van laagspanningsenergieverdeling (LS) * Uitwerken van aardingsvoorstellen (hoofdaarding, bliksembeveiliging, equipotentiaal beveiliging, …) * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen (bouwen nieuw onderstation) * Bepalen binnen-, buiten-, en veiligheidsverlichting * Uitwerken van branddetectie * Overleg met Mechanical / piping en Civiele projectmedewerkers * Overleg met coordinator Eplan tekenwerk * Overleg met coordinator PLC/PC softwaregroep * Samenstellen infobestand mbt het geautomatiseerd tekenen van Eplan schema´s (EEC1) * Opstellen van CAPEX /OPEX budgetten mbt projecten * Verantwoordelijk voor zijn budget / planning * Opstellen van ramingen met betrekking tot te presteren engineeringsuren * Biedt ondersteuning aan werfleiders * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen * Opstellen rapportering (budget, planning, kwaliteit) aan stakeholders en projectmanager * Bepalen aantal Remote Input (field)borden * Bepalen aantal (field)ventieleilanden * Layout plannen hoofdkabelbanen / detailkabelbanen * Inplanting fieldborden, tussendozen, … * Staat in voor documentarchivering * Geeft ondersteuning bij toepassen LCM (Life Cycle Management) * Geeft ondersteuning bij toepassen van RAMS ((Reliability, Availability, Maintainability, Substanability) * Opstellen technische specs voor prijsvraag * Opstellen van offertevergelijkingen * Plaatsen van bestellingen * Bepalen M(eet) S(tuur) R(egel) toestellen * Integratie klepsturingen (enkelwerkend, dubbelwerkend, 5/2, 5/3, …) * Invullen datasheets

Zoek naar antwoorden van Vanhouche D in sociale netwerken
Look for responds of Vanhouche D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanhouche D. Laat een reactie achter voor Vanhouche D. Vanhouche D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanhouche D. Leave a respond for Vanhouche D. Vanhouche D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanhouche D op de google maps. Adres en contacten Vanhouche D
Location of Vanhouche D on the google maps. Address and contacts of Vanhouche D

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanhouche D Vanhouche D: Art de Praslin | Bruincenter Cuypers | LA POSTE | FA. ULTIMEX | INFOWORLD N.V.

Other related companies as Vanhouche D: Art de Praslin | Bruincenter Cuypers | LA POSTE | FA. ULTIMEX | INFOWORLD N.V.

Vanhouche D is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanhouche D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09853057861. Het bedrijf Vanhouche D bevindt zich op het adres: Rue de Charleroi 2; 1400; Nivelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 321,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 197,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Vanhouche D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanhouche D is Administratie van economische programma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanhouche D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanhouche D, openstaande posities, locatie van Vanhouche D op de kaart.

Vanhouche D is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanhouche D, company assigned to the tax number BE09853057861. The company Vanhouche D is located at the address: Rue de Charleroi 2; 1400; Nivelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 321,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 197,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Lawyers. Products created in Vanhouche D were not found.
The main activity of Vanhouche D is Administration of Economic Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanhouche D is not available. You also can look at reviews of Vanhouche D, open positions, location of Vanhouche D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanhouche D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanhouche D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanhouche D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanhouche D, employees, financial statistics.