Vandervaeren Sofie

Contactgegevens Vandervaeren Sofie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandervaeren Sofie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandervaeren Sofie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Brederode 13; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 501 94 11 (+32-02 501 94 11) 02 501 94 11 (+32-02 501 94 11)

Fax (fax): 02 501 94 94 (+32-02 501 94 94) 02 501 94 94 (+32-02 501 94 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandervaeren Sofie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandervaeren Sofie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandervaeren Sofie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandervaeren Sofie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandervaeren Sofie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandervaeren Sofie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandervaeren Sofie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandervaeren Sofie
Products information Vandervaeren Sofie

BTW identificatienummer (tax): BE01911315917
Ondernemingsnummer: 2516387939
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 115,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Vandervaeren Sofie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandervaeren Sofie
(Get full report from official database of BE for Vandervaeren Sofie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandervaeren Sofie
Addition kinds of activities for Vandervaeren Sofie

342100. Bestek | Cutlery
519910. Posters en decals | Posters and decals
20320304. Kippenbouillon: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chicken broth: packaged in cans, jars, etc.
22979903. Spunbonded stoffen | Spunbonded fabrics
28699909. Chloraal | Chloral
35850602. Bevestigingsapparatuur, behalve draagbaar | Humidifying equipment, except portable
62110300. Minerale, olie- en gasleasing- en royalty-dealers | Mineral, oil, and gas leasing and royalty dealers
95310402. Behuisingsprogramma's, staatsregering | Housing programs, state government

Werken bij Vandervaeren Sofie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandervaeren Sofie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandervaeren Sofie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandervaeren Sofie. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnsmedewerker LOON: 16.20euro/u in 2-ploegen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 056/620590 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • Laborant verpakking (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    · Uitvoeren van testen volgens de voorgeschreven instructies · Controleren van zowel het uiterlijk van de verpakking (seal/code/…) als de kwaliteit van de groenten zelf bij de opstart van een verpakkingsrun · Uitvoeren van kwaliteits- en andere controles (temperatuur, smaak, …) · Nemen van stalen voor staalotheek, houdbaarheidstesten, microbiologie, allergenen, …

  • Planner Continent (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Zeebrugge gaan we op zoek naar een Planner Continent : Je optimaliseert de combinaties en/of routings van de transportopdrachten, rekening houdend met de wensen van de klant. Realiseren van kostenbewuste een preplanning Op continue basis het behandelen van remarks/problemen en deze accuraat verwerken in de softwaretoepassing. Afhandelen van algemene administratie Je zorgt voor een vlotte, doelgerichte en correcte communicatie met de teammedewerkers, andere afdelingen en derden. Werkuren: bereid te zijn in een wisselend uurrooster te werken tussen 8u en 18u. Bereid zijn wachtdiensten te doen op termijn.

  • Technicus (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert onderhouds-, reparatie en / of diagnoseopdrachten uit. Je houdt alle werkzaamheden correct bij op het werkorder. Je informeert de magazijnmedewerkers over de wisselstukken en accessoires die besteld moeten worden om je opdrachten uit te voeren.

  • Machinebediener (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn wij op zoek naar een Machinebediener. U taak zal bestaan uit het verpakken van dozen, en zakken. ( maximum 25 kg ) U zal de machine bedienen. Hiervoor voorziet men een interne opleiding. De machine die u zal bedienen is eenvoudig en bovendien gemakkelijk aan te leren.

  • Enthousiaste Poetshulp / Huishoudhulp (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Automation Support Engineer (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf in Limburg, actief in de staalindustrie, zijn we op zoek naar een Automation Support Engineer. In deze rol neem je de volgende taken op: Je bent verantwoordelijk voor alle fases van automatiseringsprojecten, gaande van de specificaties tot de engineering, voorbereiding, inbedrijfstelling en de opvolging. Je volgt leveranciers op en stuurt hen aan. Voor de interne projecten ontwerp je zelf ook hardware en software, in samenwerking met collega's. Je staat in voor de documentatie alsook voor de veiligheid van de technische systemen.

  • PHP Developer (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: INTRACTO GROUP

    Type: Vaste Job

    Als PHP-developer bij Intracto werk je mee aan platformen en applicaties voor nationale en internationale klanten. Je zoekt oplossingen voor de problemen van je klanten, met wie je vlot communiceert en een nauwe band onderhoudt.

  • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

Zoek naar antwoorden van Vandervaeren Sofie in sociale netwerken
Look for responds of Vandervaeren Sofie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandervaeren Sofie. Laat een reactie achter voor Vandervaeren Sofie. Vandervaeren Sofie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandervaeren Sofie. Leave a respond for Vandervaeren Sofie. Vandervaeren Sofie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandervaeren Sofie op de google maps. Adres en contacten Vandervaeren Sofie
Location of Vandervaeren Sofie on the google maps. Address and contacts of Vandervaeren Sofie

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandervaeren Sofie Vandervaeren Sofie: HAARMODE | ALMO I-V-B | ZOETE | KANTOORINRICHTING STULENS | LUDWIG VANDEN BORRE

Other related companies as Vandervaeren Sofie: HAARMODE | ALMO I-V-B | ZOETE | KANTOORINRICHTING STULENS | LUDWIG VANDEN BORRE

Vandervaeren Sofie is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandervaeren Sofie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01911315917. Het bedrijf Vandervaeren Sofie bevindt zich op het adres: Rue Brederode 13; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 115,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Vandervaeren Sofie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandervaeren Sofie is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandervaeren Sofie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandervaeren Sofie, openstaande posities, locatie van Vandervaeren Sofie op de kaart.

Vandervaeren Sofie is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vandervaeren Sofie, company assigned to the tax number BE01911315917. The company Vandervaeren Sofie is located at the address: Rue Brederode 13; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 115,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lawyers. Products created in Vandervaeren Sofie were not found.
The main activity of Vandervaeren Sofie is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandervaeren Sofie is not available. You also can look at reviews of Vandervaeren Sofie, open positions, location of Vandervaeren Sofie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandervaeren Sofie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandervaeren Sofie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandervaeren Sofie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandervaeren Sofie, employees, financial statistics.