Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten

Particuliere bedrijvenZware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers • Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten
Private companiesHeavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors • Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten

Contactgegevens Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 369; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe), België

Telefoon (phone): 02 725 60 63 (+32-02 725 60 63) 02 725 60 63 (+32-02 725 60 63)

Fax (fax): 02 725 70 38 (+32-02 725 70 38) 02 725 70 38 (+32-02 725 70 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten
Products information Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten

BTW identificatienummer (tax): BE03125030517
Ondernemingsnummer: 8171875000
Hoofdstad (capital): 680,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 731,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten
(Get full report from official database of BE for Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten
Addition kinds of activities for Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten

02599901. Duck boerderij | Duck farm
20130206. Ham, gerookt: van gekocht vlees | Ham, smoked: from purchased meat
20350000. Pickles, sauzen en salade dressings | Pickles, sauces, and salad dressings
35799911. Ticket tellen machines | Ticket counting machines
36740205. Metaaloxide silicium (MOS) apparaten | Metal oxide silicon (mos) devices
38120119. Inertiale begeleidingssystemen | Inertial guidance systems
50820102. Wegenbouw en onderhoudsmachines | Road construction and maintenance machinery
50829901. Bailey bruggen | Bailey bridges
83610101. Jongens 'steden | Boys' towns

Werken bij Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een planner voor civiele en offshore staalstructuurprojecten. - Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en/of updaten van de planning van onze omvangrijke projecten. Dit kunnen projecten zijn m.b.t. de fundaties voor offshore windturbines, alsook civiele constructies, zoals bruggen en architectonische gebouwen. - Vanuit het concept en de tender krijg je allerhande informatie binnen. Aan de hand hiervan stel je de basisplanning op voor de verschillende afdelingen (engineering, inkoop, werkvoorbereiding, productie, enz.). - Naast het opstellen van de planning zorg je ervoor dat deze up-to-date is en stel je progress rapportages op voor het hoger management. - Ook het projectteam informeer je tijdig en correct over de lange termijn planning, alsook over ad hoc wijzigingen en de mogelijke impact ervan. - Je merkt tijdig mogelijke bottle necks of potentiële vertragingen op om zo onmiddellijk te kunnen schakelen. - Je zoekt mee naar oplossingen, indien de planning moet worden gewijzigd. - Je bent dus intensief betrokken bij het projectproces en woont daarom bijvoorbeeld ook projectvergaderingen bij waar je advies geeft vanuit jouw specialisme. - Je analyseert de projectgeschiedenis om mogelijk projectverlenging te claimen.

  • Chauffeur C/CE (Korte ritten) Nederlands of Frans of Engels (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf in interieur te Roeselare zijn wij op zoek naar een enthousiaste Chauffeur C die mee kan de handen uit de mouwen steken!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    tExclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Grembergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heverlee - Leuven - Kessel-Lo (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Ben je student, woonachtig in Sint-Niklaas? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ESCAPEROOM VLAANDEREN

    Type: Studentenjob

    Heb je zin in een leuke en flexibele bijbaan? Escape Room Vlaanderen bevind zich in het centrum van Sint-Niklaas op de Grote Markt. We hebben 2 kamers nl "Joker’s Schuilplaats" en "De Verborgen Maya-stad". We zijn momenteel op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn tijdens de week en eventueel ook in het weekend. Het is een toffe job waarin je voortdurend leuke mensen ontmoet en nooit een saai moment beleeft. Je moet een teamspeler zijn die in staat is wanneer een situatie zich voordoet je meteen een oplossing voor het probleem vindt en dit dan uitvoert met de nodige zorgvuldigheid. Jouw taken zijn: De spelers ontvangen op een warme en enthousiaste manier, verschaft hen een duidelijke uitleg hoe een Escape Game in elkaar steekt en vertelt hen het verhaal van de kamer die ze zullen spelen. Je houdt de groep in de gaten m.b.v. beveiligingscamera’s die in de kamer(s) hangen (gsm-gebruik tijdens het monitoring wordt niet getolereerd) en na afloop hou je een korte bespreking met de spelers en neem je een foto van de groep. Hierna maak je de kamer(s) gereed voor de volgende groep.

  • telecom installateurs (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: REBUILD

    Type: Vaste Job

    we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

  • Commercieel buitendienstmedewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    U beheert op een autonome manier uw klantenportefeuille in de regio Vlaams-Brabant en bouwt lange termijnrelaties uit met uw klanten. Hierbij steunt u op de uitstekende service en het uitgebreide assortiment van de producten. Uw cliënteel bestaat uit handelaren in dakbedekkingsproducten en hun klanten dakwerkers. U geeft ook commercieel en technisch advies aan uw klanten, zowel in hun dagdagelijkse business als bij meer specifieke vragen. Bij aanvang krijgt u een professionele interne opleiding om de technische aspecten van de producten/dakbedekking te beheersen.

  • Field Service Technicus (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een distributeur en dienstverlener van een topreeks aan producten in het segment van de meetinstrumenten en registratiesystemen. Voor het vervolledigen van het service team, zoeken we een extra Field Service Technician (Vlaanderen): Als field technicus bent u (mede) verantwoordelijk voor de installatie, inspectie, reparatie en onderhoud van meet-en registratiesystmenen en instrumenten. Deze hoogwaardige apparatuur en instrumenten worden toegepast in onder andere de food, pharma, health en transport sector. Periodiek en bij storingen ben je bij onze klanten om - ofwel zelfstandig ofwel ism een collega - de herstellingen of (her)kalibratie uit te voeren. Daarnaast verzorg je de bijhorende administratie, alsook de opleiding of uitleg tov de klant mbt de gebruikssoftware.

  • Klusjesman West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • "Herbalife Nutrition" Promotors (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve Herbalife promotors. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch. Of uw eigen zaak starten met Herbalife, in vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

Zoek naar antwoorden van Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten in sociale netwerken
Look for responds of Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten. Laat een reactie achter voor Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten. Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten. Leave a respond for Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten. Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten op de google maps. Adres en contacten Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten
Location of Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten on the google maps. Address and contacts of Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten: MAURICE VERDIERE | NICOLE BRICTEUX | 3 double you | THE BRONX | HEMA

Other related companies as Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten: MAURICE VERDIERE | NICOLE BRICTEUX | 3 double you | THE BRONX | HEMA

Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03125030517. Het bedrijf Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 369; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 680,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 731,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten, openstaande posities, locatie van Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten op de kaart.

Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten, company assigned to the tax number BE03125030517. The company Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten is located at the address: Leuvensesteenweg 369; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 680,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 731,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lawyers. Products created in Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten were not found.
The main activity of Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten is not available. You also can look at reviews of Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten, open positions, location of Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanderelst Wijckmans Everaert Witters & Vennoten, employees, financial statistics.