Vander Eecken,Mercier & Gaspar

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Vander Eecken,Mercier & Gaspar
Private companiesOil and Gas Extraction • Vander Eecken,Mercier & Gaspar

Contactgegevens Vander Eecken,Mercier & Gaspar: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vander Eecken,Mercier & Gaspar: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vander Eecken,Mercier & Gaspar

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Liège 33; 4500; Huy, België

Telefoon (phone): 085 21 52 17 (+32-085 21 52 17) 085 21 52 17 (+32-085 21 52 17)

Fax (fax): 085 24 01 14 (+32-085 24 01 14) 085 24 01 14 (+32-085 24 01 14)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vander Eecken,Mercier & Gaspar: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vander Eecken,Mercier & Gaspar"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vander Eecken,Mercier & Gaspar"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vander Eecken,Mercier & Gaspar, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vander Eecken,Mercier & Gaspar. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vander Eecken,Mercier & Gaspar, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vander Eecken,Mercier & Gaspar. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vander Eecken,Mercier & Gaspar
Products information Vander Eecken,Mercier & Gaspar

BTW identificatienummer (tax): BE09533630371
Ondernemingsnummer: 6807647705
Hoofdstad (capital): 904,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 584,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Vander Eecken,Mercier & Gaspar zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vander Eecken,Mercier & Gaspar
(Get full report from official database of BE for Vander Eecken,Mercier & Gaspar)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vander Eecken,Mercier & Gaspar
Addition kinds of activities for Vander Eecken,Mercier & Gaspar

23710105. Hoeden, vacht | Hats, fur
26790603. Teletypewriter papier, rollen met koolstof | Teletypewriter paper, rolls with carbon
31519901. Handschoenen, leer: jurk of semidress | Gloves, leather: dress or semidress
35230500. Terrein- en terreinapparatuur | Turf and grounds equipment
35320304. Pulverisatoren (stationair), steen | Pulverizers (stationary), stone
38290216. seismometers | Seismometers
79991121. Surf instructie | Surfing instruction

Werken bij Vander Eecken,Mercier & Gaspar: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vander Eecken,Mercier & Gaspar: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vander Eecken,Mercier & Gaspar. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vander Eecken,Mercier & Gaspar. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerkers voor industriële bakkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de medewerker die wij zoeken voor een industriële bakkerij?  Jouw takenpakket hangt af van de afdeling / productielijn waar je komt te staan.   Voor de volgende taken kan je worden ingeschakeld : - Productie van patisserie, - Klaarzetten van de afgewerkte producten, - Afnemen van de verpakte broden van de transportband - Kratten stapelen - Sandwiches inpakken - Brood decoreren

  • Magazijnmedewerker Dagwerk (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingezet in de frigo afdeling(geen diepvries) waarbij je de goederen aanvult en klaar zet voor bestelling.

  • Orderpicker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar orderpickers: Ben je op zoek naar een uitdagende job? Heb je ervaring als orderpicker, en voicepicking in het bijzonder? Ben je bereid om in een koude omgeving te werken tussen 4 en 7 graden? Dan is deze job misschien iets voor jou! Via voicepicking dien je je te verplaatsen van locatie A naar B, daar dien je de correcte goederen te nemen en plaats je zorgvuldig alles op een pallet. Dit alles gebeurt via een elektrische BT.

  • TOONBANKVERKOPER DOE HET ZELF (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doe-het zelfzaak zijn wij op zoek naar een enthousiaste toonbankverkoper! Takenpakket? Producten uitstallen Leveringen controleren Orde en netheid van de winkel Monteren (grasmachines/gocarts) Voorraad tekorten voorzien

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Molenstede, 8 uur per week (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Molenstede. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Wolvertem (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS WOLVERTEM

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Wolvertem, Londerzeel, Kapelle-op-den Bos, Meise, Grimbergen en Wemmel

  • Junior Consultant @ Young Potential Academy (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1633896-inline.html?cid=Partner_VDAB Young Potential Academy is een organisatie van House of Talents voor Young Professionals.  Zowel externe als interne coaches ondersteunen gedreven en dynamische young potentials om te groeien in een weloverwogen traject.  Omdat beelden meer zeggen dan 1000 worden, houden we het hier liever kort en strooien we met wat beelden van onze huidige lichting: https://youtu.be/nwQEYJH7mVw De Young Potential Academy biedt een traineeship aan voor beloftevolle talenten die hun carrière willen starten in recruitment & sales. Je doorloopt een boeiend parcours en wordt klaargestoomd om te groeien in de organisatie. Het hart van de organisatie start met het initiëren van kandidaten en prospecten. Vandaar dat we dit traineeship starten met volgend takenpakket: - Opvolgen van commerciële acties. - Communicatie met zowel actieve als minder actieve klanten/partners. - Informatie vergaren betreffende mogelijke opportuniteiten en toekomstpotentieel. - Telefonische screenings en online interviews van kandidaten. Deze professionals proactief voorstellen bij prospecten om deze mensen aan een leuke job te helpen. - ... Om het succes van de Young Potential Academy te garanderen centraliseren we het traineeship in ons hoofdkantoor te Kortrijk. Van zodra je klaar bent voor jouw volgende carrière opportuniteit kan je doorstromen in ons kantoren netwerk: Jette Antwerpen, Luik, Waasmunster, Herent en Kortrijk. Dit traineeship wordt doorspekt met verschillende opleidingen door interne en externe coaches. Op deze manier bieden we een platform aan om op lange termijn te evolueren binnen onze organisatie.

  • Verkoopster - Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Chocolatier DUMON

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de verkoop van alle soorten chocolade en pralines en andere soorten chocolade in onze zaak te Brugge . Wij hebben ook eveneens talrijke buitenlandse klanten waarvoor bestellingen moeten klaargemaakt worden en bvb. pralines moeten ingepakt worden.

  • Technisch commercieel bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ERIKS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. · Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met de klant, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies binnen ERIKS, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • Chauffeurs CE voor dagwerk - met meeneemheftruck (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: EUTRACO

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk om ... de goederen stipt en op een correcte, efficiënte en zuinige manier te vervoeren volgens de transportopdracht en met een meeneemheftruck (op werven of bij bedrijven/particulieren) op een klantvriendelijke manier te communiceren met de klant jouw materiaal te beheren als een goeie huisvader de bijbehorende administratieve taken tijdig en volledig uit te voeren Je kunt ... zelfstandig werken communiceren in het Nederlands en/of Frans en/of Engels Je bent ... stipt klantvriendelijk & collegiaal ingesteld Je hebt ... een geldig rijbewijs CE een geldige bestuurderskaart

  • kinesitherapeut - Orthopedische revalidatie (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINEPOINT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

  • Elmos - Security Consultant / Project Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Assist in the design, implementation of ongoing security service enhancements and solutions. Establish and maintain change and project management to support security implementation projects such as implementation of Network access Control (802.1x), Intrusion Prevention Systems, Central logging solutions. Work across teams to accomplish security program goals.   Profile Bachelor's degree in related field or discipline. Act as a team player, as well as take initiatives and work independently Awareness of deadlines and being able to work under pressure Solid technical background, with understanding or hands-on experience in networking and security services Good presentation & reporting skills (organize and lead meetings ...) Good understanding of project methodologies and project management Very good knowledge of Dutch & English (spoken and written) Knowledge of French is an advantage

Zoek naar antwoorden van Vander Eecken,Mercier & Gaspar in sociale netwerken
Look for responds of Vander Eecken,Mercier & Gaspar in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vander Eecken,Mercier & Gaspar. Laat een reactie achter voor Vander Eecken,Mercier & Gaspar. Vander Eecken,Mercier & Gaspar bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vander Eecken,Mercier & Gaspar. Leave a respond for Vander Eecken,Mercier & Gaspar. Vander Eecken,Mercier & Gaspar on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vander Eecken,Mercier & Gaspar op de google maps. Adres en contacten Vander Eecken,Mercier & Gaspar
Location of Vander Eecken,Mercier & Gaspar on the google maps. Address and contacts of Vander Eecken,Mercier & Gaspar

Andere gerelateerde bedrijven als come Vander Eecken,Mercier & Gaspar Vander Eecken,Mercier & Gaspar: Limbostuc NV | JOSEPH BROUWERS | VEDIOR INTERIM | POSTOMAT QUAREGNON | LIEVIN

Other related companies as Vander Eecken,Mercier & Gaspar: Limbostuc NV | JOSEPH BROUWERS | VEDIOR INTERIM | POSTOMAT QUAREGNON | LIEVIN

Vander Eecken,Mercier & Gaspar is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vander Eecken,Mercier & Gaspar, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09533630371. Het bedrijf Vander Eecken,Mercier & Gaspar bevindt zich op het adres: Chaussée de Liège 33; 4500; Huy. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 904,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 584,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Vander Eecken,Mercier & Gaspar zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vander Eecken,Mercier & Gaspar is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vander Eecken,Mercier & Gaspar is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vander Eecken,Mercier & Gaspar, openstaande posities, locatie van Vander Eecken,Mercier & Gaspar op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vander Eecken,Mercier & Gaspar is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vander Eecken,Mercier & Gaspar, company assigned to the tax number BE09533630371. The company Vander Eecken,Mercier & Gaspar is located at the address: Chaussée de Liège 33; 4500; Huy. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 904,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 584,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Lawyers. Products created in Vander Eecken,Mercier & Gaspar were not found.
The main activity of Vander Eecken,Mercier & Gaspar is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vander Eecken,Mercier & Gaspar is not available. You also can look at reviews of Vander Eecken,Mercier & Gaspar, open positions, location of Vander Eecken,Mercier & Gaspar on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vander Eecken,Mercier & Gaspar, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vander Eecken,Mercier & Gaspar, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vander Eecken,Mercier & Gaspar, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vander Eecken,Mercier & Gaspar, employees, financial statistics.