Vanbesien Stefan

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Vanbesien Stefan
Private companiesBusiness Services • Vanbesien Stefan

Contactgegevens Vanbesien Stefan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanbesien Stefan: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanbesien Stefan

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Guibertusplein 18; 2222; Heist-op-den-Berg (Itegem), België

Telefoon (phone): 015 24 88 47 (+32-015 24 88 47) 015 24 88 47 (+32-015 24 88 47)

Fax (fax): 015 24 32 98 (+32-015 24 32 98) 015 24 32 98 (+32-015 24 32 98)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanbesien Stefan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanbesien Stefan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanbesien Stefan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanbesien Stefan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanbesien Stefan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanbesien Stefan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanbesien Stefan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanbesien Stefan
Products information Vanbesien Stefan

BTW identificatienummer (tax): BE08289154052
Ondernemingsnummer: 1420227050
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 622,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Vanbesien Stefan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanbesien Stefan
(Get full report from official database of BE for Vanbesien Stefan)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanbesien Stefan
Addition kinds of activities for Vanbesien Stefan

07620000. Boerenbeheer diensten | Farm management services
22110515. Silesia, katoen | Silesia, cotton
27520600. Poster- en decalprint, lithografisch | Poster and decal printing, lithographic
32810505. Grafstenen, gesneden steen (niet alleen afwerking of lettering) | Tombstones, cut stone (not finishing or lettering only)
87419902. Bouwmanagement | Construction management

Werken bij Vanbesien Stefan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanbesien Stefan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanbesien Stefan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanbesien Stefan. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider - lasersnijmachine (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Koekalare zoeken we een metaalarbeider voor de lasersnijmachine. De firma is gespecialiseerd in de montage van voedingsmachines. Taken pakket: Bedienen van machines Platen opleggen met de brug Stukken afruimen

  • Administratief Medewerker Kredietaanvragen (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Expert is op zoek naar een Administratief Medewerker Kredietaanvragen. Onze klant, een internationaal en gerenommeerd bedrijf actief in de automobielsector, is op zoek naar een enthousiaste, tijdelijke kracht die helpt het extra werk tijdens het autosalon op te vangen. Als Administratief Medewerker Kredietaanvragen ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling en het dossierbeheer van nieuwe kredietaanvragen tot en met de levering van de wagen. Jouw taken: Je bent het aanspreekpunt voor de dealers. Je licht de voorwaarden en het wettelijk kader in het aanvraagproces op een gefundeerde manier toe. Je verleent bijstand aan de dealers bij aanvraag van een krediet én biedt ondersteuning bij het zoeken naar een geschikte oplossing voor zowel professionele als particuliere klanten. Je verzamelt en verifieert de nodige documenten voor kredietaanvragen, kredietbeslissingen, contractactivatie.

  • Boekhoudkundig Bediende (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een KMO in de regio van Aalter is op zoek naar een Boekhoudkundig Bediende. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou want je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden en flexibele werkuren. Jouw takenpakket als Boekhoudkundig Bediende: Je staat in voor de verwerking van de klanten -en leveranciersboekhouding Je verwerkt de financiële verrichtingen en verwerkt de bankuittreksels Je verwerkt de facturatie en behandelt openstaande betalingen Je staat in voor de algemene administratie Je ondersteunt het management team met verscheidene administratieve taken als correspondentie, klassement en administratie rond projecten

  • Strijk(st)er te Astene (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: TRIXXO HOME ASTENE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een strijk(st)er voor het strijkatelier te Astene. Taken zijn: strijken, plooien en balie.

  • Werken als huishoudhulp Beerzel (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Bediener Zaagmachine (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Konvert is dringend op zoek naar een bediener van de zaagmachine. Jouw taken: - plannen kunnen lezen - het juiste materiaal kiezen - de juiste lengte verzagen - eventueel hulp bij het lassen + laden en lossen van materialen

  • Team Leader Magazijn - Nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Team Leader Magazijn sta je in voor een groot aantal taken; - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en plannen van alle werkzaamheden m.b.t. de opslag, de order picking en het verpakken van de goederen, zodanig dat de goederen kwalitatief verantwoord en op tijd bij klanten worden afgeleverd. - Je geeft leiding aan een team van 5 à 6 magazijnmedewerkers en zorgt ervoor dat gestelde doelstellingen behaald worden. - Je maakt de personeelsplanning (team van 6-tal mensen) op en coacht, motiveert en stuurt je team. Je bent verantwoordelijk voor het goed en gemotiveerd functioneren van je team en tilt hen naar een hoger niveau door jouw coaching. - De dagdagelijkse problemen los je zelf op, organisatorische of structurele problemen neem je proactief op met de logistiek verantwoordelijke. - Je beoordeelt dagdagelijks de werking en draagt je steentje bij om te streven naar optimalisatie en efficiëntie. - Tenslotte laat je regelmatig de voorraden inventariseren, zoek je de verschillen uit en communiceer je hierover met de logistiek verantwoordelijke. - Je geeft input voor de evaluatiemomenten en functioneringsgesprekken van je teamgenoten aan de logistiek verantwoordelijke. - Je bent steeds alert betreffende hygiëne en veiligheid en ziet toe op een goed en veilig gebruik van alle arbeidsmiddelen.

  • Technieker Elektriciteit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is actief in milieu- en energietechnologie. Waterzuivering, luchtzuivering, mestverwerking en biogasinstallaties behoren tot hun specialiteiten. De volledige engineering gebeurt binnen hun organisatie. Zowel de bouwkunde, elektromechanica, piping, elektriciteit en automatisatie worden door hun medewerkers voorbereid en uitgevoerd. Momenteel zijn we op zoek naar een technieker elektriciteit, om het team te vervolledigen. Je voert elektrische werken uit op milieu-installaties in opbouw op de werf. Soms doe je ook voorbereidende taken in het atelier. Je leest en interpreteert elektrische schema’s. Je sluit diverse elektrische toestellen aan zoals pompen, mixers en elektrische borden. Ook het elektrisch aansluiten van instrumentatie zoals druk, debiet en temperatuur komt aan bod. Je plaatst kabelgoten/kabelladders, vermogenkabels en signaalkabels. Je werkt in een klein team met twee andere collega’s.

  • Java Quality Assurance Engineer (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Het Service Introduction Center (SIC) bewaakt de technische kwaliteit van de bij Smals ontwikkelde softwaretoepassingen. In het bijzonder valideert het team de performantie en stabiliteit van de toepassingen alvorens ze in productie worden genomen. Het team voert ook opdrachten uit als reviews van de architectuur, analyse van incidenten in de productieomgeving, begeleiding bij projecten, technische opleidingen voor de teams, en ontwikkelen van ondersteunende tools. Als Java Quality Assurance Engineer bepaal je mee de nodige testen en testomgeving om eventuele problemen met de performantie en/of de stabiliteit van complexe toepassingen snel op te sporen. Je implementeert de testen aan de hand van tools als JMeter of Gatling. Als er mock services of bijkomende tooling nodig zijn ontwikkel je die ook. Je analyseert de resultaten kritisch en met oog voor detail. Bij eventuele problemen, vastgesteld tijdens de testen of in productie, doe je bijkomend onderzoek naar de oorzaak en werk je samen met de betrokken teams om het probleem op te lossen. Je rapporteert mondeling en schriftelijk over de testresultaten en vaststellingen. Afhankelijk van je eigen capaciteiten en interesses krijg je ook de mogelijkheid om mee te ontwikkelen aan de interne tools van het SIC.

  • Logopedist - dringend! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DE CHARTREUSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en psychologie, vormt logopedie een belangrijk onderdeel van onze werking. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een logopedist om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor individuele begeleiding van kinderen, jongeren en ouderen met diverse hulpvragen. Het behandelen van stoornissen en beperkingen op het gebied van communicatie en leerstoornissen om een zo gunstig mogelijk resultaat te bereiken vormt het doel. Je stelt na een uitgebreide anamnese en onderzoek, het behandelingsprogramma op en begeleidt je cliënten tijdens hun behandeling.

  • SPEELZAALMEDEWERKER/STER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GOLDEN PALACE

    Type: Flexijob

    We zoeken een enthousiaste en bekwame medewerker voor volgende taken: klanten registreren nieuwe clienten begeleiding geven in de zaal klanten bedienen van bar en snacks kassaverrichtingen op correcte manier uitvoeren technische problemen aan de machines kunnen ingrijpen, eventueel technieker contacteren controleren of de zaal voortdurend in orde is (netheid, stock,...) Dit voor enkele uren/dagen per week, voor opvang afwezigheden collega's.

  • flexijob kelner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van Vanbesien Stefan in sociale netwerken
Look for responds of Vanbesien Stefan in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanbesien Stefan. Laat een reactie achter voor Vanbesien Stefan. Vanbesien Stefan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanbesien Stefan. Leave a respond for Vanbesien Stefan. Vanbesien Stefan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanbesien Stefan op de google maps. Adres en contacten Vanbesien Stefan
Location of Vanbesien Stefan on the google maps. Address and contacts of Vanbesien Stefan

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanbesien Stefan Vanbesien Stefan: SEDONA TRAVEL | Frankinet J-M Cuisines SPRL | ROELANDT ROGER | MUTUALIT? SOCIALISTE | FOTO POLLIE

Other related companies as Vanbesien Stefan: SEDONA TRAVEL | Frankinet J-M Cuisines SPRL | ROELANDT ROGER | MUTUALIT? SOCIALISTE | FOTO POLLIE

Vanbesien Stefan is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanbesien Stefan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08289154052. Het bedrijf Vanbesien Stefan bevindt zich op het adres: Sint-Guibertusplein 18; 2222; Heist-op-den-Berg (Itegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 622,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Vanbesien Stefan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanbesien Stefan is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanbesien Stefan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanbesien Stefan, openstaande posities, locatie van Vanbesien Stefan op de kaart.

Vanbesien Stefan is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanbesien Stefan, company assigned to the tax number BE08289154052. The company Vanbesien Stefan is located at the address: Sint-Guibertusplein 18; 2222; Heist-op-den-Berg (Itegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 622,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lawyers. Products created in Vanbesien Stefan were not found.
The main activity of Vanbesien Stefan is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanbesien Stefan is not available. You also can look at reviews of Vanbesien Stefan, open positions, location of Vanbesien Stefan on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanbesien Stefan, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanbesien Stefan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanbesien Stefan, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanbesien Stefan, employees, financial statistics.