van Wauwe Patrick

Particuliere bedrijvenWatervervoer • van Wauwe Patrick
Private companiesWater Transportation • van Wauwe Patrick

Contactgegevens van Wauwe Patrick: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data van Wauwe Patrick: address, phone, fax, email, website, opening hours

van Wauwe Patrick

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoogstraat 37; 9220; Hamme, België

Telefoon (phone): 052 47 26 83 (+32-052 47 26 83) 052 47 26 83 (+32-052 47 26 83)

Fax (fax): 052 47 26 83 (+32-052 47 26 83) 052 47 26 83 (+32-052 47 26 83)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) van Wauwe Patrick: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "van Wauwe Patrick"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "van Wauwe Patrick"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van van Wauwe Patrick, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen van Wauwe Patrick. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of van Wauwe Patrick, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees van Wauwe Patrick. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti van Wauwe Patrick
Products information van Wauwe Patrick

BTW identificatienummer (tax): BE02007720947
Ondernemingsnummer: 6979858398
Hoofdstad (capital): 839,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 468,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in van Wauwe Patrick zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor van Wauwe Patrick
(Get full report from official database of BE for van Wauwe Patrick)

Aanvulling soorten activiteiten voor van Wauwe Patrick
Addition kinds of activities for van Wauwe Patrick

346205. Vuurvliegtuigen | Missile and ordnance forgings
871200. Architectonische diensten | Architectural services
02540000. Pluimvee broedplaatsen | Poultry hatcheries
22319900. Geweven stofmolen, wol, nec | Broadwoven fabric mills, wool, nec
37159901. Bus aanhangwagens, trekker type | Bus trailers, tractor type
38510000. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
51229900. Drugs, eigendomsrechten en diversen, nec | Drugs, proprietaries, and sundries, nec

Werken bij van Wauwe Patrick: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in van Wauwe Patrick: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor van Wauwe Patrick. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for van Wauwe Patrick. Looking for open vacancies in other companies

  • Afvalverwerker-heftruckchauffeur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het bedienen van een afvalverwerkend machine. Daarnaast verpak en weeg je rollen textiel en zet je ze aan de kant. Stapelen van paletten en andere kleine onderhoudstaken behoren ook tot u takenpakket.

  • plukker (BELLEM)

    Regio: BELLEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitplanten van diverse kleine planten in de serre Planten verkoopsklaar maken: wijder zetten uithalen van planten van slechte kwaliteit ... Laden van plantentrays op karren en verpakken van transport. Werken met een bedrijfseigen systeem Controle en verzorging van de gewassen. Meer bepaald ben je verantwoordelijk voor het herkennen van ziektes en plagen op de gewassen alsook de bijhorende behandeling. Je hebt een belangrijke verantwoordelijkheid in de kwaliteitscontrole van onze planten!

  • Huishoudhulp omgeving Genk - Opglabbeek (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Genk

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden. Aantal dagen en uren zijn overeen te komen.

  • Exclusieve huismanager (M/V) te Brugge, 20u/per week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 à 24 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor gastgezinnen wonende in regio Brugge. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken, ev. boodschappen doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Boechout 10u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 10u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Student - productiemedewerker - tijdens schoolweek (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student die zich doorheen het schooljaar 1 of meer dagen in de werkweek kan vrijmaken. Jouw takenpakket: Zitzakken vullen Paletten samenstellen Voor deze vacature kan je wekelijks tewerkgesteld worden en de dag of dagen dat je tewerkgesteld zal worden, worden in samenspraak gekozen. De loon ligt rond de €10.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf in de regio Oostrozebeke gekend in de sector van de textiel.

  • Sterke studenten voor logistieke projecten (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER INHOUSE KATOENNATIE

    Type: Studentenjob

    * Het takenpakket omvat onder andere laden en lossen, orderpicking, (re-)packing, ... * Je bent mee verantwoordelijk voor het veilig en proper houden van je eigen werkplek. * Je voert nauwkeurig je taken uit

  • Sales & Marketing manager (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: IC-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    EZ Ride is op zoek naar jou! EZ Ride is een jong bedrijf, actief in de tech & mobility sector. Je komt dus terecht in een zeer actuele sector, waar innovatie centraal staat. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kan helpen groeien. Je bent een proactieve persoon en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten. Bij EZ Ride verwachten we dat je bijdraagt aan onze groei door jouw inbreng. We hechten dus veel belang aan collega's en beschouwen jou als een meerwaarde. Welke taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid? - Dagelijks contacten onderhouden met onze partners en relaties - Showroom bezoeken organiseren en beheren - Administratie: beheer facturen, offertes, ... - Contacten leggen met nieuwe partners, dealers, ... - De sales ondersteunen - Beurzen organiseren, marketingplannen uitwerken, - Onderhandelen met partners - Indien interesse/kennis: sociale media beheren, website, blog,... - ... Een héél gevarieerd takenpakket met veel verantwoordelijkheid staat jou te wachten bij een jong en dynamisch bedrijf met véél ambitie!

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Psycholoog (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: LOCOLOGO

    Type: Zelfstandige activiteit

    zie pdf

  • Flexi-job medewerkers zaal en keuken (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 'T ZUIDERHUIS

    Type: Flexijob

    Flexi-job medewerkers voor keuken en zaal voor inzet in het weekend.

Zoek naar antwoorden van van Wauwe Patrick in sociale netwerken
Look for responds of van Wauwe Patrick in social networks

Lees alle opmerkingen voor van Wauwe Patrick. Laat een reactie achter voor van Wauwe Patrick. van Wauwe Patrick bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for van Wauwe Patrick. Leave a respond for van Wauwe Patrick. van Wauwe Patrick on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie van Wauwe Patrick op de google maps. Adres en contacten van Wauwe Patrick
Location of van Wauwe Patrick on the google maps. Address and contacts of van Wauwe Patrick

Andere gerelateerde bedrijven als come van Wauwe Patrick van Wauwe Patrick: SALONS TEN BOOGAERDE | Ansaelens Roland & Zoon BVBA | B.S.G.O. HERTOG KAREL | Jaumotte F | Cafetaria Sporthal Appels

Other related companies as van Wauwe Patrick: SALONS TEN BOOGAERDE | Ansaelens Roland & Zoon BVBA | B.S.G.O. HERTOG KAREL | Jaumotte F | Cafetaria Sporthal Appels

van Wauwe Patrick is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is van Wauwe Patrick, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02007720947. Het bedrijf van Wauwe Patrick bevindt zich op het adres: Hoogstraat 37; 9220; Hamme. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 839,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 468,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in van Wauwe Patrick zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van van Wauwe Patrick is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van van Wauwe Patrick is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van van Wauwe Patrick, openstaande posities, locatie van van Wauwe Patrick op de kaart.

van Wauwe Patrick is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is van Wauwe Patrick, company assigned to the tax number BE02007720947. The company van Wauwe Patrick is located at the address: Hoogstraat 37; 9220; Hamme. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 839,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 468,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Lawyers. Products created in van Wauwe Patrick were not found.
The main activity of van Wauwe Patrick is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of van Wauwe Patrick is not available. You also can look at reviews of van Wauwe Patrick, open positions, location of van Wauwe Patrick on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over van Wauwe Patrick, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf van Wauwe Patrick, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about van Wauwe Patrick, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company van Wauwe Patrick, employees, financial statistics.