van Sasse van Ysselt Ch

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • van Sasse van Ysselt Ch
Private companiesCoal Mining • van Sasse van Ysselt Ch

Contactgegevens van Sasse van Ysselt Ch: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data van Sasse van Ysselt Ch: address, phone, fax, email, website, opening hours

van Sasse van Ysselt Ch

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Louise 65 Box 2; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 533 59 11 (+32-02 533 59 11) 02 533 59 11 (+32-02 533 59 11)

Fax (fax): 02 533 59 59 (+32-02 533 59 59) 02 533 59 59 (+32-02 533 59 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) van Sasse van Ysselt Ch: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "van Sasse van Ysselt Ch"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "van Sasse van Ysselt Ch"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van van Sasse van Ysselt Ch, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen van Sasse van Ysselt Ch. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of van Sasse van Ysselt Ch, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees van Sasse van Ysselt Ch. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti van Sasse van Ysselt Ch
Products information van Sasse van Ysselt Ch

BTW identificatienummer (tax): BE09892059326
Ondernemingsnummer: 6094909667
Hoofdstad (capital): 446,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 169,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in van Sasse van Ysselt Ch zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor van Sasse van Ysselt Ch
(Get full report from official database of BE for van Sasse van Ysselt Ch)

Aanvulling soorten activiteiten voor van Sasse van Ysselt Ch
Addition kinds of activities for van Sasse van Ysselt Ch

22820105. Weven garen, gooien en draaien | Weaving yarn, throwing and twisting
35679914. Vacuümoven en ovens | Vacuum furnaces and ovens
37990400. Pushcarts en kruiwagen | Pushcarts and wheelbarrows
38449911. Röntgengeneratoren | X-ray generators
51480200. Groenten | Vegetables

Werken bij van Sasse van Ysselt Ch: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in van Sasse van Ysselt Ch: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor van Sasse van Ysselt Ch. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for van Sasse van Ysselt Ch. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: MBOUW

    Type: Vervanging brugpensioen

    Jouw takenpakket: Voor deze vacature zoeken we een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel. : meerdere jaren ervaring in de bouwsector (als metser); volledig zelfstandig een werf kunnen uitzetten; een sterke kennis van de dagdagelijkse werking op de werf; ervaring in het aansturen van verschillende mensen; zelfstandig kunnen werken; een sterk organisatorisch talent; flexibiliteit naargelang verschillende werven; positief klantencontact onderhouden; kennis van het planlezen;

  • Support administratif crédits hypothécaires (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Belangrijketaken : Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers. Encodage van de dossiers die via bpost werden ingediend.  Opvolging van verscheidene mailboxen. Registratie van contracten bij de Nationale Bank.  Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement. Archivering van documenten.  Telefonische contacten.  Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst.

  • Inpakker dagwerk M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij ervaring als inpakker? Zoek je dagwerk? Wil je graag aan het werk gaan als inpakker? Lees dan snel verder: Voor een internationaal bedrijf gelegen te Waregem zijn we op zoek naar een inpakker. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de productonderdelen. Je verstuurt vervolgens de verpakte onderdelen naar het juiste magazijn. Daarnaast zal je als inpakker ook ingeschakeld worden voor het uitvoeren van extra losse taken.

  • Intern Account - Commercieel backoffice Duits (m-v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal actief bedrijf zijn we op zoek naar een Intern account ter ondersteuning van de commerciële dienst en de vertegenwoordigers. Specifiek kom je op de afdeling 'DACH' terecht. Dit brengt met zich mee dat de focus hier op klantenbinding ligt tegenover het harde commerciële onderhandelen met klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van de aan jou toegewezen klantenportefeuille Je behandelt hun vragen, problemen en helpt hen mee te zoeken naar een geschikte oplossing die leidt tot een win-win situatie Je voert onderhandelingen in prijszetting, binnen de vooropgestelde onderhandelingsmarge, eventueel in samenspraak met de betrokken sales mensen in the fiel. Je bouwt klantenrelaties op en je behandelt die niet-alledaagse situaties Op termijn zijn er eventueel groeimogelijkheden (zoals commerciële buitendienst, key account,...

  • Technisch tekenaar - groeiende firma regio Moeskroen (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende firma actief in de bouwsector, gelegen in de omgeving van Moeskroen,  is forum Office op zoek naar een technisch tekenaar.  Taakomschrijving: Uittekenen van verandaconstructies in hout/aluminium. Uitwerken van een project van A-Z

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM & BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP in Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Wellen. (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • HUISHOUDHULP (M/V) EERNEGEM (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Kelner (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taken als kelner zijn: klanten bedienen bestellingen opnemen tafels indekken en afruimen afrekenen onderhoud zaal Je bent beschikbaar om 'savonds te werken in de week of o op vrijdagavond en/of zaterdag te werken

  • Wervingsreserve - Account Manager catering - Leuven - 38u - Ref JDC 448 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor: de organisatie van de keuken en de kwaliteit van de uitvoering de aansturing en de coaching van je team actief in "Quality of Life" services het commerciële beheer van je site. Je draagt bij aan de commerciële ontwikkeling. Je zal regelmatig contact hebben met een groot aantal contactpersonen van de klant Je analyseert en identificeert de noden van je site rekening houdend met de noden en de verwachtingen van de klanten Je stelt de uurroosters en de taken voor je team op met aandacht voor de motivatie en teamspirit Je doet de bestellingen rekening houdend met de interne regels en procedures op vlak van beheer Je organiseert en structureert de site voor een optimale functionering Je bent verantwoordelijk voor de oppuntstelling en de opvolging van de HACCP-procedures Je bent verantwoordelijk voor het financieel beheer van de site en streeft voortdurend naar een strikte opvolging van de facturatie, de foodcost, de personeelskosten, de diverse kosten en van de maandelijkse consolidatie van RMA, …

Zoek naar antwoorden van van Sasse van Ysselt Ch in sociale netwerken
Look for responds of van Sasse van Ysselt Ch in social networks

Lees alle opmerkingen voor van Sasse van Ysselt Ch. Laat een reactie achter voor van Sasse van Ysselt Ch. van Sasse van Ysselt Ch bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for van Sasse van Ysselt Ch. Leave a respond for van Sasse van Ysselt Ch. van Sasse van Ysselt Ch on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie van Sasse van Ysselt Ch op de google maps. Adres en contacten van Sasse van Ysselt Ch
Location of van Sasse van Ysselt Ch on the google maps. Address and contacts of van Sasse van Ysselt Ch

Andere gerelateerde bedrijven als come van Sasse van Ysselt Ch van Sasse van Ysselt Ch: B. BISCOP | VINCENT DELPIRE | ARGENTCAR | WIELERSPORT. MOL WEZEL 61 | FRANCIS BURY

Other related companies as van Sasse van Ysselt Ch: B. BISCOP | VINCENT DELPIRE | ARGENTCAR | WIELERSPORT. MOL WEZEL 61 | FRANCIS BURY

van Sasse van Ysselt Ch is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is van Sasse van Ysselt Ch, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09892059326. Het bedrijf van Sasse van Ysselt Ch bevindt zich op het adres: Avenue Louise 65 Box 2; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 446,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 169,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in van Sasse van Ysselt Ch zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van van Sasse van Ysselt Ch is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van van Sasse van Ysselt Ch is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van van Sasse van Ysselt Ch, openstaande posities, locatie van van Sasse van Ysselt Ch op de kaart.

van Sasse van Ysselt Ch is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is van Sasse van Ysselt Ch, company assigned to the tax number BE09892059326. The company van Sasse van Ysselt Ch is located at the address: Avenue Louise 65 Box 2; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 446,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 169,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lawyers. Products created in van Sasse van Ysselt Ch were not found.
The main activity of van Sasse van Ysselt Ch is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of van Sasse van Ysselt Ch is not available. You also can look at reviews of van Sasse van Ysselt Ch, open positions, location of van Sasse van Ysselt Ch on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over van Sasse van Ysselt Ch, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf van Sasse van Ysselt Ch, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about van Sasse van Ysselt Ch, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company van Sasse van Ysselt Ch, employees, financial statistics.