Van Herreweghe Elie

Contactgegevens Van Herreweghe Elie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Herreweghe Elie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Herreweghe Elie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kouterstraat 153; 9240; Zele, België

Telefoon (phone): 052 44 47 71 (+32-052 44 47 71) 052 44 47 71 (+32-052 44 47 71)

Fax (fax): 052 45 01 15 (+32-052 45 01 15) 052 45 01 15 (+32-052 45 01 15)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Herreweghe Elie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Herreweghe Elie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Herreweghe Elie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Herreweghe Elie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Herreweghe Elie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Herreweghe Elie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Herreweghe Elie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Herreweghe Elie
Products information Van Herreweghe Elie

BTW identificatienummer (tax): BE05458251953
Ondernemingsnummer: 3428802490
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 763,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Van Herreweghe Elie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Herreweghe Elie
(Get full report from official database of BE for Van Herreweghe Elie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Herreweghe Elie
Addition kinds of activities for Van Herreweghe Elie

0214. Schapen en geiten | Sheep and goats
0723. Crop voorbereiding diensten voor de markt | Crop preparation services for market
173104. Veiligheids- en beveiligingsspecialisatie | Safety and security specialization
283402. Drugs die op het centrale zenuwstelsel en zintuiglijke organen optreden | Drugs acting on the central nervous system & sense organs
35420401. Spinning draaibanken | Spinning lathes
37210206. Hang glijders | Hang gliders
38220000. Milieucontroles | Environmental controls
38270116. verrekijkers | Spyglasses
44999902. Kanaal operatie | Canal operation

Werken bij Van Herreweghe Elie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Herreweghe Elie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Herreweghe Elie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Herreweghe Elie. Looking for open vacancies in other companies

  • Stikster (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als stikster/stikker. Je werkt met industriële machines. Je helpt met je collega's om alle goederen correct te verwerken en op te bergen

  • DAKDEKKER (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: het uitmeten van daken het plaatsen van pannenlatten de randafwerking met lood rondom schouw, velux … het slijpen van dakpannen de pannen vastleggen d.m.v. panhaken en nagels het plaatsen en afwerken van Velux zinken goten & regenwateraflopen solderen het plaatsen van kilgoten

  • Huishoudhulp Ruiselede - Tielt (m/v) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Ruiselede - Tielt en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERELBEKE (voltijds) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp Dienstencheques Regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn wij op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Lubbeek, Linden, Binkom en Pellenberg en Kessel - Lo. - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen.

  • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Bree, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen schoonmaak huishouden dienstencheques huishoudhulp poetshulp poetsvrouw poetsman poetsdame kuisvrouw )

  • PHP Consultant (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ALPHA IT

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze klanten bij de ontwikkeling van web applicaties. Dankzij jouw ervaring in eerdere jobs en projecten kan je je snel integreren in een bestaand team en in no-time ben je een meerwaarde voor onze klant. Je hebt een technische kennis om U tegen te zeggen en helpt je collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Customer Service Medewerkers (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor één van de grotere logistieke spelers, zoeken wij Customer Service Medewerkers (m/v). Is bij jou de klant altijd koning en los jij problemen meteen op? Dan is deze vacature zeker iets voor jou. De missie: Je bent verantwoordelijk voor een correcte klanteninformatie – pro-actief communiceren; Je dient tevens de klantadministratie in orde en up to date te houden; Je reageert snel op vragen van klanten en behandelt indien nodig de klachten. Je zorgt voor administratieve orderverwerking en vlotte communicatie met carriers; Je behandelt transportgerelateerde administratie, alsook douane gerelateerde administratie Import/Export.

  • Planner voor dienst verplaatsing (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als planner ben je de drijvende kracht achter de voorbereiding van de planning. Daarnaast de voorraad opvolgen en bestellen.

  • chauffeur/euse (/x) de transport de personne (statut indépendant) avec sélection médicale (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    -*******-

  • Vastgoedmakelaar als regioverantwoordelijke bij Century 21 Waterinckx. (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

      Wenst u deel uit te maken van het grootste vastgoednetwerk ter wereld? U bent een zelfstandig ingesteld commercieel talent? Is immo uw passie? 3x ja? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Functie Regioverantwoordelijke van een nader te bepalen regio. Taakomschrijving U staat in voor uw eigen afgebakende regio om volgende activiteiten uit te voeren: Prospectie om onze vastgoedportefeuille uit te breiden Zelfstandig verkoopgesprekken voeren met de benaderde prospecten Begeleiden van bezichtigingen van onroerende goederen Onderhandelingen voeren met verkopers en kopers Zorgvuldig de contacten met klanten onderhouden Vereiste competenties Zowel zelfstandig als in team kunnen functioneren Commercieel ingesteld zijn Stipt en punctueel zijn Flexibel zijn wat betreft werkuren en -dagen Bereid zijn om ’s weekend te werken Houder zijn van een rijbewijs type B Houder van een bachelor-diploma (afstudeerrichting 'vastgoed' is geen vereiste) Houder zijn van een B.I.V.-nummer Uw voordelen U bepaalt zelf uw uren en werkt volledig zelfstandig Interessante verloning. Hard werken wordt bij ons beloond! Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen om uw (technische) kennis uit te breiden     Interesse? Lees hier meer over ons kantoor te Dendermonde. Solliciteren kan altijd via de rode sollicitatieknop!

  • Flexijob: Patissier gezocht! (SINT-PIETERS-WOLUWE)

    Regio: SINT-PIETERS-WOLUWE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een bakkerij in Brussel, zijn we op zoek naar een patissier die als flexijob kan werken 1 of 2 nachten/week. Jouw gevarieerd takenpakket als patissier bestaat uit : Vervaardigen van een uitgebreid assortiment patisserie.  Ingrediënten mengen voor deeg, pudding, versieringen en nagerechten.  Patisserie, suiker- of chocoladewaren bereiden. Versieren van producten (koekjeslagen, crème au beurre, sauzen, glaceren, ...) Ingrediënten mengen voor deeg, pudding, versieringen en nagerechten Degen kneden en bereiden. Je staat in voor een perfecte hygiëne van je werkpost Wil jij graag iets extra verdienen? Heb je reeds ervaring als patissier?  Solliciteer dan snel via de website of stuur je CV door naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel en discreet behandeld.

Zoek naar antwoorden van Van Herreweghe Elie in sociale netwerken
Look for responds of Van Herreweghe Elie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Herreweghe Elie. Laat een reactie achter voor Van Herreweghe Elie. Van Herreweghe Elie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Herreweghe Elie. Leave a respond for Van Herreweghe Elie. Van Herreweghe Elie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Herreweghe Elie op de google maps. Adres en contacten Van Herreweghe Elie
Location of Van Herreweghe Elie on the google maps. Address and contacts of Van Herreweghe Elie

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Herreweghe Elie Van Herreweghe Elie: Dumitriu V | ETS ALBERT | Optique Gauthier SPRL | C?RAMIQUES AVIANO | SYDES nv.

Other related companies as Van Herreweghe Elie: Dumitriu V | ETS ALBERT | Optique Gauthier SPRL | C?RAMIQUES AVIANO | SYDES nv.

Van Herreweghe Elie is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Herreweghe Elie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05458251953. Het bedrijf Van Herreweghe Elie bevindt zich op het adres: Kouterstraat 153; 9240; Zele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 763,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Van Herreweghe Elie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Herreweghe Elie is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Herreweghe Elie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Herreweghe Elie, openstaande posities, locatie van Van Herreweghe Elie op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Herreweghe Elie is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Herreweghe Elie, company assigned to the tax number BE05458251953. The company Van Herreweghe Elie is located at the address: Kouterstraat 153; 9240; Zele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 763,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Lawyers. Products created in Van Herreweghe Elie were not found.
The main activity of Van Herreweghe Elie is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Herreweghe Elie is not available. You also can look at reviews of Van Herreweghe Elie, open positions, location of Van Herreweghe Elie on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Herreweghe Elie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Herreweghe Elie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Herreweghe Elie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Herreweghe Elie, employees, financial statistics.