Van Ermengem Olivier

Particuliere bedrijvencommunicatie • Van Ermengem Olivier
Private companiesCommunications • Van Ermengem Olivier

Contactgegevens Van Ermengem Olivier: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Ermengem Olivier: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Ermengem Olivier

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Brederode 13; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 501 94 11 (+32-02 501 94 11) 02 501 94 11 (+32-02 501 94 11)

Fax (fax): 02 501 94 94 (+32-02 501 94 94) 02 501 94 94 (+32-02 501 94 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Ermengem Olivier: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Ermengem Olivier"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Ermengem Olivier"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Ermengem Olivier, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Ermengem Olivier. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Ermengem Olivier, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Ermengem Olivier. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Ermengem Olivier
Products information Van Ermengem Olivier

BTW identificatienummer (tax): BE06778259277
Ondernemingsnummer: 6390167236
Hoofdstad (capital): 296,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 720,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Van Ermengem Olivier zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Ermengem Olivier
(Get full report from official database of BE for Van Ermengem Olivier)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Ermengem Olivier
Addition kinds of activities for Van Ermengem Olivier

17439902. Mozaïekwerk | Mosaic work
44490104. Vervoer (vracht) op baaien en geluiden van de oceaan | Transportation (freight) on bays and sounds of the ocean
51929903. Kranten | Newspapers
58120306. Inrij restaurant | Drive-in restaurant
95110402. Lucht-, water- en vast afvalbeheer, staatsbestuur | Air, water, and solid waste management, state government

Werken bij Van Ermengem Olivier: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Ermengem Olivier: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Ermengem Olivier. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Ermengem Olivier. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Monteur industriebouw (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lommel zijn wij op zoek naar een ervaren monteur industriebouw = metaalskeletbouw (vergelijkbaar met houtskelet) en een ramen- en deurenplaatster (PVC en aluminium, heel zelden eens hout) Op hoogte willen werken is wel een must, geen hoogtevrees hebben is dus belangrijk.

  • Arbeider betoncentrale (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een polyvalent betonarbeider, dan is onze klant in Dilsen op zoek naar jou! - Je voert diverse fysieke controles en metingen uit op grondstoffen en installaties, ter voorbereiding van de opstart van de centrale. - Je stelt de PLC programmatie in voor het ophalen van de grondstoffen. Uiteraard doe je dit aan de hand van een planning en receptuur die je krijgt van        de ploegbaas. - De samenstelling van het product controleren en bijsturen indien nodig tijdens het mengproces, is geen probleem voor jou. - Is de betoncentrale in werking? Dan ben je de inspecteur van dienst en reageer je alert bij storingen of afwijkingen. - Daarnaast ben je ook verantwoordelijke voor onderstaande taken:    o Het bijrijden van grondstoffen met de bulldozer;    o Het kuisen van mengers met de hogedrukreiniger;    o De betoncentrale zuiverhouden;    o Bijspringen in de productie indien nodig. Uiteraard respecteer je de voorschriften inzake veiligheid, kwaliteit en milieu. Werkuren: Week 1: 06:00 u tot 14:16 u week 2: 08:00 u tot 16:16 u week 3: 12:00 u tot 20:16 u

  • MAGAZIJNIER/KLANTENADVISEUR (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over een zekere technische kennis Ben je klantgericht? Ben je op zoek naar een job met de nodige variatie Aarzel dan niet, Forum Jobs heeft wat jij zoekt! Onze klant is een vooruitstrevende groothandel in technisch materiaal (elektriciteit, sanitair, verwarming,...) Voor deze firma is Forum Jobs op zoek naar een magazijnier/klantenadviseur. De eerste 2 maand werk je hoofdzakelijk als magazijnier om het volledige productgamma te leren kennen. Na deze inwerkperiode word je bij voorkeur verder opgeleid als klantenadviseur in de winkel. Je adviseert de klanten omtrent de producten en geeft een eerste technische uitleg waar nodig. Dit steeds in combinatie met magazijnwerk. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u of van 9u tot 18u (naar keuze). Daarnaast sta je ook open om af en toe op zaterdag te werken (met inhaalrust in de week).

  • Magazijnier/Kassamedewerker Drankenhandel (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verantwoordelijk voor het opmaken van correcte leveringsbon, facturen, correcte afhandeling van aankoop tot betaling. Coderen van producten/ bestellingen van klanten, nakijken van genomen goederen op pallet, controle aantallen en producten stemmen overeen met het gecodeerde. Facturen opmaken, geld ontvangen, adviseren van klanten ivm producten, prijzen ( indien van toepassing), telefoon beantwoorden Organiseren van planning: klaar te maken bestellingen Allround administratief werk: aankoopfacturen ordenen, leveringsbons klasseren op nummer Op kalme momenten: meehelpen in magazijn oa. Bestelling meehelpen klaar zetten, magazijn in orde houden Naleven van procedures Kassa inhoud bij sluitingstijd tellen Werkuren: ma-vrij: 9u45 tot 18u15 (één vrije dag in de week) zaterdag: 8u tot 14u

  • Hovenier regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een hovenier. Je zal instaan voor het onderhoud van tuinen van bedrijven en winkels. Deze taken bestaan uit het scheren van hagen, onderhouden van perken en het maaien van gazons. Tijdens de winterdienst zorg je voor strooien en sneeuwruimen. Daarnaast steek je ook een handje toe bij de werkzaamheden van je collega’s. Ten slotte verwerk je tuinafval en onderhoud je dagelijks je machines.

  • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (deeltijds - zelf te kiezen) (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent Makro Eke (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Kantoor SPO-Makro-metro

    Type: Studentenjob

    Zin om aan de slag te gaan als jobstudent bij Makro? Dat kan in de winkel op de verschillende afdelingen; groenten en fruit, seasonal, kassa (18+), verse vis, zuivelafdeling, ... maar ook in het restaurant of eventueel in de administratie.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt?het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten?om?het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak?in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk.? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen?6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: ?11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking.

  • CHAUFFEUR CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: GETAX

    Type: Vaste Job

    Getax zoekt een chauffeur CE voor verschillende dagopdrachten van maandag tot en met vrijdag. Startuur tussen 12u en 14u. Op te starten : zo snel mogelijk. Vertrekken vanuit Ham.

  • Longarts (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een ENDOCRINOLOOG m/v De dienst endocrinologie is op zoek naar een endocrinoloog voor het verder uitbouwen van de dienst De dienst endocrinologie bestaat momenteel uit een team van 2 endocrinologen. Wij bieden : - Een samenwerking met een team endocrinologen in samenwerking met Jessa Hasselt

  • Zaal- of barmedewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: TESTA ROSSI

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de volgende taken: bereiding van drankjes, bediening in de zaal, aannemen van de telefoon, net houden van de bar.

Zoek naar antwoorden van Van Ermengem Olivier in sociale netwerken
Look for responds of Van Ermengem Olivier in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Ermengem Olivier. Laat een reactie achter voor Van Ermengem Olivier. Van Ermengem Olivier bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Ermengem Olivier. Leave a respond for Van Ermengem Olivier. Van Ermengem Olivier on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Ermengem Olivier op de google maps. Adres en contacten Van Ermengem Olivier
Location of Van Ermengem Olivier on the google maps. Address and contacts of Van Ermengem Olivier

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Ermengem Olivier Van Ermengem Olivier: TOILETTAGE CANIN | HUYSMANS METALEN NV | EDITH VAN DEN ABEELE | 'T BAKKERIETJE | ADVICE

Other related companies as Van Ermengem Olivier: TOILETTAGE CANIN | HUYSMANS METALEN NV | EDITH VAN DEN ABEELE | 'T BAKKERIETJE | ADVICE

Van Ermengem Olivier is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Ermengem Olivier, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06778259277. Het bedrijf Van Ermengem Olivier bevindt zich op het adres: Rue Brederode 13; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 296,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 720,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Van Ermengem Olivier zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Ermengem Olivier is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Ermengem Olivier is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Ermengem Olivier, openstaande posities, locatie van Van Ermengem Olivier op de kaart.

Van Ermengem Olivier is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Ermengem Olivier, company assigned to the tax number BE06778259277. The company Van Ermengem Olivier is located at the address: Rue Brederode 13; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 296,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 720,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lawyers. Products created in Van Ermengem Olivier were not found.
The main activity of Van Ermengem Olivier is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Ermengem Olivier is not available. You also can look at reviews of Van Ermengem Olivier, open positions, location of Van Ermengem Olivier on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Ermengem Olivier, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Ermengem Olivier, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Ermengem Olivier, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Ermengem Olivier, employees, financial statistics.