INSTITUT FRAICHEUR MARINE

Contactgegevens INSTITUT FRAICHEUR MARINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUT FRAICHEUR MARINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUT FRAICHEUR MARINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Fossés Fleuris 44; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 24 12 14 (+32-081 24 12 14) 081 24 12 14 (+32-081 24 12 14)

Fax (fax): +32 (83) 674-32-96 +32 (83) 674-32-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUT FRAICHEUR MARINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUT FRAICHEUR MARINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUT FRAICHEUR MARINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUT FRAICHEUR MARINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUT FRAICHEUR MARINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUT FRAICHEUR MARINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUT FRAICHEUR MARINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUT FRAICHEUR MARINE
Products information INSTITUT FRAICHEUR MARINE

BTW identificatienummer (tax): BE06586273193
Ondernemingsnummer: 2116760253
Hoofdstad (capital): 756,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 799,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in INSTITUT FRAICHEUR MARINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUT FRAICHEUR MARINE
(Get full report from official database of BE for INSTITUT FRAICHEUR MARINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUT FRAICHEUR MARINE
Addition kinds of activities for INSTITUT FRAICHEUR MARINE

344603. Hekken, poorten, posten en vlaggenpalen | Fences, gates, posts, and flagpoles
395501. Koolstof- en stencil papier | Carbon and stencil paper
28650315. isocyanaten | Isocyanates
35110207. Wielen, water | Wheels, water
50870501. Sprinklersystemen | Sprinkler systems
50879903. Gravure apparatuur en benodigdheden | Engraving equipment and supplies
51120501. Bestandskaarten | File cards
51370502. luiers | Diapers
73319901. Adressedienst | Addressing service

Werken bij INSTITUT FRAICHEUR MARINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUT FRAICHEUR MARINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUT FRAICHEUR MARINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUT FRAICHEUR MARINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker orderprocessing (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Dienst orderprocessing: ontvangen van monsters en controle van aanvraagformulieren registratie van nieuwe monsters in het LIMS - Ondersteuning labo microbiologie: voorbereiden monsters voor analyses microbiologie uitvoeren van microbiologische analyses op vnl. voeding, diervoeder en water onderhoud uitvoeren van apparatuur en ruimtes - Algemene administratieve taken: klasseren van documenten documenten opzoeken in het archief

  • Deeltijds buschauffeur (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken nog deeltijdse chauffeurs D voor Oost-Vlaanderen Wij zoeken mensen om enerzijds werklieden te vervoeren naar de bedrijven vanuit het station, anderszijds zoeken wij chauffeurs die voor scholen willen rijden in een vroege en late shift. Ook zoeken wij regelmatig chauffeurs voor het vervoer van mindervaliden naar scholen en centra. Ben jij op zoek naar werk als chauffeur D en ben jij graag met mensen bezig, dan is dit misschien wel iets voor jouw. Wij bieden werk aan van ongeveer 20u-24u per week in verschillende regio's en functies. Het schoolbussenvervoer is van bepaalde duur (wel langetermijn,) vervoer voor werklieden en personen met een beperking is onbepaalde duur. Voor meer info kan je ons zeker bereiken.

  • Monteur regio Limburg (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur regio Limburg draag je mede zorg om onze machines in de regio in een optimale technische en optische staat te houden voor onze klanten. Je wordt breed ingezet voor monteurswerkzaamheden aan al onze verhuurartikelen. Je gaat met depots samenwerken om de verhuurvloot in een optimale conditie te houden tevens behoren storingen op verplaatsing bij de klant tot je werkzaamheden. Om deze taken goed uit te kunnen voeren krijg je de beschikking over een goed uitgeruste servicewagen een Ipad en een telefoon.

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen- Hasselt: werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kuringen, 8 uur per week. (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week wonende te Kuringen. Ze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

  • Poetshulp Herselt - Ramsel (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • gemotiveerde HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk en Stevoort. (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • 2 Magazijniers (heftruckchauffeur) dagdienst 30 en 31/10 + 2/11 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor het distributiecentrum in Hasselt zijn we op zoek naar een magazijnier-heftruckchauffeur op volgende dagen: 30 en 31 oktober en vrijdag 2 november. Je staat in voor het lossen van containers: enerzijds manueel stapelen van pakketten op palletten en anderzijds orderpicking met heftruck, goederen op locatie plaatsen in het magazijn. Je werkt in dagdienst.

  • HULPKOK TRAITEURZAAK (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRAITEUR JEURISSEN

    Type: Vaste Job

    Helpen bij het bereiden van verfijnde gerechten in moderne keuken onder leiding van chef/kok. Ook helpen bij het bereiden van desserts en patisserie. Mee op verplaatsing gaan naar bedrijfsfeesten of feesten voor particulieren.

  • UX/UI Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • PROJECTLEIDER BOUW MET ERVARING IN RENOVATIEPROJECTEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    · Als projectleider beschikt u over autonome verantwoordelijkheid voor een aantal renovatieprojecten · U staat in voor het opstarten van de werven met de ploegen en doet de verdere opvolging tot opgeleverd product · Dit houdt oa in: bestellen van materialen, zoeken van onderaannemers, contacten met klanten en architecten, ... · U coacht de medewerkers op de werven en bent verantwoordelijk voor het naleven van de kwaliteit en de veiligheid · U realiseert projecten binnen budget en afgesproken planning met aandacht naar kwaliteit en veiligheid · U leidt de werfvergaderingen

  • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

Zoek naar antwoorden van INSTITUT FRAICHEUR MARINE in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUT FRAICHEUR MARINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUT FRAICHEUR MARINE. Laat een reactie achter voor INSTITUT FRAICHEUR MARINE. INSTITUT FRAICHEUR MARINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUT FRAICHEUR MARINE. Leave a respond for INSTITUT FRAICHEUR MARINE. INSTITUT FRAICHEUR MARINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUT FRAICHEUR MARINE op de google maps. Adres en contacten INSTITUT FRAICHEUR MARINE
Location of INSTITUT FRAICHEUR MARINE on the google maps. Address and contacts of INSTITUT FRAICHEUR MARINE

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUT FRAICHEUR MARINE INSTITUT FRAICHEUR MARINE: M.BAYET ROGER | JEAN DUCHESNE | REGINALD DERUDDER | CHRISTOPHE DEMORTIER | Fabienne

Other related companies as INSTITUT FRAICHEUR MARINE: M.BAYET ROGER | JEAN DUCHESNE | REGINALD DERUDDER | CHRISTOPHE DEMORTIER | Fabienne

INSTITUT FRAICHEUR MARINE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUT FRAICHEUR MARINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06586273193. Het bedrijf INSTITUT FRAICHEUR MARINE bevindt zich op het adres: Rue des Fossés Fleuris 44; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 756,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 799,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beauty salons. Producten gemaakt in INSTITUT FRAICHEUR MARINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INSTITUT FRAICHEUR MARINE is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUT FRAICHEUR MARINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUT FRAICHEUR MARINE, openstaande posities, locatie van INSTITUT FRAICHEUR MARINE op de kaart.

INSTITUT FRAICHEUR MARINE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUT FRAICHEUR MARINE, company assigned to the tax number BE06586273193. The company INSTITUT FRAICHEUR MARINE is located at the address: Rue des Fossés Fleuris 44; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 756,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 799,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beauty salons. Products created in INSTITUT FRAICHEUR MARINE were not found.
The main activity of INSTITUT FRAICHEUR MARINE is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUT FRAICHEUR MARINE is not available. You also can look at reviews of INSTITUT FRAICHEUR MARINE, open positions, location of INSTITUT FRAICHEUR MARINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUT FRAICHEUR MARINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUT FRAICHEUR MARINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUT FRAICHEUR MARINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUT FRAICHEUR MARINE, employees, financial statistics.