ENTREPRISES KOECKELBERG SA

Contactgegevens ENTREPRISES KOECKELBERG SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISES KOECKELBERG SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISES KOECKELBERG SA

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): R. Noel Sart-Culpart 44 6060 Charleroi - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-41-40-20 32-71-41-40-20

Fax (fax): 32-71-42-22-79 32-71-42-22-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISES KOECKELBERG SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISES KOECKELBERG SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISES KOECKELBERG SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISES KOECKELBERG SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISES KOECKELBERG SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISES KOECKELBERG SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISES KOECKELBERG SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISES KOECKELBERG SA
Products information ENTREPRISES KOECKELBERG SA

BTW identificatienummer (tax): BE08159790039
Ondernemingsnummer: 8815399169
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 170,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in ENTREPRISES KOECKELBERG SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Building, finishing work - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISES KOECKELBERG SA
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISES KOECKELBERG SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISES KOECKELBERG SA
Addition kinds of activities for ENTREPRISES KOECKELBERG SA

075100. Veeteelt, met uitzondering van dierenarts | Livestock services, except veterinary
379904. Pushcarts en kruiwagen | Pushcarts and wheelbarrows
20460404. Steepwater concentraat | Steepwater concentrate
23929900. Huishoudelijke meubels, nec, nec | Household furnishings, nec, nec
35650207. Wikkelmachines | Wrapping machines
50529902. Nonmetallische mineralen en concentraten | Nonmetallic minerals and concentrate
50659905. Radar detectoren | Radar detectors
50999912. Tekens, behalve elektrisch | Signs, except electric

Werken bij ENTREPRISES KOECKELBERG SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISES KOECKELBERG SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISES KOECKELBERG SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISES KOECKELBERG SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C kipwagen (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de omgeving van Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een chauffeur C kipwagen

  • Onderhoudstechnieker/CNC operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf gespecialiseerd in het draaien en frezen van onderdelen (metaal, kunststof, non ferro), zij wij op zoek naar een onderhoudstechnieker met onmiddellijke opstart! Naast het elektrisch en mechanisch onderhoud van de CNC machines, wordt je daarnaast ook ingeschakeld voor het draai- en freeswerk. Het bedrijf levert stukwerk aan allerlei sectoren: industrie, landbouw, medische sector, bouw en entertainment.

  • Supervisor (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je hebt de leiding over een team mensen en bent dagelijks bezig met de begeleiding sturing en coaching. ? Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor de resultaten van je team voor wat betreft productiviteit kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets te vertalen naar concrete doelen voor je team en stuurt je medewerkers in de juiste richting. ? Je informeert over de dagelijkse werking van het project en rapporteert probleemsituaties. ? Je helpt de agents om hun targets te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. ? Door je enthousiasmerende en dynamische aanpak slaag je er als Supervisor je team blijvend te motiveren. ? Je houdt op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken. ? Als Supervisor werk je mee aan en denk je na over de verdere organisatie van de afdeling en de noodzakelijke procesverbeteringen.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp te Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student headhunter m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Studentenjob

    Heb jij dit accademiejaar tijd vrij tijdens de week en zoek je nog een leuke , uitdagende bijverdienste? Dan is deze job zeker iets voor jou. We zoeken een vlotte persoonlijkheid met een sterke talenkennis die van uit het kantoor in Groot-Bijgaarden mee zal werken aan de werving en selectie van hogere bediende profielen. Zo zal je outbound telefoongesprekken voeren met potentiele kandidaten. (geen call center) En je encodeert allerhande info in de database. Je stelt gerichte vragen aan de kandidaten, houdt de vacatures em up to date.

  • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

  • Jobstudenten tuincentrum (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Rijkevorsel zijn we op zoek naar jobstudenten die in het weekend willen werken gedurende het volledige jaar. Je staat in voor de verkoop van tuinmeubelen/barbeque's/tuinhout/potterie/vijverartikelen en de kassa. Je zal de winkel mee op orde houden, helpen aan de kassa, klanten verder helpen, ... Je hebt interesse in tuinartikelen en je spreekt vloeiend Nederlands. Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid Ben jij de student die wij zoeken? Solliciteer dan online of bel ons op 03/322.32.60

  • Engineering Manager (Ervaren Stabiliteitsingenieur) regio Kempen (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P (People 4 Projects) zoekt in de regio Kempen een Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) (m/v). Functiebeschrijving: Als Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) ben je eindverantwoordelijk voor het functioneren van de studiedienst en de tekenkamer en voor de kwaliteit van het afgeleverde werk. Je stuurt de stabiliteitsingenieurs (5) en de tekenaars (7) aan en rapporteert rechtstreeks aan de technisch directeur. Jouw takenpakket: Je werkt nauw samen met de interne planning, projectleiding, werkvoorbereiding en calculatie en met de ondersteunende diensten. Je verzorgt de planning van de engineeringsafdeling en het tekenbureau. Je stuurt je medewerkers van de afdeling engineering en het tekenbureau aan, je motiveert en begeleid hen. Je fungeert voor de stabiliteitsstudies als specialist waar je collega’s raad kunnen komen vragen. Je begeleidt de medewerkers van ingehuurde tekenbureaus. Je staat in voor de betrouwbaarheid van gemaakte studies en tekeningen. Je onderhouden van contacten met klanten (via projectleiding). Je beheert de contacten met externe tekenbureaus. Je biedt ondersteuning aan medewerkers van de calculatie afdeling. Je wordt betrokken in de ontwerpfase en zoekt mee naar alternatieven bij het ontwerpen. Je adviseert de calculators en verkopers in verband met het opstellen van de offertes. Je adviseert de directie inzake investeringen. Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken met jouw medewerkers. Je verzorgt de registratie van niet-conformiteiten. Je staat in voor het aannemen van personeel in overleg met de personeelsdienst en de directie.

  • Receptionist (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in regio Nevele zijn we op zoek naar een receptioniste/management assistant. Het bedrijf beschikt ook over een guesthouse waar ze binnen- en buitenlandse klanten ontvangen. In deze functie zal je 30 % van de tijd instaan voor de guesthouse. Dit zijn de volgende taken : - onthalen van de gasten - activiteiten uitstippelen voor de gasten - onderhouden van de gastenkamers - klaarzetten van het ontbijt De andere 70% van de tijd zal je instaan voor het onthaal in het bedrijf zelf. Dit zijn de taken: - onthalen van klanten - beheren van de agenda en mailbox - boeken van vergaderzalen - deelnemen aan vergaderingen en hiervan notulen en actiepunten nemen - administratieve taken

  • Thuisverpleegkundige (full-time en op zelfstandige basis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MICHAEL VERGAUWEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Vergauwen CV is een middelgrote thuisverplegingspraktijk en sinds enkele jaren een vaste waarde voor thuisverpleging in de provincie Antwerpen. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een zeer professionele en mensvriendelijke organisatie. Elke dag opnieuw staan een tiental medewerkers vol enthousiasme en toewijding klaar voor hun patiënten om alles uit de kast te halen om het welzijn van onze patiënten te verzekeren. Door hen aan het lachen te brengen als het even minder gaat. Door het hoofd koel te houden als het eens moeilijk wordt. Door te luisteren naar wat patiënten kwijt willen. Of door vol energie de handen uit de mouwen te steken. Onze patiënten kunnen dus elke dag opnieuw op ons rekenen. Achter het team schuilt een kleinschalige, dynamische, flexibele en persoonlijke organisatie die een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienstverlening centraal stelt. Wat houdt de job in? Je werkt op ZELFSTANDIGE BASIS Je bent verantwoordelijk voor een volledige toer Je biedt jouw patiënten dagelijks aan huis een breed gamma van kwalitatieve verpleegkundige verzorgingen aan en bouwt hierbij een hechte band met hen op Je werkt nauw samen met je collega's en de verantwoordelijke Je ondersteunt en adviseert de familie en vrienden van je patiënten Je overlegt regelmatig met huisartsen en andere thuiszorgdiensten Wat verwachten we van jou? Je werkt onder een ZELFSTANDIG STATUUT in bijberoep of hoofdberoep Je bent A1 of A2 verpleegkundige Je hebt het hart op de juiste plaats, je bent begaan met je patiënten en hun omgeving Je overlegt graag met onze zorgpartners en met de familie v/d patiënt Je bent maandelijks aanwezig op een teamoverleg en verzorgt een dagelijkse briefing Je werkt graag zelfstandig Je werkt volgens een flexibele uurregeling 15 tot 20 dagen per maand Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bereid om professioneel mee te ontwikkelen binnen de sterk evoluerende gezondheidszorg Aanbod Een voltijdse functie Een vaste toer Dicht bij huis werken Dynamisch en gemotiveerd team Werkzekerheid Persoonsgebonden competenties Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Zelfstandig werken Contactvaardig zijn Zin voor nauwkeurigheid Plannen (= ordenen) Kunnen omgaan met stress

  • Klinisch psycholoog (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: LIPSYCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    • psychologische begeleiding en psychotherapie bij volwassenen (en evt ouderen) • individuele begeleidingen en relatietherapieën • zowel psychotherapie als eerstelijnsgesprekken • onlinehulp via beveiligd online therapieplatform is mogelijk • zich engageren in de verdere uitbouw van de praktijk (Intra-Extra) • overleg met en advies/consult aan eerstelijnsdiensten, verwijzers, e.a. • verslaggeving in het elektronisch cliëntendossier en opvolging naar verwijzers • beschikbaar zijn om een blok buiten de kantooruren te werken is een pluspunt

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISES KOECKELBERG SA in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISES KOECKELBERG SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISES KOECKELBERG SA. Laat een reactie achter voor ENTREPRISES KOECKELBERG SA. ENTREPRISES KOECKELBERG SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISES KOECKELBERG SA. Leave a respond for ENTREPRISES KOECKELBERG SA. ENTREPRISES KOECKELBERG SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISES KOECKELBERG SA op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISES KOECKELBERG SA
Location of ENTREPRISES KOECKELBERG SA on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISES KOECKELBERG SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISES KOECKELBERG SA ENTREPRISES KOECKELBERG SA: VELVATO | HEURES CLAIRES (LES) | VAN THUYNE | PISCICULTURE DE CENDRON | Crea Concept

Other related companies as ENTREPRISES KOECKELBERG SA: VELVATO | HEURES CLAIRES (LES) | VAN THUYNE | PISCICULTURE DE CENDRON | Crea Concept

ENTREPRISES KOECKELBERG SA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISES KOECKELBERG SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08159790039. Het bedrijf ENTREPRISES KOECKELBERG SA bevindt zich op het adres: R. Noel Sart-Culpart 44 6060 Charleroi - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 170,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Building, finishing work - contractors. Producten gemaakt in ENTREPRISES KOECKELBERG SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISES KOECKELBERG SA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISES KOECKELBERG SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISES KOECKELBERG SA, openstaande posities, locatie van ENTREPRISES KOECKELBERG SA op de kaart.

ENTREPRISES KOECKELBERG SA is a company, that was registered 2009 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISES KOECKELBERG SA, company assigned to the tax number BE08159790039. The company ENTREPRISES KOECKELBERG SA is located at the address: R. Noel Sart-Culpart 44 6060 Charleroi - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 170,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Building, finishing work - contractors. Products created in ENTREPRISES KOECKELBERG SA were not found.
The main activity of ENTREPRISES KOECKELBERG SA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISES KOECKELBERG SA is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISES KOECKELBERG SA, open positions, location of ENTREPRISES KOECKELBERG SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISES KOECKELBERG SA, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISES KOECKELBERG SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISES KOECKELBERG SA, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISES KOECKELBERG SA, employees, financial statistics.