VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE
Private companiesPrimary Metal Industries • VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE

Contactgegevens VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ringlaan 19; 2600; Antwerpen (Berchem), België

Telefoon (phone): 03 239 89 70 (+32-03 239 89 70) 03 239 89 70 (+32-03 239 89 70)

Fax (fax): 03 281 68 33 (+32-03 281 68 33) 03 281 68 33 (+32-03 281 68 33)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE
Products information VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE

BTW identificatienummer (tax): BE01116180419
Ondernemingsnummer: 2856140136
Hoofdstad (capital): 913,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 208,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE
(Get full report from official database of BE for VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE
Addition kinds of activities for VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE

3149. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
354399. Industriële patronen, nec | Industrial patterns, nec
20230201. Geconcentreerde Karnemelk | Concentrated buttermilk
23370201. Capes, behalve bont of rubber: vrouwen, misses 'en junioren' | Capes, except fur or rubber: women's, misses', and juniors'
26210906. Gebouw papier, verzadiging | Building paper, saturating
36489904. Verlichtingsarmaturen, behalve elektrische: residentieel | Lighting fixtures, except electric: residential
89990903. Kernconsultant | Nuclear consultant

Werken bij VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker voorraadbeheer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij kijken dringend uit naar een medewerker voorraadbeheer voor onze voedingsdienst. Je voert meerdere administratieve taken uit binnen de ondersteunende diensten, meerbepaald de dienst Voeding en catering, teneinde goederen en diensten op een correcte en efficiënte manier ter beschikking te stellen van het ziekenhuis.Voor meer info over de functie, kan je de functiekaart in de bijlage raadplegen.

  • Data Entry Medewerker in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een voltijdse Data Entry Medewerker (M/V) voor een firma gelegen in Zaventem. Het gaat om een uitzendopdracht van twee maanden. Onze klant is een internationaal bedrijf actief in de IT sector. Als Data Entry Medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het correct ingeven van gegevens en cijfers; - Je werkt in de administratieve back-office; - Je verwerkt administratief de input van de gegevens; - Je springt in op andere departementen waar nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Monteur aluminium en staal-gevelbekleding (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via een interne opleiding leer je de functie. Je hoeft nog geen ervaring hierin te hebben. Belangrijk is dat je graag in de bouwsector wil werken, dat je geen hoogtevrees hebt en vooral graag buitenwerk doet. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag in daguren. Je werkt samen in ploeg aan de afwerking van platte daken en gevels. Je begint op interimbasis en indien alles vlot verloopt maak je kans op een vast contract. Ook zijn er doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas.

  • Lasser - stalen ramen en deuren (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat aan de slag in ons atelier om van een ruw materiaal een afgewerkt product te maken. - Je staat in voor het lassen en slijpen van op maat gemaakte raam- en deurprofielen. - Naast het lassen zal je ook plooien, tappen en boren. - Je gaat proactief op zoek naar oplossingen bij afwijkingen. - Tot slot sta je in voor de kwaliteitscontrole van de door jou geproduceerde stukken.

  • Chauffeur CE - rolcontainers - regio Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Schoten, zoeken we chauffeurs CE afzetcontainers. Dit zowel bij particulieren als bij KMO's. Je transporteert containers van en naar de klant en voorziet ze van een afdekzeil en de nodige veiligheidslichten. Als chauffeur sta je in voor het direct contact met de klant. Je bent niet alleen de stem maar ook het gezicht van het bedrijf. Je helpt de klant volgens het klant is koning principe en handelt eventuele conflicten tactvol af. Je staat in kort contact met de planning en geeft feedback daar waar nodig. Je draagt bij aan een positieve werkomgeving. Je start om 6u 's morgens en je werkt je route af. ( max. 12 u) Je staat mee in voor het kleine onderhoud van je vrachtwagen ( bv oliepijl vervangen)

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Rollegem 16 u per week (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Rollegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,donderdag en vrijdag .U staat in voor het onderhoud van het huis alsook voor het poetswerk en strijk en andere huishoudelijke taken zals bv soep maken, kasten schoonmaken, enz....U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Boekhouding (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons in borsbeek zijn we op zoek naar een student om wekelijks 1 dag te komen helpen. Wat uren en dag betreft is de klant zeer flexibel! Je takenpakket zal vooral bestaan uit de opvolging van de debiteuren en andere boekhoudkundige taken.

  • Jobstudenten horeca (m/v) - regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een Spaans restaurant in het centrum van Tongeren, zijn we op zoek naar jobstudenten voor de afwas als voor de bediening.

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op donderdag 11 en vrijdag 12 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op 11 en 12 oktober van 09:00 - 18:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • Transportplanner (M/V) Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    U staat in, samen met uw collegas voor de organisatie en de coördinatie van het logistieke transport gebeuren. U heeft ervaring in de sector van wegtransport. Bij ons wordt u verder begeleid en opgeleid tot een volwaardig medewerker/dispatcher. Waar u ook woont, de werkplaats is altijd bespreekbaar.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE in sociale netwerken
Look for responds of VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE. Laat een reactie achter voor VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE. VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE. Leave a respond for VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE. VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE op de google maps. Adres en contacten VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE
Location of VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE on the google maps. Address and contacts of VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE: Diana (Huis) | ALAIN SERMEUS | JEAN-PIERRE FERY | A. GEENS | ERIC VANDENHOLT

Other related companies as VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE: Diana (Huis) | ALAIN SERMEUS | JEAN-PIERRE FERY | A. GEENS | ERIC VANDENHOLT

VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01116180419. Het bedrijf VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE bevindt zich op het adres: Ringlaan 19; 2600; Antwerpen (Berchem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 913,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 208,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE, openstaande posities, locatie van VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE, company assigned to the tax number BE01116180419. The company VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE is located at the address: Ringlaan 19; 2600; Antwerpen (Berchem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 913,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 208,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lawyers. Products created in VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE were not found.
The main activity of VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE is not available. You also can look at reviews of VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE, open positions, location of VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN BADEN MIEKE,VAN BOVEN DOMINIQUE EN PEETROONS HILDE, employees, financial statistics.