Tshombe Naweji Sabrina

Contactgegevens Tshombe Naweji Sabrina: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tshombe Naweji Sabrina: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tshombe Naweji Sabrina

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Domien Ingelsstraat 2; 9031; Gent (Drongen), België

Telefoon (phone): 09 330 66 08 (+32-09 330 66 08) 09 330 66 08 (+32-09 330 66 08)

Fax (fax): 09 330 33 29 (+32-09 330 33 29) 09 330 33 29 (+32-09 330 33 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tshombe Naweji Sabrina: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tshombe Naweji Sabrina"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tshombe Naweji Sabrina"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tshombe Naweji Sabrina, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tshombe Naweji Sabrina. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tshombe Naweji Sabrina, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tshombe Naweji Sabrina. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tshombe Naweji Sabrina
Products information Tshombe Naweji Sabrina

BTW identificatienummer (tax): BE04181640625
Ondernemingsnummer: 5553558349
Hoofdstad (capital): 769,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 684,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Tshombe Naweji Sabrina zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tshombe Naweji Sabrina
(Get full report from official database of BE for Tshombe Naweji Sabrina)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tshombe Naweji Sabrina
Addition kinds of activities for Tshombe Naweji Sabrina

213100. Kauw en rook tabak | Chewing and smoking tobacco
01399902. Vlas boerderij | Flax farm
28999923. Brandstoftank of motorreinigingsmiddelen | Fuel tank or engine cleaning chemicals
36390100. Grote keukenapparatuur, behalve koelkasten en kachels | Major kitchen appliances, except refrigerators and stoves
39999934. Schoenpatronen | Shoe patterns
65319900. Makelaars en managers, onbeperkt | Real estate agents and managers, nec
73890800. Mapmaking diensten | Mapmaking services

Werken bij Tshombe Naweji Sabrina: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tshombe Naweji Sabrina: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tshombe Naweji Sabrina. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tshombe Naweji Sabrina. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker Plaatser m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een schrijnwerker Je zal instaan voor het plaatsen van gevelbekleding

  • Shift leader / process operator m/v (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta je in voor de gehele procesinstallatie. Je krijgt & neemt de verantwoordelijkheid over de ganse productieplant & stuurt 2 assistent-operatoren aan. In de controlekamer monitor jij de verschillende procesparameters (ongeveer 30 % van je tijd) en je stelt waar nodig corrigerende acties. Door je logisch-technisch inzicht ben je in staat om de oorzaken van storingen of afwijkingen te achterhalen. Je grijpt in via de procescomputers of je gaat ter plaatse om de storing manueel te verhelpen. Naast het uitvoeren van de operationele taken denk je mee na over mogelijke verbeteringen op (proces)technisch gebied of qua werkmethodes. Verder zorg je mee voor de logistiek op de werkvloer. Je bent flexibel in taken, en werkt mee met de hulparbeiders.

  • Poetshulp Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!

  • Gezocht: Enthousiaste en sociale studenten voor in de eventsector (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • System administrator (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: BELCHIM CROP PROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als system administrator fungeer je als eerste- en tweedelijnsaanspreekpunt voor de medewerkers wereldwijd. Je begeleidt de collega’s bij het oplossen van IT-problemen en bepaalt de noden op IT-vlak. Daarnaast verzorg je de installatie en configuratie van hard- en software (HP-desktops, laptops, tablets, mobile devices, Microsoft Office pakketten, …). Je staat ook in voor onderhoud en interventies op de gebruikersinfrastructuur, zowel lokaal als remote. Je houdt de online exchange en active directory platformen up-to-date door profielen aan te maken en te verwijderen. Verder bied je algemene ondersteuning bij IT-projecten, zoals configuratie, beheer en security via Microsoft Intune. Tot slot hou je IT-documentatie up-to-date.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ETS FRATEUR DE POURCQ

    Type: Vaste Job

    - Zelfstandig besturen van een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger, vervoer van kranen en bull - Intern vervoer – vervoer van materiaal en machines - Laden en lossen - Zorgen voor het basisonderhoud van het voertuig

  • Machinist Voor Mobiele Graafkraan (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: 24People West Brabant

    Type: Vaste Job

    Je bent kraanmachinist voor grondverzet in de wegenbouw, je bent veelzijdig inzetbaar, houdt van afwisseling en voelt je één met jouw eigen machine. Of je nu nivelleert, riool- of kabelsleuven uitgraaft en aanvult, putten of beschoeiing zet, riolering aanlegt, taluds maakt, of, …; je probeert het zo perfect mogelijk te doen. Je bent in staat geconcentreerd te werken want soms heb je maar weinig speelruimte. Je bedient je “eigen moderne machine” volledig zelfstandig en bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en controle van je werk, samen met je vaste werfleider op je werf. Goede communicatie met je vaste collega bij de kraan vind jij een ‘must’. Je zorgt samen met onze eigen Technische Dienst voor het onderhoud aan je machine.

  • Personal trainer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PERSONAL TRAINER GIANNI

    Type: Zelfstandige activiteit

    - geven van personal training aan de klanten - geven van small group training - geven van groepslessen (FIT-HIT, perfect ABS, Circuittraining, boks) - eigen agenda uitbouwen Deze trainingen gaan door in regio Roeselare of op locatie.

  • assertiviteitstrainer volwassenen (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een assertiviteitstrainer voor volwassenen. Je werkt samen met sportcoach, yoga coach, kinesist, studiecoach, loopbaancoach, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • Horeca - Flexi - job m/v (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een bloeiende horecazaak in Herenthout zijn we op zoek naar mensen die willen werken onder het statuut flexi-job. Bij voorkeur beschikbaar op verschillende dagen! Uren zijn onderling bespreekbaar. Je komt terecht in een enorm tof team! Heb je een eerste horeca-ervaring? Aarzel niet en bel ons!

Zoek naar antwoorden van Tshombe Naweji Sabrina in sociale netwerken
Look for responds of Tshombe Naweji Sabrina in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tshombe Naweji Sabrina. Laat een reactie achter voor Tshombe Naweji Sabrina. Tshombe Naweji Sabrina bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tshombe Naweji Sabrina. Leave a respond for Tshombe Naweji Sabrina. Tshombe Naweji Sabrina on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tshombe Naweji Sabrina op de google maps. Adres en contacten Tshombe Naweji Sabrina
Location of Tshombe Naweji Sabrina on the google maps. Address and contacts of Tshombe Naweji Sabrina

Andere gerelateerde bedrijven als come Tshombe Naweji Sabrina Tshombe Naweji Sabrina: V.C. FROIDCHAPELLE | Verfaillie S | Kapelleke ('t) | B.B.C. ZOMBIES HEMIKSEM | G.R TUNING

Other related companies as Tshombe Naweji Sabrina: V.C. FROIDCHAPELLE | Verfaillie S | Kapelleke ('t) | B.B.C. ZOMBIES HEMIKSEM | G.R TUNING

Tshombe Naweji Sabrina is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tshombe Naweji Sabrina, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04181640625. Het bedrijf Tshombe Naweji Sabrina bevindt zich op het adres: Domien Ingelsstraat 2; 9031; Gent (Drongen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 769,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 684,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Tshombe Naweji Sabrina zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tshombe Naweji Sabrina is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tshombe Naweji Sabrina is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tshombe Naweji Sabrina, openstaande posities, locatie van Tshombe Naweji Sabrina op de kaart.

Tshombe Naweji Sabrina is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tshombe Naweji Sabrina, company assigned to the tax number BE04181640625. The company Tshombe Naweji Sabrina is located at the address: Domien Ingelsstraat 2; 9031; Gent (Drongen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 769,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 684,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Lawyers. Products created in Tshombe Naweji Sabrina were not found.
The main activity of Tshombe Naweji Sabrina is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Tshombe Naweji Sabrina is not available. You also can look at reviews of Tshombe Naweji Sabrina, open positions, location of Tshombe Naweji Sabrina on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tshombe Naweji Sabrina, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tshombe Naweji Sabrina, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tshombe Naweji Sabrina, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tshombe Naweji Sabrina, employees, financial statistics.