G.R TUNING

Contactgegevens G.R TUNING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G.R TUNING: address, phone, fax, email, website, opening hours

G.R TUNING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE SAINT-JOB 576; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23746879 (+32-23746879) 23746879 (+32-23746879)

Fax (fax): +32 (15) 439-63-83 +32 (15) 439-63-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G.R TUNING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G.R TUNING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G.R TUNING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G.R TUNING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G.R TUNING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G.R TUNING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G.R TUNING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G.R TUNING
Products information G.R TUNING

BTW identificatienummer (tax): BE03122558593
Ondernemingsnummer: 3211273193
Hoofdstad (capital): 609,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 784,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.. Services: Electricité,Systèmes Anti-vol.. Types de Véhicules: Voitures Anciennes & Ancêtres,Voitures.

Product categorie (product category): Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G.R TUNING
(Get full report from official database of BE for G.R TUNING)

Aanvulling soorten activiteiten voor G.R TUNING
Addition kinds of activities for G.R TUNING

3545. Gereedschapsmiddel accessoires | Machine tool accessories
238400. Robes en dressingjurken | Robes and dressing gowns
01799913. Mango Grove | Mango grove
50870104. Elektrolyse apparatuur en benodigdheden | Electrolysis equipment and supplies
86610121. Diverse kerkgenootschap | Miscellaneous denomination church
87429906. Productiviteitsverbetering consultant | Productivity improvement consultant

Werken bij G.R TUNING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G.R TUNING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G.R TUNING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G.R TUNING. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouwer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van bordenbouwer zijn we op zoek naar iemand die al een ruime ervaring kan voorleggen en zeer goed thuis is in de industrie. Jouw takenpakket bestaat uit: het volgen van een industrieel schema mechanische montage van de kast montage van kabels montage van beveiligingen thermische schakelaars PLC's transfo's frequentiesturingen ... aansluiten van elektromotoren en branders waar nodig ben je bereid mee te gaan op verplaatsing het ordelijk en net houden van de werkplaats

  • CHAUFFEUR C VOEDING 05u00-14u30 (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent - marketing/communicatie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigde waarde binnen de productie van tegels en klinkers.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • gemotiveerde jobstudenten te Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: SK TRAITEUR

    Type: Studentenjob

    Voor onze IKANA 2.0 gelegen in de Delhaize te Kasterlee zijn wij op zoek naar jobstudenten : Samen met de vaste collega's sta je in voor de verkoop van charcuterie- en traiteurproducten Je helpt mee met het voorbereiden / afsluiten van de verstoog Door de kennis die je hebt aangeleerd kan je de klanten adviseren in hun aankopen Je bent leergierig en klantvriendelijk Je bent flexibel in werkdagen

  • Sales Studenten in eigen regio! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FCR MEDIA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een eerste sales ervaring met flexibele uren? FCR Media gaat van start met een nieuw product die we via deur aan deur sales gaan voorstellen aan onze B2B klanten. Hiervoor zijn wij op zoek naar jonge, dynamische studenten en gemotiveerde parttimers vanaf 20 jaar. Bij FCR Media investeren we in nieuw talent. Daarom krijg je bij ons de kans om jezelf en je talenten te ontwikkelen op het gebied van sales, overtuigingskracht, mensenkennis en de psychologie achter salestechnieken. Hiervoor krijg je de nodige trainingen. De uitdaging: Als sales talent verkoop jij op zelfstandige basis ons nieuwste marketingproduct en dit deur aan deur in eigen regio. Je enthousiasmeert onze klanten voor dit product en verdient 10% van de contractwaarde per verkocht contract. Uren zijn flexibel; je geeft ons de week voordien door wanneer je kan werken. Kortom de ideale studentenjob! Met NetSync kan de klant zijn gegevens zoals locatie, openingsuren, … op meer dan 20 platformen aanpassen met één klik. Zo vinden potentiële klanten altijd en overal de weg naar hun zaak. Bovendien kunnen deze bedrijfsgegevens niet door derden worden overschreven.

  • Inspecteur Hefwerktuigen Haven Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    o Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het uitvoeren van inspecties van hefwerktuigen ( haven- en portaalkranen, mobiele kranen, straddle carriers, forkliften,...) bij onze klanten in de haven van Antwerpen.  o Je voert de inspecties ter plaatse uit bij de klant en je maakt een verslag op van de uitgevoerde inspectie.  o Je ontwikkelt je verder tot een expert in jouw vakdomein. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader van de discipline Hefwerktuigen.  o Je vertrekt dagelijks rechtstreeks van thuis uit naar de verschillende klanten. Ongeveer 2 keer per maand ga je naar het hoofdkantoor in Antwerpen voor algemene opvolging, rapportage, administratie, vergaderingen, enz.  o Je bent het lokale aanspreekpunt voor klant.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Zij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. 

  • Field Service Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Een van onze klanten is een wereldwijd gerenommeerd bedrijf in machinebouw voor de elektronica industrie. Voor deze ontwikkelaar van turn-key automatiseringssystemen rekruteren wij een Field Service Engineer die voor internationale opdrachten ingeschakeld wordt. Je wordt als technisch specialist ingeschakeld bij allerhande technische problemen op het vlak van mechanica, elektronica, elektriciteit en automatisatie. Je levert internationale service waarbij je steeds naar een optimale oplossing voor de problemen streeft. Je verzorgt opleidingen bij klanten (software en hardware). Je rondt je interventies correct administratief af (registraties, spare parts lijsten etc.). Je werkt 30% tot 50% van je tijd in het buitenland.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Professeur de FLE (cours du soir) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.******* Le CLL recherche des formateurs en FLE (français langue étrangère) pour dispenser des cours à des adultes dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe). == > 2 modules de cours: les mardi et jeudi de 18h30 à 20h30 et/ou le mercredi de 18h30 à 20h30 Fonction: - Vous dispensez des cours de français à des adultes (groupes de maximum 10 apprenants) dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe) - Vous appliquez la méthode communicative et organisez diverses activités en vue d'amener les apprenants à s'exprimer - Vous accompagnez et motivez les étudiants dans leur apprentissage du français

  • Project Manager Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Project Manager / Ingenieur die de Bouwheer vertegenwoordigt bij het uitvoeren van renovaties of nieuwe constructies. Meer specifiek voert u de haalbaarheidsstudies uit en helpt u mee de interne klant tot een volwaardig lastenboek te komen. U beheert uw projecten, verspreid over heel België, van op kantoor, en van op de werf. U organiseert de vergaderingen, beheert de planning, budget, stuurt de verschillende partners (tekenbureau, studiebureau, aannemer, ....) aan, enz... De nadruk ligt vooral in de planning en coördinatie; minder op de techniek. De werven zijn hoofdzakelijk kleinere kantoorgebouwen. Dit is een functie voor het interne studiebureau van de Bouwheer. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Uiteraard kunnen we voor een bedrijfswagen zorgen.

Zoek naar antwoorden van G.R TUNING in sociale netwerken
Look for responds of G.R TUNING in social networks

Lees alle opmerkingen voor G.R TUNING. Laat een reactie achter voor G.R TUNING. G.R TUNING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G.R TUNING. Leave a respond for G.R TUNING. G.R TUNING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G.R TUNING op de google maps. Adres en contacten G.R TUNING
Location of G.R TUNING on the google maps. Address and contacts of G.R TUNING

Andere gerelateerde bedrijven als come G.R TUNING G.R TUNING: MADSEN BVBA | GEERT GEVELS | BUREAU BONATTI | PASCAL ENGLEBERT | IRIS

Other related companies as G.R TUNING: MADSEN BVBA | GEERT GEVELS | BUREAU BONATTI | PASCAL ENGLEBERT | IRIS

G.R TUNING is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G.R TUNING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03122558593. Het bedrijf G.R TUNING bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE SAINT-JOB 576; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 609,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 784,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Lijst met producten zijn Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.. Services: Electricité,Systèmes Anti-vol.. Types de Véhicules: Voitures Anciennes & Ancêtres,Voitures..
De hoofdactiviteit van G.R TUNING is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G.R TUNING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G.R TUNING, openstaande posities, locatie van G.R TUNING op de kaart.

G.R TUNING is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is G.R TUNING, company assigned to the tax number BE03122558593. The company G.R TUNING is located at the address: CHAUSS?E DE SAINT-JOB 576; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 609,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 784,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. List of products are Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.. Services: Electricité,Systèmes Anti-vol.. Types de Véhicules: Voitures Anciennes & Ancêtres,Voitures..
The main activity of G.R TUNING is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of G.R TUNING is not available. You also can look at reviews of G.R TUNING, open positions, location of G.R TUNING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G.R TUNING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G.R TUNING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G.R TUNING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G.R TUNING, employees, financial statistics.