Ilse Schoonheidssalon

Contactgegevens Ilse Schoonheidssalon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ilse Schoonheidssalon: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ilse Schoonheidssalon

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoeledensebaan 98; 3471; Kortenaken (Hoeleden), België

Telefoon (phone): 016 77 17 75 (+32-016 77 17 75) 016 77 17 75 (+32-016 77 17 75)

Fax (fax): 016 77 17 75 (+32-016 77 17 75) 016 77 17 75 (+32-016 77 17 75)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ilse Schoonheidssalon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ilse Schoonheidssalon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ilse Schoonheidssalon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ilse Schoonheidssalon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ilse Schoonheidssalon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ilse Schoonheidssalon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ilse Schoonheidssalon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ilse Schoonheidssalon
Products information Ilse Schoonheidssalon

BTW identificatienummer (tax): BE04233276367
Ondernemingsnummer: 3175018310
Hoofdstad (capital): 859,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 387,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Ilse Schoonheidssalon zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ilse Schoonheidssalon
(Get full report from official database of BE for Ilse Schoonheidssalon)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ilse Schoonheidssalon
Addition kinds of activities for Ilse Schoonheidssalon

027302. Schelpdierboerderijen | Shellfish farms
352305. Terrein- en terreinapparatuur | Turf and grounds equipment
367500. Elektronische condensatoren | Electronic capacitors
20850100. Distiller's gedroogde korrels en oplosmiddelen, en alcohol | Distiller's dried grains and solubles, and alcohol
30890309. Platte panelen, kunststoffen | Flat panels, plastics
35469905. Sanders, hand: elektrisch | Sanders, hand: electric
80820000. Home gezondheidszorg diensten | Home health care services

Werken bij Ilse Schoonheidssalon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ilse Schoonheidssalon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ilse Schoonheidssalon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ilse Schoonheidssalon. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Wetteren, een innovatief productiebedrijf, zijn wij momenteel op zoek naar een magazijnier/heftruckchauffeur (m/v). - Laden en lossen van vrachtwagens a.d.h.v. een controlelijst en een scansysteem - De afgewerkte producten met de heftruck verplaatsen naar het magazijn - De grondstoffen en verpakkingsmateriaal klaarzetten volgens de vooropgestelde productieplanning - Inventariseren van de geproduceerde artikelen op basis van de labels

  • Lijnverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een voedingsbedrijf in regio Kortrijk, zoekt een lijnverantwoordelijke. Als lijnverantwoordelijke neem je de verantwoordelijkheid over het efficiënt uitvoeren van de dagelijkse producties pralines volgens de planning aan je productielijn. Je coördineert en motiveert je medewerkers aan de lijn en je communiceert en rapporteert naar je collega lijnverantwoordelijke, planner en productieverantwoordelijke.

  • DEELTIJDS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Hays Response Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    . Voor onze klant, een professionele organisatie regio Torhout, zoeken wij vanuit Hays Response Office Support een administratief medewerker voor een tijdelijke opdracht van minimum 3 maanden met kans op verlenging. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Administratief sterk & klantgericht Deeltijdse job van 20h (elke namiddag) Als administratief medewerker sta je in voor de administratieve opvolging en het up-to-date houden van de klantendossiers. Daarnaast registreer je de onderzoeksresultaten in het intern systeem en je rapporteert niet-conforme resultaten aan de bevoegde instanties. Vervolgens fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de klanten met betrekking tot vragen omtrent de onderzoeksresultaten.

  • Medewerker Verkoop binnendienst (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst in Jette. Onze klant is actief in de voedingssector. Zij zijn op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) in Jette, die reeds enkele jaren werkervaring achter de rug heeft. De verantwoordelijkheden voor deze functie als medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) zijn: Je werkt klantenfiches bij en verwerkt ze tot productiefiches; Je controleert of de klantendata in het systeem correct zijn; Je houdt de productiegegevens van klanten up to date; Je adviseert en begeleidt de klant in zijn productkeuze; Je informeert de verkoop over de wijzigingen bij de klant; Je beheert je toegewezen klantenportefeuille; Je onderhoudt de contacten met de verantwoordelijke van de klantbesteldienst; Je staat in voor de kritische controle van de ontvangen bestellingen Je staat in voor de verkoop naar de klanten binnen het omschreven kader; Je staat in voor de interne coördinatie van de logistieke afspraken met de klant in overleg met logistiek; Je staat in contact met de klant en informeert hem over afwijkingen t.o.v. zijn bestelling (tekorten â€" vervangend product); Je staat in voor de organisatie van naleveringen naar de klant in samenspraak met logistiek; Je verzorgt de retourname van goederen en de opvolging; Je verwerkt ontvangen klachten in de klachtendatabase en zorgt voor de afhandeling en opvolging ervan. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • POETSHULP dienstencheques - ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken. Eventueel aangevuld met: de was doen, eten klaarmaken en kleine boodschappten doen.

  • HUISHOUDHULP (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je poetst graag en zoekt werk kort bij huis. Voor de regio Koersel/Heusden Zolder zijn wij op zoek ,naar een huishoudhulp. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak bij gezinnen thuis (particulier schoonmaak). Je werkt van maandag tot vrijdag. Uren en planning zijn te bespreken. Je verplaatst je met de fiets of mogelijkheid met openbaar vervoer is dit bespreekbaar. Auto is natuurlijk een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij particulieren in regio Wachtebeke.

  • Jobstudent verkoop (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Jouw taak bestaat uit volgende zaken: De winkel op orde houden; Het opvouwen van kledij; Kassawerk indien het drukker is; De winkel proper houden; Stocktelling; Rekken aanvullen; etc. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationale speler in de verkoop van kleding en accessoires. 

  • Technische jobstudenten gezocht (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerde groentefirma in Ardooie zijn we op zoek naar jobstudenten die een technische opleiding volgen, dit om de operator bij te staan. Je helpt de goede werking van de productielijnen te garanderen, je helpt kleine storingen op te lossen en springt bij waar nodig, steeds met de productievereisten, veiligheidsnormen en hygiëneregels in gedachten.

  • Dossierbeheerder voor kantoor met meerdere vestigingen - Gits (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor deze uitgegroeide familiale omgeving gaan we op zoek naar een kandidaat met motivatie en goesting om bij te leren. Heb jij ambitie om te groeien naar allround dossierbeheerder of ben je klaar voor de volgende stap je in carrière? Dan ben je hier alvast aan het goede adres! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je zal je eigen dossiers volledig van A-Z afwerken. Op termijn zal je ook de besprekingen met klanten voor jouw rekening nemen! Je werkt heel nauw samen met de vennoten die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren en heb je steeds een klankbord waar je kan op terugvallen. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • Hcmvision - HR Consultant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hcmvision

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Passionate about making people and business grow Direct search – talent- en competentiegericht Partner in HR – kwaliteit, engagement, going the extra mile voor onze matches Groeiende KMO-omgeving – meedenken, snel schakelen, mensgericht, dynamisch Jij mag Een voortrekkersrol opnemen – Hcmvision-netwerk bestendigen & uitbouwen in Vlaanderen Projecten opvolgen – eigen klantenportefeuille Relaties leggen – zowel intern als extern, doorheen de gehele selectieprocedure Verantwoordelijkheid opnemen – met een kritische blik initiatief nemen

  • shiatsu-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een nieuwe dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, biodynamische cranio-sacrale therapie, energetische coaching, energetisch voedingsadvies en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde shiatsu-therapeut om het team te versterken.

Zoek naar antwoorden van Ilse Schoonheidssalon in sociale netwerken
Look for responds of Ilse Schoonheidssalon in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ilse Schoonheidssalon. Laat een reactie achter voor Ilse Schoonheidssalon. Ilse Schoonheidssalon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ilse Schoonheidssalon. Leave a respond for Ilse Schoonheidssalon. Ilse Schoonheidssalon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ilse Schoonheidssalon op de google maps. Adres en contacten Ilse Schoonheidssalon
Location of Ilse Schoonheidssalon on the google maps. Address and contacts of Ilse Schoonheidssalon

Andere gerelateerde bedrijven als come Ilse Schoonheidssalon Ilse Schoonheidssalon: JACQUES PREUD'HOMME | Thebo BVBA | Verstraete L | DE POST | Rodeo

Other related companies as Ilse Schoonheidssalon: JACQUES PREUD'HOMME | Thebo BVBA | Verstraete L | DE POST | Rodeo

Ilse Schoonheidssalon is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ilse Schoonheidssalon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04233276367. Het bedrijf Ilse Schoonheidssalon bevindt zich op het adres: Hoeledensebaan 98; 3471; Kortenaken (Hoeleden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 859,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 387,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beauty salons. Producten gemaakt in Ilse Schoonheidssalon zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ilse Schoonheidssalon is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ilse Schoonheidssalon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ilse Schoonheidssalon, openstaande posities, locatie van Ilse Schoonheidssalon op de kaart.

Ilse Schoonheidssalon is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ilse Schoonheidssalon, company assigned to the tax number BE04233276367. The company Ilse Schoonheidssalon is located at the address: Hoeledensebaan 98; 3471; Kortenaken (Hoeleden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 859,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 387,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beauty salons. Products created in Ilse Schoonheidssalon were not found.
The main activity of Ilse Schoonheidssalon is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ilse Schoonheidssalon is not available. You also can look at reviews of Ilse Schoonheidssalon, open positions, location of Ilse Schoonheidssalon on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ilse Schoonheidssalon, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ilse Schoonheidssalon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ilse Schoonheidssalon, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ilse Schoonheidssalon, employees, financial statistics.