Theunissen Agnès

Contactgegevens Theunissen Agnès: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Theunissen Agnès: address, phone, fax, email, website, opening hours

Theunissen Agnès

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de La Hulpe 187; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort), België

Telefoon (phone): 02 675 30 30 (+32-02 675 30 30) 02 675 30 30 (+32-02 675 30 30)

Fax (fax): +32 (13) 302-31-95 +32 (13) 302-31-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Theunissen Agnès: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Theunissen Agnès"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Theunissen Agnès"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Theunissen Agnès, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Theunissen Agnès. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Theunissen Agnès, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Theunissen Agnès. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Theunissen Agnès
Products information Theunissen Agnès

BTW identificatienummer (tax): BE05316528320
Ondernemingsnummer: 4020965576
Hoofdstad (capital): 717,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 574,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Theunissen Agnès zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Theunissen Agnès
(Get full report from official database of BE for Theunissen Agnès)

Aanvulling soorten activiteiten voor Theunissen Agnès
Addition kinds of activities for Theunissen Agnès

20799907. Pindakaas, geraffineerd: niet gemaakt in pindaoliefabrieken | Peanut oil, refined: not made in peanut oil mills
28420204. Vloerwassen | Floor waxes
32920500. Buizen en buizen, asbest en asbestcement | Tubing and piping, asbestos and asbestos cement
35869903. Oliepompen, meten of doseren | Oil pumps, measuring or dispensing
37210102. helikopters | Helicopters
38249904. stappentellers | Pedometers
39539902. Irons, markering of branding | Irons, marking or branding
50460105. Schappen, commercieel en industrieel | Shelving, commercial and industrial
52310301. Behang | Wallpaper

Werken bij Theunissen Agnès: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Theunissen Agnès: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Theunissen Agnès. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Theunissen Agnès. Looking for open vacancies in other companies

  • keukenplaatsers met ervaring - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een keukenspecialist in Roeselare zijn we op zoek naar keukenplaatsers met ervaring; U gaat op verplaatsing mee voor het plaatsen van de op maat gemaakte keukens.

  • Productiearbeider - 2 ploegen of vaste nacht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Genk, die dé expert wil zijn in plaatverwerking voor toelevering van metalen onderdelen en voor de levering en plaatsing van architectonische gevelcassettes en projectomkastingen, zijn wij momenteel op zoek naar productiearbeiders voor de afdeling namontage. Dit kan in 2 ploegen of de vaste nacht. Je zal instaan voor het namonteren volgens kwaliteitsplan: Namontage van al dan niet gelakte halffabrikaten volgens kwaliteitsplan. Plaatsen van halffabrikaten uit productie op voorziene locatie. Opvolging van de stock (halffabrikaten) en rapporteren aan de supervisor. Plaatbewerking in functie van bestelling. Dagelijks onderhoud van de werkplaats. Sporadisch: retoucheren van beschadigde eindfabrikaten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GORSEM)

    Regio: GORSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP RETIE (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Winkelmedewerker meubelzaak m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een meubelzaak in Lokeren zoeken we een winkelmedewerker. Je vult rekken aan, helpt bij het uitladen van leveringen,... Je adviseert, helpt en begeleidt de klanten bij de keuze van hun aankoop. Je voert kassaverichtingen uit. Je verzorgt de presentatie van de winkel.

  • Drukafwerker (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een grafisch bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar geen gemotiveerde afwerker voor in de drukkerij! Als drukafwerker stel je de snij- en vulmachine in en bedien je beide machines zonder probleem. Daarnaast sta je in voor het snijden, vouwen, klaarzetten van bestellingen en wikkelen van palletten. Je beheerst het Nederlands en je hebt een achtergrond in de grafische sector.

  • Team Assistant Sales & Marketing departement (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Team Assistant van het Sales & Marketing Assistant ondersteun je de Business Unit General Medicines Belux. Dit team bestaat uit 8 managers en 20tal vertegenwoordigers. Samen met de Personal Assisstant - die tevens jouw opstart jouw mentor zal zijn - zal je administratieve ondersteuning bieden, voornamelijk op vlak van Sales en Marketing ondersteuning. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je beantwoordt vragen en verzoeken en volgt deze ook op; - Je dient de onkostennota’s van de commerciële medewerkers in en volgt ze op; - Je bereidt mailings voor; - Je stelt de contracten op voor commerciële activiteiten en volgt deze op tot de facturatie; - Je verzamelt handtekeningen; - Je staat in voor een correct en nauwkeurig klassement; - Je onderhoudt contact met verschillende partijen zowel intern als extern; - Je verwerkt staalaanvragen en volgt deze op; - Je staat in voor de leveringen van materiaal aan de commerciële medewerkers; - Je voert bestellingen in en volgt deze op tot facturatie voor het marketing team; - Je voert vertalingen uit; - Je beheert de voorraad van het promotiemateriaal; - Je staat in voor de organisatie van vergaderingen.

  • Chauffeur CE (vrachtwagen mee naar huis) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

  • Machine-operator (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een producent van latexschuim zoekt Konvert machinebedienaars (m/v). Je bent verantwoordelijk om je productielijn continu draaiende te houden. Als er zich storingen of pannes voordoen, bekijk je wat je zelf kan oplossen. Indien nodig, schakel je de hulp in van collega's die reeds een vooropleiding genoten. In dit geval, verleen je hen assistentie en gebruik je deze samenwerking als leermoment om je technische expertise verder uit te bouwen. Je volgt de voorgeschreven richtlijnen maar blijft steeds kritisch nadenken. Eventuele verbeteringen of innovaties bespreek je met de leidinggevende. Jij bent eigenaar van je machine, dus we verwachten van jou veel input rond verbeteringen. Tot slot ben jij de verantwoordelijke voor het instellen en bijsturen van de procesparameters - opstarten en stoppen van de machine. Je meldt en rapporteert over stilstanden aan je leidinggevende. In dit alles staat veilig werken en kwaliteit steeds voorop. Een stevige dosis gezond verstand en redeneervermogen zijn voor deze functie belangrijker dan een specifieke opleiding of diploma. Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en focust op kwaliteit van je werk. Je bent leergierig en hebt de technische interesse om de werking van de machine aan te leren. Je bent positief ingesteld en maakt graag deel uit van een team. Je bent bereid om eventueel te werken in 2 ploegen.

  • Lijn operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Herentals die tewerkgesteld zijn in de voeding zijn wij op zoek naar een lijn operator afvul- en etiketteerinstallaties. Jij zal instaan voor het afvullen van de sauzen en etiketteren volgens productieplanning, ondersteunen van de proces operator en uitvoeren wekelijkse reiniging . Ben jij een flexibel, stressbestendig en communicatieve teamplayer? Contacteer ons dan zo snel mogelijk! [email protected] 014/860804

  • KAPPERS (als zelfstandige) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: WATTONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je onthaalt de klanten en staat in voor de behandeling en verzorging van hun haar. Jew taken bestaan uit wassen, kleuren, knippen, opsteken, brushing... Reageer nu om onmiddellijk te kunnen starten.

  • zaalmedewerker - flexijob/student (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Flexijob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

Zoek naar antwoorden van Theunissen Agnès in sociale netwerken
Look for responds of Theunissen Agnès in social networks

Lees alle opmerkingen voor Theunissen Agnès. Laat een reactie achter voor Theunissen Agnès. Theunissen Agnès bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Theunissen Agnès. Leave a respond for Theunissen Agnès. Theunissen Agnès on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Theunissen Agnès op de google maps. Adres en contacten Theunissen Agnès
Location of Theunissen Agnès on the google maps. Address and contacts of Theunissen Agnès

Andere gerelateerde bedrijven als come Theunissen Agnès Theunissen Agnès: FLAKTIVITEITEN IN HET EDITORIAL MARKETING ENVIRONNEMENT NV | H.C. ANDERLECHT | Lossignol Dominique | DECINCO | SIEGFRIED PALM

Other related companies as Theunissen Agnès: FLAKTIVITEITEN IN HET EDITORIAL MARKETING ENVIRONNEMENT NV | H.C. ANDERLECHT | Lossignol Dominique | DECINCO | SIEGFRIED PALM

Theunissen Agnès is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Theunissen Agnès, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05316528320. Het bedrijf Theunissen Agnès bevindt zich op het adres: Chaussée de La Hulpe 187; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 717,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 574,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Theunissen Agnès zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Theunissen Agnès is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Theunissen Agnès is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Theunissen Agnès, openstaande posities, locatie van Theunissen Agnès op de kaart.

Theunissen Agnès is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Theunissen Agnès, company assigned to the tax number BE05316528320. The company Theunissen Agnès is located at the address: Chaussée de La Hulpe 187; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 717,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 574,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Lawyers. Products created in Theunissen Agnès were not found.
The main activity of Theunissen Agnès is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Theunissen Agnès is not available. You also can look at reviews of Theunissen Agnès, open positions, location of Theunissen Agnès on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Theunissen Agnès, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Theunissen Agnès, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Theunissen Agnès, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Theunissen Agnès, employees, financial statistics.