Thery-Monseu Gabrielle

Contactgegevens Thery-Monseu Gabrielle: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Thery-Monseu Gabrielle: address, phone, fax, email, website, opening hours

Thery-Monseu Gabrielle

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Azalées 10; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 241 60 28 (+32-02 241 60 28) 02 241 60 28 (+32-02 241 60 28)

Fax (fax): 02 242 03 39 (+32-02 242 03 39) 02 242 03 39 (+32-02 242 03 39)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Thery-Monseu Gabrielle: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Thery-Monseu Gabrielle"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Thery-Monseu Gabrielle"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Thery-Monseu Gabrielle, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Thery-Monseu Gabrielle. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Thery-Monseu Gabrielle, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Thery-Monseu Gabrielle. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Thery-Monseu Gabrielle
Products information Thery-Monseu Gabrielle

BTW identificatienummer (tax): BE02585052490
Ondernemingsnummer: 3555969238
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 202,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Thery-Monseu Gabrielle zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Thery-Monseu Gabrielle
(Get full report from official database of BE for Thery-Monseu Gabrielle)

Aanvulling soorten activiteiten voor Thery-Monseu Gabrielle
Addition kinds of activities for Thery-Monseu Gabrielle

22410000. Smalle stoffenfabrieken | Narrow fabric mills
22810100. Naald- en handwerkgarens, gesponnen | Needle and handicraft yarns, spun
34969902. Kabel, ongeïsoleerde draad: gemaakt van aangekochte draad | Cable, uninsulated wire: made from purchased wire
51310214. Draad | Thread
51370405. Zakdoeken, vrouwen en kinderen | Handkerchiefs, women's and children's
52510103. Gereedschap, hand | Tools, hand

Werken bij Thery-Monseu Gabrielle: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Thery-Monseu Gabrielle: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Thery-Monseu Gabrielle. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Thery-Monseu Gabrielle. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijn- en productiemedewerkers (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Gent werft productiemedewerkers en logistiek medewerkers aan. Als productiemedewerker sta je samen met jouw team in voor de assemblage van de vrachtwagens. Als lobistiek medewerker sta je in voor de lijnbevoorrading of leeggoedbehandeling.

  • Automation Engineer (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Automation Engineer: - Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe elektronische systemen die instaan voor het aandrijven, beveiligen en de datacommunicatie van bouwkranen. Taken: - Meewerken aan de ontwikkeling van nieuwe elektronische systemen - Meewerken aan het uitvoeren van allerhande automatiseringsprojecten waarbij PLC- programmatie een belangrijk aandeel is van het takenpakket - Ontwerpspecificaties omzetten naar productiespecificaties - Helpen bij het testen van de elektonische systemen op prototypes - Helpen in de proces-engineering - Continue oog hebben voor productieverbeteringen - ...

  • Vrachtwagenmechanieker (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Desteldonk zijn we op zoek naar een vrachtwagenmechanieker - met doorgroeimogelijkheden om ploegverantwoordelijke te worden. • Onderhoudsoperaties of sneldienst interventies aan een voertuig uitvoeren • Motoren, versnellingsbakken , koppelingen, ophangingen, starters, ... vervangen of herstellen • Het voertuig testen en afstellen • Werkzaamheden aan zware bedrijfs- en vrachtwagens uitvoeren • Storingen opsporen en technische oplossingen bepalen voor het herstellen van het voertuig en de uitrustingen

  • Dakwerker platte daken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal als dakwerker instaan voor het plaatsen van platte daken. Je plaatst asfalt, EPDM en PVC. Je gaat mee met een team op verplaatsing, dit met andere arbeiders en een chef.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Olmen, Meerhout en/of Mol indien vervoer geen probleem is.

  • Student klantendienstmedewerker in Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar een bijverdienste voor elke zaterdagochtend? Spreek je zowel Frans als Nederlands zeer goed? Heb je graag telefonisch contact? Voor de klantendienst van een uitgeverij zijn we dringend op zoek naar een klantendienstmedewerker. Klanten telefonisch te woord staan die inbellen voor oa klachten rond de bedeling van hun krant/magazine (print alsook digitale versie) ingeven van verhuis /vakantie aanmaak nieuwe abonnementen info geven rond betalingen/domiciliëring /cadeaus / …

  • JOBSTUDENTEN PLOPSAQUA (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Wat kan je doen binnen Plopsaqua? - Kassa, Controle, Onthaal - Toezichthouder / Redder (indien diploma Hoger Redder) - Kassa, afruim, bediening, keuken in de Viking Snack - Milieu/Sanitair - ... en nog zoveel meer tijdens tal van evenementen ... Voor de verschillende afdelingen in ons waterpark zoeken wij gemotiveerde en dynamische studenten die graag een centje willen bijverdienen in de wereld van Wickie de Viking.

  • JOBSTUDENT 04/1/2019 (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 04/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

  • Planner voor dienst verplaatsing (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als planner ben je de drijvende kracht achter de voorbereiding van de planning. Daarnaast de voorraad opvolgen en bestellen.

  • Logopedist/ Logopediste (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Vandecasteele, Heidi

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van 4 logopedisten te versterken. Binnen onze praktijk kunnen zowel kinderen en jongeren terecht met spraak -, taal - en leeproblemen alsook volwassenen met neurologische stoornissen.Je behandelt dan ook deze drie groepen. Je zult verantwoordelijk zijn voor het opstellen en uitvoeren van een behandelplan.

  • Kamermeisje (jongen) - EXTRA (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Wij zijn altijd op zoek naar extra's voor op zaterdag, zondag en feestdagen. Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel .

Zoek naar antwoorden van Thery-Monseu Gabrielle in sociale netwerken
Look for responds of Thery-Monseu Gabrielle in social networks

Lees alle opmerkingen voor Thery-Monseu Gabrielle. Laat een reactie achter voor Thery-Monseu Gabrielle. Thery-Monseu Gabrielle bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Thery-Monseu Gabrielle. Leave a respond for Thery-Monseu Gabrielle. Thery-Monseu Gabrielle on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Thery-Monseu Gabrielle op de google maps. Adres en contacten Thery-Monseu Gabrielle
Location of Thery-Monseu Gabrielle on the google maps. Address and contacts of Thery-Monseu Gabrielle

Andere gerelateerde bedrijven als come Thery-Monseu Gabrielle Thery-Monseu Gabrielle: TENNIS CLUB DE JALHAY | HENDRIK BOL | Jardiflore SPRL | Alkader | NEPTUNUS

Other related companies as Thery-Monseu Gabrielle: TENNIS CLUB DE JALHAY | HENDRIK BOL | Jardiflore SPRL | Alkader | NEPTUNUS

Thery-Monseu Gabrielle is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Thery-Monseu Gabrielle, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02585052490. Het bedrijf Thery-Monseu Gabrielle bevindt zich op het adres: Avenue des Azalées 10; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 202,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Thery-Monseu Gabrielle zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Thery-Monseu Gabrielle is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Thery-Monseu Gabrielle is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Thery-Monseu Gabrielle, openstaande posities, locatie van Thery-Monseu Gabrielle op de kaart.

Thery-Monseu Gabrielle is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Thery-Monseu Gabrielle, company assigned to the tax number BE02585052490. The company Thery-Monseu Gabrielle is located at the address: Avenue des Azalées 10; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 202,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Lawyers. Products created in Thery-Monseu Gabrielle were not found.
The main activity of Thery-Monseu Gabrielle is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Thery-Monseu Gabrielle is not available. You also can look at reviews of Thery-Monseu Gabrielle, open positions, location of Thery-Monseu Gabrielle on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Thery-Monseu Gabrielle, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Thery-Monseu Gabrielle, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Thery-Monseu Gabrielle, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Thery-Monseu Gabrielle, employees, financial statistics.