Smits Sophie

Contactgegevens Smits Sophie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Smits Sophie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Smits Sophie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Prins Boudewijnlaan 177-179; 2610; Antwerpen (Wilrijk), België

Telefoon (phone): 03 449 39 05 (+32-03 449 39 05) 03 449 39 05 (+32-03 449 39 05)

Fax (fax): 03 440 16 47 (+32-03 440 16 47) 03 440 16 47 (+32-03 440 16 47)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Smits Sophie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Smits Sophie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Smits Sophie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Smits Sophie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Smits Sophie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Smits Sophie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Smits Sophie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Smits Sophie
Products information Smits Sophie

BTW identificatienummer (tax): BE09766540527
Ondernemingsnummer: 2206573486
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 436,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Smits Sophie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Smits Sophie
(Get full report from official database of BE for Smits Sophie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Smits Sophie
Addition kinds of activities for Smits Sophie

35629902. casters | Casters
38450205. Hart-long machine | Heart-lung machine
39539903. Letters (markeringsapparaten), metaal | Letters (marking devices), metal
50640207. Videocamera-audio-recorders (camcorders) | Video camera-audio recorders (camcorders)
73590200. Coin-operated machine verhuur diensten | Coin-operated machine rental services

Werken bij Smits Sophie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Smits Sophie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Smits Sophie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Smits Sophie. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur G en C of CE (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in aanhangwagens voor landbouw, industrie en transport zijn wij opzoek naar een chauffeur G en C of CE. Je staat in voor het vervoeren van de aanhangwagens van en naar de keuring of de spuiterij (Poperinge/Roeselare)

  • Carrossier (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt aan de carrosserie van een premiummerk - Plaatselijk bijspuiten van kleine lakschades - Herstellen van krassen en steenslag d.m.v. speciale lak - Herstellen van velgen - Tinten van ramen - Uitdeuken - Polieren - Plaatsen van speciale folie (wrapping)

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent kippenkraam (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar job tijdens het weekend? Dan is dit misschien iets voor jou! Voor een kippenkraam in de regio van Houthulst zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op zondag! Takenpakket: helpen bij verkoop van kippen op de markt opkuisen van kippenkraam

  • Winkelhulp student(e) +18 jaar (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Drukke krantenwinkel, zoekt nog een gemotiveerde meerderjarige student om wekelijks bij te springen. Bijvoorbeeld op woensdagnamiddag of zaterdag, of wanneer je vrij hebt op school. In deze drukke krantenwinkel vliegt je dag zo voorbij ! Je gaat lotto en andere kansspelen valideren Daarnaast reken je af als mensen rookwaren, kaarten of cadeautjes kopen Om de klanten correct wisselgeld terug te geven, kan je best goed rekenen Je bent ook niet te beroerd om eens een rek uit te vegen of op te ruimen

  • Young Starter (M/V) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673241-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je zopas een bachelor- of masterdiploma in elektriciteit, elektromechanica, automatisering en/of bouw behaald? Ben je op zoek naar een eerste professionele ervaring en wens je je technische kennis en vaardigheden te ontwikkelen bij de MIVB? Aarzel dan niet langer en neem deel aan ons programma voor Young Starters! Wat is het Young Starter programma? Dit programma is specifiek bestemd voor pas afgestudeerde bachelors en/of masters en biedt je de kans om je talenten te ontwikkelen, een eerste ervaring op te doen en kennis te maken met de MIVB. Het doel? Je de mogelijkheid bieden een definitieve functie te bekomen aan het einde van dit traject. Met het Young Starter Programma krijg je de kans om: • een individueel traject van 2 jaar te volgen bestaande uit 12 opleidingsdagen • 3 opdrachten van 8 maanden te vervullen in verschillende afdelingen van de onderneming. De opdrachten zullen gekozen worden in functie van je profiel en je vaardigheden, maar ook van de behoeften van de MIVB. • begeleid, opgevolgd en opgeleid te worden door een mentor en de dienst human resources.

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • Assistent projectleider HVAC (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: VERHERBRUGGHEN

    Type: Vaste Job

    Als assistent projectleider ondersteun je de projectleider in de uitvoering van projecten in HVAC en sanitair, zowel op huishoudelijk vlak als voor de KMO en industrie. Concreet heb je volgende verantwoordelijkheden: ➢ De projectleider heeft het eerste contact met de klant en op basis van een zo nauwkeurig mogelijke beschrijving, doe je de calculatie en stel je een passende offerte op. ➢ Je koopt op vraag van de projectleider het nodige materiaal aan, volgt de werkzaamheden op en bent een aanspreekpunt voor de verschillende ploegen monteurs.

  • Teamleider productie 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentebedrijf in de regio van Ardooie zijn we op zoek naar een teamleider. Je takenpakket omvat onder andere het coördineren en instaan voor de dagelijkse activiteiten van je ploeg (10 - 15 mensen), om de dagdagelijkse planning en organisatie te kunnen realiseren volgens de opgelegde targets en kwaliteitsnormen. Dit alles in een omgeving waar mensen en veiligheid belangrijk zijn.

  • Dispatchplanner Chemie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een internationale chemische producent, zijn we op zoek naar een Dispatchplanner Chemie op Linkeroever. De Missie: Je maakt de planning op voor het transport van een vlotte en tijdige transport van gevaarlijke goederen Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden Je houdt de transportkosten nauwlettend in het oog Je zet je maximaal in om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je spreekt af met je collega’s wie wanneer permanentie houdt om mogelijke noodoproepen op te vangen

  • FLEXIJOB Winkelbediende FroYo & Pasta - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MAXIS INVEST

    Type: Flexijob

    !! OPGELET !! HET GAAT HIER OM EEN FLEXIJOB STATUUT; KANDIDATEN MOETEN MINSTENS AL 9 MAANDEN WERKEN IN EEN ANDER BEDRIJF ALS VOLTIJDS OF 4/5 OM IN AANMERKING TE KOMEN, HET BETREFT HIER DUS EEN EXTRA ACTIVITEIT NAAST JE HOOFDTEWERKSTELLING BIJ JE HUIDIGE WERKGEVER Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar extra personeel om ons jong team aan te vullen! De job: Openen en/of sluiten van de winkel, hygiëne en netheid bewaken, kassa beheren en afsluiten. Klanten bedienen: Pasta's bereiden, FroYo bereiden, producten aanvullen en bestellen, supervisie geven aan j-o-b-studenten. Samen met de shopmanager bewaak je de kwaliteit van de service en de producten, de aansturing van de j-o-b-studenten is hierbij heel belangrijk. We zijn voornamelijk opzoek naar kandidaten die, als aanvulling op huidig personeel, op doordeweekse dagen kunnen werken: NIET in het WEEKEND Extra beschikbaarheid tijdens de kerstperiode is een plus! Afspraken voor sollicitaties via mail met bijgevoegd CV en/of contactgegevens

Zoek naar antwoorden van Smits Sophie in sociale netwerken
Look for responds of Smits Sophie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Smits Sophie. Laat een reactie achter voor Smits Sophie. Smits Sophie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Smits Sophie. Leave a respond for Smits Sophie. Smits Sophie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Smits Sophie op de google maps. Adres en contacten Smits Sophie
Location of Smits Sophie on the google maps. Address and contacts of Smits Sophie

Andere gerelateerde bedrijven als come Smits Sophie Smits Sophie: SHELL | TUINAANLEG & ONDERHOUD CONARD ALBERT | O.C.M.W. | VERMONT | COLLECTION V

Other related companies as Smits Sophie: SHELL | TUINAANLEG & ONDERHOUD CONARD ALBERT | O.C.M.W. | VERMONT | COLLECTION V

Smits Sophie is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Smits Sophie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09766540527. Het bedrijf Smits Sophie bevindt zich op het adres: Prins Boudewijnlaan 177-179; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 436,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Smits Sophie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Smits Sophie is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Smits Sophie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Smits Sophie, openstaande posities, locatie van Smits Sophie op de kaart.

Smits Sophie is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Smits Sophie, company assigned to the tax number BE09766540527. The company Smits Sophie is located at the address: Prins Boudewijnlaan 177-179; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 436,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lawyers. Products created in Smits Sophie were not found.
The main activity of Smits Sophie is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Smits Sophie is not available. You also can look at reviews of Smits Sophie, open positions, location of Smits Sophie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Smits Sophie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Smits Sophie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Smits Sophie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Smits Sophie, employees, financial statistics.