Schurmans Xavier

Contactgegevens Schurmans Xavier: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schurmans Xavier: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schurmans Xavier

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Gilles Magnée 1-16; 4430; Ans, België

Telefoon (phone): 04 239 19 44 (+32-04 239 19 44) 04 239 19 44 (+32-04 239 19 44)

Fax (fax): 04 239 19 45 (+32-04 239 19 45) 04 239 19 45 (+32-04 239 19 45)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schurmans Xavier: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schurmans Xavier"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schurmans Xavier"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schurmans Xavier, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schurmans Xavier. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schurmans Xavier, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schurmans Xavier. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schurmans Xavier
Products information Schurmans Xavier

BTW identificatienummer (tax): BE01905273437
Ondernemingsnummer: 7390472412
Hoofdstad (capital): 383,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 244,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Schurmans Xavier zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schurmans Xavier
(Get full report from official database of BE for Schurmans Xavier)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schurmans Xavier
Addition kinds of activities for Schurmans Xavier

22110306. Basten | Washcloths
32290401. Fiber optics strengen | Fiber optics strands
32720206. Silo staven, gegoten steen of beton | Silo staves, cast stone or concrete
35310612. Schoppen, kracht | Shovels, power
72190201. Handschoenmakerij voor particulieren | Glove mending for individuals
72610000. Begrafenisdienst en crematoria | Funeral service and crematories
72991102. Coin-operated service machines: schalen, schoen, enz. | Coin-operated service machines: scales, shoe shine, etc.
82110207. Privé junior middelbare school | Private junior high school
87429907. Site locatie consultant | Site location consultant

Werken bij Schurmans Xavier: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schurmans Xavier: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schurmans Xavier. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schurmans Xavier. Looking for open vacancies in other companies

  • WERKVOORBEREIDER (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider: Je staat in voor het ondersteunen van de werfleiders Aanvragen van liggingsplannen en verwerking hiervan Signalisatie aanvragen en opvolging garanderen Vergunningen aanvragen Verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers

  • Polyvalente medewerker - optie vast (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voorziet de bakken van zakken en stapelt deze op palletten. Je zorgt dat iedere lijn steeds voldoende bakken ter beschikking heeft. Daarnaast spring je ook bij aan de band: Los werk aan de band: ribben zagen, opleggen van vlees, verpakken van vlees. Afwegen van de bestellingen, afnemen van de bestellingen en klasseren volgens de routes en klant.

  • dakwerker (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Helpen en uitvoeren van dakwerken. Zowel platte als hellende daken. Werken met EPDM Leien leggen.

  • Terminaltrekker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een terminaltrekker. Je zal voornamelijk in staan voor het aan- en afrijden van een kipwagen)

  • Assistent operations manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal ingezet worden als de assitent van de operations manager die verantwoordelijk is voor 2 productie-afdelingen Je ondersteunt de operations manager bij de dagelijkse organisatie van de productie Samen met de productieplanner en je rechtstreekse collega zorg je voor een continue en correcte werking van de productie Je ziet er op toe dat de geproduceerde artikelen voldoen aan de opgelegde kwaliteitsstandaarden Je zorgt dat de huidige kwaliteitssystemen worden nageleefd door interne medewerkers en grijpt in waar nodig Je analyseert of er nieuwe kwaliteitstructuren nodig zijn en implementeert deze indien nodig Je biedt eerstelijnshulp bij IT-problemen gerelateerd aan de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van grondstoffen, verpakkingsmateriaal en hulpstoffen (marktanalyse, onderhandelen met leveranciers,...). Hierbij hou je rekening met stock en levertermijnen Tot slot formuleer je algemene verbetervoorstellen voor de productie, bereid deze voor en begeleid je de eventuele implementatie ·

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Erpe-Mere en omstreken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf te Oostende zijn wij opzoek naar jobstudenten die instaan voor het verzorgen en het verpakken van de producten die moeten worden afgeleverd. Werken van 7u30 tot 16u00.

  • Accessibility Agent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als Accessibility Coordinator is uitmuntendheid in klantenservice voor jou een erezaak. Je vriendelijke en spontane aanpak, evenals jouw flair voor detail en creatief denken zijn eveneens van groot belang. - Je zorgt voor actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Je beantwoordt klantoproepen - Je logt oproepen voor toekomstige verbeteringen - Je verzorgt de dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Je volgt reparaties op en het loggen van rapporten in geval van schade - Je bent het eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Je onderhoudt contact met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Je zorgt voor updates van dynamische wegwijzers

  • Team leader magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: WEVER &DUCRE

    Type: Vaste Job

    Als team leader coördineer je de orderpicking. Door zelf actief mee te werken, geef je het goede voorbeeld en het werktempo aan. Je stuurt een team van 6-tal medewerkers aan in dagwerk, legt de nodige prioriteiten en garandeert een goeie werksfeer. Je staat in nauw contact en overlegt dagelijks met de team leader pack. Van nature hecht je belang aan kwaliteit, klantenservice en de veiligheid van je medewerkers is jouw bezorgdheid. Je garandeert de orde en netheid en bent de spreekbuis tussen bureau en magazijn. Je denkt mee over de optimalisatie van de werking van je afdeling en bespreekt deze met de warehouse manager die je in je dagelijkse werking ondersteunt. Op het einde van de dag ben je trots op het geleverde resultaat en de behaalde deadlines die je samen met jouw team bereikte.

  • Validation Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: AKKA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je stelt validatiedocumenten en testprotocollen op in een farmaceutische productieomgeving, je staat in voor de goedkeuring van deze documenten. Je behandelt niet-conformiteiten, je staat in voor de analyse van deze afwijkingen. Je werkt mee aan de implementatie van CAPA’s. Je communiceert vlot met andere afdelingen, en biedt waar nodig de nodige ondersteuning binnen jouw expertise.

  • UX/UI Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • Trainer Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Schurmans Xavier in sociale netwerken
Look for responds of Schurmans Xavier in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schurmans Xavier. Laat een reactie achter voor Schurmans Xavier. Schurmans Xavier bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schurmans Xavier. Leave a respond for Schurmans Xavier. Schurmans Xavier on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schurmans Xavier op de google maps. Adres en contacten Schurmans Xavier
Location of Schurmans Xavier on the google maps. Address and contacts of Schurmans Xavier

Andere gerelateerde bedrijven als come Schurmans Xavier Schurmans Xavier: E.D.I.C. SA | FLINTERNATIONALE TRANSPORTEN WALTER MERTENS & CO NV | COIN DE LUNE | Depus J | FRANS VERHEYEN-VOETEN

Other related companies as Schurmans Xavier: E.D.I.C. SA | FLINTERNATIONALE TRANSPORTEN WALTER MERTENS & CO NV | COIN DE LUNE | Depus J | FRANS VERHEYEN-VOETEN

Schurmans Xavier is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schurmans Xavier, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01905273437. Het bedrijf Schurmans Xavier bevindt zich op het adres: Rue Gilles Magnée 1-16; 4430; Ans. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 383,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 244,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Schurmans Xavier zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schurmans Xavier is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schurmans Xavier is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schurmans Xavier, openstaande posities, locatie van Schurmans Xavier op de kaart.

Schurmans Xavier is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schurmans Xavier, company assigned to the tax number BE01905273437. The company Schurmans Xavier is located at the address: Rue Gilles Magnée 1-16; 4430; Ans. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 383,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 244,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Lawyers. Products created in Schurmans Xavier were not found.
The main activity of Schurmans Xavier is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Schurmans Xavier is not available. You also can look at reviews of Schurmans Xavier, open positions, location of Schurmans Xavier on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schurmans Xavier, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schurmans Xavier, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schurmans Xavier, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schurmans Xavier, employees, financial statistics.