Schollier Marc

Contactgegevens Schollier Marc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schollier Marc: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schollier Marc

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 970; 9040; Gent (Sint-Amandsberg), België

Telefoon (phone): 09 223 84 14; 0496 96 62 75 (+32-09 223 84 14; 0496 96 62 75) 09 223 84 14; 0496 96 62 75 (+32-09 223 84 14; 0496 96 62 75)

Fax (fax): 09 223 84 14 (+32-09 223 84 14) 09 223 84 14 (+32-09 223 84 14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schollier Marc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schollier Marc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schollier Marc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schollier Marc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schollier Marc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schollier Marc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schollier Marc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schollier Marc
Products information Schollier Marc

BTW identificatienummer (tax): BE05785095214
Ondernemingsnummer: 7330596923
Hoofdstad (capital): 537,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 219,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Schollier Marc zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schollier Marc
(Get full report from official database of BE for Schollier Marc)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schollier Marc
Addition kinds of activities for Schollier Marc

097102. Jachtdiensten | Hunting services
20510204. Croissants, behalve bevroren | Croissants, except frozen
20990301. Taartvullingen, behalve fruit | Cake fillings, except fruit
34999922. Strapping, metaal | Strapping, metal
38429917. Beperkingen, patiënt | Restraints, patient
73319901. Adressedienst | Addressing service
73829903. Beschermende apparaten, beveiliging | Protective devices, security
73890104. Lesbureau | Lecture bureau
78120110. Televisie film productie | Television film production
92220100. Vervolgende partijen | Prosecuting parties

Werken bij Schollier Marc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schollier Marc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schollier Marc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schollier Marc. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingstechnieker Convience Food (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker Convenience Food. Je takenpakket bestaat uit: - Het oplossen van technische storingen aan productiemachines en installaties, zowel eletrisch al mechanisch; - Het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken; - Je biedt productieondersteuning in de breedste zin van het woord; - Je formuleert verbetervoorstellen op bais van je ervaringen; - Je rapporteert wijzigingen volgens de geldende procedures.

  • VUURWERK zoekt KNALLERS (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant "Zena vuurwerk" staat al jaren garant om vele mensen te voorzien van een spetterend einde jaar! Zena blinkt uit in alles wat knalt, spettert, ontploft en blinkt!! Zena is gewoon een topper van de toppers, mensen komen van ver om hier hun voorraad vuurwerk op te slaan. Voor de vestiging in Olen zijn wij op zoek naar: *Polyvalente medewerkers, orderpickers voor het samenstellen van de bestellingen vuurwerk. *Toonbankmedewerkers voor het afleveren van het vuurwerk *Chauffeurs met ervaring om met een camionette te rijden.

  • Medewerker Snijcentrum volcontinu (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AGC in Mol zoeken we momenteel een medewerker snijcentrum voor het volcontinu systeem. Je zal gesneden glas stapelen en vastzetten en wegbrengen naar stockage/verzending om het te kunnen verzenden naar de klant. Deze functie valt onder het volcontinu systeem, wat wil zeggen dat je 1 dag met de vroege werkt, 1 dag met de late, 1 dag met de nacht en dan heb je 2 dagen rust.

  • Vacature chauffeur CE: bijverdienste op vrijdag en zaterdag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Genk zijn we op zoek naar chauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt wekelijks op vrijdag en zaterdag. Je rijdt met een tankcontainer (geen ADR-attest). Je vertrekt vrijdagnacht rond 2:00 en rijdt naar München om daar de vrachtwagen te lossen. Je neemt daar dan 9 uur rust en vertrekt daarna terug richting Genk. Je doet dus een overnachting.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Sint-Denijs-Westrem 16u/week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin in Sint-Denijs-Westrem. In dit gastgezin staat u voornamelijk in voor het poetsen. Op termijn kunt u bij dit gastgezin ook boodschappen doen en koken. We zoeken iemand die echt een huishouden kan runnen en die respect heeft voor delicate materialen! Bent u die Home Manager? Reageer dan snel! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren met andere gezinnen mogelijk! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Tielt, Aarsele, Kanegem, Dentergem, Markegem,Ruiselede,Pittem (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een huishoudhulp voor regio Tielt en omliggende gemeentes U staat in voor de huishoudelijke taken in de privé woning van de klant. De belangrijkste taken zijn schoonmaken en strijken. Dit kan eventueel aangevuld worden met maaltijden (voor-)bereiden en boodschappen doen.

  • student medewerker verkoop m/v (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een Hobbycenter in de regio zijn we op zoek naar een student om wekelijks op zaterdag volgende taken uit te voeren: Kassawerk, aanvullen van de winkelrekken en onderhoud van de zaak

  • Jobstudent zondagwerk (POEDERLEE)

    Regio: POEDERLEE

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Poederlee zijn we op zoek naar een jobstudent die op zondag wil helpen in de winkel. U zal op verschillende plaatsen in de winkel werken. U bedient de klanten en rekent af aan de kassa. U zorgt ervoor dat de winkel netjes en op orde is en vult rekken aan indien nodig.

  • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JBC

    Type: Studentenjob

    Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

  • WEGENWERKER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: N. VINDEVOGEL

    Type: Vaste Job

    Je voert grond- en funderingswerken uit. Je helpt bij het leggen van riolen en geeft aanwijzigingen aan de kraanmachinist. Je plaatst en herstelt wegverhardingen voor wegen, voetpaden, bermen enz. Je bedient kleine machines op de werf. Voor meer info: www.vindevogel.be

  • Chauffeur CE (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: VERVOER HOUSSIN

    Type: Vaste Job

    We zijn dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor transport met kipper. Transport van zand,, steenslag, asfalt, ...

Zoek naar antwoorden van Schollier Marc in sociale netwerken
Look for responds of Schollier Marc in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schollier Marc. Laat een reactie achter voor Schollier Marc. Schollier Marc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schollier Marc. Leave a respond for Schollier Marc. Schollier Marc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schollier Marc op de google maps. Adres en contacten Schollier Marc
Location of Schollier Marc on the google maps. Address and contacts of Schollier Marc

Andere gerelateerde bedrijven als come Schollier Marc Schollier Marc: IMMOVAR | Dupont-Jacobs | DEBROUX P. | P. MARLIER | SKYDRIVE MALLE

Other related companies as Schollier Marc: IMMOVAR | Dupont-Jacobs | DEBROUX P. | P. MARLIER | SKYDRIVE MALLE

Schollier Marc is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schollier Marc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05785095214. Het bedrijf Schollier Marc bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 970; 9040; Gent (Sint-Amandsberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 537,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 219,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Schollier Marc zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schollier Marc is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schollier Marc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schollier Marc, openstaande posities, locatie van Schollier Marc op de kaart.

Schollier Marc is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schollier Marc, company assigned to the tax number BE05785095214. The company Schollier Marc is located at the address: Antwerpsesteenweg 970; 9040; Gent (Sint-Amandsberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 537,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 219,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lawyers. Products created in Schollier Marc were not found.
The main activity of Schollier Marc is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Schollier Marc is not available. You also can look at reviews of Schollier Marc, open positions, location of Schollier Marc on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schollier Marc, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schollier Marc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schollier Marc, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schollier Marc, employees, financial statistics.