ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA
Private companiesJustice, Public Order and Safety • ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA

Contactgegevens ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Du Cimetiere 9 5190 Jemeppe-Sur-Sambre - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-78-54-87 32-71-78-54-87

Fax (fax): 32-71-78-35-19 32-71-78-35-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA
Products information ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA

BTW identificatienummer (tax): BE04267333984
Ondernemingsnummer: 3521087646
Hoofdstad (capital): 842,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 463,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Buildings, prefabricated

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA
Addition kinds of activities for ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA

3465. Automotive stampings | Automotive stampings
503103. Deuren en ramen | Doors and windows
20769900. Plantaardige oliefabrieken, nec, nec | Vegetable oil mills, nec, nec
20919900. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten, nec | Canned and cured fish and seafoods, nec
30690800. Druggist's rubberen diversen | Druggist's rubber sundries
35920100. Valves | Valves
79969903. Pretpark, amusement | Theme park, amusement
87340200. Product test laboratoria | Product testing laboratories

Werken bij ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Opleidingskans tot logistiek bediende (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De eerste week van november gaat onze opleiding van start. Deze zal gegeven worden door vakexperten. Gedurende de opleiding leer je over de bill of lading, baanvracht, supply chain en Incoterms. Indien je de opleiding succesvol afrond kan je nadien terechtkomen in verschillende uitdagende en gevarieerde jobs. De meest voorkomende functies zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder en loketbediende. Hierbij een kort overzicht van de taken die je als logistiek bediende zult uitvoeren: Het opstellen en opvolgen van de volledige transportdocumentatie; Het contacteren van klanten, douanekantoren om correcte informatie te bekomen. Administratie, opvolging, rapportering van verschillende trafieken; Stockopvolging en -telling;

  • BANDENKRAANMACHINIST - OPIE VAST (DEUX-ACREN)

    Regio: DEUX-ACREN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert allerhande kraanwerk uit binnen de grond- en afbraakwerken. Je werkt hiervoor met een bandenkraan (16 à 24 ton). Je vertrekt 'smorgens rechtstreeks van bij jouw thuis naar de werf.

  • POETSHULP (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je staat in voor de schoonmaak en het huishouden bij particulieren in de regio Vlamertinge-Ieper-Poperinge. Je hebt eigen vervoer. Interesse? Solliciteer snel!

  • Huishoudhulp Dilsen-Stokkem (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent begeleider teams in een escaperoom (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Houthalen zijn we momenteel op zoek naar een jobstudent die teams zou kunnen begeleiden in het concept van een 'escaperoom'. Ben je communicatief en ga je graag met mensen om? Dan is deze job zeker iets voor jou! Je staat in voor de uitleg en begeleiding van groepjes die bestaan uit ongeveer 5 personen. Je geeft een leuke inleiding en een positieve wending aan hun ervaring.

  • Verhuizer: studentenjob (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: COPPENS VERHUIZINGEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze verhuisfirma uit Boutersem zijn we op zoek naar een gemotiveerde verhuizer. Als verhuizer bij onze firma sta je samen met je collega's in om particuliere en of bedrijfsverhuizingen tot in de puntjes te verzorgen. Je bent gemotiveerd, klantvriendelijk, discreet en beschikt over een goede lichamelijke conditie. Flexibiliteit in werkuren is belangrijk aangezien we moeten doorwerken tot de verhuis afgehandeld is. Je begint 's ochtends meestal tussen 06u00 en 08u00, het einduur varieert. Je werkt ook geregeld op zaterdag. Een zeer afwisselende job! Minimumleedtijd = 18 jaar.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Passie om als student mee te helpen in een krantenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van boeken, tijdschriften, kranten en wenskaarten, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden en dat de winkelrekken worden aangevuld. Je werkt telkens op woensdag een 3-tal uurtjes mee met de zaakvoerster!

  • Klantendienstmedewerker Retentie (Telenet) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    De collega's op de afdeling Retentie van Telenet krijgen klanten aan de lijn met een opzegintentie. Ze gaan voor het vertrouwen, de persoonlijke aanpak en het perfecte antwoord. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als Customer experience advisor sta je klanten telefonisch, via mail of via andere digitale kanalen te woord. Klanten bellen je op met een opzegintentie, met jouw expertise en kennis kan je hen overtuigen. Met veel enthousiasme en volle goesting zal je alle vragen van de klanten beantwoorden.

  • Zelfstandige vertegenwoordigers (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: HOME SWEET HOMES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkoop van advertenties en advertentieruimte op onze verschillende media

  • HR Business Partner (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Intys HR

    Type: Werfreserve

    experience in a non-HR environment, followed by minimum 3 years a solid generalistic HR experience in: Recruitment & Selection, Social Legislation,Performance Management,Payroll,Training & Development,Talent Management. And preferably also in: Function Classification,Competency Management,Assessments,Labour Relations

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA. Laat een reactie achter voor ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA. ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA. Leave a respond for ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA. ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA
Location of ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA: Linskens K | Van Den Boer BVBA | ELECTRO KENKO | R. VERVOORT | GHASEM KAZEMY

Other related companies as ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA: Linskens K | Van Den Boer BVBA | ELECTRO KENKO | R. VERVOORT | GHASEM KAZEMY

ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04267333984. Het bedrijf ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA bevindt zich op het adres: R. Du Cimetiere 9 5190 Jemeppe-Sur-Sambre - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 842,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 463,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Buildings, prefabricated. Producten gemaakt in ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA, openstaande posities, locatie van ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA op de kaart.

ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA, company assigned to the tax number BE04267333984. The company ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA is located at the address: R. Du Cimetiere 9 5190 Jemeppe-Sur-Sambre - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 842,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 463,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Buildings, prefabricated. Products created in ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA were not found.
The main activity of ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA, open positions, location of ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISES GENERALES VANROSSOMME ET FILS SA, employees, financial statistics.